Vidi punu verziju : zaljubljivanje
:lol: :D imam potrebu da se makar joss samo jednom zaljubim istinski :arrow:
Zar nemamo svi, ali zasto samo jos jednom? Verovatno te pogadja deficit normalnih ljudi u okolini. Ako zelis da razmenimo misljenja posalji nesto na lens@sezampro.yu :D
gvozdenije
20.07.2003., 13:14
ma hajde zar i to moze da se desi kupi sebi psa pa ga voli do mile volje
Hm...znaci da ste jos zivi i da ima u vama onog zivotnog soka...sa mojih 56 g. mislim da mogu da se veoma kvalifikovano upustim sa Vama u detaljniju razradu ove teme, jerbo ni ovde nisu jos sve ladje potonule, iako se ponekad zapeva: "Aj' trula gradja..." :))))
Nego, da nam se ova deca koja se ovuda svrckaju ovim sajtom ne bi mnogo "motala oko nogu" predlazem da se javnete na: yeye@eunet.yu pa da "divanimo k'a ljudi" ?
Vita jela, zelen bor !
ye-ye-ye-yeah !
Pazi sta trazis i zasta se molis,mozda ti se i ostvari.
NIkkOla_cetn^ik
06.08.2003., 22:59
AKO STVARNO TRAZIS OSOBU U KOJU CES DA SE ZALJUBIS MOZDA SAM TO JA??? PISI KAD STIGNES NA NIKOLA639@YAHOO.COM!!!POZDRAV OD NIKOLE :P :P :P :P :P :P :P :P
8) Ako si romanticna devojka i hoces da se zaljubis zovi me na *** ili na mail mdzele@yahoo.com je zivim u vrnjackoj banji najpoznatije i najlepse turisticko mesto u jugoslaviji.Ako hoces da uspostavimo kontakt zovi ili pisi na mail posti dopisivanje preko ovih gluposti. :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Cao i meni to zaista treba..ali kako vreme odmice mislim da vise nikada necu imati ljubav kao onu prvu....bilo je to davno ali bih sve cini mi se dao da se to vreme vrati..ako te zanima da pokusamo bar sa druzenjem javi se pozdrav i kiss!
jelena81
11.08.2003., 13:55
da se zaljubis u 51 godini tesko ali pokusaj
puno srece zeli ti Jelena
DrukcijiOdSvih
11.08.2003., 14:10
Pa zasto nisi rekla odma :wink:
Isidora
11.08.2003., 15:30
Polako, zaljubices se, ima vremena...za to nikada nije kasno!Zadesice te onda kada to najmanje ocekujes, tada je najlepse!
homer.s
27.11.2003., 18:49
AUUUUU PA ti si starija i od mene !!!!1
:lol: :D imam potrebu da se makar joss samo jednom zaljubim istinski :arr :oops: ow:pa verovatno ces se zaljubiti ali treba da seupznamo dolazim sad u beograd pa pkusaj mo i ja treba da se zaljubim
cao dule