PDA

Vidi punu verziju : Zasto je Zrenjanin postao najtruliji grad u SCG?

DMC
11.04.2004., 01:02
Zar je moguce da je Zrenjnin postao ovakva rupa!da li je moguce da vecina vise i ne izlazi a nema se gde niotici

srlexic
25.06.2004., 04:26
Pa, slusaj
Zrenjanin je bio velika RUPAkako ti kazes pre jedno 2-3 godine, i zaista je bilo tesko videti veci broj ljudi u gradu, verovatno zbog nedostatka novca za dobar provod, ali i zaista losih mesta za izlazak. Povratkom iz inostranstva video sam promenu u odnosu na prethodni period, mnogo veci broj ljudi izlazi, grad je uvece pun (pa cak i petkom:) tako da mi se grad svidja vise nego ikad!

Takodje, po priznanjima dosta ljudi koji dolaze sa strane, Zrenjanin je jedan od najlepsih gradova u Srbiji, narocito centar grada (nedostaje onaj konjanik ili sta vec na spomeniku ispred Skupstine), ali sta da se radi – dobro je za pocetak.

vise mudrih glava
01.07.2004., 13:59
Srlexic je potpuno u pravu, stanje se stvarno popravilo poslednjih godina, i sve je bolje. Tako da stvarno ne shvatamo ljude koji kukaju kako se nista ne desava, a najverovanije ni ne izlaze iz stana.
Zrenjanin je zanimljiv onoliko koliko ga mi zanimljivim cinimo i kako o njemu pricamo, tako da vas sve molimo da vise ne sirite dezinformacije o trulezi, apatiji i slicnim stvarima koje uopste nisu tacne. U gradu postoji puno mesta za izlaske i nude se raznorazni programi tako da za sve ukuse moze nesto da se pronadje, a zene nikad lepse :)...

06.07.2004., 01:21
...znate li da bar 60% stanovnika SVIH gradova u srbiji misli da su njihovi gradovi TRULI za neko izlazenje i zezanje?.....ja mislim da je to tacno......a normalno,razlog tome je ova NENORMALNA finansijsko ekonomska situacija..............oni likovi koji su puni love(a koja je stecena na ko zna kakve nacine),njima ce uvek biti zanimljivo,makar dosla i nuklearna katastrofa......

nenushka
26.07.2004., 01:42
Nije ovde tako strasno,samo smo mi isuvise lenji da bismo sebi zivot ucinili zanimljivim,umesto toga gubimo vreme sedeci ispred racunara i razglabajuci o tome kako smo smoreni...

vise mudrih glava
26.07.2004., 14:47
Nije ovde tako strasno,samo smo mi isuvise lenji da bismo sebi zivot ucinili zanimljivim,umesto toga gubimo vreme sedeci ispred racunara i razglabajuci o tome kako smo smoreni...

:idea:

ch1zra
22.08.2004., 03:26
pa ??
kao loshe nam je... ovako bar imamo o cemu da davimo... a reci da ni ovde ne visimo.. pa poumirali bi od dosade :wink:

zrenjaninka2000
25.08.2004., 11:10
:evil: moj zrenjanin nije trulav nego je najbolji grad samo sto vi neznate da zivite kako treba

ch1zra
25.08.2004., 14:19
rofl...

kako je doyaya kad ti neko to kaze, a ona zivi u nemackoj...

inace, jel ti to 2000 godiste ?

UltraZvuk
13.09.2004., 23:54
I sad kazi da nisi retardiran?

ch1zra
14.09.2004., 02:33
I sad kazi da nisi retardiran?

D'oh... zar nismo primetili notu sarkazma u mom postu ???

omfg... :roll: :roll: :roll: