Vidi punu verziju : klopa
Ljudi, secate li se:
- hamburgera u Holideju (iza pozorista)
- bureka (i hamburgera) u Bosni (staroj, ispod Kicme)
- cevapa u Gradic Pejtonu
- ...
Stoorbak
11.05.2003., 22:14
Ljudi, secate li se:
- hamburgera u Holideju (iza pozorista)
- bureka (i hamburgera) u Bosni (staroj, ispod Kicme)
- cevapa u Gradic Pejtonu
- ...
Ili brate pizza u Bella Visti ili u Rimu u Boro i ramizu :)))) HMMMMMMMMMMMM njam njam njam
Bimba-Eki
12.05.2003., 12:57
Pitam se dali je burek u "bosni" jos uvek na starom mestu??
Da li je neko pomenuo sendvice u onom kiosku kod "Granda".
Sada trenutno najbolja je klopa kod "Valentina"
Stoorbak
12.05.2003., 13:08
Xexex sledeceg vikenda idem u Prishtinu sa nekim strancem pa cu zbog tebe pogledati, obecavam. Idem u Boro i Ramiz da kupim starke!!!
Bimba_Eki
13.05.2003., 07:18
Stoorbak,
Picerija Valentino se nalazi preko puta UN-HQ,vlasnik je sam italijan a sto se tice hrane i sama sam se uverila -za sada najbolje u Pristini.Uzivaj!
Stoorbak
13.05.2003., 11:28
Stoorbak,
Picerija Valentino se nalazi preko puta UN-HQ,vlasnik je sam italijan a sto se tice hrane i sama sam se uverila -za sada najbolje u Pristini.Uzivaj!
E odakle si ti?????
Bimba-Eki
13.05.2003., 12:27
U tvojoj blizini sam...zemljace
Stoorbak,
E odakle si ti?????
Stoorbak
13.05.2003., 13:06
U tvojoj blizini sam...zemljace
Stoorbak,
E odakle si ti?????
Joj al me ovde neko ubi od zezanja zar ne???? Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Bimba-Eki
13.05.2003., 14:01
Ja se ne zezam sa tobom,ako mislis na mene.Zasto ti pada na pamet uopste?
Stoorbak
13.05.2003., 17:04
Pa neznam zashto mislim ,zaista ali ima nekmi veoma, veoma cudan osecaj :(((((((( da me neko prati :PPPPPP
Pa neznam zashto mislim ,zaista ali ima nekmi veoma, veoma cudan osecaj :(((((((( da me neko prati :PPPPPP
najbolji burek na svetu u bosni i dalje je isti
Stoorbak
15.05.2003., 13:55
najbolji burek na svetu u bosni i dalje je isti
E pa dragi mi je, samo shto sada tamo jedu Shiptari :(( E ljudi pozelite mi srecu za sat vremena furam u Prishtinu ima neka press konferencija, valjda cu se vratiti ziv?? :PPP
bimba-Eki
15.05.2003., 18:08
E pa dragi mi je, samo shto sada tamo jedu Shiptari :(( E ljudi pozelite mi srecu za sat vremena furam u Prishtinu ima neka press konferencija, valjda cu se vratiti ziv?? :PPP
...e vidi ovo...nemoj da plasis ljude koji neznaju pomislice da je tamo divlji zapad,pa nije bas tako.Stalno dolazim u Pristinu sto u kupovinu(body shop,ardi ...)sto na klopu u najboljoj piceriji i nemam nikakvih problema,cak pricam na srpskom...napreduju
Stoorbak
15.05.2003., 19:46
...e vidi ovo...nemoj da plasis ljude koji neznaju pomislice da je tamo divlji zapad,pa nije bas tako.Stalno dolazim u Pristinu sto u kupovinu(body shop,ardi ...)sto na klopu u najboljoj piceriji i nemam nikakvih problema,cak pricam na srpskom...napreduju
Ma kapiram ja sve to ali pazi samo jednom u zivotu moze da ti se desi da te ubiju, zar ne?????? :(((((
Bimba-Eki
15.05.2003., 20:13
ma umem da se pazim...sve je ok.
Stoorbak
15.05.2003., 20:41
ma umem da se pazim...sve je ok.
E ljudi jel ona meni neshto kaze???????
Stvarno bez veze dizete frku,
Ja vec sest meseci radim i zivim u Pristini i nemam nikakvih problema.
Druga je stvar sto je drustveni zivot za srbe ovde na nuli, ali to je vec druga prica.
Slucajno sam naleteo na ovaj forum i posto sam zbog posla ceo dan na mrezi navracacu cesce ovde pa ako neko ima pitanja neka pita sta ima novo u ovom bedastom gradu.
N.
Pristevac
20.05.2003., 19:48
Nikoli
Pa kad je bedasti grad zasto onda ne skupis prnje i nestanes bez traga. Dalje ti i stvari ne znas sta znaci prava Pristina , to zna i oseca samo pravi Pristevac , a koliko vidim na ovoj temi ih je veoma malo.
Ako iole neko procita ovo od starijih Pristevaca molim neka se javi
Pozdrav svim djivdjanima
I ja sam ziveo u Pristini i ZAO MI JE ZBOG TOGA!
Upravo zbog djivdjana i njihovog stupidnog mentaliteta se i desilo sve ovo!
Ne provociram, nego iskreno to mislim!
Ko razume - shvatice...
Stoorbak
20.05.2003., 22:26
Ko razume - shvatice...
Pa da nije bilo ljudi kao ti u Prishtini, Obilicu, Kosovu Polju bi ostalo josh uvek Srba!!! Nego kaop ***** prvi pobegli na neko sigurnije mesto, a sada ti smeta mentalitet djivjdna koji je ostao da pati????
DNikola
21.05.2003., 13:47
Ko razume - shvatice...
Pa da nije bilo ljudi kao ti u Prishtini, Obilicu, Kosovu Polju bi ostalo josh uvek Srba!!! Nego kaop ***** prvi pobegli na neko sigurnije mesto, a sada ti smeta mentalitet djivjdna koji je ostao da pati????
Necu nikoga da vredjam ali slazem se da je sve ovo zbog glupackog mentaliteta, nije bitno jel djivdjan ili nije jer su politiku ovde uglavnom krojili slobini debili iz Srbije tako da tzv. "djivdjani" ne mogu za ovo biti krivi. Uopste, sve te podele na stare i nove pristevce, na djivdjane i gradjane su me uvek nervirale jer svuda imas debile i normalne ljude i to je mozda jedina podela koja stoji.
N.
DNikola
21.05.2003., 13:59
Nikoli
Pa kad je bedasti grad zasto onda ne skupis prnje i nestanes bez traga. Dalje ti i stvari ne znas sta znaci prava Pristina , to zna i oseca samo pravi Pristevac , a koliko vidim na ovoj temi ih je veoma malo.
Ako iole neko procita ovo od starijih Pristevaca molim neka se javi
Pozdrav svim djivdjanima
Ne znam po kom kriterijumu to nisam Pristevac, kada sam se ovde rodio i ceo zivot ziveo, ali nije ni vazno a to da si ti odavde to se vidi po stilu kojim razgovaras, izvini ako ti vredjam osecanja za Pristinu ali itekako imam pravo da ocenjujem ovaj grad jer sam bio ovde i u najvecem sranju, a to dokle cu ovde da ostanem je moj problem.
N
Bimba-Eki
22.05.2003., 16:38
DNikola,
Malo cu da skrenem sa teme ali zelim da saznam nesto od tebe...vidim da radis za UNDP. (proverila sam na vasem sajtu) pre dva meseca sam poslala moj CV. za,tada,otvoreni konkurs za posao.Skoro me je jedna osoba savetovala da nazovem telefonom some portuguese lady there,da bi mi ona kazala da li ima sanse ali meni Pristina predstavlja problem.Ja dolazim tamo i nemam nikakvih problema,ali pomisao da zivim negde gde nikoga ne poznajem pomalo me odvraca od te moje namere.A zelim da znam i kako ti je na poslu...pa da li bi hteo da mi kazes nesto vise...
DNikola
25.05.2003., 14:14
DNikola,
Malo cu da skrenem sa teme ali zelim da saznam nesto od tebe...vidim da radis za UNDP. (proverila sam na vasem sajtu) pre dva meseca sam poslala moj CV. za,tada,otvoreni konkurs za posao.Skoro me je jedna osoba savetovala da nazovem telefonom some portuguese lady there,da bi mi ona kazala da li ima sanse ali meni Pristina predstavlja problem.Ja dolazim tamo i nemam nikakvih problema,ali pomisao da zivim negde gde nikoga ne poznajem pomalo me odvraca od te moje namere.A zelim da znam i kako ti je na poslu...pa da li bi hteo da mi kazes nesto vise...
Pa Pristina je problem u svakom slucaju sada vise pshicki nego fizicki i to samo od tebe zavisi mozes li da iskuliras kad treba.
E sad sto se posla tice nema nikakvih problema na poslu su svi OK. Taj posao za koji se se prijavila je rezervisan za Srbe i kolko ja znam bili su i neki intervjui. Danas je Nedelja i nema skoro nikog ovde ali pitacu sutra sta je sa tim poslom.
N.
ma umem da se pazim...sve je ok.odakle si ti bimba ?ajde da se dogovorimoi da mene jednom odvedes u Pristinu rado bih prosetao MOJIM gradom gde sam ostavio svecelo moje detinjstvo i moje skolovanje a kazu daje to najlepse doba u zivotu !
Bimba-Eki
30.05.2003., 21:24
Pa Pristina je problem u svakom slucaju sada vise pshicki nego fizicki i to samo od tebe zavisi mozes li da iskuliras kad treba.
E sad sto se posla tice nema nikakvih problema na poslu su svi OK. Taj posao za koji se se prijavila je rezervisan za Srbe i kolko ja znam bili su i neki intervjui. Danas je Nedelja i nema skoro nikog ovde ali pitacu sutra sta je sa tim poslom.
Cao Nikola,
Pa otprilike mogu da pretpostavim situaciju...hvala na odgovoru
N.[/quote]
Burek u Bosni je cak i bolji nego pre rata.
Situacija se popravila, sad mozes da pricas srpski na ulici - mada se nikad ne zna. Bolje je pricati hrvatski ili bošnjacki!
Mozda sam se malo kasno ukljucila ali najbolji burek iz "bosne" je i dalje na starom mestu, sendvici u kiosku kod Granda su sada fuj!, a super klopa koju ja mogu da preporucim je preko puta Granda iza radnje namestaja Hysi, zove se restoran Parnas, stvarno je super, moze slobodno da se prica spski, vlasnik je Albanac sa svetskim pogledima koji je odrastao u Hrvatskoj totalno rasterecen od bilo kojih problema koji se srecu po Pristini, a kad smo vec kod klope, secas li se hamburgera u Peri Zderi?
Pozdrav iz Pristine
Xexex sledeceg vikenda idem u Prishtinu sa nekim strancem pa cu zbog tebe pogledati, obecavam. Idem u Boro i Ramiz da kupim starke!!!
Znate onu stvar DREAM DREAM DREAM
Bimba-Eki
18.06.2003., 06:36
Podseti me molim te gde se nalazio Pera zdera??Da nije onaj kiosk na putu prema domovima ili gde vec??Ne secam se vise...
quote="JADE"]Mozda sam se malo kasno ukljucila ali najbolji burek iz "bosne" je i dalje na starom mestu, sendvici u kiosku kod Granda su sada fuj!, a super klopa koju ja mogu da preporucim je preko puta Granda iza radnje namestaja Hysi, zove se restoran Parnas, stvarno je super, moze slobodno da se prica spski, vlasnik je Albanac sa svetskim pogledima koji je odrastao u Hrvatskoj totalno rasterecen od bilo kojih problema koji se srecu po Pristini, a kad smo vec kod klope, secas li se hamburgera u Peri Zderi?
Pozdrav iz Pristine
[
Cao drustvo (vidi koliko nas je - pravo cudo)
Pera Zdera je bio kod TriSesira (vlasnik Dzudovic iz auto skole), ma sada ima toliko sendvicara da ti pamet stane...
Nego recite mi da li neko od vas ima hrabrosti da oda na party koji ce se odrzati 28 Juna u Grmiji (bazenu) "Sky party for everybody" pa ako takvog(ili takve) ima nek se javi....
Bimba-Eki
21.06.2003., 09:37
Jos uvek nisam cula za tu zurku...ali ako mi se ukaze prilika otici cu sto da ne
Pera Zdera je bio kod TriSesira (vlasnik Dzudovic iz auto skole), ma sada ima toliko sendvicara da ti pamet stane...
Nego recite mi da li neko od vas ima hrabrosti da oda na party koji ce se odrzati 28 Juna u Grmiji (bazenu) "Sky party for everybody" pa ako takvog(ili takve) ima nek se javi....
Taj Dzudovic je ranije drzao kafic "TAMARA"u Pristini, a bio je i stalan gost u kafani "SPORT"kod stare zgrade TV-Pristine i kod stare pijace.Ako ovo neko procita ko ga poznaje molim prenesite mu.
Pozdrav iz Nemacke
Dacijela
24.06.2003., 00:49
Jaooo ljudi, ko sta radi vi pricate o klopi c.c.c.
Recite vi meni sta se radi u Pristin??? Pa nisam bila jedno pet godine, koje njesra!!! Bas sam vas se uzelela! A ima li ovde nekog da je iz one male selendre Preoce???
Super ce im biti ta zurka u Grmiji i to bas na Vidovdan!? Ne verujem da cu bas tamo biti ali u Gracanici sigurno hocu.
Jos uvek nisam cula za tu zurku...ali ako mi se ukaze prilika otici cu sto da ne
[quote=Extaz]Cao drustvo (vidi koliko nas je - pravo cudo)
Nego recite mi da li neko od vas ima hrabrosti da oda na party koji ce se odrzati 28 Juna u Grmiji (bazenu) "Sky party for everybody" pa ako takvog(ili takve) ima nek se javi....[/quote
Stoorbak
28.06.2003., 17:28
Super ce im biti ta zurka u Grmiji i to bas na Vidovdan!? Ne verujem da cu bas tamo biti ali u Gracanici sigurno hocu.
[quote=Extaz]Cao drustvo (vidi koliko nas je - pravo cudo)
Nego recite mi da li neko od vas ima hrabrosti da oda na party koji ce se odrzati 28 Juna u Grmiji (bazenu) "Sky party for everybody" pa ako takvog(ili takve) ima nek se javi....[/quote
Ne znam za ostale ali ja sam se sinoc "komirao" od piva u Sport Cafe-u, kada sam video koliko je ljudi doshlo na tu "manifestaciju". Razmishlao sam da odem i veceras , ali ipak cu ostati na Radiju i slushati Blind Guardian!!!!!!
p0z
Bokoskoko
16.07.2003., 18:27
Caos.
Bimba i ostali na forumu nesto bas ne razumem.
Zvucace glupo ali posto dugo nisam bio u Srbiji a u Pristini sam studirao jedno vreme pa nemam pojma sta se tamo desava. je ste li vi Srbi koji tamo zive? I sta radite, da li mozete da predjete u Srbiju i koliko vas ima? Zvuci mi nemoguce da tamo ima Srba. Ja se zaista saosecam sa vama i stize li vam neka pomoc. Ja vam mogu mnogo pomoci matrijalno. Ovo mislim ozbiljno jer mnoge stvari dodju sudbinski
ali kako smo izgubili Kosovo stvarno je glupo i nekako me boli. Iskreno mislim dasmo ga izgubili zauvek ali pozivam sve na forumu koji to mogu da vm nekako pomognu.
prizrenka
10.10.2003., 13:44
burek u bosni jes jos uvek super mada sada ima super mesta da se jede ...
AGORA najbolji sendvici na svetu...probajte...
ne plasite se niko nikog nece da pipne...samo napred...
prizrenka
10.10.2003., 13:46
ne nemojte plasim se za vas..hihihihihihihihi :lol: :D :P
Pecanac_2
31.10.2003., 12:28
Svaka vam cast pristevci,podsecajte se nije to sramota.Grad vam je stvarno bio ok. ali zna se,bez nekog takmicenja,da je naj bilo u Peci.Pecanci,a i svi nasi posetioci secate li se sendvica i klope u has-mas/u,bureka,sladoleda i kacamaka u Jadranu?
Bio sam i opet cu ici za Pec,ali je nemoguce to i dalje proveriti.