PDA

Vidi punu verziju : Kako napreduje beba?

Sizif
10.04.2004., 15:09
U trenutku kad ovo pišem forum filozofija ima 3 dana, 20 sati i 14 minuta iliti 332040 sekundi i za to vreme ostavljenih 372 poruke sa ovom.

Ako ovako nastavimo, za godinu dana imaćemo 35331 poruku.

Ne znam zašto sam ovo izračunao, valjda mi je dosadno dok napolju pljušti kiša?

Kvazifilozof
10.04.2004., 15:21
U trenutku kad ovo pišem forum filozofija ima 3 dana, 20 sati i 14 minuta iliti 332040 sekundi i za to vreme ostavljenih 372 poruke sa ovom.

Mislim da će beba nestati do kraja aprila ove godine....Napravljena je na pogrešnoj osnovi i od strane pogrešnih osoba... :cry: :cry:
Nije Ona kriva... :cry: :cry:

baaka
10.04.2004., 15:24
naravouchenije, niko nista ne radi, svi samo filozofiraju :x :)
qq, prodje zivot ostadoshe pitanja novim pokolenjima
hehe, naka se sada oni malo pate, mani je dosta, ne mogu vishe :cry: :lol:

Sizif
10.04.2004., 15:34
Mislim da će beba nestati do kraja aprila ove godine....Napravljena je na pogrešnoj osnovi i od strane pogrešnih osoba...
Farmaceut, opet si došao... ma znamo mi da ti voliš bebu iako si banovan, ne možeš bez nje. Al' nema veze, nikoga mi ovde ne mrzimo, a svako društvo mora da ima nekog mrguda, pesimistu... zbog ravnoteže! :lol:

divlja-u-srcu
10.04.2004., 17:16
Nek je BEBA ziva i zdrava!!! :wink:

kvazifilozof
10.04.2004., 19:25
Mislim da će beba nestati do kraja aprila ove godine....Napravljena je na pogrešnoj osnovi i od strane pogrešnih osoba...
Farmaceut, opet si došao... ma znamo mi da ti voliš bebu iako si banovan, ne možeš bez nje. Al' nema veze, nikoga mi ovde ne mrzimo, a svako društvo mora da ima nekog mrguda, pesimistu... zbog ravnoteže! :lol:
Pogrešio si, Sizife... :D :wink:
Imaš pravo da pogađaš još jednom... :D

Sizif
10.04.2004., 20:06
Pogrešio si, Sizife... :D :wink:
Imaš pravo da pogađaš još jednom... :D
Harborym? :twisted:

Kastor
11.04.2004., 00:17

Mislim da će beba nestati do kraja aprila ove godine....Napravljena je na pogrešnoj osnovi i od strane pogrešnih osoba... :cry: :cry:

Lele,što je tebi krivo što nisi moderator nekog Foruma!
Baš zavidiš Sizifu,jel da?
Ajmo malo da FILOZOFIRAMO na tu temu!
Inače,filozofija je tesno povezana i sa psihologijom što znači da su filozofi ujedno i odlični psiholozi a i obrnuto.
E sad malo i psihologije,svaki tvoj tekst odiše zavišću,pomalo i mržnjom,zašto?
Ako to posmatramo sa naučne,odnosno psihološke tačke gledišta ti mu dođeš i medicinski slučaj,jer psihologija je i medicinska nauka u neku ruku.
Međutim,ljudski kompleksi potiču od malih nogu i vremenom ako se bolesnik ne leči bolest sve više uzima maha i onda je svaka nada izgubljena,za tebe verovatno nema šanse,odmaklo je daleko.
Elem,kompleksi,hm,moraš se truditi da ih odbaciš a ako ti samom to ne polazi za rukom e pa tu su razne doce koje će ti pomoći tj. koji će probati da ti pomognu,znaš,ljudski um tj. mozak je čudo(još kad bi neko pustio vodu...cccc)nešto se otkači i ne šljaka kako treba,sad...nemam pojma zašto sam ti sve ovo ispričao...ali budi siguran da ti može pomoći...možda!

:!: :?: :wink:

Kvazifilozof
11.04.2004., 01:30

Inače,filozofija je tesno povezana i sa psihologijom što znači da su filozofi ujedno i odlični psiholozi a i obrnuto.
Ako to posmatramo sa naučne,odnosno psihološke tačke gledišta ti mu dođeš i medicinski slučaj,jer psihologija je i medicinska nauka u neku ruku.
Međutim,ljudski kompleksi potiču od malih nogu i vremenom ako se bolesnik ne leči bolest sve više uzima maha i onda je svaka nada izgubljena,za tebe verovatno nema šanse,odmaklo je daleko.
Elem,kompleksi,hm,moraš se truditi da ih odbaciš a ako ti samom to ne polazi za rukom e pa tu su razne doce koje će ti pomoći tj. koji će probati da ti pomognu,znaš,ljudski um tj. mozak je čudo(još kad bi neko pustio vodu...cccc)nešto se otkači i ne šljaka kako treba,sad...nemam pojma zašto sam ti sve ovo ispričao...ali budi siguran da ti može pomoći...možda!

Niti sam zavistan, a još manje Bogu hvala bolestan...
Kažem samo Sizifu da splasne malo sa oduševljenjem, jer već koliko sutra sav ovaj svet koji se sjatio na Filozofiju da vidi čudo neviđeno za koje misli da će ga naći ovde razočarano će napustiti forum...a Sizifu će preostati samo kako on kaže njegovih 11 foruma o komjuteru i netu gde kad-kada ko svrati kada ima problema sa virusom ili konfiguracijom... :roll:
Tako da je Filozofiji sudbina na Krstarici već izvesna-Katanac od strane Bože :shock:
A Sizifu veliki pozdrav, uz opomenu DA PONOVO ČINI ISTU GREŠKU.....
On kao savestan stručnjak u oblasti kompjutera, što je i sam verno opisao u DNEVNIKU JEDNOGA ADMINISTRATORA, treba se držati toga, a religiju i filozofiju ostavi onom ko je za to stručan i ko razume tu oblast.... :D
Ima li još nekog sajta gde je religija dva puta ukidana u roku od 2 meseca....Imajući u vidu da većina nas posećuje i druge forume, PROBLEM očigledno nije do nas....Da li je do Moderatora... :?: Pa, prosudite sami... :D
Svim pravoslavnim i rimokatoličkim vernicima čestitam USKRS-HRISTOS VASKRSE BRAĆO!!!!!

crow
11.04.2004., 03:02
i ja ga cenim da je farmaceut
cccc
a sta je to ilo a religijom
mislim on i haryborn...
a bas me interesuje
a bilo mi pomalo cool
onaj forum
a filozofija...
pa lepa ideja
al se i meni cini da nece mnogo dugo
ustvari bice dugo, al ne sa mnogo poruka
pozdrav

Sizif
11.04.2004., 09:09
i ja ga cenim da je farmaceut
Zar ne, sve na to upućuje!
a sta je to bilo a religijom
Pa ništa, valjda si primetio da se ceo forum uglavnom pretvorio u prepucavanje na verskoj osnovi, i to jako ružno gde je bio mali broj onih koji bar hoće da pročitaju ono što protivničak strana piše, a kamoli da ramisle o tome.

Incognito
11.04.2004., 11:25
Farmaceute, Trazeci i sta sve ne (ustvari, ti bese trolican da se priblizis svojim bozanskim idealima?), zeznuo si se oko jedne stvari - Religija nije zatvorena zbog Sizifa (ustvari jeste, bio je isuvise tolerantan) vec zbog tebe i tebi slicnima.

A ako ti toliko smeta ovaj forum, pa idi na te druge forume, eno, na SC-u imas punu podrsku... A i sto onda trazis od Boze da ti vrati nick?

I ovaj forum nece zavrsiti kao Religija, jer sam i ja ovde mod, a ja zasigurno necu tolerisati religijske izbljuvke ovde. Meni je neopisivo lako obrisati ili lock-ovati teme. Nisam ovde da sticem popularnost tako sto cu biti tolerantan, vec da ucinim sve da forum prezivi...

Toliko

Kvazifilozof
11.04.2004., 15:39
Farmaceute, Trazeci i sta sve ne (ustvari, ti bese trolican da se priblizis svojim bozanskim idealima?), zeznuo si se oko jedne stvari - Religija nije zatvorena zbog Sizifa (ustvari jeste, bio je isuvise tolerantan) vec zbog tebe i tebi slicnima.

A ako ti toliko smeta ovaj forum, pa idi na te druge forume, eno, na SC-u imas punu podrsku... A i sto onda trazis od Boze da ti vrati nick?

I ovaj forum nece zavrsiti kao Religija, jer sam i ja ovde mod, a ja zasigurno necu tolerisati religijske izbljuvke ovde. Meni je neopisivo lako obrisati ili lock-ovati teme. Nisam ovde da sticem popularnost tako sto cu biti tolerantan, vec da ucinim sve da forum prezivi...

Toliko

E, šta sve čini paranoja od čoveka... :roll:
Ja sa ovde ubih od objašnjavanja da NISAM Farmaceut no, ako Vam je tako lakše...nema problema... :roll:
Samo da odgovorim na ovu tvoju izjavu...
Propasti Religije si NAJVIŠE doprineo ti, INCOGNITO, zajedno sa stranim plaćenikom i društvancem sa pričom oko smišljanja nove religije... :roll:
Sizif je naravno, to tolerisao, jer smatram da je on u suštini DOBAR čovek, za razliku od tebe...
E, onda su došli Satanisti....i krenula je lavina koju više nije bilo moguće zaustaviti....
Upravo je tu BILA GREŠKA Sizifa.....Da je on u tom trenutku reagovao adekvatno...Forum religije bi bio živ.... :roll: :roll:
A tvoje ponašanje je dobro poznato na drugim forumima....Pokazao si ga sam...., no ljudi su tu da procene istinu... :D

divlja-u-srcu
11.04.2004., 15:48
AUUUU!Izgleda da je bilo krvavo na religiji?Sta kazes ,dosli satanisti? :o

Margott
11.04.2004., 17:22
heehehehhehehe...pa gde vam je tolerancija?!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

jutarnja kisica
12.04.2004., 14:16
buci buci buc :P

timmy
12.04.2004., 14:51
buci buci buc :P
da li se vec smije na mamu :?:

Sizif
12.04.2004., 19:02
Beba je poludela, stara je oko 518940 sekundi i ima 904 poruke, ako ovako nastavi za godinu dana biće pravo čudovište sa 54936 poruka...

Sad će da se javi Kvazifilozof koji je predviđao brzu smrt... jedva čekam da ga čujem sa uzvicima iznenađenja.

Kastor
12.04.2004., 19:41

Niti sam zavistan, a još manje Bogu hvala bolestan...
Kažem samo Sizifu da splasne malo sa oduševljenjem, jer već koliko sutra sav ovaj svet koji se sjatio na Filozofiju da vidi čudo neviđeno za koje misli da će ga naći ovde razočarano će napustiti forum...a Sizifu će preostati samo kako on kaže njegovih 11 foruma o komjuteru i netu gde kad-kada ko svrati kada ima problema sa virusom ili konfiguracijom... :roll:
Tako da je Filozofiji sudbina na Krstarici već izvesna-Katanac od strane Bože :shock:
A Sizifu veliki pozdrav, uz opomenu DA PONOVO ČINI ISTU GREŠKU.....
On kao savestan stručnjak u oblasti kompjutera, što je i sam verno opisao u DNEVNIKU JEDNOGA ADMINISTRATORA, treba se držati toga, a religiju i filozofiju ostavi onom ko je za to stručan i ko razume tu oblast.... :D
Ima li još nekog sajta gde je religija dva puta ukidana u roku od 2 meseca....Imajući u vidu da većina nas posećuje i druge forume, PROBLEM očigledno nije do nas....Da li je do Moderatora... :?: Pa, prosudite sami... :D
Svim pravoslavnim i rimokatoličkim vernicima čestitam USKRS-HRISTOS VASKRSE BRAĆO!!!!!

Mala korekcija tj. ispravka:
Zavistan,to je kad jednostavno ne možeš bez nečega,bez nekog poroka na primer,narkomanija,alkohol,pušenje...i dalje da ne nabrajam.
Zavidan,to je kad ti je malo krivo što je neko u nečemu bolji od tebe ili ima više ili...i dalje da ne nabrajam.
Pozdrav. :wink:

nije_lako
12.04.2004., 21:40
Uh! Vec sam se bila zabrinula da ce joj pelene biti non-stop pune tećeg oka, šestog čula i zone sumraka posute intergalaktičim sistemima...ali sada je već počela da ozbiljno :shock: .
:lol: :lol: :lol:

ms
12.04.2004., 21:48

Nema me par dana. :D ..a ono se ljudi raspisali...ne mogu da stignem da sve iščitam....mada ima dosta i.... :? ..glposti.... :? :? :?

kvazifilozof
13.04.2004., 01:28

Nema me par dana. :D ..a ono se ljudi raspisali...ne mogu da stignem da sve iščitam....mada ima dosta i.... :? ..glposti.... :? :? :?

Bio praznik, a padala kiša, pa ljudi sedeli za komjuterima i pisali gluposti.... :roll: :roll:
No, to ne menja konačnu sudbinu bebe-a to je Božin katanac i CASE CLOSED!!! 8)
Preostaje ti onda da vratiš ono što je i jedino logično a to je RELIGION!!!! :wink: 8)
Ovo je samo presipanje iz šupljeg u prazno.... :D
Za desetak dana ponestaće Vam svih tema i.... :roll:

jutarnja kisica
13.04.2004., 01:31
cuj ovog, pa srbi su narod koji najvishe filozofira :)
sta ti hoces bre :? :lol:

Kvazifilozof
13.04.2004., 01:38
cuj ovog, pa srbi su narod koji najvishe filozofira :)
sta ti hoces bre :? :lol:

Ovo je tolika kvazifilozofija, da čak i ja koji sam kvazifilozof nemam nameru da se uključim u ovako glupe i nonsens diskusije... :roll:
No, neka Vam moje kritike posluže da se počnete ponašati u skladu sa imenom Foruma na kome se nalazite.... :roll:
Filozofija je nauka koja zahteva celovito znanje iz raznih oblasti ljudske aktivnosti i nije pogodna za ovakvo karikiranje kome je ovde podvrgnuta... :roll:

jutarnja kisica
13.04.2004., 01:41
preko trnja i neznanja do filozofske mudrosti i cvetnih livada :roll:

kvazifilozof
13.04.2004., 01:45

Pre mi se čini da će većina da završi u blatu posle kiše koja je neophodna da bi livade bile cvetne :lol: :lol: 8)

divlja-u-srcu
13.04.2004., 02:08
Za desetak dana ponestaće Vam svih tema i.... :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Ja imam tema za sledeci milenijum!

mr. I
13.04.2004., 02:57
jel se to FARMACEUT nada vlastitom vaskrsnuću pa vas podražuje da ga razapinjete tu na filozofiji

Milica3
13.04.2004., 08:10
E pa Sizife, dobro jutro
Evo i mene da vidim bebu :D
Nije lose. Cak, moglo bi se reci - vesela beba.

Ona je bas bila otisla stranputicom a ovo ovde je prava decja igra. .
Posle duze pauze evo i mene da vidim kako novo drustvance. Odlicno. Svidja mi se.
Pozdrav svima :) :) :)

ooo
13.04.2004., 08:51

Pre mi se čini da će većina da završi u blatu posle kiše koja je neophodna da bi livade bile cvetne :lol: :lol: 8)

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
To dalje znaci da ce i vecina iz blata postati cvece.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Sizif
13.04.2004., 09:16
Pre mi se čini da će većina da završi u blatu posle kiše koja je neophodna da bi livade bile cvetne...
Kako ono beše reč za tvoju pogonsku silu na stranim jezicima? Envy... Neid... завистливость... pomozi nam, Kvazifilozofe?

Milica3
13.04.2004., 09:34
A mozda je neko lekovito blato!!
He he

Kvazifilozof
13.04.2004., 18:23
Pre mi se čini da će većina da završi u blatu posle kiše koja je neophodna da bi livade bile cvetne...
Kako ono beše reč za tvoju pogonsku silu na stranim jezicima? Envy... Neid... завистливость... pomozi nam, Kvazifilozofe?

Ja rekoh, a Ti ga Sizife krsti kako hoćeš... :roll:
No tebi je lako, ti imaš svojih jedanaest foruma,zar ne... :D
Ali čini mi se da ti je beba najdraža, zar ne... :D :wink:

Sizif
13.04.2004., 18:45
Najdinamičnija, svakako!

Nesi
13.04.2004., 18:47
Evo, ja cu da ljuljam bebu :wink:

kvazifilozof
13.04.2004., 18:59
Najdinamičnija, svakako!

Ma, nije samo najdinamičnija...priznaj....
Elem, pitao bih te nešto u vezi kompjutera, ali neznam u koji Forum da uputim pitanje...Vezano je za
nedostatke Windows XP.Pozdrav :D

Sizif
13.04.2004., 19:06
Ma, nije samo najdinamičnija...priznaj....
Elem, pitao bih te nešto u vezi kompjutera, ali neznam u koji Forum da uputim pitanje...Vezano je za
nedostatke Windows XP.Pozdrav :D
Na Software-u je najbolje ili Operativni Sistemi.

Den
13.04.2004., 19:34

Toliko

:D

Tolerantnost je nedostatak, negativna osobina! Neko ko nije u stanju da odredi sta je dobro a sta lose, nije tolerantan vec neodlucan. Ogroman broj nas se bori sa nedostatkom odlucnosti iz prostog razloga sto se oslanjamo na licne principe koji su zasnovani na emocijama a ne na cinjenicama! Ponekad i mi donesemo ispravnu odluku po principu "i corava kokoska ubode zrno..". Ali samo ponekad!!!

Makijavelizam je druga krajnost! Balans i ravnoteza je nesto cemu bi svi trebali da tezimo, ali to nije lako i jednostavno! Opet, ne znaci da je nemoguce. Potrebno je uvezbavati se u razlikovanju dobrog od loseg!

Uvezbanost donosenja ispravnih odluka se stice na temelju proverenih i tacnih principa i zakona koje je dao, niko drugi do nas Stvoritelj. Na nama je da donesemo odluku: hocemo li primenjivati ili ne uputstvo za vodjenje naseg zivota! Ukoliko vise i intenzivnije primenjujemo ove najbolje savete na svetu, utoliko je nas zivot svrsishodniji i obrnuto!

Danas je zaista vise nego ocigledno da covek bira nesto sto je lakse i jednostavnije-sam smislja principe po kojima se ponasa i tako pokazuje da je totalno nesposoban da upravlja svojim zivotom: na svim sredstvima informisanja slusamo i citamo o kriminalu koji je vrtoglavo u porastu sirom sveta, rasna i nacionalna netrpeljivost u svim delovima sveta, mrznja, raspad porodica...! O zemlji i ekologiji nema potrebe da se govori-samo je pitanje vremena kada ce eko-sistem da dozivi totalni kolaps!

To je direktna posledica ljudske gordosti, oholosti, pametovanja i pre svih sebicnosti, nasuprot jednostavnosti sledjenja uputstava ciji je autor nas Stvoritelj!

:D

ooo
13.04.2004., 20:09
Sizife, ako nastavimo ovim tempom koliko cemo poruka imati za godinu dana?

Sizif
13.04.2004., 22:53
Sizife, ako nastavimo ovim tempom koliko cemo poruka imati za godinu dana?
Već sam računao, ali je uglavnom uvek preko tridest hiljada... Za dan dva ponovo ću napraviti update. :D

baaka
14.04.2004., 13:26
pitanje za babice :lol:
ko je da sada najvise hranio bebu :)

jagodica
14.04.2004., 14:55
a pa ovo je nova tema

Sizif
16.04.2004., 18:39
Ako ovako nastavimo, imaćemo oko sedamdeset pet hiljada mudrih poruka za godinu dana. :twisted:

nije_lako
16.04.2004., 19:05
:shock: boooooooojim se!

divlja-u-srcu
16.04.2004., 19:07
:lol:

Pomaze_Bog
16.04.2004., 23:25
O kojoj bebi je reč

Tipkaros
17.04.2004., 01:02
O kojoj bebi je reč

Ti si Šampion!!!

Monty
17.04.2004., 01:08
Long live beba 8)

Tasa!
17.04.2004., 01:27
O kojoj bebi je reč
Ma kad bi mu video IP... Ovaj mnogo lici na Farmaceuta, a opet nije. Ma ko ce ih znati tako zaluvane :?:

Pozdrav,
Tasić

Tipkaros
17.04.2004., 01:28
O kojoj bebi je reč
Ma kad bi mu video IP... Ovaj mnogo lici na Farmaceuta, a opet nije. Ma ko ce ih znati tako zaluvane :?:

Pozdrav,
Tasić

Mnogo sam propustio sto nisam bio tu za vreme foruma religije. Ne znam ni ko je Farmaceut i zasto ga svi toliko prozivaju (mogu da pretpostavim, ali opet ne znam).

Pomaze_Bog
17.04.2004., 01:30
Ja sam se juče pridružio forumu

Tasa!
17.04.2004., 12:45
Ja sam se juče pridružio forumu
I vec oko stotinu poruka :roll: . C, c, c Pa sad je jasno zasto beba raste...
E, sad bilo je ovde raznih koji "su se ljuce prikljucili" jer su bili banovani, a ti licis na jednog od njih. Ali nema veze, iskopace tebe Inco :D :D ...

Pozdrav,
Tasa!

Pomaze_Bog
17.04.2004., 13:12
ja sam juče prvi put učestvovao na forumu

analiticar
31.05.2004., 23:01
Beba je izgleda upala u ozbiljnu zdravstvenu krizu, a kao prva pomoć trebalo bi joj smesta dati jedno 3-4 religijske teme, a onda broj religijskih tema postepeno povećavati...E, da vidite onda kako će beba da procveta... :P

Incognito
02.06.2004., 12:24
Tacno... dadoste joj par takvih tema, pa je i procvetala i ulovila jos vise korova koji sad 'patronazne sestre' moraju da ciste...

Bolje da ne cveta, nego da raste u korovu...

Margott
02.06.2004., 14:51
pa shta sad...?!
ni da cveta ni da raste...
a da je nakalemimo?!

analiticar
02.06.2004., 16:26
Tacno... dadoste joj par takvih tema, pa je i procvetala i ulovila jos vise korova koji sad 'patronazne sestre' moraju da ciste...

pa zar ćeš ponovo sada da bebu vratiš u stanje hibernacije... :( :(
A taman je živnula... :D :P

begunac
03.06.2004., 08:15

A patronazne sestre znaju da razlikuju korov?Ahha razumeju se ko Marica u kriv k... :lol:

analiticar
03.06.2004., 21:49

A patronazne sestre znaju da razlikuju korov?Ahha razumeju se ko Marica u kriv k... :lol:

Ne diraj Maricu... :evil:
Ona je doktorirala na krivom k---cu, pa ako ona nije stručna za to, ko je... :shock: :lol: :lol: :lol:

T-Zex
09.06.2004., 15:14
Siki, mislim da je vreme da bebi promenis pelene
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Margott
09.06.2004., 17:21
e kad bi se deca tako ostavljala na dve nedelje...vec vidim kakav cesh otac da budesh...baaaaaaaa

T-Zex
10.06.2004., 12:03
Sta na dve nedelje? Jesam li nesto propustio? Sta se desilo pre dve nedelje? Ja sam samo hteo da kazem da vam se "beba" ukakila i da je krajnje vreme da je presvucete. A i nekako vam je "beba", da tako kazem, "starmala", ako znate sta to znaci. :roll: