Vidi punu verziju : Kotor -stan na duzhe vreme
raindog
06.08.2008., 23:05
Zna neko kako se krecu cene stanova u Kotoru ?
Izdavanje od septembra pa nadalje, jednosoban/ dvosoban ?
i gde da trazhim, slomih se trazheci na netu, ali avaj ...
affrodiita
06.08.2008., 23:52
nema ti to na netu.....zavisi gde se nalaziš ima dosta raznoraznih oglasa u pisanoj
formi...u raznim novinama....ili samostalno daš oglas da ti treba takav i takav stan
pa neko će se već javiti....a cene diskutabilne skroz............:evil:
raindog
07.08.2008., 00:18
Nalazim se u novom sadu, zato i trazhim preko neta...nemam apsolutno predstavu shta se nudi i po kakvim cenama
bilo bi idealno neshto sa centralnim grejanjem , ali ne znam ni da li ta opcija postoji :)
imam neki utisak da ljudi izadju stanove samo u sezoni
Nalozis vatru nasred stana. Shala. pa ima na netu nesto - iznajmi me neki sajt je bio. neznam tocan link.
bokezica
11.12.2008., 22:02
Pogledaj sajt Radio kotora, tamo ima dosta oglasa za izdabanje stanova, odose nam ovi strani investitori pa sad ima mjesta koliko hoces....
poz iz kotora. Moja rodica izdaje stan na duze vrijeme,ali je prazan,250 eu, na sv. vracu. Stan je ekstra,:super:::super:
poz iz kotora. Moja rodica izdaje stan na duze vrijeme,ali je prazan,250 eu, na sv. vracu. Stan je ekstra,:super:::super:
Izdaje li Cvijetic iz Orahovca kad nije sezona,ajd molim te,raspitaj sez:hi:
A sta se desava tokom leta?jel cena i dalje ista?
mene ovo i dalje interesuje, posto imam ponudu za posao, a ne bih da me neko pred sezonu izbaci ili trazi 30 evra dnevno