Vidi punu verziju : stipendije, konkursi...
**case-problem**bojan
19.07.2003., 02:00
Moze li mi neko reci da li postoji republicka stipendija na osnovu uspeha sa takmicenja i slicno, neka stipendija za talentovane ucenike...
Kada i sta mi treba da bih konkurisao? :?:
mala1983bg
21.07.2003., 02:39
Moze li mi neko reci da li postoji republicka stipendija na osnovu uspeha sa takmicenja i slicno, neka stipendija za talentovane ucenike...
Kada i sta mi treba da bih konkurisao? :?:
Pusti stipendiju, koju si skolu zavrsio , mozda te znam...?! Sta si upisao...?! Pozdrav za moje Valjevo...
**case-problem**bojan
21.07.2003., 17:38
Ja sam zavrsio gimnaziju, bio sam IV-3, kod Nade Cirovic. Zivim na V puku. Upisao sam farmaciju...
Da li me znas :?: :?: :?: :P :P :P :?: :?: :?:
Imas vrlo interesantnu knjigu vodic kroz univerzitet sve o upisu i mogucnostima studija. Knjiga o STIPENDIJAMA i studentskim kreditima zove se studentski vodic mozes da je kupis u knjizari PLATO tu ces detaljno sve da prociras. (simbolicna je cena 100 din).
Sto se tice republicih stipendija imas onu koju raspisuje ministarstvo Nauke i sporta u Zahmuskoj. Za nju ti treba valjda svedocanstvo i overene kopije diploma s takmicenja od republickog pa nadalje. Za fakultet ne znam sta ti treba valjda indeks mozes da se raspitas... Ta stipendija iznosi 3000 za srednjoskolce 4800 za studente i ne znam kolko je za postdiplomce. Ako si neki jak baja pa imas nagrade sa medjunarodnih takmicenja tipa Olimpijada onda imas posebnu stipendiju za to koja za srednjoskolce iznosi 5000!!! E da umalo da zaboravim, za ovu prvu moras da polazes neke testove inteligencije i sposobnosti ali je strava to sto kad jednom polozis onda treba ssamo da odrzavas prosek iznad tamo propisanog i imas stipendiju do kraja skolovanja :D