PDA

Vidi punu verziju : Novosadjanke zasto ste tako odbojne?

mikili
18.07.2003., 18:56
Ako nisi odbojna hajde da se dopisujemo. :) Mi muskarci smo isto tako ranjivi kao i vi, samo sto mi to retko priznajemo. Ne volimo kad nam se zaredjaju korpe, pa posle nemamo hrabrosti da pridjemo nekoj drugoj devojci koja nam se svidja. Kladim se da vi posle neuspesnog izlaska pricate medjusobno o tome kako vas je onaj tip smekao ali vam nije prisao. 8) Da li se upitate zasto je to tako? Mozda zbog toga sto mu niste dali do znanja da necete zapoceti hladnu komunikaciju sa njim. Hajde devojko, usudi se da odgovoris. Cao.

beogradb
19.07.2003., 02:17
odakle ti sve ovo,nemoj reci da je zivotno iskustvo

cruiser
19.07.2003., 03:22
to je vec godinama tako-iskompleksirane su i neznaju sta hoce a sponzoruse se sponzorisu

Novosadjanka
19.07.2003., 15:21
Veoma sam iznenadjena i drago mi je sto se sada prica o novosadjanima okrece u pravcu novosadjanki!!
Pretpostavljam da Vam je sa novosadjankama veoma tesko i to mogu da razumem. Ali, koliko puta vam se dogodilo da celo vece 'smekate' izvesnu devojku a i ona vas a da na kraju nemate hrabrosti da joj pridjete, nego je malte ne dovodite u situaciju da ona pridje vama. Treba biti hrabriji!! Odbijanje od strane skoro nepoznate osobe nije nista strasno. VAZNO JE UCI U BITKU!!!

ready
19.07.2003., 17:18
sta da ti kazem nego da si u pravu,sad nije problem prici devojci,verovatno ste presle u realnost iz jednog dugogodisnjeg sna o tipu sa dobrim autom,puno love,kajlom pa shvatile da od cekanja takvog (osta suva)nema nista. Zato prihvatate sto i sama kazes bitku sa "skoro" svakim

Tihi
22.07.2003., 02:47
Prilazimo mi prilazimo, al cim pridjemo blize bamm dogadja se patentirano i zakonaom zasticeno dizanje nosa. Pa novosadjanke su se toliko izvestile u tome da sada se nos dize sam od sebe 8) . Posebna poslastica im je kad im prilazi neki dobar tip , onda se skupe u gomilu ostave "brisan prostor" izmedju sebe i zrtve koja se ni nenada, tako da sto vise ljudi vidi kako ga je ispalila :( a on jadan samo u zemlju da propadne. :cry: I sta se onda desi :?: Ta veoma zgodna devojka nemoze da nadje decka . Zasto :?: Pa neka mi novosadjanke odgovore 8)

cruiser
22.07.2003., 03:22
u pravu si nek one pisu a ne mi,samo videces nece ni jedna

Tihi
22.07.2003., 03:24
Pa znam zato ja govorim tiho (i nosim psa sa sobom) 8)

Amazonka
22.07.2003., 18:16
Ne morate samo traziti Novosadjanjke, ima i djevojaka iz drugih gradova, zar ne? :roll: :?

cruiser
22.07.2003., 19:26
slazem se - samo nekome je i daljina bitna,zar ne? -a odakle se amazonka javlja i kakva je situacija tamo?

Tihi
22.07.2003., 19:57
slazem se - samo nekome je i daljina bitna,zar ne? -a odakle se amazonka javlja i kakva je situacija tamo?Sve je to lepo i krasno ali otkako su podigli cene prevoza te su varijante sve manje verovatne 8)

Zak
26.07.2003., 21:40
Toplo-hladno
Ovi ratovi nikada ne prestaju.

goga.b
27.11.2004., 00:14
Ako nisi odbojna hajde da se dopisujemo. :) Mi muskarci smo isto tako ranjivi kao i vi, samo sto mi to retko priznajemo. Ne volimo kad nam se zaredjaju korpe, pa posle nemamo hrabrosti da pridjemo nekoj drugoj devojci koja nam se svidja. Kladim se da vi posle neuspesnog izlaska pricate medjusobno o tome kako vas je onaj tip smekao ali vam nije prisao. 8) Da li se upitate zasto je to tako? Mozda zbog toga sto mu niste dali do znanja da necete zapoceti hladnu komunikaciju sa njim. Hajde devojko, usudi se da odgovoris. Cao.
Evo,ja stvarno zelim da te demantujem.Nismo mi bas sve odbojne! Samo je problem u tome sto vi zelite"napucane" ribe i njima prilazite i naravno plivate,jer one zele sponzore.Ali ima i nas "drugih". :) Pozdrav!

kicav
28.11.2004., 02:33
Evo,ja stvarno zelim da te demantujem.Nismo mi bas sve odbojne! Samo je problem u tome sto vi zelite"napucane" ribe i njima prilazite i naravno plivate,jer one zele sponzore.Ali ima i nas "drugih". :) Pozdrav!

Ja se potpuno slazem sa gogom.Ima nas koje smo sasvim obicne i trazimo napucane likove.

Pera_Zdera
10.12.2004., 07:50
Ma pesma za Slatke nase:
"Ti zivis u oblacima mala"

Ukrascu te jednog dana,
iz tvog malog lepog stana
Odvescu te u svoj skromni dom
Ni bogatstvom ni srecu ja ti nuditi necu,
ali ljubav ces naci u srcu mom.

Odvescu te putem svojim,
tamo gde ih cestom brojim
da ti metnem svoga srca dar
Ako ti neces to, ako ti ne zelis to
I dalje ja cu biti sam.

Ti zivis u oblacima mala
i do tebe ne dopire moj glas
Ti ljubav jos nikom nisi dala
i ne slutis kakva sreca ceka nas.

Ti zivis u oblacima bjelim
Dodji blize da cujes pesmu tu.
S tobom bi zelio da delim,
one male radosti u snu.

Ti zivis u oblacima mala.

milicaba
15.12.2004., 00:34
:lol:

thea021
15.12.2004., 19:40
ne mozete sad da prichate o svim devojkama isto, samo zato shto su iz istog mesta... to je loshe, LOSHE:) nismo sve takve, a i nisam shvatila, fora je da se celo veche kao moovaju sa nekim i on kad pridje ona ga ispali, to je mozda malo nelogichno... ma odakle vam to uopshte?!

DejanB
19.12.2004., 01:38

Goga, sorry, ali ne bih se slozio, nismo svi takvi. Ja nikada nisam prisao "napucanoj" devojci, jer mi se iste ne svidjaju samo zbog toga sto mnogo gore izgledaju od tih "obicnih", kada maske padnu, mislim na sminku koje na njima ima 2 puta vise nego sto su i devojke same teske....

Captain Jack Sparrow
23.12.2004., 13:50
E bre ljudi nije u pitanju to sta se dogadja sa novosadjankama stvar je alarmantna al na nivou sele nacije!! :evil:

jinxy
25.12.2004., 16:29
E bre ljudi nije u pitanju to sta se dogadja sa novosadjankama stvar je alarmantna al na nivou sele nacije!! :evil:

upravo tako :!: . ali ne zbog toga sto smo mi muskarci previse glupi :?: pa startujemo devojke koje su manekenske gradje, i trose vise od mercedesa 600 sl na 100 km + odrzavanje istog :twisted: , vec zato sto jednostavno sve devojke generalno mnogo tvrde pazar. dizanje nosa je predlozena disciplina za nove OI :!:.
znate onaj vic:
dve koke beze od pevca, jedna mlada i jedna stara. posle nekog vremena kaze mlada:
- ajde da stanemo da ne odustane?
a druga ce:
- ma jok, jos jedan djir da ne misli da smo lake! :D

pa ja ni ne mogu da pridjem devojci ako joj se fizicki ne svidim, sto isto vazi i za mene. pa posto joj se vec svidjam, cemu onda tzv, moovanje, a?

DisMisaL
25.12.2004., 16:44
A ima i onaj drugi vic:
Juri pevac koku, a ona se misli:" Iju mene jadne, sta cu sad. Ako stanem, ***** sam, a ako nastavima da bezim, nista od qurca. Najbolje da se spotaknem i padnem."

kicav
27.12.2004., 00:45
Hm,...vi muskarci ni sami ne znate sta hocete.Nisu sve devojke iste,samo sto vi mislite da jesu i u tome je vasa VELIKA greska.

Captain Jack Sparrow
27.12.2004., 00:59
Hm,...vi muskarci ni sami ne znate sta hocete.Nisu sve devojke iste,samo sto vi mislite da jesu i u tome je vasa VELIKA greska.

nikada nisam mislio da su sve zene iste ! al ima jedna istina generalno volite da zajasite (figurativno!) kad god vam se pruzi prilika a volite i kad vam covek da prstotkinete celu ruku ... al zivot je takav i niko nije savrsen pa kako da vam to onda uzmem za zlo ... samo moram da se borim za malo svojih interesa a da nikog nepovredim ... e to je vec ekvilibrisanje (zeznut posao majke mi!) :?

jinxy
27.12.2004., 22:11

a vi znate :!: :?: zasto ste sve frajere koji su bili (citiram) metiljavi (kraj citata), tj. blagi i tolerantni, ostavili kao nemuskarce :?: i sta uopste zelite od nas :?: pitanje nije uopste glupo, jer niti jedan muskarac ne moze da pogodi sta kada osecate. treba nam enigma masina da prokljuvimo sta hocete (zar ne pricate srpski :!: :?:).

kicav
27.12.2004., 22:57

a vi znate :!: :?: zasto ste sve frajere koji su bili (citiram) metiljavi (kraj citata), tj. blagi i tolerantni, ostavili kao nemuskarce :?: i sta uopste zelite od nas :?: pitanje nije uopste glupo, jer niti jedan muskarac ne moze da pogodi sta kada osecate. treba nam enigma masina da prokljuvimo sta hocete (zar ne pricate srpski :!: :?:).

Pa ne bih bas rekla da muskarci ne znaju sta zene osecaju.Znate vi to vrlo dobro i bas zato se ponasate tako kako se ponasate.
A sto se tice "enigma masine" zasto bi mi vama govorile sta hocemo?Jer i ako vam kazemo vi to nikada ne uradite.Ili i ako uradite,uradite pogresno.
Smatram da su blagi i tolerantni muskarci mnogo bolji od nekih "napucanih" frajera.

jinxy
28.12.2004., 20:36
pa naravno da ti vise prijaju tolerantni i blagi muskarci, sa njima je lako. isto vazi i za devojke. ali nije nikome cilj da ceo svoj zivot bude glavni, da njegova rec bude poslednja u svakoj mogucoj situaciji. monotono je. a ako je devojka/decko drugaciji (napucani), nema niti trunke kompromisa. sta se desilo sa normalnim razgovorom :?: :?: :?:

evo par pravila za ubuduce:

01. Ako mislis da si predebela, tada verovatno i jesi! Ne pitaj me nista o tome, ne zelim da odgovorim na to pitanje.

02. Kada zelis nesto, dovoljno je da to i zatrazis. Da pojasnimo jednu stvar: Mi smo JEDNOSTAVNI! Mi ne razumemo nikakva suptilna i indirektna pitanja! Ona jednostavno ne funkcionisu kod nas! Cak ni ona suptilna i indirektna pitanja, koja bi svakoj zeni trebala biti jasna!

03. Kada postavis neko pitanje, na koje i ne ocekujes odgovor, nemoj se cuditi kada dode odgovor koji nisi htela cuti!

04. Mi smo JEDNOSTAVNI! Kada te zamolim da mi dodas hleb, mislim upravo to - da mi dodas hleb! Time ti ne prebacujem sto hleb nije na stolu. Kod nas nema nekih skrivenih poruka niti prebacivanja. Mi smo stvarno JEDNOSTAVNI!

05. Mi smo JEDNOSTAVNI! Nema nikakvog smisla da me pitas na sta upravo mislim! 96,5 posto vremena muskarci misle na seks!Ne, mi nismo opsednuti,to je jednostavno jedna stvar, koja nam pricinjava najvecu radost!

06. Mi smo JEDNOSTAVNI! Ponekad ne mislim samo na tebe. To nije nista strasno. Molim te da se naviknes na to. Zato te molim da me ne pitas na sta mislim, ako nisi spremna razgovarati o politici, ekonomiji, filozofiji, fudbalu, alkoholu,sisama, guzicama ili automobilima.

07. Petak/subota/nedjelja = puno zdrati = prijatelji = fudbal na televiziji = pivo = losi maniri. To ti je kao puni mesec ili plima i oseka - jednostavno neizbezno!

08. Kupovina mi ne pricinja nikakvo zadovoljstvo i nikad, bas nikad nece!

09. Kad idemo negde, sta god da imas na sebi super ti stoji. Kunem se!

10. Imas dovoljno odece i obuce. Plac je ucena! Da sam sebe dovedem do finansijske propasti nije nikakav dokaz moje ljubavi prema tebi!

11. Vecina muskaraca ima 3 para cipela.Ponavljam: mi smo JEDNOSTAVNI! Ne znam odakle ti ideja da ja mogu znati koji ti od tvojih 30 pari cipela najbolje stoji.

12. Jednostavno odgovori poput da ili ne su potpuno dovoljni kod svakog pitanja!

13. Kada imas problem,samo me zamoli da ti pomognem da resis problem. Ne ocekuj isto sazaljenje koje inace dobijas od svojih prijateljica.

14. Glavobolja koja traje 8 nedelja nije glavobolja! Idi kod doktora!

15. Kada kazem nesto sto se moze dvojako tumaciti i jedno od tumacenja te uznemiruje,budi sigurna da mislim ono drugo!

16. Svi muskarci vide samo 16 boja! Trula visnja je voce, a ne boja!

17. Mi volimo pivo kao sto vi volite rucne torbice. Vi nas ne razumete; ne razumemo ni mi vas!

18. Kada te pitam sta ti je, a ti kazes da nije nista, verovacu ti i ponasati se kao da nista nije bilo!

19. Nemoj da me pitas da li mi se svidas! Kada ne bi bilo tako, ja ne bih vise bio tu gde jesam!

20. I na kraju osnovno pravilo: U slucaju najmanje nedoumice,dileme ili sumnje,o cemu god se radilo,uzmi uvek ono najjeftinije ili najjednostavnije!!!

kicav
29.12.2004., 00:35
Hvala na pravilima.
Nemam nameru da se dalje raspravljam posle ovih pravila jer u njima i sami pokazujete kakvi ste,i tu nema sta vise da se raspravlja.

Ogovorila bih na svako pravilo,ali bi to opet bilo besmisleno.Ali cu ipak na pravilo br.18,sam si napisao da ne znate sta devojka oseca (ili tako nekako),smatram da bi na osnovu ovog 18-tog pravila ipak trebali da se zapitate,ako ona kaze da joj nije nista,da ipak malo produbite to i uvidite da li ona ima neki problem.

krvolok
29.12.2004., 06:08
[quote="kicav"]Hvala na pravilima.
Nemam nameru da se dalje raspravljam posle ovih pravila jer u njima i sami pokazujete kakvi ste,i tu nema sta vise da se raspravlja.

Ogovorila bih na svako pravilo,ali bi to opet bilo besmisleno.Ali cu ipak na pravilo br.18,sam si napisao da ne znate sta devojka oseca (ili tako nekako),smatram da bi na osnovu ovog 18-tog pravila ipak trebali da se zapitate,ako ona kaze da joj nije nista,da ipak malo produbite to i uvidite da li ona ima neki problem.

I to barem tolikim intenzitetom, da ako i nije BILO problema, ONI nastanu i postanu nesnosni !!!

kicav
29.12.2004., 17:13
Kao sto sam i mislila,...pogresno protumacene moje reci.

kicav
29.12.2004., 17:14
Kao sto sam i mislila,...pogresno protumacene
moje reci.

krvolok
30.12.2004., 01:24
A sad neko treba da te žali što si SAMA pogrešno protumačila SVOJE reči, da ti daje podršku i utehu, da primeti kako su svi, koji su pročitali i shvatili šta si HTELA reći, ustvari zlonamerni, itd. ?!?

The Edge
30.12.2004., 09:28
Mislim da devojka smatra da se treba posmatrati i srcem, ne samo očima i ušima (koje su toliko varljive)...
Lepa zamisao, ali bojim se da se u poslednje vreme svi rađamo sa srčanom manom (i muški i ženski)...
nazvao bih to "Sindrom autističnog srca" (slepog za sve osim za sebe samo).
Lično smatram da je prava tragedija to što muški moraju da budu ti koji održavaju romantiku!

kicav
30.12.2004., 15:21
A sad neko treba da te žali što si SAMA pogrešno protumačila SVOJE reči, da ti daje podršku i utehu, da primeti kako su svi, koji su pročitali i shvatili šta si HTELA reći, ustvari zlonamerni, itd. ?!?

Ne treba niko da me zali niti da me tesi,a nisam ni zlonamerna.I zato zavrsavam ovu raspravu.

kicav
30.12.2004., 15:23
Mislim da devojka smatra da se treba posmatrati i srcem, ne samo očima i ušima (koje su toliko varljive)...
Lepa zamisao, ali bojim se da se u poslednje vreme svi rađamo sa srčanom manom (i muški i ženski)...
nazvao bih to "Sindrom autističnog srca" (slepog za sve osim za sebe samo).
Lično smatram da je prava tragedija to što muški moraju da budu ti koji održavaju romantiku!

Slazem se sa tvojom konstatacijom.

jinxy
31.12.2004., 00:09
Hvala na pravilima.

pa ne mozemo stalno da vam cupamo reci iz usta :( . postane dosadno, a i sem toga nije neki dokaz muskarcevog interesovanja za devojku ako je on davi da mu kaze sta joj je. ako hocete da nam kazete sta vam je, recite lepo.
pravila su tu da pokazu koliko smo mi jednostavni :!: , a ne gde vi ili mi gresimo :!:
malo sam preterao, izvinjavam se. niije mi bila namera. :)

kiki bg
03.01.2005., 03:26
pa naravno da ti vise prijaju tolerantni i blagi muskarci, sa njima je lako. isto vazi i za devojke. ali nije nikome cilj da ceo svoj zivot bude glavni, da njegova rec bude poslednja u svakoj mogucoj situaciji. monotono je. a ako je devojka/decko drugaciji (napucani), nema niti trunke kompromisa. sta se desilo sa normalnim razgovorom :?: :?: :?:

01. Ako mislis da si predebela, tada verovatno i jesi! Ne pitaj me nista o tome, ne zelim da odgovorim na to pitanje.

02. Kada zelis nesto, dovoljno je da to i zatrazis. Da pojasnimo jednu stvar: Mi smo JEDNOSTAVNI! Mi ne razumemo nikakva suptilna i indirektna pitanja! Ona jednostavno ne funkcionisu kod nas! Cak ni ona suptilna i indirektna pitanja, koja bi svakoj zeni trebala biti jasna!

03. Kada postavis neko pitanje, na koje i ne ocekujes odgovor, nemoj se cuditi kada dode odgovor koji nisi htela cuti!

04. Mi smo JEDNOSTAVNI! Kada te zamolim da mi dodas hleb, mislim upravo to - da mi dodas hleb! Time ti ne prebacujem sto hleb nije na stolu. Kod nas nema nekih skrivenih poruka niti prebacivanja. Mi smo stvarno JEDNOSTAVNI!

05. Mi smo JEDNOSTAVNI! Nema nikakvog smisla da me pitas na sta upravo mislim! 96,5 posto vremena muskarci misle na seks!Ne, mi nismo opsednuti,to je jednostavno jedna stvar, koja nam pricinjava najvecu radost!

06. Mi smo JEDNOSTAVNI! Ponekad ne mislim samo na tebe. To nije nista strasno. Molim te da se naviknes na to. Zato te molim da me ne pitas na sta mislim, ako nisi spremna razgovarati o politici, ekonomiji, filozofiji, fudbalu, alkoholu,sisama, guzicama ili automobilima.

07. Petak/subota/nedjelja = puno zdrati = prijatelji = fudbal na televiziji = pivo = losi maniri. To ti je kao puni mesec ili plima i oseka - jednostavno neizbezno!

10. Imas dovoljno odece i obuce. Plac je ucena! Da sam sebe dovedem do finansijske propasti nije nikakav dokaz moje ljubavi prema tebi!

11. Vecina muskaraca ima 3 para cipela.Ponavljam: mi smo JEDNOSTAVNI! Ne znam odakle ti ideja da ja mogu znati koji ti od tvojih 30 pari cipela najbolje stoji.

12. Jednostavno odgovori poput da ili ne su potpuno dovoljni kod svakog pitanja!

13. Kada imas problem,samo me zamoli da ti pomognem da resis problem. Ne ocekuj isto sazaljenje koje inace dobijas od svojih prijateljica.

15. Kada kazem nesto sto se moze dvojako tumaciti i jedno od tumacenja te uznemiruje,budi sigurna da mislim ono drugo!

17. Mi volimo pivo kao sto vi volite rucne torbice. Vi nas ne razumete; ne razumemo ni mi vas!

18. Kada te pitam sta ti je, a ti kazes da nije nista, verovacu ti i ponasati se kao da nista nije bilo!

19. Nemoj da me pitas da li mi se svidas! Kada ne bi bilo tako, ja ne bih vise bio tu gde jesam!

20. I na kraju osnovno pravilo: U slucaju najmanje nedoumice,dileme ili sumnje,o cemu god se radilo,uzmi uvek ono najjeftinije ili najjednostavnije!!!
Prijatelju sve je to lepo ali ipak mislim da bi kod pravila 6 i 7 trebalo nesto malo i korigovati,pa i mi zene imamo dusu. Ajde iskreno pa da li bi ti sa devojkom pricao o muskim gizicama i k... i to tudjim bolelo bi te bas uvo,a i vidi tamo ubaci u taj pravilnik bar jedan vikend mesecno sa devojkom mozda ona pozeli,ako sme,da bar jedan vikend provede sa tobom uz lepu pricu i manire. Da je malo ucinis srecnom. :wink: Devojke to vole,pa majku mu poneko pravilo mozemo malo i da izmenimo ako nam je stalo :)
Za ostalo se slazem sa tobom,samo iskreno,jedino tako moze da se razvija veza i odnos :P

kiki bg
03.01.2005., 03:28

Prijatelju sve je to lepo ali ipak mislim da bi kod pravila 6 i 7 trebalo nesto malo i korigovati,pa i mi zene imamo dusu. Ajde iskreno pa da li bi ti sa devojkom pricao o muskim gizicama i k... i to tudjim bolelo bi te bas uvo,a i vidi tamo ubaci u taj pravilnik bar jedan vikend mesecno sa devojkom mozda ona pozeli,ako sme,da bar jedan vikend provede sa tobom uz lepu pricu i manire. Da je malo ucinis srecnom. :wink: Devojke to vole,pa majku mu poneko pravilo mozemo malo i da izmenimo ako nam je stalo :)
Za ostalo se slazem sa tobom,samo iskreno,jedino tako moze da se razvija veza i odnos :P

krvolok
03.01.2005., 06:27
Dobro, Kiki, dobro, pa čuo te je i prvi put, nemoj mu sad to stalno ponavljati i nabijati na nos !!!

Mangup sa diplomom
03.01.2005., 19:25
Dobro, Kiki, dobro, pa čuo te je i prvi put, nemoj mu sad to stalno ponavljati i nabijati na nos !!!
Ako su svi novosadjani ovakve dijabole kao krvolok onda mi je jasno zasto su odbojne...zato kada dolazimo iz Bg uvek dobro prodjemo sa novosadjankama jer su zeljne pravih muskaraca 8)

krvolok
03.01.2005., 20:32
[quote=krvolok]Dobro, Kiki, dobro, pa čuo te je i prvi put, nemoj mu sad to stalno ponavljati i nabijati na nos !!!
Ako su svi novosadjani ovakve dijabole kao krvolok onda mi je jasno zasto su odbojne...zato kada dolazimo iz Bg uvek dobro prodjemo sa novosadjankama jer su zeljne pravih muskaraca 8)

Tebe su posebno željne, kad se " natrpaš " Viagrom + 100, još kad bi ta hemija imala PROSTOR PO ČEMU da deluje, birale bi te za dopisnog gradonačelnika !!!

DisMisaL
03.01.2005., 22:28
Alo bre. NS je pun studentkinja iz provincije i BiH, i sve im zinulo dupe da se "udaju u BG". Pa kad su zauzeti svi sportisti, pevaci i tatini (ili/i mamini) sinovi, prolaze i majmuni sa diplomom. Sve za ljubav i da ne idu na njivu da kopaju.
P.S. a za ono "majmuni sa diplomom" nisam mislio nikog da vredjam

jinxy
03.01.2005., 22:50
pazi "pravila" i nisu napisana da se slepo prate, vise su tu da budu putokaz kavi smo, bar neki od nas(JEDNOSTAVNI). postoje neke stvari koje su sasvim normalne i ne mogu biti kako je gore napisano. zar je moguce da sam ostavio utisak zenomrsca i soviniste? :shock:

The Edge
03.01.2005., 23:22
Ne mnogo... onako, zdrava doza! 8)

kicav
03.01.2005., 23:45
pazi "pravila" i nisu napisana da se slepo prate, vise su tu da budu putokaz kavi smo, bar neki od nas(JEDNOSTAVNI). postoje neke stvari koje su sasvim normalne i ne mogu biti kako je gore napisano. zar je moguce da sam ostavio utisak zenomrsca i soviniste? :shock:

Tako nekako.Ali,nije ti to bila namera :?

jinxy
04.01.2005., 00:19
stvarno nisam, samo sam malo isfrustriran jer sam previse puta popio po nosu zato sto sam tolerantan :? . mnogo se povecaju apetiti devojkama cim im dozvolis previse, a ja ne znam drugacije. budala :x

kicav
04.01.2005., 17:13
stvarno nisam, samo sam malo isfrustriran jer sam previse puta popio po nosu zato sto sam tolerantan :? . mnogo se povecaju apetiti devojkama cim im dozvolis previse, a ja ne znam drugacije. budala :x

Ma,OK :)

kiki bg
06.01.2005., 02:45
Ma naravno da nisi ispao sovinista,pa ko bi a da nije tolerantan imao strpljenja da ispise sva ona pravila :)! A to za apetite vazi za oba pola, covek ti je cudan stvor :roll:

Nestasna Ameba
06.01.2005., 03:55
Dakle, Novosadjani imaju problem s Novosadjankama (cast izuzecima s obe strane) zato sto su dve kontre. Oni su spori do ludila, najvaznija stvar na svetu, odmah posle njihove razmazene infantilne guzice, jeste sport ili neka druga najvaznija sporedna stvar, tako da dragi Novosadjani nemaju jednostavno vremena da misle o devojkama kad izadju jer blenu u televizore kojih ima u svakom klubu i na kojima se prikazuje ili sport ili moda ili nesto trece. Ne bi dupeta mrdnuli sa stolice ili s mesta na kojem stoje da bi prisli devojci, a i tolike su kese da se boje korpe. Pa, naravno, oni su navikli da dobijaju sve na tacni kao kad ujutru ustanu pa im mamica na posluzavniku donese sendviche...
Novosadjanke, ne sve, ruku na srce, one hoce frajera s kolima, lovom, praznom gajbom, pametnog, lepog, ambicioznog... Pa, ko ne bi, sestro mila?! Kad/ako im i pridje neki, taj sigurno nije iz Novog Sada, a ako i jeste iz Novog Sada, onda u njemu studira, a dolazi ili iz nekog sela, li juznije od Save i Dunava (e, tim tipovima skidam kapu, oni imaju onu stvar da pridju i da sklope pricu). E, onda sestre slatke dignu nosice da malo tvrde pazarcic, neka je i sitan, ali bi da mu dignu cenu... I naravno, Novosadjanin je tad prisao i vise nikad nijednoj, a ona posle mesec dana prepricava to, ali u dve verzije: spanska (jao ala sam se zeznula, bolje da sam bila fina, jadna sada ja, sta cu ja...) i americka sapunica (ala sam mu spustila, frajer jeste, ali sam mu pokazala da nema sanse kod mene...).
Ovde su neki ljudi bili u pravu - imate i druga mesta, druge gradove, pa nismo na kraj sveta, pa se druzite, a ne samo da kukate!

Decky_Nis
25.02.2005., 02:10
Potpuno se slazem!!!!! Nemate samo vi taj problem.

Decky_Nis
25.02.2005., 02:26
Dakle, Novosadjani imaju problem s Novosadjankama (cast izuzecima s obe strane) zato sto su dve kontre. Oni su spori do ludila, najvaznija stvar na svetu, odmah posle njihove razmazene infantilne guzice, jeste sport ili neka druga najvaznija sporedna stvar, tako da dragi Novosadjani nemaju jednostavno vremena da misle o devojkama kad izadju jer blenu u televizore kojih ima u svakom klubu i na kojima se prikazuje ili sport ili moda ili nesto trece. Ne bi dupeta mrdnuli sa stolice ili s mesta na kojem stoje da bi prisli devojci, a i tolike su kese da se boje korpe. Pa, naravno, oni su navikli da dobijaju sve na tacni kao kad ujutru ustanu pa im mamica na posluzavniku donese sendviche...
Novosadjanke, ne sve, ruku na srce, one hoce frajera s kolima, lovom, praznom gajbom, pametnog, lepog, ambicioznog... Pa, ko ne bi, sestro mila?! Kad/ako im i pridje neki, taj sigurno nije iz Novog Sada, a ako i jeste iz Novog Sada, onda u njemu studira, a dolazi ili iz nekog sela, li juznije od Save i Dunava (e, tim tipovima skidam kapu, oni imaju onu stvar da pridju i da sklope pricu). E, onda sestre slatke dignu nosice da malo tvrde pazarcic, neka je i sitan, ali bi da mu dignu cenu... I naravno, Novosadjanin je tad prisao i vise nikad nijednoj, a ona posle mesec dana prepricava to, ali u dve verzije: spanska (jao ala sam se zeznula, bolje da sam bila fina, jadna sada ja, sta cu ja...) i americka sapunica (ala sam mu spustila, frajer jeste, ali sam mu pokazala da nema sanse kod mene...).
Ovde su neki ljudi bili u pravu - imate i druga mesta, druge gradove, pa nismo na kraj sveta, pa se druzite, a ne samo da kukate!
"...a i tolike su kese da se boje korpe..." - niko se ne boji nego jednostavno niko ne voli to, "...a dolazi ili iz nekog sela, li juznije od Save i Dunava..." - ne verujem da neka NS cura trazi momka sa sela to otpisi odmah; a ako mislis na jug molim te nemoj da pricas o Nisu jer novosadjanke bas i nisu lude za nasim naglaskom jer one ocigledno procenjuju coveka (i) po tome izmedju ostalog a i imaju misljenje o nama da smo seljaci pa kao takvi ne prolazimo sto i sam objasnio u predhodnom izlaganju, "...oni imaju onu stvar da pridju i da sklope pricu..." - pih to zavisi od osobe do osobe nije bitno odakle dolazis bitna je dobra zvaka. Poz

Decky_Nis
25.02.2005., 02:27
"...a i tolike su kese da se boje korpe..." - niko se ne boji nego jednostavno niko ne voli to, "...a dolazi ili iz nekog sela, li juznije od Save i Dunava..." - ne verujem da neka NS cura trazi momka sa sela to otpisi odmah; a ako mislis na jug molim te nemoj da pricas o Nisu jer novosadjanke bas i nisu lude za nasim naglaskom jer one ocigledno procenjuju coveka (i) po tome izmedju ostalog a i imaju misljenje o nama da smo seljaci pa kao takvi ne prolazimo sto i sam objasnio u predhodnom izlaganju, "...oni imaju onu stvar da pridju i da sklope pricu..." - pih to zavisi od osobe do osobe nije bitno odakle dolazis bitna je dobra zvaka. Poz

Tuzni_patak
25.02.2005., 04:10
Da se nisi malo zaleteo....

Moje iskustvo sa Novim Sadom je tako elokventno da ne mogu da poverujem....

Pro:
-Manje se beče na novonastale situacije od Beogradjanki, pa možeš slobodnije prići , neće te grubo napušiti , što ipak znači....
-Jako su komunikativne
-Manje se juri i žuri u odnosu na beograd
-Manje su opterećene i prirodnije izgledaju....
-Nemaju nepotrebnih zavlačenja, igrarije su ok....
-Tačno je da imaš mali hendikep ako si "van pokrajine" , ali imaš i u Beogradu , ako nisi bogradjanin , plus što ovo "van pokrajine" je ipak zasluženo dobilo negativan prizvuk....

Contra:
-Nema

I zaključak , nekako se moj šarm slaže sa njihovim , bez nekih prilagodjenja, dok za beograd moram da upadam u šeme i fazone u kojima nisam....

ZA novosadjane neznam.....nisam ih primetio....ima li ih uopšte......osim one starije , oni nisu tako loši , pouzdani su.....poslovni....

Nestasna Ameba
25.02.2005., 12:50
Ne kazem da su Novosadjanke cvece, ali me nervira kada Novosadjani kazu kako im se ne svidja sto im, recimo, devojke prilaze. Da li su se ikada zapitali zasto je tako. Mozda je devojkama dojadilo da cekaju derane da se smisle posle silnih utakmica "Lige sampiona" tipa Veternik - Srbobran da izadju u grad, da prosetaju, naravno da ne ocekujem od momka da me vodi po kaficima, klubovima, restoranima. Uzelela sam se setnje, a ne da me zatvara u kucu gde ostavljam svoje najbolje godine.
Zato je meni ipak veci dozivljaj kad sedim u stanu nekog Beogradjanina jer ipak do njega treba otputovati, sto zahteva i izvesnu dozu setnje. Pa jos kad ga zamolim da prosetamo gradom da mi pokaze neke znamenitosti Beograda, pa on sav ponosan krene da prica price... Ih... Bar nesto novo naucim.
Sto je jos zanimljivije, pre neki dan mi komsija rece da njega bas privlace Beogradjanke. Eto, svako nasao svoje :lol: Ali, kad mi je rekao razlog zasto mu se one svidjaju, doslo mi je oci da mu iskopam. Cisto se pokazala ona stara da je tudje sladje. Naime, rekao mi je da mu se svidja kako su drcne :shock: A kad pricaju o tome kako su Novosadjanke drcne, onda im se to ne svidja. Kazem ja lepo - TUDJE SLADJE. Ili nekako Novosadjankama ne stoji ta drcnost (na koju su nas sami Novosadjani navikli), pa se od njih ocekuje da i dalje budu smerne, nezne, krhke, stidljive...
U svakom slucaju, meni Beograd nije preko sveta, nadjoh derana odande, sasvim sam zadovoljna :D
I uostalom, ko sta voli nek izvoli, ja nemam nista protiv. Ali nemojte napadati Novosadjanke ili Novosadjane, nisu samo jedni krivi. Za nesporazum je potrebno dvoje, minimum. :wink:

unlike018
25.02.2005., 15:58

E ovako ja imam mnogo dobra iskustva sa Novosadjankama, istina nasmeju se chim chuju Nish be i odma misle da sam neki indijanac ali posle pola sata priche verujte platjaju mi pitje samo da sedim sa njima i pricham im priche. A sa tim istim prichama u Nishu ne bi proshao ni u prvi krug.
Ali ne zato shto su Nishlike bolje ribe ili neshto tako nego jednostavno u Nishu svi prichaju priche.
Novosadjanke su zakon :!: :!:
A ovi postovi momaka iz NS su me bash iznenadili i naveli da mislim da su se oni mnogo ulenili ili josh gore iskompleksirali.
Korpa pa to ti je samo dobra pricha za drugi start, "Pridjesh i kazesh ej ti si ona cura shto me ladno otkachila juche i veruj mi onda ona pochinje da pricha i postavlja pitanja."
Ako ima neko od vas Novosadjana ono shto treba da ima neka izadje sutra i nek startuje prvu koja mu se stvarno svidja ali neka bude siguran da tje da popije korpu i verujte mi desitje se upravo suprotno.

P.S. Nadam se da tje neko da me poslusha i sutra nam isprich svoju prichu. I znam da sad mislite vidi ga ovaj majmun on tje da nam kaze shta da radimo, ali zajebite te fazone i zajebite mene uradite to zbog vas :idea: Jedno sam siguran netje da vas boli :!: