Vidi punu verziju : Da li ste primetile......
devojcica_20
05.04.2004., 00:46
Da li ste primetile......da po Nisu ima mnogo seksualno napacenih manijaka koji startuju devojke po ulicama, dobacuju, prilaze i ostalo?. :shock: ...primitivno, zar ne? :?
[quote="devojcica_20"]Da li ste primetile......da po Nisu ima mnogo seksualno napacenih manijaka koji startuju devojke po ulicama, dobacuju, prilaze i ostalo?. :shock: ...primitivno, zar ne? :?[NIJEDAN MUSKARAC NECE "NAPASTI" DEVOJKU AKO MU ONA NADA POVODA
devojcica_20
05.04.2004., 14:25
[quote=devojcica_20]Da li ste primetile......da po Nisu ima mnogo seksualno napacenih manijaka koji startuju devojke po ulicama, dobacuju, prilaze i ostalo?. :shock: ...primitivno, zar ne? :?[NIJEDAN MUSKARAC NECE "NAPASTI" DEVOJKU AKO MU ONA NADA POVODA
Ovo apsolutno nije tacno....
nisam generalizovala pa rekla da to svi rade...kao sto nije tacno da sve devojke daju povod...slazem se da neke to rade....ali ako normalna devojka normalno seta ulicom i tako nesto joj se desava....zar je ona kriva?
U američkom pravosuđu postoje opisane situacije koje podrazumevaju provokaciju na muškarca a odnose se na odevanje, kretanje i još podosta toga. Mada s druge strane da ima budala ima u povećim količinama. A jesi li ih provocirala???
ludi milojko
05.04.2004., 17:10
U američkom pravosuđu postoje opisane situacije koje podrazumevaju provokaciju na muškarca a odnose se na odevanje, kretanje i još podosta toga. Mada s druge strane da ima budala ima u povećim količinama. A jesi li ih provocirala???
ma jok ,kaki be ona je dobra devojcica
devojcica_20
05.04.2004., 21:27
:) :) zezajte vi samo :)
nisam provocirala jer nisam takva osoba i zaista mi najmanje na svetu treba da mi neko pridje na ulici....smatram da je to glupo a ponekad i veoma stresno za devojke.....devojke koje ne izazivaju oblacenjem , pogledom i pokretima...
:) :) zezajte vi samo :)
nisam provocirala jer nisam takva osoba i zaista mi najmanje na svetu treba da mi neko pridje na ulici....smatram da je to glupo a ponekad i veoma stresno za devojke.....devojke koje ne izazivaju oblacenjem , pogledom i pokretima...ZNAS DA SE SALIS NA TUDjI RACUN A NEZNAS DA PRIMIS "SALU"???
devojcica_20
06.04.2004., 16:46
[/quote]ZNAS DA SE SALIS NA TUDjI RACUN A NEZNAS DA PRIMIS "SALU"???[/quote]
A na osnovu cega si to zakljucio?
ZNAS DA SE SALIS NA TUDjI RACUN A NEZNAS DA PRIMIS "SALU"???[/quote]
A na osnovu cega si to zakljucio?[/quote]NA OSNOVU KOMENTARA ZA VANESU???
devojcica_20
08.04.2004., 17:18
ZNAS DA SE SALIS NA TUDjI RACUN A NEZNAS DA PRIMIS "SALU"???
A na osnovu cega si to zakljucio?[/quote]NA OSNOVU KOMENTARA ZA VANESU???[/quote]
Pogledaj pazljivije pa ces videti da je to bilo DALEKO od sale.....bilo je pitanje....i cudjenje, na neki nacin...sve, sve...ali sala nikako. ocito.
TaylorDurden
09.04.2004., 07:16
Dakle...dakle da pricamo o dobacivanju...hmm...pa usao bi u kostac sa temom...ali...ne postoji osnova...to o cemu ti pricas...je krik primitivnih...ocaj neandertalaca...bol mentalno zaostalih...dakle to o cemu ti pricas je skroz normalno u ovoj sredini...ne razumem sta ti tu smeta :)...da pricamo o nekoj drugoj sredini pa da razumem...ali ja mislim da Nis-u upravo nedostaje ta ulicna spontanost...mislim...da se ne lazemo...pa 95% veza u ovom gradu se zasniva na izvodu iz maticne knjige rodjenih...i onog 'od bivse cure drugarica pa njen decko je njen brat'...neko razume :)...sve se zasniva na poznastvu...sto je najgore onom najpovrsnijem...spontanost...improvizacija...i sam cin tog glupiranja dok upoznajes nekoga...zamenjena je predrasudama...koje su svi oberucki prihvatili...zato ne mogu da optuzim nikoga...sve je ovo napisano negde...sudbina Nis-a je ocigledno uklesana negde...gde?...i ja se pitam...imam osecaj...da je taj kamen vise puta obradjen negde u Matejevcu...i da krasi ulaz neke 'moderne kuce' u vidu lava...gazda je nesumljivo ponosan...
SVAKA CAST DOMACINA...hahahahaha
ocaj...nema logike pisati...svi citaju...niko ne oseca...***-a...makar je meni smesno...pozdrav meni i prijateljima u sopstvenom mozgu...mozda sutra padne pingvin...
:)
KGB | 3rRoR
10.04.2004., 12:44
Ja licno ne verujem u to sto si rekla jer nijedanput u gradu nisam video da to neko radi?Mi muskarci smo vise osetljivi nego vi devojke kao sto pricate!evo primera:Kad jednom izgubiš sve pa čak i ono što si voleo, Ti ćeš živeti da bi se sećao što si izgubio, jer ko voli, nikad ne zaboravlja, a ko zaboravlja nije ni voleo!
Ja licno ne verujem u to sto si rekla jer nijedanput u gradu nisam video da to neko radi?Mi muskarci smo vise osetljivi nego vi devojke kao sto pricate!evo primera:Kad jednom izgubiš sve pa čak i ono što si voleo, Ti ćeš živeti da bi se sećao što si izgubio, jer ko voli, nikad ne zaboravlja, a ko zaboravlja nije ni voleo!DA...MUSKARCI SU NEVINI...KO MAJKA DEVET JUGOVICA...!!!
DŽONTRA
14.04.2004., 19:28
Ja licno ne verujem u to sto si rekla jer nijedanput u gradu nisam video da to neko radi?Mi muskarci smo vise osetljivi nego vi devojke kao sto pricate!evo primera:Kad jednom izgubiš sve pa čak i ono što si voleo, Ti ćeš živeti da bi se sećao što si izgubio, jer ko voli, nikad ne zaboravlja, a ko zaboravlja nije ni voleo!DA...MUSKARCI SU NEVINI...KO MAJKA DEVET JUGOVICA...!!! a ti jesi li muško ili ženskoe, ti be mk
devojcica_20
16.04.2004., 12:07
Ja licno ne verujem u to sto si rekla jer nijedanput u gradu nisam video da to neko radi?Mi muskarci smo vise osetljivi nego vi devojke kao sto pricate!evo primera:Kad jednom izgubiš sve pa čak i ono što si voleo, Ti ćeš živeti da bi se sećao što si izgubio, jer ko voli, nikad ne zaboravlja, a ko zaboravlja nije ni voleo!DA...MUSKARCI SU NEVINI...KO MAJKA DEVET JUGOVICA...!!! a ti jesi li muško ili ženskoe, ti be mk
I mene bas zanima !! 8)
Upotrebite malo logike-valjda ce vam biti jasno...???
Tuzni_patak
01.08.2004., 13:34
Pa u Bg je sasvim normalno , cak i pozeljno prici
jer ako ne pridjes nema ni onog prvog utiska .
A ako je prvi utisak losh , mozda ce drugi biti bolji.\
Jedno ,cao, drugo cao, trece kako si, cetvrto se vec poznajete....
Znam da ti je lakse ako se sve odigra u diskoteci , gde se nista ni ne cuje ni dobro ni ne vidi.
Prvo se necim uradis, pa posle je sve sivo i veselkasto i opusteno....
Cak i debili izgledaju cool.
anjamen
08.11.2004., 19:48
Da li ste primetile......da po Nisu ima mnogo seksualno napacenih manijaka koji startuju devojke po ulicama, dobacuju, prilaze i ostalo?. :shock: ...primitivno, zar ne? :?nije to bate samo u Nis-u ima toga po celoj scg.To je globalni problem.Ja sam imao poprilicam broj dobaca na moju bivsu devojko i mene.Probaj da ih ignorises kolko mozes, ako pak nemas zivaca mogu ti preporuciti aikido kao odbranu,samo treba vremena za usavrsavanje.
Ma normalno je to.Ignorisite takve.Ima toga svugde ali bre sto se u Nis-u pojavila veca grupa pedera,e to nije normalno!!!
A zamisli da ti niko ne prilazi devojcice sta bi onda bilo.
Tebi ako smeta bezi.
Decky_Nis
17.05.2005., 04:52
Meni je sve to dobacivanje na ulici simpaticno jer u vecini slucajeva tu nema lose namere vec je sve to u sali a devojkama se to ne svidja jer su previse podigle noseve sto znaci da su one bolje od muskaraca (ili to barem one tako misle) i sada niko nista ne sme da im kaze ili dobaci. Ipak ovo je slobodna zemlja i sloboda govora je prisutna pa ako vam se ne svidja to sto muskarci dobace mozete i da mu odgovorite na isti nacin dobacivanjem. Poz
Pera_Zdera
21.05.2005., 12:33
Hmm...nezadovoljne kad ih startuju...nezadovoljne kad ih ne startuju...pa ovo je isto i kao i u NS-u. :lol: Mada ovde bas nema tako primitivnih dobacivanja i prebrezobraznog startovanja.
Decky_Nis
23.05.2005., 02:36
Hmm...nezadovoljne kad ih startuju...nezadovoljne kad ih ne startuju...pa ovo je isto i kao i u NS-u. :lol: Mada ovde bas nema tako primitivnih dobacivanja i prebrezobraznog startovanja.
i ja nisam primetio bas toliko da su muskarci bezobrazni kada dobacuju sve je to u granicama normale i u sali ali koliko sam razumeo isti problem sa devojkama imaju i novosadjani i nislije. Poz
Drugarica mi je pokazala tipa koji se pojavljuje u gradu, cak i na mestima gde mi izlazimo..Saloon,Scena, itd.dolazi sam i ponekog poznaje od likova u kaficu, navodno neki muzicar, narodne muzike, nepoznat u sirim i bilo kojim krugovima,celav, oko 35.god, pokusavao je da nakon naizgled normalnog razgovora napada razne devojke pri pracenju kuci ili ako ih nakon poznanstva zatekne same, presrece na ulici.Deluje delimicno normalno, ocigledno nije.Svakako obratiti paznju
pirattik
21.06.2005., 02:36
Da li ste primetile......da po Nisu ima mnogo seksualno napacenih manijaka koji startuju devojke po ulicama, dobacuju, prilaze i ostalo?. :shock: ...primitivno, zar ne? :?
tebi su manijaci tipovi koji startuju i prilaze devojkama!?Pa sta predlazes ?Onaniju ?
nije to bate samo u Nis-u ima toga po celoj scg.To je globalni problem.Ja sam imao poprilicam broj dobaca na moju bivsu devojko i mene.Probaj da ih ignorises kolko mozes, ako pak nemas zivaca mogu ti preporuciti aikido kao odbranu,samo treba vremena za usavrsavanje.
znaci devojke cule ste: "trenirajte aikido da bi ste mogle da prebijete nekog ako vas startuje"
e ovo je dobro
mooonique
31.07.2005., 23:49
Ja licno ne verujem u to sto si rekla jer nijedanput u gradu nisam video da to neko radi?Mi muskarci smo vise osetljivi nego vi devojke kao sto pricate!evo primera:Kad jednom izgubiš sve pa čak i ono što si voleo, Ti ćeš živeti da bi se sećao što si izgubio, jer ko voli, nikad ne zaboravlja, a ko zaboravlja nije ni voleo!DA...MUSKARCI SU NEVINI...KO MAJKA DEVET JUGOVICA...!!!
NETACNO :!: Zasto onda u proseku zene 45 puta pate vise od ljubavi za razliku od vas andjela tako finih i nevinih :?: :!:
i na tocu ti dati odgovor zato sto muskarcima mnogo treba da sazru a nekima se to i ne desi tokom celog zivota :!: