PDA

Vidi punu verziju : SELJANOVO-TIVAT

potkrovlje
04.07.2008., 11:07
Da vas pitam da li ste bili u ovom mjestu i mozete li mi reci nesto o njemu.Dobila sam ponudu da idem na more ali sam cula da je mjesto samo za starije da nema nikakvih mjesta za provod i da nema omladine.Zanima me i koliko je udaljeno od Tivta?Ajde ljudi pomagajte,pisite ako ista znate o mjestu,a da naglasim da mi je do provoda i do omladine(crnogoraca););)

Avetinja
04.07.2008., 14:27
nikad cuo

123montenegro.com
04.07.2008., 14:57
Mjesto je jedno kilometar-dva od Tivta, ok je plaza, nema nekog provoda ali je Tivat blizu, a busom mozes u HN (trajektom), Kotor (diskoteka Maximus) ili u Budvu najpoznatiju po nocnom provodu. Crnogoraca ima :)

potkrovlje
04.07.2008., 18:56
Mjesto je jedno kilometar-dva od Tivta, ok je plaza, nema nekog provoda ali je Tivat blizu, a busom mozes u HN (trajektom), Kotor (diskoteka Maximus) ili u Budvu najpoznatiju po nocnom provodu. Crnogoraca ima :)

e nadam se da ima crnogoraca dobrih dane idem dzabe:D.jos se dvoumim ne znam ni ja sama,ali eto malo nade si mi dao-dala sa tim crnogorcima!!!

sofffy
05.07.2008., 21:18
ja tu budem,10ak minuta od centra tivta je.
kao shto kazu,nije neki provod (za to mozesh icji kotor-HN i slichno)

tamo idem da odmorim dushu od gradske vreve... fino je.

nature
08.07.2008., 01:43
SELJANOVO
kakav naziv za selo ***

JollySophie_McPhearson
08.07.2008., 02:04
Seljanovo je bas lepo, bila sam tamo prosle godine, do tivta dodjes peske 'ladno...
MAda nikad nisam bila na plazi ni jednoj u tivtu, cini mi se da je prljavo...stalno sam na plavim horizontima...to je prava plaza, super je, otvoreno more, cisto...mmmm...
I nema neki nocni zivot, mada imas gomilu kafica na obali...ali mislim da nema diskoteka...ne znam...
Mada, meni licno, tamo nista vise ni ne treba, sasvim mi je dovoljno samo to sto sam na moru :)

JelenaTD
08.07.2008., 23:03
Izmedju toga i H.Novog biraj novi ako zelis provod...

potkrovlje
10.07.2008., 17:18
:Izmedju toga i H.Novog biraj novi ako zelis provod...

HERCEG NOVI izabran:D.Jedva cekam!!!!