PDA

Vidi punu verziju : SELJANOVO-TIVAT

potkrovlje
04.07.2008., 12:07
Da vas pitam da li ste bili u ovom mjestu i mozete li mi reci nesto o njemu.Dobila sam ponudu da idem na more ali sam cula da je mjesto samo za starije da nema nikakvih mjesta za provod i da nema omladine.Zanima me i koliko je udaljeno od Tivta?Ajde ljudi pomagajte,pisite ako ista znate o mjestu,a da naglasim da mi je do provoda i do omladine(crnogoraca););)

Avetinja
04.07.2008., 15:27
nikad cuo

123montenegro.com
04.07.2008., 15:57
Mjesto je jedno kilometar-dva od Tivta, ok je plaza, nema nekog provoda ali je Tivat blizu, a busom mozes u HN (trajektom), Kotor (diskoteka Maximus) ili u Budvu najpoznatiju po nocnom provodu. Crnogoraca ima :)

potkrovlje
04.07.2008., 19:56
Mjesto je jedno kilometar-dva od Tivta, ok je plaza, nema nekog provoda ali je Tivat blizu, a busom mozes u HN (trajektom), Kotor (diskoteka Maximus) ili u Budvu najpoznatiju po nocnom provodu. Crnogoraca ima :)

e nadam se da ima crnogoraca dobrih dane idem dzabe:D.jos se dvoumim ne znam ni ja sama,ali eto malo nade si mi dao-dala sa tim crnogorcima!!!

sofffy
05.07.2008., 22:18
ja tu budem,10ak minuta od centra tivta je.
kao shto kazu,nije neki provod (za to mozesh icji kotor-HN i slichno)

tamo idem da odmorim dushu od gradske vreve... fino je.

nature
08.07.2008., 02:43
SELJANOVO
kakav naziv za selo ***

JollySophie_McPhearson
08.07.2008., 03:04
Seljanovo je bas lepo, bila sam tamo prosle godine, do tivta dodjes peske 'ladno...
MAda nikad nisam bila na plazi ni jednoj u tivtu, cini mi se da je prljavo...stalno sam na plavim horizontima...to je prava plaza, super je, otvoreno more, cisto...mmmm...
I nema neki nocni zivot, mada imas gomilu kafica na obali...ali mislim da nema diskoteka...ne znam...
Mada, meni licno, tamo nista vise ni ne treba, sasvim mi je dovoljno samo to sto sam na moru :)

JelenaTD
09.07.2008., 00:03
Izmedju toga i H.Novog biraj novi ako zelis provod...

potkrovlje
10.07.2008., 18:18
:Izmedju toga i H.Novog biraj novi ako zelis provod...

HERCEG NOVI izabran:D.Jedva cekam!!!!

crnka77
19.11.2008., 23:31
Ma to Seljanovo ti je rupa nevidjena,veruj mi sta ti kazem jer sam zivela bas u Seljanovu,par km od Tivta a i u Tivtu od frajera bas ako hoces face nista!Odvratno mi je bilo tamo,radila sam u Tivtu 2005 ili 2006 ne secam se sad tacno bas.Ali Kotor ti je blizu pa i Budva tako da ako zelis dobar provod eto te tamo za oko pola sata.

Marko 321
14.12.2008., 14:28
Na seljanovo imas Crnogorce i narkotike.Dve stvari koje ne smes da spajas !
Ja sam bio na letovanju kod rodjka i sve ludaci, jedna ulica u CG ima vise ludaka nego citav BG.Nemozete verovat.

Marko 321
14.12.2008., 14:29
Evo kako u Crnu Goru vide seljanovo !

http://wikii.itam.ws/index.php/Seljanovo

tuzna_malla
25.12.2008., 15:34
Na seljanovo imas Crnogorce i narkotike.Dve stvari koje ne smes da spajas !
Ja sam bio na letovanju kod rodjka i sve ludaci, jedna ulica u CG ima vise ludaka nego citav BG.Nemozete verovat.

Kaze su U SELJANOVU.
Seljanovo nije mnogo poznato po provodu,vec po tome sto mozes stvarno da se odmoris jer je mirno i fino mjesto,tako da nije potrebno da siris lazne informacije sto se tice narkotika i ludaka.

karadza3a
04.02.2009., 17:28
Kaze su U SELJANOVU.

Kaže se na Seljanovu.

http://wikii.itam.ws/index.php/Seljanovo

Ne radi ti link.

Ti si bio u pogrešnu ulicu, vjerovatno u Ruljinu. A vi u BG ste svi normalni... kako da ne

HERCEG NOVI izabran.Jedva cekam!!!!

Totalni promašaj. Ajde barem da si u Budvu pošla na par dana, a ne u HN. U HN je odličan provod samo za alpiniste, jer imaš stepenica više nego stanovnika.

Seljanovo je bas lepo, bila sam tamo prosle godine, do tivta dodjes peske 'ladno...
MAda nikad nisam bila na plazi ni jednoj u tivtu, cini mi se da je prljavo...stalno sam na plavim horizontima...to je prava plaza, super je, otvoreno more, cisto...mmmm...
I nema neki nocni zivot, mada imas gomilu kafica na obali...ali mislim da nema diskoteka...ne znam...
Mada, meni licno, tamo nista vise ni ne treba, sasvim mi je dovoljno samo to sto sam na moru

Ajde barem neko da je pohvalio Seljanovo. U Tivtu jesu prljave plaže ali na Seljanovu imaš par lijepih plaža, mada su Plavi horizonti ljepši. Što se tiče provoda, otvorena je nova diskoteka i ima par finih kafića.

SELJANOVO
kakav naziv za selo ***

Bez komentara propalico najgore vrste.

Pozdrav od Seljanovca.

SELJANOVAC
05.02.2009., 22:00
To Andrej........Seljanovo je najljepse,,,A ono U vezi Ludaka,,,Nije potpuno pogresno...To nisu ludaci To su SELJANOVCI

tuzna_malla
09.02.2009., 23:41
Ako govoris na Seljanovu to je isto kao sto neki govore na Cetinju ili na Zabljaku,nijesu to planine da bi tako govorio,pronadji u gramatici ako mi ne vjerujes.:D

cizmice
09.02.2009., 23:44
A ne nego na Krnjachi :lol:

karadza3a
12.02.2009., 23:32
Ako ccess ti meni solit pamet, da ja tebi nessto kazzem. Osnovno pravilo kod pisanja svih elektronskih poruka (E-mail, chat, postovi na forumu) je da se poslje bilo kog interpukcijskog znaka pravi razmak.

tuzna_malla
15.02.2009., 14:53
Ako ccess ti meni solit pamet, da ja tebi nessto kazzem. Osnovno pravilo kod pisanja svih elektronskih poruka (E-mail, chat, postovi na forumu) je da se poslje bilo kog interpukcijskog znaka pravi razmak.

:lol: Samo da te obavijestim da ne mozes pisati ccess jer se suglasnici u rijeci ne mogu 'otezati' osim ako mucas,vec samo samoglasnici. A sto se tice razmaka izmedju interpukcijskih znakova,nijesam to nigdje procitala,a i ovako je pravilno,vazno je da znam dje treba da ih napisem.:bye:

karadza3a
05.03.2009., 23:51
Ako ti rupu u glavi umjesto mozga zamjenjuje vazduh, objasniccu ti:
:rtfm: cc - ć
:rtfm: ch - č
:rtfm: ss - š
:rtfm: zz - ž

karadza3a
10.03.2009., 15:34
A sto se tice razmaka izmedju interpukcijskih znakova,nijesam to nigdje procitala

Ako nisi to nigdje prochitala, zakljuchi:

http://www.microsoft.com/ - ne vjerujem da su oni kompanija koja bi se zezala sa tim.

Ako ne znass engleski (mada ti za ono gore i ne treba):

http://pravopis.tripod.com/interpunkcija.html
http://www.vokabular.org/pravopis/doku.php
http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=71494:

Neću, nemoj, nemam - spojeno naravno; ispred njih se ni ili niti zamenjuju i: "On to ni ne zna" - neispravno, ispravno je: "On to i ne zna"
ne + neki glagol - odvojeno: ne želim, ne znam, ne vidim...
pridevi koji se završavaju -ski, -ški i -čki pišu se malim početnim slovom: srpski, karlovački...
obzirom da - nepravilno; pravilno je s obzirom na: "S obzirom na to da sam..."
je li - skraćeno je l', mada valjda može i jel (ispravite me ako grešim)
jel i jer: jel za pitanje: "Jel ideš u školu danas?"; jer za odgovor: "Jer sam bolestan"

Da te ispravim oko jedne stvari, mada možda i sama znaš nego u brzini pišeš neispravno:
Posle svakog zareza, tačke, upitnika, uzvičnika obavezan je razmak.

tuzna_malla
15.03.2009., 00:24
Ako ti rupu u glavi umjesto mozga zamjenjuje vazduh, objasniccu ti:
:rtfm: ch - č
:rtfm: ss - š
:rtfm: zz - ž

Ne glupiraj se da te zamolim.

tuzna_malla
15.03.2009., 00:26
Ako nisi to nigdje prochitala, zakljuchi:

http://www.microsoft.com/ - ne vjerujem da su oni kompanija koja bi se zezala sa tim.

Ako ne znass engleski (mada ti za ono gore i ne treba):

http://pravopis.tripod.com/interpunkcija.html
http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=71494:

Ovo za ne znam i td. bi ti trebao da procitas jer na svu srecu znam sva ta pravila za razliku od tebe,a ispravila sam te kod dijela 'na Seljanovu' sto je nepravilno,pronadji dio o tome,pa postuj.

karadza3a
15.03.2009., 13:21
Ovo za ne znam i td. bi ti trebao da procitas jer na svu srecu znam sva ta pravila za razliku od tebe,a ispravila sam te kod dijela 'na Seljanovu' sto je nepravilno,pronadji dio o tome,pa postuj.

Chisto informativno, itd. se pisse zajedno.
Koja ti to sva pravila znass kad i dalje ne odvajass poslje interpukcijskih znakova?
tebe,a...nepravilno,pronadji...tome,pa

cc - ć
Ne glupiraj se da te zamolim.

:dontunderstand:Ja da se ne glupiram? Kad ti napissess ukuccan, kao ukucan vidiss ssta dobijess?
Ako ne shvatass, dobila si pridjev umjesto imenice, koji nema ni slichno znachenje.

tuzna_malla
17.03.2009., 23:00
Chisto informativno, itd. se pisse zajedno.
Koja ti to sva pravila znass kad i dalje ne odvajass poslje interpukcijskih znakova?

:dontunderstand:Ja da se ne glupiram? Kad ti napissess ukuccan, kao ukucan vidiss ssta dobijess?
Ako ne shvatass, dobila si pridjev umjesto imenice, koji nema ni slichno znachenje.

I tako dalje se pise odvojeno je li tako? Logicno je da I ide odvojeno od td. Provjeri np. ođe: http://www.creemaginet.com/sajt/forum/86
Vec sam jednom napisala da je vazno da ja znam đe zarez treba da se napise,a to da li cu odvojiti prazno mjesto poslije njega potpuno je nebitno.

To sa cc,ch,sh,kao i w umjesto recimo l su po meni obicne gluposti,a ti provjeri koliko njih osim tebe zapravo cc umjesto ć koristi.

karadza3a
17.03.2009., 23:11

Pogledaj "2. I d" pa zadnja rijech. A po tebi bi trebalo "i t. d." jer su tako i dalje isto dvije rijechi.

Ima ih gomilu koji pissu kao ja. I navedi mi primjer nekoga ko pisse w umjesto l (L)!

Da znass gdje se stavlja zarez, ne bi napisala:

I tako dalje se pise odvojeno je li tako?

nego:

I tako dalje se pise odvojeno, je li tako?

tuzna_malla
18.03.2009., 20:17

Pogledaj "2. I d" pa zadnja rijech. A po tebi bi trebalo "i t. d." jer su tako i dalje isto dvije rijechi.

Ima ih gomilu koji pissu kao ja. I navedi mi primjer nekoga ko pisse w umjesto l (L)!

Da znass gdje se stavlja zarez, ne bi napisala:

nego:

I td. se pise ovako,kao sto si mogao i procitati u tekstu na linku koja sam postavila.
Ima ih takođe gomila (ne gomilU, kao sto si ti napisao),a ti si prvi kojeg sam ja vidjela da pise tako.:eek:

I samo da te podsjetim da je tema nase 'rasprave' bila "na Seljanovu", a za to jos uvijek nijesi pronosao dokaz? Naravno,jer ni ne postoji. Tako da :bye:

karadza3a
18.03.2009., 21:46
I td. se pise ovako,kao sto si mogao i procitati u tekstu na linku koja sam postavila.
Ima ih takođe gomila...

Ti visse vjerujess nekom raspalom forumu nego sajtu na kome pisse o gramatici?

Navedi primjer nekoga ko tako pisse (mislim na W umjesto L)!

tuzna_malla
23.03.2009., 17:08
Ti visse vjerujess nekom raspalom forumu nego sajtu na kome pisse o gramatici?

Navedi primjer nekoga ko tako pisse (mislim na W umjesto L)!

Da ponovim: I samo da te podsjetim da je tema nase 'rasprave' bila "na Seljanovu", a za to jos uvijek nijesi pronosao dokaz? Naravno,jer ni ne postoji.

Kad ga pronadjes,obrati mi se,a do tad - Zdravo!

karadza3a
24.03.2009., 00:02
Kad ga pronadjes,obrati mi se,a do tad - Zdravo!

Ne mozzess napisati Z u sred rechenice, jer 'zdravo' nije vlastita imenica!

tuzna_malla
24.03.2009., 15:54
Ne mozzess napisati Z u sred rechenice, jer 'zdravo' nije vlastita imenica!

U sred recenice? Pomiri se sa cinjenicom da nijesi bio u pravu i prestani sa glupiranjem. :bye:

karadza3a
24.03.2009., 22:18
U sred recenice? Pomiri se sa cinjenicom da nijesi bio u pravu i prestani sa glupiranjem. :bye:

http://pravopis.tripod.com/velika_i_mala_slova.html :

Великим почетним словима се пишу властита имена, и то:

а) лична имена и презимена: Милорад, Здравко, Ана, Јована, Петровић, Сувајџић, Јовановић;

б) надимци и атрибути ако се сами употребљавају или су срасли с именом и постали његов саставни део: Миша, Гоца, Јован Јовановић Змај, Душан Силни, Ричард Лављег Срца, Петар Велики;

в) имена божанстава: Јупитер, Афродита, Зевс, Аполон;

г) имена животиња и грађевина: Шарац, Јаблан, Вучко, Сава центар, Криви торањ у Пизи;

д) имена припадника народа: Србин, Црногорац, Мађар, Грк;

ђ) имена становника градова, крајева, земаља, држава, континената: Новосађанин, Пироћанац, Нишлија, Бачванин, Југословен, Европљанин, Аустралијанац;

е) имена небеских тела: Сунце, Земља, Месец, Кумова слама, Марс, Венера;

ж) имена континената, држава, насељених крајева и места (све речи у њима осим везника и прилога): Европа, Србија, Црна Гора, Хорвешка, Мачва, Далмација, Лика, Београд, Тршић, Нови Сад, Босна и Херцеговина, Брод на Купи, Јужна Америка, Двор на Уни;

з) имена мора, река, језера, планина и друга географска имена: Дунав, Палић, Копаоник, Морава, Јадранско море, Фрушка гора, Плитвичка језера, Балканско полуострво; ако се састоје из више речи, пишу се великим почетним словом само прве речи, а друге само ако су властите именице: Јужна Морава, Бели Дрим.

и) имена улица и тргова: Студентски Трг, Железничка улица, Београдска улица; ако се састоје из више речи само се прва реч пише великим словом а остале малим словом изузев властитих имена: Булевар Николе Тесле, Улица Петра Петровића Његоша;

ј) имена празника: Божић, Ускрс, Бајрам, Ђурђевдан, Нова година, Први мај;

к) називи установа, предузећа, друштава: Матица српска, Основна школа "Младост", Војвођанска банка, Београдско драмско позориште, Српско певачко друштво, Спортско друштво "Партизан", Медицински факултет у Београду, Организација уједињених нација;

л) називи књига, часописа, новина, књижевних дела: Општа енциклопедија, Наш језик, Борба, На Дрини ћуприја, Свет компјутера;

љ) присвојни придеви изведени од властитих именица суфиксима -ов, -ев, -ин: Марков, Милошев, Марин, Босанчева, Београђанкина, Југословенов.

Великим почетним словом се пише:

а) прва реч у реченици:
Спушта се ноћ. Ледена киша добује у прозоре. Где су људи? Нема живе душе! Улице су пусте.;

б) прва реч после две тачке када је управни говор међу наводницима:
Ал' говори Муса Арбанаса:
"Приђи, Марко, не замећи кавге,
ил' одјаши да пијемо вино...";

в) наставак писма иза наслова ако се писмо наставља у новом реду, и то без обзира да ли се иза наслова ставља зарез или узвичник:
Драга мама,
Твоје писмо сам примила тек јуче иако...
или
Драга Љиљо!
Молим те, немој се љутити што се ретко јављам...

Великим почетним словом пишу се заменице Ви и Ваш из поштовања према особи којој се пише:
Драги наставниче, Јављамо Вам се одмах по доласку у летовалиште. На путу смо се држали Ваших препорука...

Ja ne vidim da se Zdravo pisse ovako!

tuzna_malla
25.03.2009., 19:01
http://pravopis.tripod.com/velika_i_mala_slova.html :

Великим почетним словима се пишу властита имена, и то:

а) лична имена и презимена: Милорад, Здравко, Ана, Јована, Петровић, Сувајџић, Јовановић;

б) надимци и атрибути ако се сами употребљавају или су срасли с именом и постали његов саставни део: Миша, Гоца, Јован Јовановић Змај, Душан Силни, Ричард Лављег Срца, Петар Велики;

в) имена божанстава: Јупитер, Афродита, Зевс, Аполон;

г) имена животиња и грађевина: Шарац, Јаблан, Вучко, Сава центар, Криви торањ у Пизи;

д) имена припадника народа: Србин, Црногорац, Мађар, Грк;

ђ) имена становника градова, крајева, земаља, држава, континената: Новосађанин, Пироћанац, Нишлија, Бачванин, Југословен, Европљанин, Аустралијанац;

е) имена небеских тела: Сунце, Земља, Месец, Кумова слама, Марс, Венера;

ж) имена континената, држава, насељених крајева и места (све речи у њима осим везника и прилога): Европа, Србија, Црна Гора, Хорвешка, Мачва, Далмација, Лика, Београд, Тршић, Нови Сад, Босна и Херцеговина, Брод на Купи, Јужна Америка, Двор на Уни;

з) имена мора, река, језера, планина и друга географска имена: Дунав, Палић, Копаоник, Морава, Јадранско море, Фрушка гора, Плитвичка језера, Балканско полуострво; ако се састоје из више речи, пишу се великим почетним словом само прве речи, а друге само ако су властите именице: Јужна Морава, Бели Дрим.

и) имена улица и тргова: Студентски Трг, Железничка улица, Београдска улица; ако се састоје из више речи само се прва реч пише великим словом а остале малим словом изузев властитих имена: Булевар Николе Тесле, Улица Петра Петровића Његоша;

ј) имена празника: Божић, Ускрс, Бајрам, Ђурђевдан, Нова година, Први мај;

к) називи установа, предузећа, друштава: Матица српска, Основна школа "Младост", Војвођанска банка, Београдско драмско позориште, Српско певачко друштво, Спортско друштво "Партизан", Медицински факултет у Београду, Организација уједињених нација;

л) називи књига, часописа, новина, књижевних дела: Општа енциклопедија, Наш језик, Борба, На Дрини ћуприја, Свет компјутера;

љ) присвојни придеви изведени од властитих именица суфиксима -ов, -ев, -ин: Марков, Милошев, Марин, Босанчева, Београђанкина, Југословенов.

Великим почетним словом се пише:

а) прва реч у реченици:
Спушта се ноћ. Ледена киша добује у прозоре. Где су људи? Нема живе душе! Улице су пусте.;

б) прва реч после две тачке када је управни говор међу наводницима:
Ал' говори Муса Арбанаса:
"Приђи, Марко, не замећи кавге,
ил' одјаши да пијемо вино...";

в) наставак писма иза наслова ако се писмо наставља у новом реду, и то без обзира да ли се иза наслова ставља зарез или узвичник:
Драга мама,
Твоје писмо сам примила тек јуче иако...
или
Драга Љиљо!
Молим те, немој се љутити што се ретко јављам...

Великим почетним словом пишу се заменице Ви и Ваш из поштовања према особи којој се пише:
Драги наставниче, Јављамо Вам се одмах по доласку у летовалиште. На путу смо се држали Ваших препорука...

Ja ne vidim da se Zdravo pisse ovako!

Pohvale za tebe sto si sve ovo procitao,mozda si nesto i naucio. Sledeci put kad nesto kopiras potrudi se da to bude vezano za ono oko cega je i pocela rasprava,a to je: "Na Seljanovu",a posto za to ne mozes pronaci nikakve "dokaze" jer nijesi bio u pravu,nema potrebe da se vise javljas. Doviđenja!

karadza3a
13.04.2009., 15:13
E pa kad dođeš NA SELJANOVO, svrati kod mog nastavnika i pitaj ga!

tuzna_malla
13.04.2009., 23:49
Ne moram da dolazim, vec sam tu. ;) samo sam sa nastavnicima davno zavrsila, tako da ti to provjeri opet, pa javi. :)

karadza3a
14.04.2009., 13:43
Đe tu?

I da, nemam šta provjeravat, ovo sam pisao sa časa srpskog.

Zadovoljna domacica
14.04.2009., 23:22
Ima li na ovoj temi moderator, kada dozvoljava ove pravopisne lekcije?

Ja sam letovala dve godine U Seljanovu, i divno se provela....Boze zdravlja,eto nas i ovog avgusta U Seljanovu....Ali ja sam porodicna zena ,pa mi se tamo sve dopada. I nisam naisla na ludake.

tuzna_malla
16.04.2009., 00:06
Đe tu?

I da, nemam šta provjeravat, ovo sam pisao sa časa srpskog.

Ucis pogresan jezik. :lol: 'Ajde posalji u privatnim ko ti je taj nastavnik. :eek:

tuzna_malla
16.04.2009., 00:08
Ima li na ovoj temi moderator, kada dozvoljava ove pravopisne lekcije?

Ja sam letovala dve godine U Seljanovu, i divno se provela....Boze zdravlja,eto nas i ovog avgusta U Seljanovu....Ali ja sam porodicna zena ,pa mi se tamo sve dopada. I nisam naisla na ludake.

Nema. :D

Pa da, Seljanovo je pravo mjesto za odmor, ali odmor.

seljanovo
09.06.2009., 12:47
evo par slika seljanovahttp://www.crnogorskoprimorje.com/fotke/temp/20070418_043526_ponta_Seljanovo.JPGhttp://farm4.static.flickr.com/3015/2950971417_856c98ece1.jpg?v=0http://cache.virtualtourist.com/2038788-zlatno_sidro-Tivat.jpg

karadza3a
09.06.2009., 18:29
Brao Neno....

Little Susie
09.06.2009., 23:42
Seljanovo :heart:
Tamo idem vec 2 godine za redom.. Meni najvise odgovara.. :heart:
A kad mi se bas izlazi, pesaka do Tivta, za 10, 15 minuta sam tamo.. Ili do Kotora kolima :heart:

seljanovo
10.06.2009., 12:07
ovo je naljepsa slika!!!G:\Images

karadza3a
10.06.2009., 20:01
ovo je naljepsa slika!!!G:\Images

odlična

Maja985
18.06.2009., 00:41
Potreban mi je smestaj u prizemlju, dvokrevetna soba sa upotrebom kupatila, kuhinje, interneta. Blizu svetionika ... Ko mi nadje dobija cokoladu kad dodjem ... :D

seljanovo
18.06.2009., 13:06
Potreban mi je smestaj u prizemlju, dvokrevetna soba sa upotrebom kupatila, kuhinje, interneta. Blizu svetionika ... Ko mi nadje dobija cokoladu kad dodjem ... :D Tesko da ces naci blizu svetionika....

Maja985
25.06.2009., 04:34
Znam ... Trazim vec neko vreme, ono sto sam nasla ne odgovara mi ... Meni bi najvise odgovaralo da je u blizini ovog dela plaze ... http://photos-b.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v258/100/13/1091858382/n1091858382_68433_8335.jpg help me pleaseee

karadza3a
25.06.2009., 12:04
To ti baš nije ponta, ali bila si blizu. Tu imaš:

Mandić Dušan 674-866
Grabić Zvonimir 670-445

Zovi pa vidi šta je u ponudi...
Ne zaboravi da je pozivni broj za republiku SELJANOVO +382 32 ...:cool:

seljanovo
25.06.2009., 13:07
To ti baš nije ponta, ali bila si blizu. Tu imaš:

Mandić Dušan 674-866
Grabić Zvonimir 670-445

Zovi pa vidi šta je u ponudi...
Ne zaboravi da je pozivni broj za republiku SELJANOVO +382 32 ...

Zaboravio sam njih....a pozivni za republiku seljanovo je veoma vazan

Maja985
25.06.2009., 19:30
Hvala. Ako saznate nesto, pisite. :)

karadza3a
25.06.2009., 20:06
http://www.tivat.travel/

Odatle sam našao ovaj broj.

http://www.tivat.travel/documents/seljanovo.php

Ovo ti je samo za seljanovo, ali ovi su svi koje sam mogao da iskopam, da ja znam da žive tu neđe blizu. Ta slika ti je inače slikana sa plaže BAJ. A odatle do ponte imaš 200 m, a tamo baš ništa nećeš naći...

Maja985
25.06.2009., 21:20
ma vec sam ja trazila po netu, i sve zivo pregledala ... to jedino ako cujes da neko izdaje to sto trazim, a ovako po netu ne vredi da trazim vise jer sam sve pregledala ... hvala ti ... pozzz

karadza3a
26.06.2009., 10:44
A jesi li zvala ova dva broja?:dontunderstand:

Maja985
02.07.2009., 01:06
jesam, ne odgovara mi ... :(

karadza3a
02.07.2009., 01:16
Ok. Probaj ovaj: +382 32 671 324. To ti je TO Tivta.

Zadovoljna domacica
13.07.2009., 20:39
Da li neko zna za četvorokrevetan apartman blizu plaže Waikiki, u periodu od 15.avgusta,a da ležaj košta do 10 e?

neobaveštena
19.07.2009., 22:19
Da li neko zna za četvorokrevetan apartman blizu plaže Waikiki, u periodu od 15.avgusta,a da ležaj košta do 10 e?
http://www.crnogorskoprimorje.com/forum/forum_posts.asp?TID=878&PID=4371
Jeste li možda zvali ovde da pitate za cenu?To je takoreći na samoj Waikiki plaži,a ovaj izdvojeni app je sasvim ok?

Zadovoljna domacica
20.07.2009., 09:36
Nisam tu pitala,ali cu pitati.Mada ne verujem da je lezaj do 10 evra.Hvala.

neobaveštena
20.07.2009., 11:19
Nisam tu pitala,ali cu pitati.Mada ne verujem da je lezaj do 10 evra.Hvala.

http://www.vilanena.com/

Evo,ima i ovo...

Zadovoljna domacica
08.08.2009., 16:44
Zna li neko koliko je iznajmljivanje 2 ležaljke + 1 suncobran na plaži "Waikiki"?

Zadovoljna domacica
10.08.2009., 11:12
Ovde niko ne postuje iz Seljanova?Niko ni ne letuje u Seljanovu?

tuzna_malla
20.08.2009., 17:42
Zna li neko koliko je iznajmljivanje 2 ležaljke + 1 suncobran na plaži "Waikiki"?

Pretpostavljam da kasno odg, ali tek sad vidjeh pitanje..

1 lezaljka i 1 suncobran su 4 eura, znaci dvije lezaljke i suncobran=6 eura.