PDA

Vidi punu verziju : Rover 25 (200)

Wodeni
03.04.2004., 20:57
Koliko su kvalitetna ova kolica, slabo da ih vidjam na nasim drumovima.. Jel su u pitanju distributeri (kojih nema), retki servisi ili jednostavno slab kvalitet izrade?

Bustura
03.04.2004., 21:31
Rover ima visok standard zavrsne obrade.Kao i svaki engleski proizvod.Rover i ako nije vise u vlasnistvu BMW radi po njegovim standardima.Motori koji se ugradjuju u rover 25 poticu iz Honde sa kojom Rover radi u kooperaciji.Tako da je sve to dovoljan garant kvaliteta.Koliko ja znam ako mozda u medjuvremenu nije zatvoren.Za Srbiju postoji distributer i serviser Roverovih vozila.

Espanol
04.04.2004., 00:21
Koliko su kvalitetna ova kolica, slabo da ih vidjam na nasim drumovima.. Jel su u pitanju distributeri (kojih nema), retki servisi ili jednostavno slab kvalitet izrade?Rover je dugo kuburio sa kvalitetom, zbog čega je i otišao na "doboš" (tj. pod BMW) Poslednjih godina, od kada je ponovo samostalan, radi vrlo kvalitetne i pouzdane automobile od kojih je "25" najmanji. Proizvodi se troja i petora vrata i benzinskim motorima od 1,4 do 1,8 litara (84- 117 KS) i sa jednim ne baš preterano savremenim ali dobrim turbo dizelom od dva litra. Pošto se odvojio od BMW nisam siguran da li ima novog zastupnika kod nas. Ali to se da proveriti.

Wodeni
04.04.2004., 00:36
Espanol.. Bustura.. Svaka vam cast momci.. stvarno ste upuceni. hvala na odgovorima.. :)

Porsche
06.07.2004., 12:49
Espanol.. Bustura.. Svaka vam cast momci.. stvarno ste upuceni. hvala na odgovorima.. :)
Rover je njesra, u to sam se uverio posle proslogodisnjeg boravka na ostrvu (GB), kada mi je engleski mehanicar na pitanje koji auto je dobar za kupovinu odgovorio bilo koji samo nemoj Rover! Razlog:njesra limarija, brzo truli (vec sam ovde video par onih malih kusavih Rovera sto se najvise voze bili su truli na rubovima). Pozdrav, Porsche, south Serbia.

Strajder
06.07.2004., 16:36
Rover je njesra, u to sam se uverio posle proslogodisnjeg boravka na ostrvu (GB), kada mi je engleski mehanicar na pitanje koji auto je dobar za kupovinu odgovorio bilo koji samo nemoj Rover! Razlog:njesra limarija, brzo truli (vec sam ovde video par onih malih kusavih Rovera sto se najvise voze bili su truli na rubovima). Pozdrav, Porsche, south Serbia.
vidim gospodo da imamo nov autoritet na forumu, istina jos uvek u statusu gosta, ali sa veoma jakim argumentima i izvorima informacija...znaci jos jednom uclani se i podesi malo kvacilo na tastaturi :wink: ...pozdrav...

Espanol
06.07.2004., 16:41
vidim gospodo da imamo nov autoritet na forumu, istina jos uvek u statusu gosta, ali sa veoma jakim argumentima i izvorima informacija...znaci jos jednom uclani se i podesi malo kvacilo na tastaturi :wink: ...pozdrav...Baš tako Strajdere, dobio je već javnu opomenu na dizelima.

Zainteresovan
15.07.2004., 23:39
Ako je vec Rover 200 "njesra" da li se po kvalitetu razlikuje od njegovog veceg brata 600? I kakav je ovaj drugi model inace? Jel neko imao losa iskustva sa njim?

mali/37
15.07.2004., 23:54
rover 200 ti je isto sto i honda civic u svakom pogledu.sad ako je honda njesra kao sto doticni kaze onda je i rover.moje misljenje je da je solidan auto u svakom slucaju je bolji od corsi,fiesti i tome slicnog.

Gugleta
16.07.2004., 00:12
Nema ovlastenog distributera.
Bas je i mene zanimalo pa sam im provjetio na sajtu.

Jedino mjesto u bivsoj SFRJ gdje imaju zastupnistvo je u...Skoplju.

pudja
16.07.2004., 11:07
koliko znam rover je iz Svedske i znam samo za limariju svedskih vozila da je najbolja zbog toga sto ne sadrzi ni trunke sumpora u sebi...

mali/37
16.07.2004., 14:07
koliko znam rover je iz Svedske i znam samo za limariju svedskih vozila da je najbolja zbog toga sto ne sadrzi ni trunke sumpora u sebi...
Bice onda da ne znas

Espanol
16.07.2004., 14:43
Bice onda da ne znas :lol: :lol: :lol: POTPUN CIRKUS! :lol: :lol: :lol:

Candyman
16.07.2004., 16:46
Svedska, HMMM, tako se ne pishe Velika Britanija. :wink:

16.07.2004., 20:17

ROFL! Gde god se okrenes, sve sami komicari...

Senta
20.07.2004., 12:39
Da sam hteo da se smejem otisao bih na "humor"..

Aristokrat
20.07.2004., 18:51
Pa sta da vam kazem ,iz iskustva sa tim kolima koja su inace FINSKI proizvod a ne SVEDSKI mogu reci da su dobra...

Candyman
20.07.2004., 22:53
Pa sta da vam kazem ,iz iskustva sa tim kolima koja su inace FINSKI proizvod a ne SVEDSKI mogu reci da su dobra...
:lol: :lol: :lol:

Espanol
20.07.2004., 23:44
:lol: :lol: :lol: :lol: He, he, he...nastavak cirkusa, Ti Finci pravi mrak čoveče! :lol: :lol: :lol:

Senta
21.07.2004., 13:59
Ako je vec Rover 200 "njesra" da li se po kvalitetu razlikuje od njegovog veceg brata 600? I kakav je ovaj drugi model inace? Jel neko imao losa iskustva sa njim?

Hoce li neko osim ovih komedijasa odgovoriti coveku? i mene interesuje.. poz upucenima.. :lol:

Candyman
21.07.2004., 21:40
Koliko su kvalitetna ova kolica, slabo da ih vidjam na nasim drumovima.. Jel su u pitanju distributeri (kojih nema), retki servisi ili jednostavno slab kvalitet izrade?
Nemam pojma o pomenutom auticu ali kao moj doprinos eve ti link koji mozda moze da ti pomogne.
http://www.carsurvey.org/
Inace na njemu kol'ko sam skontao korisnici iznose svoje stavove o njima.U svakom slucaju poseti, nekoshta te nicht. :D Neka casni sud(bolji poznavaoci od mene) donese krajnje ocene. :lol:
CIAO! 8)

Bustura
21.07.2004., 23:12
Koje vama rekao da se pravi u Fiskoj.Boze gospode pa Rover dolazi iz Linxenstaijna.

Candyman
22.07.2004., 10:45
Koje vama rekao da se pravi u Fiskoj.Boze gospode pa Rover dolazi iz Linxenstaijna.
ODAKLE??? :shock: