Vidi punu verziju : Kako do skca... ?...
*Bratislav*Nikolić*
27.06.2008., 09:08
Iz pravca Čačka... ?... Il samo koie deo grada paću pitati slučajne prolaznike... ?...
SKC se nalazi kod Velikog parka... najlakse ti je da kad udjes u grad, pitas nekog kako do V.parka, a posle ne mozes da promasis...
*Bratislav*Nikolić*
27.06.2008., 09:33
O, veliko hvala...
O, veliko hvala...
Nema na cemu, sta ima u SKC-u?
*Bratislav*Nikolić*
27.06.2008., 09:47
Blok aut, sutra... (; ..
Blok aut, sutra... (; ..
EEEEEEEJ, Block out nije u SKC-u, vec u Domu omladine!!! Vidimo se tamo...:super:
*Bratislav*Nikolić*
27.06.2008., 10:09
Joj dobroje... fiju... Tačnosam imo osećaj dasam omašio lokaciju, al tako mie dojavljeno...
E sad, deje dom omladine... lol...
*Bratislav*Nikolić*
27.06.2008., 10:10
Ai na njihovom spejsu piše skc... :?...
georgejune
27.06.2008., 10:26
Dom omladine se renovira bre sta vam je :lol:
Joj dobroje... fiju... Tačnosam imo osećaj dasam omašio lokaciju, al tako mie dojavljeno...
E sad, deje dom omladine... lol...
hehehhe... e sad necu ti kazem.... :sad2: :rotf:
salim se naravno..... dom omladine je izmedju nove crkve i I gimnazije u centru grada, nemos da omasis, samo ako si kolima, problem je za parkiranje.... ali za toliko se vec snadji.... jedan je BLOCK OUT... pozzzzz....
dom omladine je deo ustanove skc!!! i koncert je 10000000% u basti doma...
Sith_Lord
27.06.2008., 11:55
koncert je u basti doma omladine!! A Dom Omladine i SKC su dve POTPUNO RAZLICITE institucije i nemaju veze jedna sa drugom
Oktobar1864
27.06.2008., 12:09
aham...
znaci sigurni ste da je tamo?
ih kad se skupe ove paljevine da reklamiraju koncert nekih anonimusa....eno i na temi o rocku ista situacija....sve bih ja to pod katanac!
ih kad se skupe ove paljevine da reklamiraju koncert nekih anonimusa....eno i na temi o rocku ista situacija....sve bih ja to pod katanac!
.................altec vidi se da dugo nisi bio u ovim krajevima ili nisi dovoljno upućen Block out nisu baš anonimusi..................možda su anonimusi nekom ko nesluša tu vrstu muzike.............
izvinjavam se ako je tako :rumenko:
ma cuo ja za njih...ali samo cuo...pa to je valjda dovoljno za nekog ko ne zivi tamo :rumenko:
.................altec vidi se da dugo nisi bio u ovim krajevima ili nisi dovoljno upućen Block out nisu baš anonimusi..................možda su anonimusi nekom ko nesluša tu vrstu muzike.............
e ako si mu rekla... bolje nego ja...
Pa ako hotjemo pravo svi poznati i priznati su imali status,anonimus,kada su pochinjali!
Uostalom tebi ne treba zamerati,nisi izgleda dugo bio ovde(ili kao shto ti je vetj recheno,mozda ne slushash tu vrstu muzike):ok:
Evo vecheras na repertoaru...Swamp!:)
Oktobar1864
27.06.2008., 15:17
najpoznatiji metal bend pored bjesova....
:neutral:
Pa ako hotjemo pravo svi poznati i priznati su imali status,anonimus,kada su pochinjali!
Uostalom tebi ne treba zamerati,nisi izgleda dugo bio ovde(ili kao shto ti je vetj recheno,mozda ne slushash tu vrstu muzike):ok:
Evo vecheras na repertoaru...Swamp!:)
da, da... svraticu da cujem bozu fridmana i drugare... nisam odavno...
najpoznatiji metal bend pored bjesova....
:neutral:
ne bih ih bas okarakterisao kao metal... ali su najbolji...
Oktobar1864
27.06.2008., 16:40
ne bih ih bas okarakterisao kao metal... ali su najbolji...
hm...
dobro, izuzmimo neke pesme...ali vecina je cist metal....
izvinjavam se ako je tako :rumenko:
ma cuo ja za njih...ali samo cuo...pa to je valjda dovoljno za nekog ko ne zivi tamo :rumenko:
...........pa zato ti ja i kažem vidi se da nisi dugggggggggggggoooooooooooooo bio ovde i zato ti je oprošteno ;).........
Sith_Lord
27.06.2008., 16:53
U jeee... al' si opasan:rotf:
nisam znao da je moj komentar izazvao ovoliko bure u forumaskoj javnosti a i shire :rumenko:
nisam znao da je moj komentar izazvao ovoliko bure u forumaskoj javnosti a i shire :rumenko:
............pa tebe altec duso nema pa nema al kad dodjes napravis opstu pometnju :lol: