PDA

Vidi punu verziju : Indjija?!

lilihipus
23.06.2008., 17:07
Toliko price o Indjiji a ni jedan post na forumu... Sramota za takvu opstinu :thumbdown:

Whitesnake
25.06.2008., 05:52
Sramota stvarno...kad bi R.H.C.P čuli za ovo stvarno bi se razočarali :( Ccc.... :D

Galasiell
16.07.2008., 13:29
Postovani prijatelji!
Indjija je najlepsi grad u Sremu, po strukturi, istoriji, desavanjima i nasledju. Naselile su ga Svabe, a potom su dolazili i mnogi drugi narodi. Multikulturalna, toleranta, sve do momenta dolaska pobeglica koji su unistili sliku grada....ali Indjija zivi, lepa i neunistiva. Kazu da su Indjincanke najlepe devojke u Vojvodini. Mnogo mesta za zabavu i izlazak, najcistiji bazen u Vojvodini, kilturna desavanja, svrstavaju Indjiju u najlepsi kulturni i zabavni kutak. Uostalom imate sajt, pa pogledajte

www.indjija.net

Galasiell
16.07.2008., 13:44
Zaboravih Vam ostaviti jos jedan zabavni link o Indjiji , gde cete znati sva desavanja koja slede u gradu, a mozete napisati i svoj blog :)

http://moja.indjija.net

Galasiell
16.07.2008., 13:51
pa jos....

http://www.indjija-tourism.com

K aja
19.07.2008., 23:15
Pa kad Inđija ima Ješića a mi ludake koji se samo prepucavaju...
Ja sam iz susednom mesta i često mi dođe da puknem od muke što naši opštinari nisu u stanju ni da ga kopiraju a kamo li nešto samostalno da smisle. Kad god dođem u Inđiju sednem negde na onom vašem šetalištu pa razgledam i uživam.:bye:

Galasiell
29.07.2008., 11:41
Draga Kaja!
Samo da znas Jesic je obicna budala....Indjija je lepa jer ima proslost, jer ima ljude....Jesic je samo glazura , sa kojom se manipulise.:worth:

K aja
01.08.2008., 02:37
Ko god da je zaslužan za uređenje Inđije - svaka mu čast.:klap:
Imate industriju, cveće na sve strane, šetalište, bazen, a ne kao mi Pazovčani samo smeće na sve strane.:sad2:

Kaata
28.08.2008., 21:10
Ej Kajo, i ja sam iz Pazove. Uvek sam Inđijcima zavidela što imaju Ješića. Sada i mi imamo Gorana ali Jovića. Možemo i da se nadamo...

Sajt onaj zvanični pravi nemamo. Onaj što je bio www.stara-pazova.org.yu je skinut po nalogu bivšeg radikalskog predsednika :rtfm: A Pazova je ipak pre imala web prezentaciju...