PDA

Vidi punu verziju : Windows XP Home edition (30 dana trial) kako ga legalizovati

macaktosa
17.07.2003., 06:51
Gde je to najjeftinije i ko od nasih softwerskih kuca to moze da uradi i koliko ce me to kostati??? Pozurite sa odgovorima jer mi je ostalo jos desetak dana......Bitno je da posle toga imam LEGALNU verziju windows-a.
Hvala unapred

dejo
17.07.2003., 14:09
ma daj ko jos danas ima legalni softver
ali bas ako hoces vidi na www.microsoft.co.yu

AxeZ
18.07.2003., 16:49
ma daj ko jos danas ima legalni softver
ali bas ako hoces vidi na www.microsoft.co.yu

Linux je sasvim legalan i kad ga pozajmis i kad ga skines sa neta...:)
Osim toga ne daje nikakve rokove do kog datuma ga trebas registrovati kod nekoga a i u deficitu je sa virusima...;)

Poznavaoc
24.07.2003., 11:23
Pa nadji crack... A za vasu informaciju... crack je izdao bas Microsoft, jer u svetu jos ima zemalja koje su dobile besplatne legalne verzije WIN-a a nemaju tel podrsku ili obican telefon...

Tasa!
30.07.2003., 01:08
Ako treba legalna verzija mislim da je sad mozes naci i kod dilera u komsiluku za nekih 70EUR.
Ako ti se ne daje kinta, koristi crack (ako ne nadjes sam javi se pa cu ti ja poslati). Inace legalna verzija nema nikakve prednosti u odnosu na dobro crack_ovanu (sem ako ti upadnu ovi iz BSA) veruj mi.

21.12.2003., 20:47
Gde je to najjeftinije i ko od nasih softwerskih kuca to moze da uradi i koliko ce me to kostati??? Pozurite sa odgovorima jer mi je ostalo jos desetak dana......Bitno je da posle toga imam LEGALNU verziju windows-a.
Hvala unapred