Vidi punu verziju : Covek pred razvodom trazi zenu iz Jugoslavije
Ima li neka zena od 40 do 47 koja bi htela ziveti na
zapadu pred razvodom sam :idea:
Covek,mislim da ribe otkidaju kada procitaju naslov tvoje poruke,pogotovo onaj deo sa nadrazivanjem.
8)
Covek,mislim da ribe otkidaju kada procitaju naslov tvoje poruke,pogotovo onaj deo sa nadrazivanjem.
8)Nije nista uvelicano ono sto jeste jeste
Covek pred razvodom drazi :arrow: trazi zenu iz Jugoslavije
malo sam ti ispravila topic da te ljudi ne shvate pogrešno ,-)
Covek pred razvodom drazi :arrow: trazi zenu iz Jugoslavije
malo sam ti ispravila topic da te ljudi ne shvate pogrešno ,-)Hvala ti mnogo nisam primetio trazim a ne drazim greska.Izvinite.
Hvala ti mnogo nisam primetio trazim a ne drazim greska.Izvinite.
ma nema na čemu, puno uspeha u traženju... 8) 8) 8)
Ti si postavio svoje uslove,a da vidim da li ti ispunjavas i moje.Za pocetak koliko si visok,a kasnije cu ti objasniti pitanje.
Pozdrav VENERA
Ti si postavio svoje uslove,a da vidim da li ti ispunjavas i moje.Za pocetak koliko si visok,a kasnije cu ti objasniti pitanje.
Pozdrav VENERA168
Eeeee, a znamo koliko i traje razvod na zapadu, pogotovo ako imas i decu....2 god at least :roll:
Eeeee, a znamo koliko i traje razvod na zapadu, pogotovo ako imas i decu....2 god at least :roll:To nije problem 20 meseci je vec proslo
kmariva
02.08.2003., 15:52
zovem se Jelica i ako se dopadnemo jedno drugom sto da ne,063/8048759.Mirko,javi se.
Darinka
06.08.2003., 15:56
Zovem se Darinka Cvejic,udovica sam,imam 42god i sina i cerku koji su udati i ozenjeni,tako da sam ostala sama i jedino sto zelim je ozbiljan covek sa kojim cu u zdravlju i veselju provesti ostatak zivota.Zivim u Srbiji,u Sapcu,i ukoliko je vasa ponuda ozbiljna volela bih da me kontaktirate.Najbolje putem telefona 99381 015 347 598,traziti Daru.Iskreno se nadam da cemo se upoznati.Dovidjenja!
SVI SMO MI U CETRDESETIM PRED RAZVODOM.
SUMIRAMO ZIVOT PROSLI I TRAZIMO BUDUCI.
RASPOLOZENA SAM ZA DOPISIVANJE.
ZDRAL
Nemojte poslati virus jer necu otvarati ta pisma prvo nije posteno a drugo mozemo da pokvarimo kompjuter nekome ko nezna sam da popravi.A to kosta para.A za mene to nije problem jer poznajem informatiku
[quote=mirko]Ima li neka zena od 40 do 47 koja bi htela ziveti na
OD DANAS NISAM PRED RAZVODOM VEC RAZVEDEN ZA TO AKO NEKA ZENA OCECE DA ZIVI NA ZAPADU A POSTENA JE I OCE POSTENOG COVEKA NEKA SE JAVI JOS JEDNOM BEZ AVANTURE
Cestitam!!!! Mirko, jos samo da nadjes zenu iz YU..... Da li si ti normalan covek????????
Cestitam!!!! Mirko, jos samo da nadjes zenu iz YU..... Da li si ti normalan covek????????A sta je tu lose ANNA
Pa deste bre zene zar ste tako izgubile poverenje u ozbiljnog muskarca
Pa zar u ovo vreme je bolje lagati nego iskren biti
He, he, he, a da li si ti stvarno iskren??? :wink:
He, he, he, a da li si ti stvarno iskren??? :wink:Jesam jer nista mi ne donosida nisam annna