PDA

Vidi punu verziju : Ovo je Srbija drugi put!!!

kacica
16.06.2008., 20:03
Moze li mi neko reci zasto je zatvorena tema Ovo je Srbija?

kacica
16.06.2008., 20:22
Dragi gospodine m-i-m-i
Ako ste se nasli uvredjenim molim vas izvinite…Nije mi to bila namera…
A sad cu vam obrazloziti svoj post,koji izgleda niste dobro shvatili ili stvari gledamo iz nasuprot okrenutih uglova (sto mislim da je najblize istini)…
Citiram - Da niste tako kratkovidi mnogo bi vam stosta bilo jasno.Recimo,zasto se stidite naglaska svog grada.Crnogorci u Beogradu ne menjaju naglasak,bosanci takodje,razmislite o svom ponasanju i zasto ste korene izgubili.Stidite se?!Niste dostojni svog porekla.-

Prvo,ja sam neistomisljenikom ne razgovaram na ovaj nacin a drugo…Ne stidim se.Obrazlozenje za to sto ste napisali ne postoji…I znate sta je najveci problem u celoj ovoj prici na sta sam uostalom i htela da skrenem paznju???
Ja svojeg porekla itekako jesam dostojna…Osecam se Srpkinjom celom svojom dusom i srcem…Boli me sto svaki Crnogorac ili Bosanac velica svoje korene i svoj jezik svuda i na svakom mestu?Zar ne mislite da je problem na nasoj strani?
Da li mislite da srpski jezik a kamoli naglasak zaista postoje?Vi mozda zivite u Loznici i pricate jezikom za koji smatram da nije pravilan,cak se dosta razlikuje i od onog koji sam ja ucila i razgovarala dok sam se tamo skolovala…Spomenucu vam samo Pero,Lazo,Miko,itd,itd…Da to preinacavanje ipak nije doslo od preko???
Nemojte mi reci da je jezik kojim se govori u Beogradu pravilan,a to vam ni ja necu reci...Ali Beograd nije daleko,cak naprotiv,samo 186km…A nigde vece razlike u naglasku,gramatici i jeziku…
Dragi gospodine,necu dalje,izgubicemo se i vi i ja…Mozda ste i professor srpskog jezika,ko zna
Zelela sam da ukazem na onu staru
Samo Sloga Srbina Spasava…
a to se odnosi i na jezik
Budite pravi Srbin i srbijanac pa me opovrgnite :)

pirratica
17.06.2008., 19:37
tema je zatvorena zbog toga sto je prvobitno otvorena zarad Kosova.....a zavrsila se svadjom o naglasku.....a koliko ja vidim....ni jednom ni drugom nije mesto ovde......ako bi da raspravljas o naglasku ti onda otvori drugaciju temu i nemoj nastavljati svadju iz prethodne:)