PDA

Vidi punu verziju : Da li pozelite ikada upoznati osobno nekoga sa foruma ?

Stranice : [1] 2

Icarus
16.07.2003., 23:10
da...
dal bi htjeli?
da li se pitate kako ona/on izgleda, kakve su mu navike, kako prica, kakvu kosu ima, i slicne gluposti?
kako bi se osjecali kada upoznate nekoga otuda koji cita vase postove, i zna tako dosta o vama, a ipak vas ne pozna osobno?

vokativ-a
17.07.2003., 02:30
:D e da i ja sam cesto razmisljala o tome ,mislim da je zanimljiva tema .
da ja bih volela par njih da upoznam!

17.07.2003., 02:43
vokativ-a, sto se ne registrujes?

kosmopolit
17.07.2003., 11:21
a ti goste ? sto se ti ne registrujes :( :?

dejo
17.07.2003., 13:21
ja bih volio da upoznam vecinu registrovanih članova sa ovog foruma a pogotovo gazdaricu!!!!!!1 :( :( :(

Icarus
17.07.2003., 13:22
Haha ja sam imao tu "srecu" da je upoznam .

Icarus
17.07.2003., 13:26
Moj savjet je Nikada , ali nikada nemoj muvati trebu sa neta , ali nikada :)
Postoji mnogo razloga za ovu moju ogorcenost , neki od njih su da svi mi na chatu , forumu volimo da budemo ono sto nismo u stvarnome zivotu , pa onda zatajimo ili slazemo neke za nas "sitnice" , poput broja godina , starosti i autenticnosti slika itd.
Zato i je najbolje trebu upoznati offline , izaberes si onu koja ti se svidi , upoznas se ...

dejo
17.07.2003., 13:34
pa ovde niko ne prica o muvanju vec samo upoznavanju
p.s. i kakva je gazdarica ali ne fizicki :twisted:

blondi
17.07.2003., 13:35
svi mi na chatu , forumu volimo da budemo ono sto nismo u stvarnome zivotu , pa onda zatajimo ili slazemo neke za nas "sitnice" , poput broja godina , starosti i autenticnosti slika itd.

e nije lepo da generalizuješ ljude ,-) pogotovo ako se to odnosi na loše osobine... kao i u životu tako i na netu ima različitih ljudi... a misliš da "in real" ljudi ne lažu??? ,-)

17.07.2003., 13:36
Postoji mnogo razloga za ovu moju ogorcenost , neki od njih su da svi mi na chatu , forumu volimo da budemo ono sto nismo u stvarnome zivotu , pa onda zatajimo ili slazemo neke za nas "sitnice" , poput broja godina , starosti i autenticnosti slika itd.
Zato i je najbolje trebu upoznati offline , izaberes si onu koja ti se svidi , upoznas se ...

Ne bih se s tobom slozila Icaruse, u vezi ove teme! Previse si ogorcen a cak mozda postoji i strah kod tebe da upoznas nekog preko chata ne mora to biti djevojka. A kao prvo imas i zastarjelo misljene i ne "muva" se treba na netu, nego net sluzi da komuniciramo s nekim, ako nam se taj ne dopada postoji ono zlatno dugme pa ga prekinemo i isljucimo. A drugo, nema potrebe da na netu bjezimo od stvarnog zivota i da se pretvaramo u ono sto nismo, ja to nikada ne radim. Kakva sam na netu takva sam i u prirodi, i imala sam prilike da upozneme neke osobe i bile su ok. Sve zavisi od tvoje procjene kakav je ko! Nekim net sluzi cisto zajebavanje" nekoga. Pa narode ne sluzi net samo da bi upoznavali osobe drugog pola, mozemo steci i prijatelja i prijateljicu zar ne ili? :twisted:

kosmopolit
17.07.2003., 13:59
aha goste , volis devojcice ha ? :wink:

pcelica
17.07.2003., 15:19
ja sam upoznala gazdaricu kad je bila u bgd-u.
malo je nezgodno sto ljudi ocekuju da posto je ovo 'ljubav i sex' pricas o takvim stvarima (mada je to ostavljeno kao licni izbor), nije mi prijatno iako sam ovde dala komentare na razne teme, jednostavno kada si uzivo to ne moze biti prva stvar o kojoj ces sa nekim razgovarati.
mozda posle, ali nije prirodno nekako je nategnuto.

kosmopolit
17.07.2003., 15:56
pa pricaj nam nesto o gazdarici ako moze ... ?

kety
17.07.2003., 16:09
Pcelica je potpuno u pravu, Net ipak daje preveliku slobodu izrazavanja i misljenja sto bi u realnosti ponekad bilo neprikladno i neprijatno! :shock:
Ja bas retko imam potrebu da uzivo upoznam ljude koje upoznajem na Netu. Komunikacija na taj nacin mi odgovara, i bez obzira koliko sam iskrena kada pisem na Netu, real world je ipak nesto drugo! :wink:

Princeza
17.07.2003., 20:15
Pozelela sam par puta i upoznala sam se sa nekim likovima. Sa nekima sam ostala ok neke vise nisam videla, a u jednog sam se i zaljubila. I on u mene. Veza je trajala kratko, jer on nije iz BGD. Ali to vreme je bilo savrseno. Stvarno je bio moje drugo ja i sve onako kako sam ga zamisljala. Srecno svima koji pokusaju. Treba verovati... Ko zna. Zivot je cudan.

kosmopolit
18.07.2003., 08:52
ne verujem da vasa veza nije trajala jer on nije iz BG , zasto bi to bio razlog ako ste se vec tako lepo slagali ? :(

Crno pa se ne vidi ...
18.07.2003., 09:38
Aha, volela bih da upoznam kosmopolita, zvuci jako zanimljivo.

kosmopolit
18.07.2003., 09:42
a sta to ?

Crno pa se ne vidi ...
18.07.2003., 09:55
Pa citala sam tvoje postove, imas zanimljiv nacin razmisljanja, tj izgleda da imas cime da razmisljas, za razliku od mnogih.

Lord of Chaos
18.07.2003., 10:09
Eeeeeeee, i ja cu nekoga da upoznam za dve nedelje....:)

kosmopolit
18.07.2003., 10:13
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
da me samo vidis kako sam ... :oops:

pcelica
18.07.2003., 11:10
Eeeeeeee, i ja cu nekoga da upoznam za dve nedelje....:)
a koga , a koga :?: :?: :?:

kosmopolit
18.07.2003., 11:26
sss mozda misli na gazdaricu, posto su u poslu sada zajedno ... " urednici " ...psssssttt razumes ...sad pcelice ... :wink:

18.07.2003., 11:31
ma da , psssssssssssst da niko ne vidi :wink:

pcelica
18.07.2003., 11:32
ma da , psssssssssssst da niko ne vidi :wink:
bzzzzzzzzzzz

kosmopolit
18.07.2003., 11:34
1-0 za tebe bzzzz

pcelica
18.07.2003., 11:37
inace mislim da bih volela upoznati neke ljude odavde, ali moja pitanja bi bila koja muzika vam se vrti dok radite na kompu, koju knjigu ne ispustate iz ruku imate li kucnih ljubimca i tako to , a nisam siguran koliko vas bi bilo zainteresovano za takvu konverzaciju :roll:

Lord of Chaos
18.07.2003., 12:19
Pazi, Pcelice, imajuci u vidu da ovde pricamo pre svega o seksu, bilo bi lepo saznati neke druge preference odredjene osobe, tako da takva konverzacija moze da bude sasvim OK......

pcelica
18.07.2003., 12:23
drago mi ja da tako mislis, mada sam to vec pretpostavljala na osnovu tvojih postova :)
pa ljudi ako ste zainteresovani ajde lepo da se dogovorimo

Lord of Chaos
18.07.2003., 12:25
Ja sam za, ali tek posto se vratim s' odmora na koji konacno idem DANAS! 8)

kosmopolit
18.07.2003., 12:30
da i ja sam za , ali onda sve gubi smisao , neko ce biti razocaran , neko odusevljen , neko firmiran , neko mozda nece imati za pice, nekome nece zena/devojka dati , nekome muz/decko ,
mozda gresim ali ja sam ipak za 1-1 :wink:

sasha
18.07.2003., 12:34
:arrow: ...tako je,da se dogovorimo pa da se vidi ko je baronisao da je cool baja a koja cica se malo prenakitila epitetima:))
...salim se ljudi,volim da verujem da se niko ovde ne koristi nekim teskim baronisanjem pa da sa te strane ne bi imao herca za vizuelni kontakt,tako da ponavljam ako i kad krenete sa dogovorima,imajte me u vidu :wink:

pcelica
18.07.2003., 12:36
ok ljudi onda recimo iza 15 avgusta pada dogovor, naime ja se tada vracam sa odmora :wink:
moze?

Lord of Chaos
18.07.2003., 12:36
Kozmo, sve je stvar licnog izbora i trenutne situacije....Ponavljam da sam ZA, sto se mene tice, moze i na Kalisu, everybody na livadi i tako to....samo opusteno.... 8)

kety
18.07.2003., 12:37
:arrow: ...tako je,da se dogovorimo pa da se vidi ko je baronisao da je cool baja a koja cica se malo prenakitila epitetima:))
...salim se ljudi,volim da verujem da se niko ovde ne koristi nekim teskim baronisanjem pa da sa te strane ne bi imao herca za vizuelni kontakt,tako da ponavljam ako i kad krenete sa dogovorima,imajte me u vidu :wink:

I kako covek da ne odreaguje na ovakvu provokaciju???!!! 8) :wink: :roll: :P

kosmopolit
18.07.2003., 12:39
iza 15 sam ja na odmoru Pcelice ... :(
i sta onda , vi se eto sretnete a ja crci cu od muke sto te nisam video ...smrccc nije posteno ...

Lord of Chaos
18.07.2003., 12:40
U ime buduceg vidjenja, ja sam uploadovao sliku, cisto da me prepoznate vi koji dodjete....:)

pcelica
18.07.2003., 12:41
Kozmo, sve je stvar licnog izbora i trenutne situacije....Ponavljam da sam ZA, sto se mene tice, moze i na Kalisu, everybody na livadi i tako to....samo opusteno.... 8)
ma opustenziiiiiiiii
nije ti losa ideja sa kalisom i livadom
jos cemo i fudbal da igramo :)

kosmopolit
18.07.2003., 12:43
ili fudbala ili klisa, hehehhe
i ja sam juce upload sliku sa mojim naj - frendom ...eto za svaki slucaj ako me neko ne prepozna ( ? )

Lord of Chaos
18.07.2003., 12:43
Mrzim fudbal! :x

Lord of Chaos
18.07.2003., 12:45
Kozmo, jes' ti onaj levi ili onaj desni?:)

kosmopolit
18.07.2003., 12:45
zezam se , nemam nista skenirano , mozda ovih dana ...

pcelica
18.07.2003., 12:47
alo, nemoj da se stresiras ne mora fudbal
moze recimo badminton, pa da svi budemo u belom :wink:
cudno, musko a ne voli fudbal?!

Lord of Chaos
18.07.2003., 12:48
Fudbal je krajnje neproduktivan sport, zamisli da trcis kao kreten za loptom 90 minuta i sve se zavrsi bez golova?:)

18.07.2003., 12:49
Hmmm....... pa ne stoje ti bas te boje.... :P :P :P rece Vila

kosmopolit
18.07.2003., 12:49
pcelice , pocela si da otkrivas sebe i svoje predrasude , strahove, sebe u celini hmmm
badminton, belo , asocira me na nesto .... hmmmm

pcelica
18.07.2003., 12:50
ma znam,
ali ja ponekad volim da pogledam tekmu, recimo kad je svetsko prvenstvo u pitanju

Lord of Chaos
18.07.2003., 12:51
Ma nasu reprezentaciju ne gledam vise ni pod tackom 'razno', lose je po zivce.

sasha
18.07.2003., 12:56
:arrow: ...za nekog provokacija,za nekog informacija,za nekoga konstatacija... :wink: svako se drugachije identifikuje sa textom... :lol: :lol: :lol:
Jao salim se Kety,gotivac si ti,stvarash mi utisak fajter cice,respectabilno je to :wink:

pcelica
18.07.2003., 12:56
ko je rekao da gleda nase, to mi ne pada na pamet
tu su portugalci, argentinci, italijani ...

Lord of Chaos
18.07.2003., 12:57
A ti bas gotivis te latinske ljubavnike, a?:)

pcelica
18.07.2003., 12:59
tja , sta da ti kazem provalio si me
mada nikad se ne zna...

Lord of Chaos
18.07.2003., 13:00
Znaci Jeti Sumadinac ne prolazi....e, 'ebi ga..... :?

kety
18.07.2003., 13:00
Ma nisam fajter, nego sto volim da se raspravljam.... strasno, mnogo sam pravdoljubiva!!!! :)
E, pcelice, a jesi li gledala prvenstvo u odbojci, oni italijani su mmmmmm... :P

pcelica
18.07.2003., 13:01
italijani uuuuuuuuuuuuufffffffffffff, guze, ruke joooooooooooj

blondi
18.07.2003., 13:06
elem ... meni je Vanja Grbić baš ono mmmm... meni dosadio taj latino look i brbljive talijanske komšije, a vi ste se verovatno "prejele" YU look-a pa ajde da se menjamo ,-)

kety
18.07.2003., 13:09
evo, evo odma' ti dajem Vanju, mada teska srca, samo nemoj da mi pravis zazubice sa talijanskim komsijama, plizzzzzzzzzzz :cry:

ali ti zato kosarkase ne dajem ni za zivu glavu! 8)

Lord of Chaos
18.07.2003., 13:12
Hehehehehehehehehehehehe, znao sam da ce mi se jednog dana isplatiti svi oni treninzi.....:)

blu
18.07.2003., 13:14
a, ja vaterpoliste ne dajem ni za zivu glavu !

blondi
18.07.2003., 13:17
Hehehehehehehehehehehehe, znao sam da ce mi se jednog dana isplatiti svi oni treninzi.....:)
lorditju da ne treniraš odbojku ??? 8)

elem što se košarkaša tiče... primam samo u paketu sa merdevinama ,-))))))))

Lord of Chaos
18.07.2003., 13:18
Odbojku jokenzi, ali basket sam trenirao godinama.....:)

blondi
18.07.2003., 13:19
:shock: uh bre polako... pa samo sam rekla za Vanjicu (ostali me ne zanimaju zato bez brige :wink: )

kosmopolit
18.07.2003., 14:16
a zar moras imati merdevine Blondie da bi se " popela "( uspela ) ?

blondi
18.07.2003., 14:24
a zar moras imati merdevine Blondie da bi se " popela "( uspela ) ?

pa imam 163 cm/IQ pa ti sad vidi šta mi treba za košarkaše cm ili IQ : pppPPPppp

dejo
18.07.2003., 14:27
IQ 163???????????????'''
hmmmmmmmmmmmm :twisted: :twisted: :twisted:

kosmopolit
18.07.2003., 14:48
163 ... pa i nije tako lose , bitno je sta se sve nalazi u tih 163

Nymphea
18.07.2003., 20:40
bash tako... moj decko koji je 200cm visok nasao je puno toga u mojih 165cm...

Princeza
18.07.2003., 20:54
Meni se svidjaju neki Spanci tipa princ Filipe... Ali mislim da su nasi frajeri ipak najlepsi i treba da vode racuna da se ne uobraze i suvise ne isfeminiziraju. Vanja Grbic je Ok, sarmer i sve sta ide uz to, ali Nikola je sveze razveden i presladak. Pa ko voli plavusane... I izazove...

Princeza
18.07.2003., 20:58

E, i ja sam niska i volim visoke tipove. Dobro ne bas dvometrase, ali ni jedan moje decko nije bio nizi od 185cm. Nekako bi mi bilo cudno da sam sa tipom moje visine. Ali cudno je da na primer moja drugarica je visa od svoj tipa. Jadnica ne moze da nosi stikle, pa je stalno u patikama (175cm)i svi tipovi su joj bili takvi.

sasha
19.07.2003., 01:05
:arrow: ...bacili ste se gadno u sport...kety,pa onda si fajter,nemoj da me ubedjujesh da nisi...chudi me da cice sa foruma ne spominju Ikodinovicha ili Shapica,oni su aktuelni sada(eto koliko ste u toku sa sportom,pojma nemate:),nas kosarkashe tamo u septembru... :wink:

Nymphea
19.07.2003., 17:22

E, i ja sam niska i volim visoke tipove. Dobro ne bas dvometrase, ali ni jedan moje decko nije bio nizi od 185cm. Nekako bi mi bilo cudno da sam sa tipom moje visine. Ali cudno je da na primer moja drugarica je visa od svoj tipa. Jadnica ne moze da nosi stikle, pa je stalno u patikama (175cm)i svi tipovi su joj bili takvi.
privlacnost izmedju ljudi chudno funkcionise... ja visoke decake volim jer mi tolika razlika u visini daje iluziju da sam u zagrljaju strasno velike muskarchine...lol

bundeva
19.07.2003., 23:32
Mislis"magarcine" u skladu sa nasom kampanjom?

Nymphea
19.07.2003., 23:45
Mislis"magarcine" u skladu sa nasom kampanjom?
nazovi ti, bundevo, stvari pravim imenom kad se ja tu pravim fina...lol

cpku
21.07.2003., 03:45
:arrow:
... i sta bi s tim vidjenjem :?: Za kolektivno vidjenje bi mogao da se izabere neki klub koji je u odredjeni dan 100% prazan (nemam pojma - recimo KST nedeljom)...
Sta mislite o ideji :?:

pcelica
21.07.2003., 10:14
cpku, vidjenje je za sada odlozeno za kraj avgusta, malo smo se rastrkali...

Gazdarica
21.07.2003., 12:19
Elem ljudi, sto toliko otezete s tim vidjenjem...???
Puno vas je u Beogradu i okolini te lako mozete da dogovorite susret...
Samo budete li se u nedogled dogovarali, bojim se da na kraju od toga nece biti nista...
Prenijecu vam iskustva s jednog drugog foruma... Ljudi su se bez mnogo price dogovorili da prave zurku kod jednog od forumasa... I to su i ucinili...
Oni koji nisu mogli tada, dosli su na iducu zurku... Uglavnom sad se vrlo cesto sastaju, tako da ako jednom ne mozes, dodjes iduci put... I sve ih je vise i vise...
Dakle, treba samo malo dobre volje i preduzimljivosti... I bez mnogo filozofiranja...
U svakom slucaju, zelim vam lijpo druzenje...

sasha
21.07.2003., 13:46
:arrow: u cilju upoznavanja pitam nekog ide li sluchajno u cetvrtak na Lido,na party,Teri Frensis...cisto sam pitao,mozda ima neko ko je u tom fazonu,ako ne,bilo bi ok da svako ko se sledeci bude postovao ovde iskaze sa da ili ne na ovu temu pa da se onda dogovaramo...

= DA =

cpku
21.07.2003., 19:10
Gazdarica je potpuno u pravu. Ajde da vidimo predloge koje bi to mesto moglo da bude u Beogradu i koji dan, pa da glasamo. Ja kad bolje razmislim predlazem "Omen" (pored garaze na obilicevom vencu).

Razlozi za:
- radnim danom uglavnom zvrji prazno (subotom je raspad od ljudi)
- muzika je podnosljiva (cini mi se da je tri dana nedeljno rock&roll)
- posto nije kafic u pitanju ima vrlo ogranicen broj sedenja pa su ljudi prisiljeni da cirkulisu (i da se upoznaju, sto da ne)
- likovi koji inace dolaze tamo su od 15 do 55, i nisu smaraci
- muzika nije preglasna (moze da se razgovara uz mali napor)
- u centru grada je (100m od Ruskog cara)
- wc u principu je ok
- ulaz se ne naplacuje
- cene pica su ok

Protiv:
- estetika prostora je... hm, kad bolje razmislim - nema je
- DJ kad popije krene da pusta kojesta (ne narodnjake, nego krene da smara sa dosadnom muzikom)

Tehnikalije:
Predlazem da u znak raspoznavanja svako na celu tetovira velikooooo slovo K (kao krstarica, jel tako). Varijanta dva: da svako pod levom miskom nosi izdanje politike od nedelje (ono na 150 strana), a pod desnom Mikijev zabavnik (broj iz druge nedelje januara), cisto da ne bude zabune :)

Napomena: Iskreno se nadam da ce poslednji pasus biti protumacen kao sala (nisam mog`o da izdrzim :D :lol: :P )

pcelica
21.07.2003., 22:42
moj predlog vrlo konkretno, jedno popodne recimo cetvrtak oko 7-8 sati kafic idiot kod botanicke baste, fenomenalno opusteno mesto.verujte
znak raspoznavanja pojma nemam, naka neko drugi da predlog.
i btw. da li uopste ima jos zena osim mene zainteresovanih za upoznavanje ljudi sa foruma?

jordan
21.07.2003., 22:47
ima li koga :D

slaj5
21.07.2003., 22:58
svi mi na chatu , forumu volimo da budemo ono sto nismo u stvarnome zivotu , pa onda zatajimo ili slazemo neke za nas "sitnice" , poput broja godina , starosti i autenticnosti slika itd.

e nije lepo da generalizuješ ljude ,-) pogotovo ako se to odnosi na loše osobine... kao i u životu tako i na netu ima različitih ljudi... a misliš da "in real" ljudi ne lažu??? ,-)

cao! ja sam ovde nova i nikada do sada nisam posecivala forume, ali mislim da je veoma interesantno! recimo volela bih da kazem nesto na ovu temu!
za ovo "SVI" mislim da uopste nisi u pravu!
naravno da postoje ljudi koji lazu i koji bi da budu ono sto nisu, a isto tako postoji i ona druga kategorija ljudi zar ne? :)

cpku
22.07.2003., 02:53
moj predlog vrlo konkretno, jedno popodne recimo cetvrtak oko 7-8 sati kafic idiot kod botanicke baste, fenomenalno opusteno mesto.verujte
i btw. da li uopste ima jos zena osim mene zainteresovanih za upoznavanje ljudi sa foruma?

Bah, bio sam tamo i stvarno je ok (posebno posle renoviranja). A sto se tice dugih zena... mozda ih nema ni na celom forumu, mozda su to sve samo gomiletine perverznih tipova koji se loze medjusobno... :twisted: :lol: :roll:

Gazdarica
22.07.2003., 10:40

Bah, bio sam tamo i stvarno je ok (posebno posle renoviranja). A sto se tice dugih zena... mozda ih nema ni na celom forumu, mozda su to sve samo gomiletine perverznih tipova koji se loze medjusobno... :twisted: :lol: :roll:
Licim li ja na perverznog tipa, koji se skriva iza zenskog nicka...??? Mislim, cisto me zanima djelujem li tako...

kosmopolit
22.07.2003., 11:14
Znate sta, hmmmm ne znam ni ja
ali sta mislite o tome da svako od nas clanova upload svoju slicicu pa da eto znamo jedni druge bar sa slike ? :roll:

posmatrac
22.07.2003., 11:16
tebe je lako prepoznati, makar na osnovu slike! :o)
budi primer ostalima, postavi svoju sliku!

kety
22.07.2003., 11:26
Uh, evo i mene, zensko sam majke mi, ali u petak idem na more, pa eto mozemo se naci u Kasperu u starom gradu u Budvi! :wink:

kosmopolit
22.07.2003., 11:26
kome to ostalima, tebi ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pa tebe nema uopste , mozda ti zapravo i ne postojis ?

Gazdarica
22.07.2003., 11:33
Ja stavila sliku, ja stavila sliku (zamislite strumfetu kako skakuce i ovo pjevucka)... :roll: :roll: :roll:

kosmopolit
22.07.2003., 11:38
pa dobro imas lepe noge priznajem , ali sta je sa licem , zasto se krijes , stidis se ili ? :?

Gazdarica
22.07.2003., 11:58
A, pa polako... Ne moze sve odjednom... :wink:

kosmopolit
22.07.2003., 12:01
aha :wink: ti bi natanane, volis da se igras :? :roll:

Gazdarica
22.07.2003., 12:02
O da, ja volim igrice... 8)
Nego, kad cemo moci tvoje noge da vidimo...??? :shock: :P

kosmopolit
22.07.2003., 12:05
danas ako Bog da posle 14.00 h
a sta ako se zaljubis ?

Gazdarica
22.07.2003., 12:09
Da se zaljubim u noge...??? :shock: :?

kosmopolit
22.07.2003., 12:15
pa da, sve mi cure govore da imam prekrasne noge, i da bi mi svaka zena pozavidela na njima :wink:

Gazdarica
22.07.2003., 12:17
Hebem li ga, kad se ja zaljubljujuem zbog nekih drugih stvari, a ne zbog dijelova tijela... :cry:

kosmopolit
22.07.2003., 12:19
kap na primer ?
licnost ?

Gazdarica
22.07.2003., 12:21
Da, licnost... A, naravno i da bar minimum fizicke dopadljivosti mora da postoji... Ma koliko mi sutjeli o tome... :wink:

kosmopolit
22.07.2003., 12:24
sta ti mislis , kakva sam ja licnost ? :?

Gazdarica
22.07.2003., 12:24
Premalo te poznajem da bih takvu ocjenu mogla da donesem...
:roll:

kosmopolit
22.07.2003., 12:29
bice dana ... :)

kosmopolit
22.07.2003., 12:30
ili ce pak biti noci, ali je pitanje hoces li ti moci ....... :wink:

Gazdarica
22.07.2003., 12:36
Ili zeljeti... :P :P :P

kosmopolit
22.07.2003., 12:41
ma umiraces od zelje, nateracu te da molis , da vristis , da volis ,

kosmopolit
22.07.2003., 12:45
nateracu te da se konacno zaljubis i smiris pored mene
izrodicemo decicu, kupiti farmu, imati konje i kokosi,
lezaljku , volecemo se do besvesti i ziveti sretno do kraja zivota :oops:

Gazdarica
22.07.2003., 12:52
Jel' ti to meni najavljujes prosidbu...??? :shock: :shock: :shock:
Eh, sta urade zenske noge... :lol: :lol: :lol:

kosmopolit
22.07.2003., 12:56
Jel' ti to meni najavljujes prosidbu...??? :shock: :shock: :shock:
Eh, sta urade zenske noge... :lol: :lol: :lol:

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
:oops: :oops: :!:

Gazdarica
22.07.2003., 13:02
E, sad si me kupio... :!:
Volim stidljive muskarce... :D 8) :D

kosmopolit
22.07.2003., 14:09
nisam ja kriv sto sam stidljiv
majka priroda

22.07.2003., 14:50
E, sad si me kupio... :!:
Volim stidljive muskarce... :D 8) :D
Heh,znaci PRODATO :D sa srce Vam bilo 8) :lol:

Gazdarica
22.07.2003., 16:54
Nista nije prodato... Samo, cosmo ima vise sansi kod mene, zato sto je stidljiv... :oops:
Jos ako je pomalo smotannn... :D :shock:

kosmopolit
22.07.2003., 16:55
da sam malo bilo bi u redu , ali sta ako sam malo vise smotan ?

Gazdarica
22.07.2003., 16:57
Dotjeracemo na podnosljivu mjeru... :wink:

kosmopolit
23.07.2003., 16:22
hoces li moci ? :( :oops:

Gazdarica
23.07.2003., 16:55
Vaznije je pitanje, zelim li to... :roll:

kosmopolit
23.07.2003., 16:59
a sta to zelis ? :?

Gazdarica
23.07.2003., 16:59
Da se tako zaljubim da mi se razum totalno pomuti... :roll: :D 8) :? :P :idea: :arrow:

kosmopolit
23.07.2003., 17:01
hehehhe
bas si skromna ... :o

Gazdarica
23.07.2003., 17:04
Zar nisam...??? :shock: :shock: :shock:

kosmopolit
23.07.2003., 17:07
nema tih para na svetu kojima mozes kupiti ljubav ( pravu )

Gazdarica
23.07.2003., 17:10
A ko zna, mozda je bas ti sretnes na netu... Mislim, pravu ljubav... :D

kosmopolit
23.07.2003., 17:12
mozda , voleo bih
ko ce ga znati
a i ako je ne sretnem na netu , nema veze
mozda nekad i negde :roll:

Druna
24.07.2003., 11:50
ONA:Pcelica je potpuno u pravu, Net ipak daje preveliku slobodu izrazavanja i misljenja sto bi u realnosti ponekad bilo neprikladno i neprijatno!
Ja bas retko imam potrebu da uzivo upoznam ljude koje upoznajem na Netu. Komunikacija na taj nacin mi odgovara, i bez obzira koliko sam iskrena kada pisem na Netu, real world je ipak nesto drugo!

JA:Sta znaci prevelika sloboda? Slobode imash onoliko koliko sam sebi dozvolish
Ko ti u real life stavlja veto na slobodu?
A kad kazesh neprikladno i neprijatno ,meni asocijacija na neudobnu stolicu na kojoj sedish ispred sokocala
Pretpostavljam da si htela da nam kazesh da ni u real life nisi iskrena, ali ako je to tvoj life styl, kamon onda, zivi onda u svom svetu:)
pozdravce

Icarus
25.07.2003., 01:29
Sve je relativno , pa tako i iskrenost :))

Druna
29.07.2003., 10:34
da...
dal bi htjeli?
da li se pitate kako ona/on izgleda, kakve su mu navike, kako prica, kakvu kosu ima, i slicne gluposti?
kako bi se osjecali kada upoznate nekoga otuda koji cita vase postove, i zna tako dosta o vama, a ipak vas ne pozna osobno?

Svi moji postovi sam ja, ovako(virtual)ili onako(real life)

Gazdarica
31.08.2003., 12:55
To cemo na Svastari... :wink:

leiasw
31.08.2003., 19:36
Ja bih zelela da upoznam... Guardiana! :oops:

JApaTI
31.08.2003., 20:13
Ja bih da bolje upoznam... :oops: :oops: :oops: ebi ga - prepoznace se ona :wink:

02.09.2003., 17:30
Ja bih da upoznam Taju ali neznam da nisam suvise mala za njegov ukus imam samo 24 godine. :oops:

Betty
02.09.2003., 18:40
Verovali ili ne, ja sam želela da upoznam Pčelicu....
A kasnije i Žaka. A ne samo da sM NJIH U POZNALA u rl, nego još i galeriju divnih ljudi, i skoro sa svim a sam u kontaktu i danas!!!!
Pozdrav šaljem, i ohrabrenje svima koji imaju takvu želju...samo da se namirišu međusobno!

Corey
02.09.2003., 21:08
Ja JAh_Girl :lol:

bundeva
02.09.2003., 21:13
Ja bih da upoznam Taju ali neznam da nisam suvise mala za njegov ukus imam samo 24 godine. :oops:
Taja je zensko,bre!JAG je musko.Ovde ce stvarno neko nekog da prihefta i to slucajno,iz nehata :roll:

02.09.2003., 22:48
mozda se i prihevtamo :lol:

03.09.2003., 20:24
Tajo pa gde si ti mi se vise nigde nepojavljujes

Moon_flower
04.09.2003., 19:57
..pa to se vec zna Don i samo Don :D

carica
16.09.2003., 08:52
DON je zanimljiv a i Lord of chaos

rastamann
17.09.2003., 02:21
E jeb* ga, jedini sam ja dosadan...

Incognito
17.09.2003., 02:23
E jeb* ga, jedini sam ja dosadan...

Ma kakvi dosadan... smesan si k'o crtani film :lol: :lol: :lol:

Ja sam jedini dosadan! :evil:

Sudija
17.09.2003., 02:25
Paralela je bomba.

Incognito
17.09.2003., 02:27
Paralela je bomba.

A ja sam Bosko Buha :wink: :lol: :twisted: :lol:

Sudija
17.09.2003., 02:29
A ja sam Nemacki bunker,baci je vamo

Incognito
17.09.2003., 02:31
A ja sam Nemacki bunker,baci je vamo

A, ne... ja svoje bombe cuvam samo za sebe :wink:

taja
17.09.2003., 19:54
pozelimo

17.09.2003., 20:34
pozelimo

hihihihi ti si moj idol.
Kratko i jasno.Pa da citiram.

pozelimo

DON
17.09.2003., 20:35
DON je zanimljiv a i Lord of chaos

Rekoh ja,valja se pomuciti oko tebe,pa i ne moras da izgledas bas ko na slici 8) 8) 8)

Incognito
17.09.2003., 20:38
Rekoh ja,valja se pomuciti oko tebe,pa i ne moras da izgledas bas ko na slici 8) 8) 8)

Kad si vec kod slike... pitam se samo odakle Boris crpi inspiraciju za sve te slike koje je godinama crtao...

Covek je moj idol! :wink:

medena
20.09.2003., 03:25
pozelimo

Slazem se i samo jos da dodam da bih volela da upoznam vecinu clanova foruma (izuzeci su stvarno retki). Na zalost, mnogo ste mi daleko :( , smrc

Keeper
20.09.2003., 03:37

to nema nikakve veze, jednu devojku sam upoznao na netu a drugu "offline" i izaslo mi na isto :(
ljudi ce te lagati i online i offline, kako koji, mislim.

taja
20.09.2003., 12:47
[quote=taja]pozelimo

Slazem se i samo jos da dodam da bih volela da upoznam vecinu clanova foruma (izuzeci su stvarno retki). Na zalost, mnogo ste mi daleko :( , smrc

Danas je divan dan, nemoj da si tuzna. Uvek bude prilike... Valjda ces dolaziti jednom...

JOVANA77
20.09.2003., 14:19
RECE MI KOSMO DA JE NESTO TUZAN PA BIH JA NJEGA VOLELA DA UPOZNAM DA GA RAZVESELIM

kosmopolit
20.09.2003., 14:22
RECE MI KOSMO DA JE NESTO TUZAN PA BIH JA NJEGA VOLELA DA UPOZNAM DA GA RAZVESELIM

i tuzan (zbog nekoga sa foruma), i ruzan (kad sam tuzan), i duzan (nekome sa foruma), i...... :cry:

Incognito
20.09.2003., 14:25
i tuzan (zbog nekoga sa foruma), i ruzan (kad sam tuzan), i duzan (nekome sa foruma), i...... :cry:

eh, kosmo... skroz smo u istoj situaciji atm. :cry:

JOVANA77
20.09.2003., 14:29

MA SVE JE TO PROLAZNO............AJDE KOSMO GLAVU GORE I LJUBI KOSMO-JUNIORA UMESTO MENE.

kosmopolit
20.09.2003., 14:30

eh, kosmo... skroz smo u istoj situaciji atm. :cry:

- konobar :!: jos jednu turu :(
ziveli Inco :!:

Incognito
20.09.2003., 14:34
pa... u to ime ziveli... za nove radne pobede :!:

kosmopolit
20.09.2003., 14:37
MA SVE JE TO PROLAZNO............AJDE KOSMO GLAVU GORE I LJUBI KOSMO-JUNIORA UMESTO MENE.[/quote]

nije prolazno , nikako da me prodje :(

20.09.2003., 14:44
MA SVE JE TO PROLAZNO............AJDE KOSMO GLAVU GORE I LJUBI KOSMO-JUNIORA UMESTO MENE.

nije prolazno , nikako da me prodje :([/quote]

Nemoj biti tuzan :( , dici ce tvoja Lady pa ces nam svima napraviti vatromet :wink: .

kosmopolit
20.09.2003., 14:48

nije prolazno , nikako da me prodje :(

Nemoj biti tuzan :( , dici ce tvoja Lady pa ces nam svima napraviti vatromet :wink: .[/quote]

sta cu kad jesam ... :(
lako je reci "nemoj" ... ali ...

taja
20.09.2003., 14:58
Kosmo sta ti je danas, kakva tuga...eeej

kosmopolit
20.09.2003., 15:01
Kosmo sta ti je danas, kakva tuga...eeej

sta cu kad mi "STRASNO,UZASNO,NENORMALNO" nedostaje ... :?

20.09.2003., 15:05
Smesta je nazovi telefonom i kazi joj to, kupi joj malog kucu, posalji joj razglednicu sa Snupijem... 8)

taja
20.09.2003., 15:06
Da, toliko da to uopste nije normalno.... znam kako ti je

kosmopolit
20.09.2003., 15:11
Da, toliko da to uopste nije normalno.... znam kako ti je

ne mozes ni da zamislis ... :roll:

kosmopolit
20.09.2003., 15:12
Smesta je nazovi telefonom i kazi joj to, kupi joj malog kucu, posalji joj razglednicu sa Snupijem... 8)

ahhh :evil: ta "geografija" taj "PTT" grhhhh

taja
20.09.2003., 15:15
ne mozes ni da zamislis ... :roll:

Ni ne moram da zamisljam :cry:

Incognito
20.09.2003., 15:16
Dajte bre ljudi... ubedacicete i mene :( :? ... Pricajte o temi, a na PP-u tugujte zajedno...

... da ne zatvaram temu ;)

taja
20.09.2003., 15:16
taj "PTT" grhhhh
Moraju i oni od necega da zive :wink:

kosmopolit
20.09.2003., 15:18
Dajte bre ljudi... ubedacicete i mene :( :? ... Pricajte o temi, a na PP-u tugujte zajedno...

uuupsssss, dobro onda , "mi" pozelimo da upoznamo nekoga sa foruma 8)

20.09.2003., 15:20

Ja ne znam sto je meni tuzno kad su drugi tuzni... :( .

taja
20.09.2003., 15:20
Inco, jesi li ti to nervozan od nespavanja ili su ti lose veze (telefonske) :wink:

kosmopolit
20.09.2003., 15:23
Inco, jesi li ti to nervozan od nespavanja ili su ti lose veze (telefonske) :wink:
nemoj tako Taja, ispalila Inca ... :? :(

Incognito
20.09.2003., 15:24

Eh da ne krenem ja sa time sta me sve j... 'stavlja mi do znanja'... jeßu me ameri za koje radim (ne salju pare na vreme), jeße me vojska SCG ('oce me, al' ja necu njih!), jeße me Telekom, jeße me Verat... i povrh svega, moja draga ian ne dolazi sutra... :(

Ma kad se nakupi... jos mi samo treba da slusam i tudje jadikovke pa da se skroz ubedachim... :?

taja
20.09.2003., 15:29
Samo da znas da je Eunet sto puta gori od Verata, sta ce ti pare kad imas Ian, sredocemo za vojsku i mi ne tugujemo bre nama je SUPER :D

kosmopolit
20.09.2003., 15:31
zivot jeste lep :lol:

taja
20.09.2003., 15:38
i povrh svega, moja draga ian ne dolazi sutra... :(

I moj dragi .... ne dolazi sutra, ali svejedno, on je stalno sa mnom :P

sunchica
20.09.2003., 16:15
A obichno sve shto pozelim to mi se i ostvari

Kapris
20.09.2003., 16:18
A obichno sve shto pozelim to mi se i ostvari

Aj pozeli i meni nesto... http://smilies.sofrayt.com/1/r/pup.gif

rastamann
20.09.2003., 16:20
Evo, ja ti zelim dug zivot...Al' sam baba vrachara, chek' cero da ti pogledam u dlan...

blondi
20.09.2003., 17:03
Evo, ja ti zelim dug zivot...Al' sam baba vrachara, chek' cero da ti pogledam u dlan...
daj mu prsten sestro ccc... zločo :ppp :lol:

rastamann
20.09.2003., 17:23
Pa ti vrlo dobro znash da od zloče uvek imash ljub ljub

blondi
20.09.2003., 17:25
Pa ti vrlo dobro znash da od zloče uvek imash ljub ljub
e zipa, nemo posle bude ja se samo šalim i taj bla bla :roll: ... znaš da se dobrog čovek brzo navikne a u poslednje vreme sam te opsovala sa zločom puno puta... :lol: daklem?

rastamann
20.09.2003., 17:27
Daklem, jedva chekam da dodjes...

blondi
20.09.2003., 17:30
teško vama kad vam dođem... a dočiču evo dajem časnu pionirsku 8)

rastamann
20.09.2003., 17:31
Kada dusho?
Obecanja, obecanja....ludom radovanje...

blondi
20.09.2003., 17:33
pa da mi je neko šapnuo došla bih več ove nedelje... a ovako prekasno ja u pon radim... mada predlog za drugi put organizujte se u petak il subotu da bi mi inostranci mogli da dođemo 8)
a ti nisi looda več zloča :lol:

rastamann
20.09.2003., 17:34
Dobro, zloci radovanje....trep, trep...

Incognito
20.09.2003., 17:35
Posle rasto krivi mene sto sam te onomad jedinog nacrtao sa rogovima :lol: :lol: :lol:

Vidish da zracis zlocastom energijom :wink: :twisted: :twisted: :twisted:

rastamann
20.09.2003., 17:37
Ne, ne, to se radi ovako...
http://smilies.sofrayt.com/%5E/s/asthanos.gifhttp://smilies.sofrayt.com/%5E/s/diablo.gifhttp://smilies.sofrayt.com/%5E/u/franky.gifhttp://smilies.sofrayt.com/%5E/o/vampsmilie.gifhttp://smilies.sofrayt.com/%5E/0/turok.gifhttp://smilies.sofrayt.com/%5E/0/stab.gif

blondi
20.09.2003., 17:38
Dobro, zloci radovanje....trep, trep...
e cokim te u taj zločesti fris :lol:

rastamann
20.09.2003., 17:40
Nemohttp://smilies.sofrayt.com/%5E/k/outtahere.gifj tako, ja sam stidljiv...

blondi
20.09.2003., 17:50
Nemojhttp://smilies.sofrayt.com/%5E/k/outtahere.gif tako, ja sam stidljiv...
a ko se to meni stidi 8) cmoxxxxxx onako da pukne :ppp

cpku
22.09.2003., 01:06
da...
dal bi htjeli?

Evo ja danas upozno petnestak dilju i persu... svi su do bola :D :D :D

25.10.2003., 18:47
upoznala :D

taja
25.10.2003., 18:47
upoznala :D

to sam bila ja

Chan Shaolin Si
25.10.2003., 18:52
a da se ugovori odredjeni datum pa da se svi okupimo sto mislite o tome.

timmy
25.10.2003., 18:54
ja sam za

Jandrla
25.10.2003., 18:56
O, da! Sto da ne?

Chan Shaolin Si
25.10.2003., 19:00
To bi bila jaka stvar majke mi nedje na neko odredjeno mjesto u odredjenom vremenskom intervalu.

aeromag
25.10.2003., 19:27
Ko nedodje si*sa na kub! 8)

ian
25.10.2003., 22:45
Budimpeshta..za praznik rada :D

Chan Shaolin Si
25.10.2003., 23:18

ipak bi bolje odgovarao neki jugooslovenski grad mada je meni sve jedno meni je Budimpesta bliza od bilo kog naseg grada ali bi ipak najbolje bilo da se forumasi sastanu u Jugi.

ian
25.10.2003., 23:47

ipak bi bolje odgovarao neki jugooslovenski grad mada je meni sve jedno meni je Budimpesta bliza od bilo kog naseg grada ali bi ipak najbolje bilo da se forumasi sastanu u Jugi.
Pa zato i kazem.. Shto zar ne bi bilo lepo da se nadjemo negde van Juge?...turisti.. skup forumasha..

cpku
26.10.2003., 02:18

Pa zato i kazem.. Shto zar ne bi bilo lepo da se nadjemo negde van Juge?...turisti.. skup forumasha..

Recimo Sejshelska ostrava :?: :idea:

ian
26.10.2003., 02:21

new :idea: Jamaica..

cpku
26.10.2003., 02:51

ma obruko bi se - slabo igram fudbal (tanak bek :D )

ian
26.10.2003., 05:33

ma ti si ispalj... :lol: :lol:
mi cemo cpku varit' a drugi nek jure loptu... eto d1

cpku
26.10.2003., 23:41

8) :D

Romana
28.10.2003., 14:19
Koga sam zelela,tog sam i upoznala :oops: :wink:
DONE,Volim te :oops: :oops: :oops: :wink:

Romana
28.10.2003., 14:20
Koga sam zelela,tog sam i upoznala :oops: :wink:
Hvala ovom Forumu :lol: :lol: :lol:
DONE,Volim te :oops: :oops: :oops: :wink:

d1
28.10.2003., 14:43

8) :D
oh ne.... ja na Jamaici mogu da budem samo fudbalski trener 8) 8) 8)

Tya
28.10.2003., 14:51
E, želim da upoznam sve ljude odavde!

d1
28.10.2003., 14:55
nemoj BAS sve

Tya
28.10.2003., 14:58
E, sad...

JOVANA77
28.10.2003., 15:00
ja ne bih bas sve ali vecinu bih...............da upoznam, naravno!

d1
28.10.2003., 15:03
E, sad...
ni sad ni posle
ja ne bih bas sve ali vecinu bih...............da upoznam, naravno!
upoznas naravno.... :wink:

JOVANA77
28.10.2003., 15:04
d1, ne vuci me sad za jezik................

d1
28.10.2003., 15:06
ni sad ni posle

JOVANA77
28.10.2003., 15:11
ni sad ni posle

poslusan decko.

a za to posle ces se kajati..................

d1
28.10.2003., 15:13
ni sad ni posle

poslusan decko.

a za to posle ces se kajati..................
cu?! :shock: :shock: :shock:

JOVANA77
28.10.2003., 15:14
aha..............i to mnogo. falice ti mozda........ :oops:

Tya
28.10.2003., 15:14
Neshto se kuva ovde...

d1
28.10.2003., 15:17
Neshto se kuva ovde...
nista sto se vec nije skuvalo :P :P :P :P :P
jovanice znaci da te ja ipak povucem za jezik ponekad :oops: :oops: :oops:

Tya
28.10.2003., 15:18
Bezim ja odavde... da ne upadnem u lonac... :oops:

JOVANA77
28.10.2003., 15:18
ne znam ja ...................to ti vidi kako ces.

d1
28.10.2003., 15:22
Bezim ja odavde... da ne upadnem u lonac... :oops:
ne kuva se vise.... skuvano
ne znam ja ...................to ti vidi kako ces.
eh... mislim da znam ja kako cu...uzmem...pa...i...i...onda...pa zatim....ako.....i...ali....
al sam se raspricao...

Tya
28.10.2003., 15:23
To vazi i za hladan... Brrrr.. Ili prazan... :shock:, pa da se razbijem o dno... neka, drugi put...

d1
28.10.2003., 15:24
iskusno Tya....iskusno :wink:

Tya
28.10.2003., 15:27
A iskustvo nam govori> ako je shtene rasno, ne znachi da tje biti dobar pas.. Av!

Petronije :lol:

JOVANA77
28.10.2003., 15:28
[/quote]
eh... mislim da znam ja kako cu...uzmem...pa...i...i...onda...pa zatim....ako.....i...ali....
al sam se raspricao...[/quote]

================================================== ==
aaaaaaa, pa onda ok. samo pazi kod onog i....i....onda....

tad znam gadno da ujedem!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted:

d1
28.10.2003., 15:31
A iskustvo nam govori> ako je shtene rasno, ne znachi da tje biti dobar pas.. Av!

nenenenenenenenenenenenenenene
kuce kaze arf

d1
28.10.2003., 15:31
al sam se raspricao...

================================================== ==
aaaaaaa, pa onda ok. samo pazi kod onog i....i....onda....

tad znam gadno da ujedem!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted:
u ledja mico?

Tya
28.10.2003., 15:34

kuce kaze arf
Bilo kako samo da ne bude ciiiiiiiuuuuuuuuuuu....

d1
28.10.2003., 16:21

kuce kaze arf
Bilo kako samo da ne bude ciiiiiiiuuuuuuuuuuu....
a sto ne ciiiiiiiuuuuuuuuuuu....

Tya
28.10.2003., 16:25
Kad neko nagazi moju kucu na repić ona obavezno kaže "ccccciiiiiiuuuuuuuuu"... Ne bih baš rekla da uživa.. :roll:

d1
28.10.2003., 16:26
Kad neko nagazi moju kucu na repić ona obavezno kaže "ccccciiiiiiuuuuuuuuu"... Ne bih baš rekla da uživa.. :roll:
a sta kaze kad te moli da ga mazis :roll:

Tya
28.10.2003., 16:29
Ona nema potrebe da moli... Jednostavno mi skoči u krilo i ne izlazi odatle dok joj nešto drugo ne privuče pažnju ili je ne isteram, a za maženje je neodoljiva.. (Mislim na njenu dlaku i čistoću).

d1
28.10.2003., 16:52
razmazena kuca :roll:

Tya
28.10.2003., 16:57
Otprilike... Pitam se ko je razmazio... :roll:

d1
28.10.2003., 17:04
hehehehe :wink:

Tya
28.10.2003., 17:07
Dadadadada...hehehehe... A kad zurim, a ona uporno hoce u krilo??? I nije bas hehehe...

d1
28.10.2003., 17:14
sad mi krivo sto ne mogu da ti posaljem jednu reklamu... onda bi znala sta ces sa kucetom u tim situacijama :D :D :D

Tya
28.10.2003., 17:19
Kako da mi posaljes reklamu? Kakvu reklamu? Hocu da znam...Nemoj sad da me ostavis u :?: ....

Jandrla
A kako se zove razmazeni/razmazena?

timmy
av,av,grrrrr,av,av,grrrrr

Tya
28.10.2003., 17:21
Tya. :P

d1
28.10.2003., 17:21
Kako da mi posaljes reklamu? Kakvu reklamu? Hocu da znam...Nemoj sad da me ostavis u :?: ....
reklamu za ne-znam-ti-ni-ja sta.... ali je da vrisnes od smeha....

Tya
28.10.2003., 17:24
Imas moc opisivanja stvari...

d1
28.10.2003., 17:26
oh ne..ovo mora da se VIDI.....B patient

Tya
28.10.2003., 17:28
Ok, pusti dimni signal kad bude krenula reklama da pogledam u TV..

Jandrla
28.10.2003., 17:29
Tya. :P
Tya, pazi da te ne ujede Tya...sta to bese? Komutativnost? :wink: