Vidi punu verziju : Oprema za skejt?
Kad_LupimLupim
31.03.2004., 15:09
Posto sam tek poceo da vozim skejt (neracunam ono kad sam imo 10 god. i vozio onaj ala Bart Simpson) koji sam nabavio u nekoj sportskoj radnji, izvalio sam da imam mnogo jadne tockice i jos gore lagere. Pa bih molio nekog da me uputi na neki skejt/extreme shop ovde u BG-u? Ja ih nigde nisam video...
goodday
31.03.2004., 15:11
Posto sam tek poceo da vozim skejt (neracunam ono kad sam imo 10 god. i vozio onaj ala Bart Simpson) koji sam nabavio u nekoj sportskoj radnji, izvalio sam da imam mnogo jadne tockice i jos gore lagere. Pa bih molio nekog da me uputi na neki skejt/extreme shop ovde u BG-u? Ja ih nigde nisam video...
imash preko puta platoa.....ima sve shto ti dusha ishte
Kad_LupimLupim
31.03.2004., 17:09
jel to onaj madness? video sam tu radnju al nesto izdaleka, nisam zapazio da drze i te stvari za skejt! Tnx brate...
DJ_MaRe
31.03.2004., 20:03
ma dobri su ti lageri, nego ti nemas tri blage... :twisted:
goodday
31.03.2004., 20:07
jel to onaj madness? video sam tu radnju al nesto izdaleka, nisam zapazio da drze i te stvari za skejt! Tnx brate...
imash sve...radnjicu je otvorishka Paja....taze kod cika Paje :lol: :lol: :lol:
Kad_LupimLupim
31.03.2004., 21:37
Sta ti trazis ovde? Ajd nazad tamo na one teme, gde ti je mesto.
DJ_MaRe
01.04.2004., 01:20
Sta ti trazis ovde? Ajd nazad tamo na one teme, gde ti je mesto.
ma sta ti trazis ovde... antitalentu za svaki vid sportske aktivnosti... 8)
Da, idi kod Paje.
Ko6a33
Rige od Fere 3
3342662
sk8 for life!!!!
25.08.2005., 22:11
brate Paje nije vise u rige od fere,nego u TC Sremskoj kod Felixa.I ako uzimas dasku uzmi CETNIX daska je extra ja sam je uzeo.a i nije mnogo..3800 sa smirglom.
ICE MAN
30.08.2005., 00:45
Da li mozda neko zna skate shop u KG jer sam poceo da sastavljam skate ali imam samo dasku
najbolje je u KOBAZZU imaju sve brate mili skate,snow,wake i svake nedelje dobijaju novu opremu,cene za sve.
TC SREMSKA 1. SPRAT LOKAL 11
uzeo tike, dasku, cetniks duksericu ma do jaja shop isti preseljen iz rige od fere! ;)
Slobodan_Atanackov
27.05.2008., 17:20
Hey ljudi ! Pogledajte na sajtu Red Bull-a , organizuju "Red Bull Trka Trokolica" 1000 evra je prva nagrada. Napravis trokolicu odes u BG 08.juna. www.redbull.rs:)