PDA

Vidi punu verziju : Oprema za skejt?

Kad_LupimLupim
31.03.2004., 15:09
Posto sam tek poceo da vozim skejt (neracunam ono kad sam imo 10 god. i vozio onaj ala Bart Simpson) koji sam nabavio u nekoj sportskoj radnji, izvalio sam da imam mnogo jadne tockice i jos gore lagere. Pa bih molio nekog da me uputi na neki skejt/extreme shop ovde u BG-u? Ja ih nigde nisam video...

goodday
31.03.2004., 15:11
Posto sam tek poceo da vozim skejt (neracunam ono kad sam imo 10 god. i vozio onaj ala Bart Simpson) koji sam nabavio u nekoj sportskoj radnji, izvalio sam da imam mnogo jadne tockice i jos gore lagere. Pa bih molio nekog da me uputi na neki skejt/extreme shop ovde u BG-u? Ja ih nigde nisam video...
imash preko puta platoa.....ima sve shto ti dusha ishte

Kad_LupimLupim
31.03.2004., 17:09
jel to onaj madness? video sam tu radnju al nesto izdaleka, nisam zapazio da drze i te stvari za skejt! Tnx brate...

DJ_MaRe
31.03.2004., 20:03
ma dobri su ti lageri, nego ti nemas tri blage... :twisted:

goodday
31.03.2004., 20:07
jel to onaj madness? video sam tu radnju al nesto izdaleka, nisam zapazio da drze i te stvari za skejt! Tnx brate...
imash sve...radnjicu je otvorishka Paja....taze kod cika Paje :lol: :lol: :lol:

Kad_LupimLupim
31.03.2004., 21:37
Sta ti trazis ovde? Ajd nazad tamo na one teme, gde ti je mesto.

DJ_MaRe
01.04.2004., 01:20
Sta ti trazis ovde? Ajd nazad tamo na one teme, gde ti je mesto.
ma sta ti trazis ovde... antitalentu za svaki vid sportske aktivnosti... 8)

Backy
07.04.2004., 16:28
Da, idi kod Paje.
Ko6a33
Rige od Fere 3
3342662

sk8 for life!!!!
25.08.2005., 22:11
brate Paje nije vise u rige od fere,nego u TC Sremskoj kod Felixa.I ako uzimas dasku uzmi CETNIX daska je extra ja sam je uzeo.a i nije mnogo..3800 sa smirglom.

ICE MAN
30.08.2005., 00:45
Da li mozda neko zna skate shop u KG jer sam poceo da sastavljam skate ali imam samo dasku

sk8
24.09.2005., 02:16
najbolje je u KOBAZZU imaju sve brate mili skate,snow,wake i svake nedelje dobijaju novu opremu,cene za sve.
TC SREMSKA 1. SPRAT LOKAL 11
uzeo tike, dasku, cetniks duksericu ma do jaja shop isti preseljen iz rige od fere! ;)

Slobodan_Atanackov
27.05.2008., 17:20
Hey ljudi ! Pogledajte na sajtu Red Bull-a , organizuju "Red Bull Trka Trokolica" 1000 evra je prva nagrada. Napravis trokolicu odes u BG 08.juna. www.redbull.rs:)