Vidi punu verziju : e, a gde...
A gde odose pirocanci? :oops:
pirotjanka
30.03.2004., 23:47
pa,u pirot,po ljubav,bre...
Onda ocu i ja da idem tamo... :oops: :lol:
Da trazim ljubav, ako je tamo ima... :lol: :lol: :lol:
_ljubav_
18.04.2004., 21:10
...samo je treba prepoznati...
On je, izgleda, nije prepoznao... Ili su Pirocanci takve cicije da cak ni ljubav ne zele da daju... :lol:
pirotjanka
22.04.2004., 20:10
sto mi omilelo nane,pirotsko momceto...
Omilelo, nane, al mi ga uzese...lele :cry: hehehehehe....hehe...
pirotjanka
26.04.2004., 21:26
...bitje tje ga vrnu za Gjurgevdan...
Ajde da vidimo i tova cudo, ama ja za Djurdjevdan nema sam si kuci verovatno. A mozda si dodjem... ako stvarno ce ga vrnu... :lol:
pirotjanka
27.04.2004., 20:47
koliko verujes u to?!A i Djurdjevdan neje daleko...
Pa verujem, zato i ocu da si dodjem kuci onda- cetvrtak vece je za mene uvek posebno...hehe... :lol: Ti verujes li? Pa zajedno da verujemo... :lol:
pirotjanka
28.04.2004., 22:45
...verujem,ljubim i nadam se...
Hvala, a koga to ljubis? :lol: Ako nije tajna...
pirotjanka
29.04.2004., 21:02
...`el,moze neko lakse pitanje?Al` samo jedno(2x ne odgovaram).
Ja malo zakasnila. Gde si trenutno? Aj dodji za vikend u Dimitrovgrad pa da se zezamo. Nego, meni se sinoc nesto ne posreci s ono vase pirotsko momce!!! Ne znam kvo da pravim s njega, dusu mi izede, hehehe... :lol: :lol: :lol:
pirotjanka
08.05.2004., 13:22
...sto si ti dalekoo?!Fala,neki drugii put.
A,bre,ti mora da si naletela na onog skota(mislim,onog shkota lutalicu),muva se tui,cuja da mu korenje iz pirot..a pirotjanci su pravi,bre..zavisi,sta daju..
Ne znam na kojeg skota lutalicu mislis. Ovija je pevac. Kvo ima novo u Pirot? :lol:
Hehe, nesto se ne javljas... ili mozda naslucujes o kome se radi...No nije vazno. Kako tvoj ljubavni zivot? :lol:
crniandjelko
12.05.2004., 21:50
nista.nezna
A da vidimo ko je crniandjelko? Sta on ima da kaze?
pirotjanka
14.05.2004., 21:51
...Imam jednog druga iz Dimitrovgrad(rodio se na danasnji dan),pa ako ide kude kucu tje ti pratim neko kamence(ako gi jos zbiras)...
Zbiram dji u najvece, imam celu kolekciju. Sa sam u plan da si kupim neki mineralcici- ima dji u Sofiju jeftini- 25 dinara jedan mali kamicak. Slobodno posalji. Nego, kako ce me nadje tija tvoj drug?
EJ, PA SRECAN MU RODJENDAN!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pirotjanka
15.05.2004., 22:40
...pa to neje tesko,poznata adresa:tamo gde ljubav pocinje..
Na tu adresu ce me sigurno naci!!! :D
Poznavas li Belog iz Pirot, ili Bokija pevaca? He, po nji mozes da mi posaljes kamence, to su mi prijatelji. Hehe, pogotovo po ovog drugog... A koji ti je tija drug sto mu pre neki dan bese rodjendan? :lol:
slucajna prolaznica
24.05.2004., 19:52
"Ako se krava jedanput dopusti,da je zmija posisa,onda trci svaki dan na odredjeno mesto da je zmija sisa.To je magija zmije i bolno zadovoljstvo krave.Sto se zmija vise goji ,to se krava vise susi.
Ah ,bolno zadovoljstvo krave-kako ce se brzo pretvoriti u bol bez zadovoljstva!Jer kad se mleko u vimetu isusi,morace krava zmiju krvlju hraniti.I ako se ne odvikne od kobnih sastanaka,zmija ce joj posisati i meso i mozak."
Hehehe, dal ovo neko zeza?
crno dete
26.05.2004., 21:19
"Nista dete nema da kaze ocu,sto bi ovom bilo nepoznato.No,zato dete svojim jezikom ponavlja ocu poznatu mu pricu o svetu-zato je svet i sve sto dete kaze o svetu za oca novo."
Svako od nas svoju pricu ima, sto u tami tisti, a puteve bira samo kad je hladno, kad umori zima. Svako od nas nosi dah svoje tisine, sto kroz kozu dise u vatri nemira. Samo kad je toplo i kad duga sine svako na svom dlanu budi svog leptira." :lol:
"Snovi postaju neostvarivi samo zbog jedne stvari- straha od neuspeha!!!" :wink:
"Kada covek izgubi ono sto je voleo- zivi da bi se secao onog sto je izgubio." :cry:
_ljubav_
31.05.2004., 23:07
biti tuzna,ljubav je tek pocela...
Nadam se da si u pravu... i srecna sam zbog toga :lol:
pirotjanka
17.06.2004., 20:32
...izvoli jedan pirotski cilim na dar...
Oooo, hvala, hvala...cilimi su divna stvar- podsecaju me na bajke- mogu na njima besplatno da odletim gde god pozelim... :D Kako je u Pirotu?
pirotjanka
19.06.2004., 17:57
...nadam se da ce ti posluziti da nam na njemu doneses neku bajku...A u Pirotu,ma.nista novo,sve po starom...
Evo, upravo ga isprobavam- uspela sam na njemu da stignem do sedmog neba- odatle ti pisem. Nadam se da cu uspeti da dokazem da postoji jos neba...
pirotjaka
02.07.2004., 20:07
...tje sidjes od taj cilim,tje ti se zavrti...
...tje sidjes od taj cilim,tje ti se zavrti...
mene samo od jednu stvar moze poasno mi se zavrti u glavu- stvar zbog koje ginem: ljubav...
Aj se i ti popni s mene na cilim, pa da letimo zajedno- da vidis kolko je dobro...
pirotjanka
11.07.2004., 18:22
i udobno smesta na cilimu,kraj tebe...Vozi Miskoooo...
Ja, evo, tebi poklanjam sunce- da ti vecno sija, posto kod mene padaju kise neprestano... :cry: :cry: :cry:
Ali sam sad srecna. Kako si ti?
Ćutim jer sam tužan
ćutim jer sam ružan
samujem jer sam proklet
volim jer sam osudjen
patim jer je takva sudbina
a život je poput vina
gorak i opor
a istovremeno zavodljiv i opojan...
Uvek ću te voleti........
I sve te krivine koje zavlace coveka i skrivaju mu pravi put, sve je to deo jedne iste stvari- sudbine. O, tako gorak ukus ponekad ima ona, da bih volela da ne postoji... Da ne postoje telefoni zbog kojih se u po noci budim, jer mi se cini da cujem taj zvuk... da ne postoje oci, zbog kojih oci ja otvaram, jer mi se u trenutku ucini da me gledaju...
"A za oblak mi se mjesec skrio,
sakrio mi pute.
Uzalud vam trud, sviraci,
za drugu su dunje zute..."
nislija
13.10.2004., 08:39
Ajde anci nemoj da zaćutkuješ....svadba mori da trupamo!!!
Ajde anci nemoj da zaćutkuješ....svadba mori da trupamo!!!
Kakva svadba, kad ga nema mladozenja? :lol:
sUTRA DVIJE CE SUZE
IZ MOG ZIVOTA IZBRISAT TE
I KO DA NISMO SE SRELI
STRANCI BIT CEMO ZAUVJEK...