PDA

Vidi punu verziju : Obrenovac

sgtpeper
31.05.2008., 17:05
Kako Vam se svidja Obrenovac?

Vesela ćufta
31.05.2008., 17:18
Ima mnogo dobra radža šljivka u jednoj krčmi prije Obrenovca, to je prva kafana kad se ide iz pravca termoelektrane prema gradu, prije kasarne ako se ne varam. Da ne znaš možda kako se zove?

sgtpeper
01.06.2008., 13:58
To je jedna stara kafana, u blizini servisa za pranje vozila u Obrenovcu, nesto pre kasarne, kada se ide iz pravca termoelektrane, ali naziv joj nije stalan, jer se zakupci kafane vrlo cesto menjaju. No jos bolja je radza a bogami i vino white or red na novotvorenom splavu restoranu nedaleko od te lokacije, na reci Savi. Uz kvalitetan izbor ribe i vrhunski ambijent uzivanje zagarantovano!

Whitesnake
04.06.2008., 03:34
To je jedna stara kafana, u blizini servisa za pranje vozila u Obrenovcu, nesto pre kasarne, kada se ide iz pravca termoelektrane, ali naziv joj nije stalan, jer se zakupci kafane vrlo cesto menjaju. No jos bolja je radza a bogami i vino white or red na novotvorenom splavu restoranu nedaleko od te lokacije, na reci Savi. Uz kvalitetan izbor ribe i vrhunski ambijent uzivanje zagarantovano!

Pa Kolubarski gradić kao i Lazarevac,pun narkosa i bidala,takođe kao Lazarevac :)!Ne znam šta bih baš pozitivno rekao o njemu ali ono...opušteno :)

Šakal
09.06.2008., 23:19
Hm, Obrenovac... je deo Beograda... ako se ne varam?

Whitesnake
11.06.2008., 04:36
Hm, Obrenovac... je deo Beograda... ako se ne varam?

Jeste Beogradska opshtina ali ne gradska,nego prigradska!Tako da se ne moze reci da je deo Beograda...zna se shta je Beograd ***.

Šakal
11.06.2008., 12:46
Jeste Beogradska opshtina ali ne gradska,nego prigradska!Tako da se ne moze reci da je deo Beograda...zna se shta je Beograd ***.

Hm, šta je Beograd?:lol:

Whitesnake
12.06.2008., 03:36
Hm, šta je Beograd?:lol:

Pa recimo sve gde ima linija GSP-a!A u Obrenovcu nema...

Šakal
13.06.2008., 17:24
Pa recimo sve gde ima linija GSP-a!A u Obrenovcu nema...

Hm, ima ''Lasta''... zglob, expres... privatnici... Pre stignesh iz Obrenovca u centar nego sa Vidikovca... Kako god, Obren-city je beogradska opština... iste table, isti pozivni... dok je tako... i Obrenovac je deo Beograda...
Btw. ako se ne varam... tabla... ''PODRUČJE GRADA BEOGRADA'' se nalazila u Vukićevici... na kraju... ne znam, pomerena ili se i dalje tamo nalazi?

drgrbic
13.07.2008., 10:32
u Baricu je ukraden pas koji lici na pekinezera ali je visi izuzetno vezan za moju braticinu .Pas je istrcao na ulicu za mojom braticinom a baka je ostavila vrata i komsije su videle kako cigani uzimaju Bekicu i odlaze.to je bilo u petak uvece iotada moja braticina i njen muz je traze ali nema rezultata.Beki je krem boje ima malo svetlije braon na krajevima usiju.Vislja je od obicnom pekinezera .Molimo sve koji su mozda videli Beki da se jave na 8702431 ili 0628720276.Hvala:cry:

Maggot girl
02.08.2008., 15:58
Obrenovac je super.....zakon

Whitesnake
09.08.2008., 02:27
u Baricu je ukraden pas koji lici na pekinezera ali je visi izuzetno vezan za moju braticinu .Pas je istrcao na ulicu za mojom braticinom a baka je ostavila vrata i komsije su videle kako cigani uzimaju Bekicu i odlaze.to je bilo u petak uvece iotada moja braticina i njen muz je traze ali nema rezultata.Beki je krem boje ima malo svetlije braon na krajevima usiju.Vislja je od obicnom pekinezera .Molimo sve koji su mozda videli Beki da se jave na 8702431 ili 0628720276.Hvala:cry:

Jel ovo neki vic :D:D:D ????

Vesela ćufta
11.08.2008., 23:31
Hmmmm, ako je pas "izuzetno vezan za braticinu" kako to da nisu i nju ukrali? :):)