Vidi punu verziju : Mali Timovi - sta mislite o njima?
Mali_Oglasi
13.05.2008., 23:26
Dosta pricamo o velikim timovima... Ajde malo i o malim.. Sta mislite o njima?
Imate li neki tim koji vas je posebno odusevio(a da nije poznat klub)?
Mene je odusevio Rayo Vallecano... Pcelice
Od kada su ispali iz Spanske Primera Division, vise i nemam neki tim za kojeg bi tooooliko navijao...
Mada da budem iskren sada i ne znam koja su liga... Prestao sam da pratim Spance...
Dr.Jekyll
13.05.2008., 23:30
http://toxicfarm.toxicfarm.com/users/a2/56/79/14/smiles/31907.gif
sarabubasara
13.05.2008., 23:35
više volim manje timove...ne male ali eto...ne ultra velike timove.
ako izuzmemo čelzi (jedva čekam vnkrcin komentar na ovo :mrgreen: )
npr. iz Španske lige najsimpatičniji mi je Hetafe
međutim,Marsej i Čelzi (čekam te vnkrca :mrgreen:)odstupaju od pravila :D.
nevidjeni car
13.05.2008., 23:45
auuuuuu moja tema ! ! !
Banbridge ( SevernoIrska 2 liga)
Ravenna ( Serie B )
Blyth Spartans ( English Conference North )
St. Pauli ( Germany 2 )
I NARAAVNO FK CEMENT ! ! !
Dr.Jekyll
13.05.2008., 23:51
više volim manje timove...ne male ali eto...ne ultra velike timove.
ako izuzmemo čelzi (jedva čekam vnkrcin komentar na ovo :mrgreen: )
npr. iz Španske lige najsimpatičniji mi je Hetafe
međutim,Marsej i Čelzi (čekam te vnkrca :mrgreen:)odstupaju od pravila :D.
Pa čekam i ja tebe i smrzo sam se napolju čekajući te.
Za čelzi već znaš šta ću čuveno da izgovorim,Marsej je klub koji ima najviše simpatizera u Francuskoj i dobro je organizovan klub koji je meni lično doneo do sada najveću radost onim šutom Amorosa sa penala protiv PRVAKA EVROPE ' 91 :D:D:D
Johnny_taraba_9
14.05.2008., 00:02
auuuuuu moja tema ! ! !
Banbridge ( SevernoIrska 2 liga)
Ravenna ( Serie B )
Blyth Spartans ( English Conference North )
St. Pauli ( Germany 2 )
I NARAAVNO FK CEMENT ! ! !
:lol:
Banbridge, Ravenna, Blyth Spartans...zanimljivo :rotf:
Ako uspes da mi sastavis ukupno 5 prosto - prosirenih recenica o ovim klubovima svaka ti cast :)
Inace moj omiljeni klub je Chiasso (Svajcarska II liga) jer sam imao dve dojave na njega i prilicno sam se opario :D
A sad ozbiljno...obozavam Notingem Forest, to je klub sa tradicijom. Ove sezone je igrao dosta dobro i to u kontinuitetu. Ako se ne varam, popeli su se u visi rang i svim srcem im zelim da se za 2 godine vrate onde gde im je i mesto - u PL :super:
Od Italijanskih gotivim Bresu. Nekada su imali strasnu ekipu, sada igraju play-off za Seriu A, zaista bih voleo da prodju mada tesko, potrebna je i sreca :think:
sarabubasara
14.05.2008., 00:06
vnkrca, :lol:
Marsej nije mali klub, ali eto nije popularan mnogo ovdje pa...
---
Volim Amkar i Leće.I Sutjesku :mrgreen:
Notingem Forest nije mali klub.
Dr.Jekyll
14.05.2008., 00:14
Ako uspes da mi sastavis ukupno 5 prosto - prosirenih recenica o ovim klubovima svaka ti cast :)
Inace moj omiljeni klub je Chiasso (Svajcarska II liga) jer sam imao dve dojave na njega i prilicno sam se opario :D
A sad ozbiljno...obozavam Notingem Forest, to je klub sa tradicijom. Ove sezone je igrao dosta dobro i to u kontinuitetu. Ako se ne varam, popeli su se u visi rang i svim srcem im zelim da se za 2 godine vrate onde gde im je i mesto - u PL :super:
Od Italijanskih gotivim Bresu. Nekada su imali strasnu ekipu, sada igraju play-off za Seriu A, zaista bih voleo da prodju mada tesko, potrebna je i sreca :think:
Jovo,nemoj da se duriš ali Notingem Forest koji je bio i prvak Evrope ne može nikako da bude mali tim.
sarabubasara
14.05.2008., 00:25
pa to sam i ja rekla.
Johnny_taraba_9
14.05.2008., 00:29
Jovo,nemoj da se duriš ali Notingem Forest koji je bio i prvak Evrope ne može nikako da bude mali tim.
Nisam ja rekao da je Notingem mali klub (KLUB a ne TIM) ali nikako ne moze biti veliki, sta znaci VELIKI KLUB ??? Veliki klubovi osvajaju trofeje u kontinuitetu, imaju bogatu tradiciju (zbog toga Celzi nije jedan od tih, nadam se da nece nikad ni biti), u svakom trenutku imaju 2 dobre ekipe, finansijska situacija takodje mora biti na visokom nivou, navijaci, uprava i opste organizacija. Veliki klubovi su Real, Milan, MUTD, Bayern... Notingem Forest je prosecan (sada vec i ispod prosecan) klub od koga je ostala samo proslost i secanja na stara dobra vremena. Medjutim, od stare slave se ne zivi tako da im zelim expresan povratak u drustvo najboljih...
Dr.Jekyll
14.05.2008., 00:31
pa to sam i ja rekla.
O kako si ti pametna :tick:
Nisam je napisao da je Olimpik mali klub,naprotiv...samo mi je doneo do sada najveću sportsku radost u životu.
sarabubasara
14.05.2008., 00:48
mislila sam na notingem forest.
htijela sam da kažem ''i ja sam rekla da notingem forest nije mali klub.''
Grooyan
14.05.2008., 01:07
East five, prvaci 4. skotske lige... Eh, koliko su mi para na kladionici doneli ove godine:P:P:P
chule_011
14.05.2008., 01:09
WBA - od sledece sezone ponovo u najacoj ligi na svetu!!!
nevidjeni car
14.05.2008., 09:42
O cemu ti treba ?
Istorija, 1. tim, dresovi, whatever ...
Nego, niko nije cuo za igraca ravene Paolo Sciacaluga ( mislim da se tako pise :D ) on im je kapiten, malo je ostario, a takodje Nicola Pizzola i Paolo Suci , SU XTRA ! ! !
Johnny_taraba_9
14.05.2008., 13:10
:dash:
kafandzija
14.05.2008., 15:29
moji klubovi : Marsej , Duizburg (nazalost ispao u "cvajtu")
AllEyesOnMe
14.05.2008., 15:36
Sutjeska , Celik , Stars , Ofk Niksic... . 8)
Milisaw Sound
14.05.2008., 16:28
Obozavam Man Utd , a od malih klubova volim Celsi i Milan . :D
nordic_warrior
14.05.2008., 16:34
hm,Bristol Rovers
Johnny_taraba_9
14.05.2008., 16:57
Obozavam Milan , a od malih klubova volim Celsi i Man UTD . :D
*fixed :ok:
Dr.Jekyll
14.05.2008., 20:24
MILLWALL F.C.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/3d/Millwall_crest.jpg
Johnny_taraba_9
14.05.2008., 23:02
Ova tema ce imati smisla jedino ako iznesete barem jedan razlog zasto volite neki klub, u suprotnom ce postati gluplja od "kaladonta".
GRIZZLY
14.05.2008., 23:46
kaladont nije glup...on pere zube:shock:
AllEyesOnMe
14.05.2008., 23:49
ne pere on nego cetkica 8)
MILLWALL F.C.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/3d/Millwall_crest.jpg
Del Boyov otac je govorio da ce Milvol jednoga dana uzeti Kup ...
nevidjeni car
15.05.2008., 10:07
Ova tema ce imati smisla jedino ako iznesete barem jedan razlog zasto volite neki klub, u suprotnom ce postati gluplja od "kaladonta".
Ravenna - Simpatican Klub, bio sam na njihovom stadionu - cak sam ih trenirao u Manageru :D
Blyth Spartans - nekako sam dosao do njihovog sajta, i jednostavno, stadium, boja (zelena) imam njihov sal, bas ih obozavam !!!
St. Pauli sam skoro zavoleo samo zbog navijaca :P
Banbridge - Puno pesama sam cuo o tom gradu (irska mjuza) imaju kao neki sajt, a igraci smesni igraju 2. Severnoirsku ligu ....
Dr.Jekyll
15.05.2008., 17:40
Del Boyov otac je govorio da ce Milvol jednoga dana uzeti Kup ...
E pa onda ne moram tarabi da objašnjavam zašto gotivim Millwall 8)
Nekada sam redovno kupovao navijačke novine TIFO i u njima sam dosta čitao o njihovim navijačima Bushwackers.
To su ti teški ludaci i inače se redovno makljaju sa Headhunters (čelzi).
Nekada sam redovno kupovao navijačke novine TIFO i u njima sam dosta čitao o njihovim navijačima Bushwackers.
To su ti teški ludaci i inače se redovno makljaju sa Headhunters (čelzi).Citao sam ja da oni imaju jednu od jacih grupa na ostrvu iako su mali i ne bas popularan klub, i da vole da se biju sa Headhuntersima ...
Ja Mucke znam napamet (uzo sam celu seriju original na DVD-ju) al i pored toga ne volim ni Milvol ni Englesku ....
Dr.Jekyll
15.05.2008., 18:02
Citao sam ja da oni imaju jednu od jacih grupa na ostrvu iako su mali i ne bas popularan klub, i da vole da se biju sa Headhuntersima ...
Ja Mucke znam napamet (uzo sam celu seriju original na DVD-ju) al i pored toga ne volim ni Milvol ni Englesku ....
Treatment 28 - to je njihova druga navijačka grupa i bolje da ih ne upoznaš...a da su nepopularni u Engleskoj, to je tačno.
Za Mućke,nemoj ništa da mi kažeš...ludački sam fan tih budala :worth:
Jeka#26
15.05.2008., 20:24
(čelzi).
Ah vnkrca....:heart:
Inace od malih klubova u secanju mi Leeds, ako ga se neko seca...
Ah vnkrca....:heart:
Inace od malih klubova u secanju mi Leeds, ako ga se neko seca...Ko se ni bi secao Lidsa ... Lids nije nimalo mali klub, oni su bili negde u rangu Celsija pre nego sto je Roman uzeo plavce ... Lids je uvek imao sjajne igrace: Rio Ferdinand, Toni Yeboa, Hari Kjuel, Erik Kantona, Gordon Strahan, Jan Ras, Robi Kin, Viduka, Dzimi Flojd Haselbajnk, Pol Robinson, Alan Smit itd....
Cini mi se da imaju i par titula u Engleskoj...
Ja njih nikako ne smatram malim timom, sada su u raspadu ali nikako nisu mali tim ...
Jeka#26
16.05.2008., 14:53
Ko se ni bi secao Lidsa ... Lids nije nimalo mali klub, oni su bili negde u rangu Celsija pre nego sto je Roman uzeo plavce ... Lids je uvek imao sjajne igrace: Rio Ferdinand, Toni Yeboa, Hari Kjuel, Erik Kantona, Gordon Strahan, Jan Ras, Robi Kin, Viduka, Dzimi Flojd Haselbajnk, Pol Robinson, Alan Smit itd....
Cini mi se da imaju i par titula u Engleskoj...
Ja njih nikako ne smatram malim timom, sada su u raspadu ali nikako nisu mali tim ...
Ma pogresno sam se izrazila, mislila sam da su sada propali... Ali se secam da nisu bili losi. Jes da sam bila mala, ali se ipak lepo secam.. :)
Verona
http://files.splinder.com/7b4ea76f37c0ccb4607ed5f83e24ad68.jpeg
Mali_Oglasi
17.05.2008., 15:00
Nije bas tako. Da citas sta se pise, ne bi ni govorio tako..
Volim Partizan!
A navijam za..
U Spaniji za Rayo (zbog Dresova... Vec sam naveo(pcelica) dresovi. U to vreme, kada sam poceo da ih pratim mogli su da igraju protiv svih jakih klubova.
U Francuskoj za PSZ... Prvi dres koji sam dobio na poklon bio je njihov. Prvi tim koji sam gledao u France bio je PSZ...
U Nemackoj je Minhen 1860... E ovoga puta nije dres :) I to je jedan od prvih klubova koji pratim u Nemackoj. A i prvu utakmicu koju sam video bio j protiv Velikog Bajerna. Dakle morao sam da se opredelim a opredelio sam se za Minhen 1860.. U II je ligi ali ocekujm da ce da se vrati u prvu!
U Italiji je to Milan a on nije bas tako mali :)
Mwaruwari
20.05.2008., 22:34
Vec sam napisao na nekoj drugoj temi (zaboravih na kojoj, sta da se radi, mind playing tricks :) ) ali mene je Sao Kaetano odusevio kad su za 2 sezone uspeli da udju iz druge u prvu ligu, uzmu titulu, i ekspresno se vrate u drugu ligu. To je 1 izvanredan poduhvat :)