Vidi punu verziju : Pitanje za iskren muski odgovor!
Silvana
09.05.2003., 19:21
Dali po vama zena, nakon poroda gubi svoju privlacnost? Ako je odgovor potvrdan, navedite zasto?
blackground
09.05.2003., 19:31
Zasto bi gubila na prvivlacnosti?
Znam 1000000 zaista prvlacnih mama. mmmmmmm
(Moon flower, zasto li si mi ti pala na pamet?!)
Moon_flower
09.05.2003., 20:31
hm.. i ja se pitam...:)
DrFeelGood
10.05.2003., 15:47
To zavisi od zene i da li dozvoli sebi tako nesto!
Meni, iskreno, ne. Kao sto rece blackground, znam primera da nije tako! kiss moon :)
mislim... šta to fali nama mamama ,-)
Moon_flower
11.05.2003., 19:59
da blondi svaka zena postaje predivna ruza posle porodjaja do tada smo pupoljci:))
hi hi hi kako sam lepo ovo rekla a:) ~~~
black-devil
11.05.2003., 21:41
Moon_flower, ni pisac ne bi to lepse umeo napisati:))
DrFeelGood
12.05.2003., 19:23
Hoces da kazes da se posle porodjaja rascvetas??? :)))
black-devil
12.05.2003., 22:12
pa to je htela reci, da se sve ocrta onako kako treba:)
ima da rodim sto pre:)
gosp.cokolada
14.05.2003., 22:07
Ne mislim da zena gubi svoju privlacnost nego je savrsenija i postala je druga osoba.
Postala je majka sa jedne strane, jos osetljivija nego sto je bila, jos neznija, a sa druge strane je jos osecajnija prema muskarcima sto znaci da vise nije devojka, nego je postala prava zena, koja je dovrsena i privlacnija nego sto je bila.
black-devil
15.05.2003., 17:59
i naravno svu svoju ljubav i paznju je poklonila deci:PPPPPP
Dali po vama zena, nakon poroda gubi svoju privlacnost? Ako je odgovor potvrdan, navedite zasto?ne ako je lepa i seksi uvek ostaje takva.
negativ
19.05.2003., 12:48
Bas naprotiv,zena je još ljepša posle porođaja.Čuvajte svoje žene,to su Vam jedini prijatelji u životu!Pozdrav iz Herceg Novog!Aleksandar
Dali po vama zena, nakon poroda gubi svoju privlacnost? Ako je odgovor potvrdan, navedite zasto?
Zena nije ljubavnica,vec prijatelj i saputnik u nasem zivotu, neko sa kim ce mo deliti dobro i zlo i unapred se pripremiti da je volimo i kad ne bude vise tako lepa cak i onda kada bude starica.Ne plasite se zena koje stare vec onih koje zele da se hiruskim putem podmlade.
black-devil
23.05.2003., 19:41
tako je PAN, to su zivi vampiri:))
Waw, nisam ocekivala da neko ima tako lepo misljenje o zeni! Svaka cast!
TEHNOGAY
17.06.2003., 22:43
Naravno da gubi privlacnost, struka vise nema a dupe je kaoTV
capablanka
21.06.2003., 03:19
Pa tesko da ces na ovaj upit dobiti neki tacan odgovor.Po normalnom sledu stvari,onako kako je to ostavljeno ljudima u nasledje,nevidim zasto bi zena nakon porodjaja izgibila svoj sarm.Propratne stvari koje se desavaju u trudnoci,ne daju za pravo da neko misli da to tako ostaje za uvek.Opet ce se naci oni koji kazu da se zena"razvali"u trudnoci i da su to samo ostaci one devojke od pre.Mislim da je ovo surovo prema damama,ipak vi priredjujete tolika zadovoljstva.
Naravno da ne gubi na sarmu, jer sarm nema veze sa fizickim izgledom, ali ja mislim da je pitanje postavljeno pogresno , trebalo je da se postavi sledece: ,,da li zena posle porodjaja valja za nesto,,?
Pa odgovor je sledeci: skoljka valja ali glavni deo moze da se baci slobodno... gde glava prodje tu trava ne raste...
Hercul je bas neki depresivac,a?
Hercule, da li verujes u nesto lepo?
Ostalima veliko HVALA. Pored vas sam pozelela da postanem majka.
obozavalac_67
24.06.2003., 09:44
ja bih radije malo korigovao pitanje:
Dali po vama zena, nakon UDAJE gubi svoju privlacnost? Ako je odgovor potvrdan, navedite zasto?
Naime, znam n zena koje su se posle udaje pretvorile u nesto slicno frizideru.
MMMMMM Pa ja se tebi svidjam sto posto....
samo me paratis, mene i moje komentare...
Nema veze nije na odmet imati dobrog kriticara iza sebe... haha ,...
pozdrav
hercules
ODGOVOR
17.07.2003., 16:59
Zena koja je rodila moje(nase) dete nikada nemoze da izgubi na privlacnosti ....ona samo postaje jaca, jer je tu jos jedna veza vise...
maximilian
18.07.2003., 14:32
Silvana, to je vrlo individualna stvar... Kako? Lepo, zavisi od žene, od nje same, ako vodi računa pre svega o sebi, pa onda o detetu, pa i muškararac (otac deteta..) ne izgubi smisao postojanja (pre svega mislim na to da mu se ne uskrate emocije i pažnja, ako me razumeš), onda ima sve dobre preduslove da ostane i poželjna i zgodna i dobar čovek... A neko je pomenuo ljubavnicu.. taj brka babe i žabe.. to ne ide..Ko kaže a uz to još i tvrdi da rođena žena ne može da bude i dobar partner u krevetu, TAJ JE LAŽOV I BUDALA.Nisu retke žene koje posle porođaja (kada se hormoni srede) dožive pravu eksploziju svoje seksualnosti.. Posle toga fizički izgled nije presudan. Stvar je u samoj ženi kako doživljava svoje telo i da li zna da ga upotrebi na pravi način da zadovolji svoje duhovne i fizičke potrebe. Doduše, takvih žena nema baš puno, mnoge zalutaju u kućevnim obavezama, kuhinji, ispijanju kafa sa drugim mladim mamama, itd, ali sigurno postoje. Sve se vrti oko seksa. To je glavni stimilator proizvodnje hormona u ljudskom organizmu.
Pa zar žene koje rode ne umeju više ili zaborave šta je dobar sex. Još kako ne zaboravljaju, samo se malo odstojanje menja; cilj je isti.
Naravoučenije: Izaberi dobrog partnera, dobro prouči njegove sklonosti, prilagodi se njemu, nateraj ga da i on tebe shvati i ne bi trebalo da bude problema. Pozdrav...
PS: Ako te zanima još koješta šarni privatnu poruku, slobodno...
realno ne gubi ali nek muskarci od tog trenutka u zeni vide i zenu i majku i tu nastaje problem
Bas naprotiv,zena je još ljepša posle porođaja.Čuvajte svoje žene,to su Vam jedini prijatelji u životu!Pozdrav iz Herceg Novog!Aleksandarcuvas ti svoju da mi je znati
Da zena gubi privlacnost posle porodjaja, ne bi svi na ulici zevali u mlade mame :wink:
Da zena gubi privlacnost posle porodjaja, ne bi svi na ulici zevali u mlade mame :wink:
da zevaju ali u tudje "mame" zene
Dali po vama zena, nakon poroda gubi svoju privlacnost? Ako je odgovor potvrdan, navedite zasto? 8)
Gde detetu glava prodje
tu k**cu srece nema.
NE!
mozda ali nemogu da kazem da je to siguran odgovor.U svakom slucaju sada kada jos nisam ozenjen imam utisak da me neprivlace zene koje imaju decu iz tog razloga jer bi pored deteta uvek imala manje vremena za mene
Waw, nisam ocekivala da neko ima tako lepo misljenje o zeni! Svaka cast! greska!! to nije receno iz paznje vec iz ljubomore ,oni se onda izgube ,ima slucajeva da ljudi prigovaraju zenama kao ,pa ti si non-stop sa detetom,mene si zaboravila ili vise me nevolis ma razne gluposti im padaju na pamet,bas mi je zao takvih pacenika
strasno je kako zene pogresno razmisljaju a posle se zale na muskarce
anastasia
10.10.2003., 22:03
mogu vam reci da sam postala mama u 22god,sada imam par vise,i odlicno izgledam.mnogi koji neznaju da imam klinca me startuju,cak sta vise,imam vise udvaraca sad,nego pre porodjaja,zenstvenija sam,sigurna u sebe!zato navijam za mame!!
i ja navijam za mame :>>>
profa033
19.10.2003., 01:03
mogu vam reci da sam postala mama u 22god,sada imam par vise,i odlicno izgledam.mnogi koji neznaju da imam klinca me startuju,cak sta vise,imam vise udvaraca sad,nego pre porodjaja,zenstvenija sam,sigurna u sebe!zato navijam za mame!!
Verovatno si postala i skromnija. Porodjaj je cudo! :wink:
kimi- 67
01.11.2003., 20:52
Dali po vama zena, nakon poroda gubi svoju privlacnost? Ako je odgovor potvrdan, navedite zasto?...Ne uopste nije tako.Mada iskreno receno zena sa detetom manje privlaci paznju muskaraca sto je logicno.Ali generalno zena ne gubi nista na svojoj zenstvenosti,mislim da je u pitanju vise stvar psihe kako zene tako i muskarca.