Vidi punu verziju : Michael Schumacher
ugadnubaburastem
25.03.2004., 16:06
Misljenja, izlivi obozavanja, neobozavanja, kritike...Opusteno...Hvala & uzivajte... 8)
ugadnubaburastem
25.03.2004., 20:11
A zasto bas on?
Zato sto bi ovo bio ozbiljno neozbiljan Forum na zadatu temu kada 'bas on' ne bi imao svoj topic... :wink:
Espanol
25.03.2004., 21:32
A zasto bas on?Reklo bi se zato što TATA posle 6 (šest) titula to zaslužuje. Ili je važniji bucmasti omladinac Montoja (što neko ushićeno proglasi već u novog SENU???), ili onaj mali finski uništavač motornih vozila,ili ko već. Pa valjda neko ko je uspeo da prevaziđe legendu Fanđa zaslužuje neko slovo. Čak i "pljuckanje" od Šumomrzitelja.
smrdoje_smrad
25.03.2004., 22:49
A zasto bas on?
Ti si kume neki saljivdzija, jel da?
sta svi vlazite na tog matorog zdiba bre? ima da ga oduva mali Montoja videcete svi dupeljupci ruznog svabe. Cak je i onaj njegov derpe brat bolji od njega al ga ubi kompleks od satro velikog Sumija! Ave
sta svi vlazite na tog matorog zdiba bre? ima da ga oduva mali Montoja videcete svi dupeljupci ruznog svabe. Cak je i onaj njegov derpe brat bolji od njega al ga ubi kompleks od satro velikog Sumija! Ave
Gle sta je macka dovukla - ti prijatelju imas ozbiljan problem sa izostancima s casova srpskog jezika. I zivo me zanima kako ti znas da je Ralf derpe? Da nisi proveravao? :twisted:
Gle sta je macka dovukla - ti prijatelju imas ozbiljan problem sa izostancima s casova srpskog jezika. I zivo me zanima kako ti znas da je Ralf derpe? Da nisi proveravao? :twisted:
Espanol
25.03.2004., 23:02
A zasto bas on?
Ti si kume neki saljivdzija, jel da?Jok ja Smrle, Švaba! Evo rešio izgleda i sedmi put da oduva napaljene omladince, što znači da će neko narednih 100 godina da se muči da ga prestigne. Izgleda da tu lepota ne pomaže preterano.
Sumi je zakon, najveci, car, jedan jedini! I bata Ralf i ostali mogu samo da mu shepu auspuh. Pocev od napaljenog klinca Montoje kome su muda veca od talenta a o IQ i da ne govorimo! Novi Sena, haaaaa! Kimic ce da bude sampion kad nauci da ne ore livade nego da se drzi staze i menja brzine.
proveru ostavljam vama svaboljupcima on vam ionako proverava svaki put kad vam ga uvuce za cenu majica, kapica i ostalih * koje kupujete. A da mu je bata peskir znaju i vrapci jedino je izlgeda tebe smrdoje zaobisao. :lol:
Sumi je zakon, najveci, car, jedan jedini! I bata Ralf i ostali mogu samo da mu shepu auspuh. Pocev od napaljenog klinca Montoje kome su muda veca od talenta a o IQ i da ne govorimo! Novi Sena, haaaaa! Kimic ce da bude sampion kad nauci da ne ore livade nego da se drzi staze i menja brzine.
Tako Perica zamislja formulu 1 ha ha ha!
smrdoje_smrad
25.03.2004., 23:17
A zasto bas on?
Ti si kume neki saljivdzija, jel da?Jok ja Smrle, Švaba! Evo rešio izgleda i sedmi put da oduva napaljene omladince, što znači da će neko narednih 100 godina da se muči da ga prestigne. Izgleda da tu lepota ne pomaže preterano.
Nisi me razumeo kume, citirao sam autora pitanja 'a sto bas on', izgleda da se covek posvadjao sa logikom ako je suditi po pitanju. Isto mislimo, smesno je obrazlagati ZASTO Sumaher - kome nije jasno, nikada nece ni biti. Pozdrav Perici i gadnoj baki (p.s. moze li se znati nesto vise o doticnoj?) :wink:
Espanol
25.03.2004., 23:26
A zasto bas on?
Nisi me razumeo kume, citirao sam autora pitanja 'a sto bas on', izgleda da se covek posvadjao sa logikom ako je suditi po pitanju. Isto mislimo, smesno je obrazlagati ZASTO Sumaher - kome nije jasno, nikada nece ni biti. Pozdrav Perici i gadnoj baki (p.s. moze li se znati nesto vise o doticnoj?) :wink:Gadna baka ostaje misterija do zaključenja teme. Onda dovodimo Šumija da je javno predstavi. Ima da bude kermes +!
kakva ste vi gomila pacenika covece! ajde sto ste svaboljupci nego se jos lozite na neke babe! dno dna brate!
kakva ste vi gomila pacenika covece! ajde sto ste svaboljupci nego se jos lozite na neke babe! dno dna brate!
Pa ti si pravi akademik mladicu! Cestitam na recniku i pravopisu. Necu da pitam sta ti uopste znas o automobilizmu i o bakama?! Brate!
cica mica
25.03.2004., 23:43
Ja se slazem sa gostom - Sumaher je ruzan i ima vestacke zube i iskrivljenu vilicu.
KIMI JE NAJSLADJI!!! :oops:
Espanol
25.03.2004., 23:54
Ja se slazem sa gostom - Sumaher je ruzan i ima vestacke zube i iskrivljenu vilicu.
KIMI JE NAJSLADJI!!! :oops:Momčić je zlatan, samo još da nauči da se drži staze, da ne razvali svaki drugi motor i da pokupi još neki podatak o trkama F1. Tako bi u narednih 20 godina mogao da postane vrlo perspektivan, blago njegovoj mamici.
smrdoje_smrad
26.03.2004., 00:10
KIMI JE NAJSLADJI!!! :oops:
Blago nama devojcice, pa ovde sve vrca od inteligencije. A kakve veze ima autosport sa zubima, nosom, lepotom i kiflama sa dzemom? Bez ljutnje, izgleda da si zalutala na pogresan forum.
sumaherista
26.03.2004., 00:11
SUMIJU JE NAJVECI!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
cica mica
26.03.2004., 00:14
E nije nego Kimiju! I nisam zalutala u forum, samo mislim da je vazan i izgled a ne samo talenat.
smrdoje_smrad
26.03.2004., 00:16
E nije nego Kimiju! I nisam zalutala u forum, samo mislim da je vazan i izgled a ne samo talenat.
Espanol, imas li vatreno ili hladno oruzje pri sebi? Mostovi su mi daleko a poriv preveliki. Kako izdrzavas ovde kume? :?:
Espanol
26.03.2004., 00:25
E nije nego Kimiju! I nisam zalutala u forum, samo mislim da je vazan i izgled a ne samo talenat.Cile u pravu si! Izgled je neobično važan, samo nisi provalila da je Šumi zbog aerodinamike u (najčešćim ) levim krivinama iskrivio bradu. NIKS SNAGA, mozak + ono u kombinezonu (s oproštenjem). Smrle ne daj se provocirat! Najbolji borci u korist sopstvene štete su ovi genijalni poznavaoci sporta. Pozdrav
SUMIJU JE NAJVECI!!!
hahaha i ti si mu ga brate izmerio! ma jedini koji zna da vozi je Montoja decko razbija i tek ce da razbija svabu prvog. Sumaher je prljav vozac bezobrazan i svi mu se uvlace. Tako i ja mogu da budem faca. ajde da vidimo da ga stave u istu formulu sa Montojom, Kimijem i Alonsom ko ce da bude najaci. i onaj Sato je bolji a Baricelo je jajara koja mu dize rep i nema onu stvar da ga oduva nego mu cuva bulju kao papak. Ave pozdrav cica mici
Espanol
26.03.2004., 00:35
SUMIJU JE NAJVECI!!!
hahaha i ti si mu ga brate izmerio! ma jedini koji zna da vozi je Montoja decko razbija i tek ce da razbija svabu prvog. Sumaher je prljav vozac bezobrazan i svi mu se uvlace. Tako i ja mogu da budem faca. ajde da vidimo da ga stave u istu formulu sa Montojom, Kimijem i Alonsom ko ce da bude najaci. i onaj Sato je bolji a Baricelo je jajara koja mu dize rep i nema onu stvar da ga oduva nego mu cuva bulju kao papak. Ave pozdrav cica miciKomendijaša i poznavaoca k`o salate! Ali dobro je, zabavljamo se, šta kažeš Smrki? Nego, kud se dede "gadnababa" u rastu da cirkus bude potpun?
cica mica
26.03.2004., 00:40
Espanol ja neverujem da brada moze da se iskrivi u krivini. Uostalom postoje plasticne operacije pa se covek dovede u red. Na sta bi to licilo da svi idu krivi ulicom?
Ti smrdoje crkavas od ljubomore jer si sigurno losiji frajer od Kimija, mozda si ruzan kao Sumaher! Idi pa se ubi kada toliko zelis.
Pozdrav gostu!
smrdoje_smrad
26.03.2004., 00:42
Espanol ja neverujem da brada moze da se iskrivi u krivini. Uostalom postoje plasticne operacije pa se covek dovede u red. Na sta bi to licilo da svi idu krivi ulicom?
Ti smrdoje crkavas od ljubomore jer si sigurno losiji frajer od Kimija, mozda si ruzan kao Sumaher! Idi pa se ubi kada toliko zelis.
Pozdrav gostu!
:shock: :?: :shock: :!: :shock: :?: :shock: :!:
e sestro cica mico mnogo si jaka svaka cast! ovi matorci i dalje vlaze za nekom babom nemam pojma u kojim su tripovima covece! svaba je gabor i sigurno mu se i patak iskrivio u krivini kao i gadna faca hahaha. Ave
Espanol
26.03.2004., 00:54
Pozdrav gostu!Cile, ne čitaš pažljivo. Nije se Šumiju brada iskrivila u krivini, on je namerno neguje zbog aerodinamike u levim krivinama i šta imamo? Šest puta šampion! I boli ga uvo što ulicom ide iskrivljen sa 60 miliona EUR godišnje. Verovatno nema love za tu "plastiku". A Kimić je stvarno mnogo sladak, ne deluje "prokuvano" kao većina Finaca, samo lako "blanširano". Smrle, pa gde si čoveče da odgovoriš na napade na dragocenu ti ličnost?
smrdoje_smrad
26.03.2004., 01:13
e sestro cica mico mnogo si jaka svaka cast! ovi matorci i dalje vlaze za nekom babom nemam pojma u kojim su tripovima covece! svaba je gabor i sigurno mu se i patak iskrivio u krivini kao i gadna faca hahaha. Ave
Espanol, sta reci?! :shock: :?: :!:
Mladi 'gostu', proveri malo bolje te 'podatke' kojima 'baratas', onda bi mogao da se latis gramatike i pravopisa srskog jezika, da bi zavrsio proveravajuci 'babin' info - 'malo' ces se iznenaditi.
Cica mico, devojcice, lati se knjige i ne umaraj glavicu krivinama i krivim bradama. Jos cemo do kraja da cujemo i kako bi vozaci F1 trebali da ugrade silikone u usne da bi bili fotogenicniji dok cevce sok na slamicu, ili u zadnjicu da bi bolje prijanjali na sedista! Strasno. :x
Espanol
26.03.2004., 01:22
Espanol, sta reci?! :shock: :?: :!:
Mladi 'gostu', proveri malo bolje te 'podatke' kojima 'baratas', onda bi mogao da se latis gramatike i pravopisa srskog jezika, da bi zavrsio proveravajuci 'babin' info - 'malo' ces se iznenaditi.
Cica mico, devojcice, lati se knjige i ne umaraj glavicu krivinama i krivim bradama. Jos cemo do kraja da cujemo i kako bi vozaci F1 trebali da ugrade silikone u usne da bi bili fotogenicniji dok cevce sok na slamicu, ili u zadnjicu da bi bolje prijanjali na sedista! Strasno. :xŠta tu ima da se priča. Čovek "kriv" ali zna zanat i "pegla" ove ispravljene, ušećerene i našminkane kako i kad hoće. Ako sam pravilno shvatio ovaj sport, mnogo je važnije biti brz nego lep. Ili sam u krivu?
Liberal
29.03.2004., 00:06
Covjek zna zasto je ziv kad ima 4 miliona platu mjesecnu, nije to bez razloga...
Zašto Vi gospodo uopšte polemišete na tu temu ???
Zar o Maestru Šumaheru treba nešto da se prica ???
Pa čovek drži sve moguće i nemoguče rekorde !!!
Da li je ovakav ili onakav, definitivno je GOSPODAR F1 svih vremena !!!
Bolja bi tema bila o onom "Kolumbijskom drogirantu",koji veze s mozgom nema, a nahvalili su ga i napricali sačuvaj bože !!!
Na početku svake sezone pričaju kako će Montoja da uzme titulu??
Neće!!! Gde taj TRUBADUR može da pobedi i koga ??
Pre će Alonso da uzme titulu. Mali ima respekta i poštovanja prema Majstoru,
zato će u FERRARI kad Maestro ode u penziju (za par godina)!
Dotle skinite kapu i duboko se poklonire gore već pomenutom !!!!!
p.s.- Nije stvar da li ga volimo ili ne, i da li nam je simpatićan ili ne !
Stvar je u glavi, desnoj pedali i hercu!!!! :wink:
Espanol
31.03.2004., 11:46
Zašto Vi gospodo uopšte polemišete na tu temu ???
Zar o Maestru Šumaheru treba nešto da se prica ???
Pa čovek drži sve moguće i nemoguče rekorde !!!
Da li je ovakav ili onakav, definitivno je GOSPODAR F1 svih vremena !!!
Bolja bi tema bila o onom "Kolumbijskom drogirantu",koji veze s mozgom nema, a nahvalili su ga i napricali sačuvaj bože !!!
Na početku svake sezone pričaju kako će Montoja da uzme titulu??
Neće!!! Gde taj TRUBADUR može da pobedi i koga ??
Pre će Alonso da uzme titulu. Mali ima respekta i poštovanja prema Majstoru,
zato će u FERRARI kad Maestro ode u penziju (za par godina)!
Dotle skinite kapu i duboko se poklonire gore već pomenutom !!!!!
p.s.- Nije stvar da li ga volimo ili ne, i da li nam je simpatićan ili ne !
Stvar je u glavi, desnoj pedali i hercu!!!! :wink:G. Rile debelo u materiji. Bravo!
Hvala Espanol !! Trudim se samo da otvorim oči i prosvetlim ljude REALNO i OBJEKTIVNO !
Lako je mrzet nekog, a teško priznati nešto o nekome ko ti se ne sviđa !
Pa gospodo "AntiŠumaheristi"!! Oće li neko od Vas koji ga ne volite, ili mrzite, ili vam nije simpatićan,
da prizna neke stvari o majstoru??? SEBI a i drugima !!! :?: :lol:
Espanol
05.04.2004., 03:03
Hvala Espanol !! Trudim se samo da otvorim oči i prosvetlim ljude REALNO i OBJEKTIVNO !
Lako je mrzet nekog, a teško priznati nešto o nekome ko ti se ne sviđa !
Pa gospodo "AntiŠumaheristi"!! Oće li neko od Vas koji ga ne volite, ili mrzite, ili vam nije simpatićan,
da prizna neke stvari o majstoru??? SEBI a i drugima !!! :?: :lol:Nego Rile, ovaj Švaba napravi i od Bahreina korzo, prošeta se on po stazi, boliiii njega. Užasan tip. A malom finskom talentu nikako da nađu odgovarajuće pelenice. Bruka za tim. Pouzdani nemački motori malo-malo pa nešto dime i produvavaju, šta je sa ovim svetom?
Ja ne znam sta je ovo !?
Sest godina Bez prekida pratim svaku trku, al` kad je meni postalo monotono, i ako navijam za Velemajstora.
KATASTROFA !!!!!
E, sad moja teorija zasto svima crkavaju motori samo Ferariju ne:
"Ferari je na prvom mestu i ispred svih, pa uvlaci cist vazduh u masinu, a ostali se dime od Sumijeve masine!!
Zato je Onaj Kolumbijac crn u faci!!
A Fincu crkava masina jer nema vazduha, uvlaci u masinu Ferarijeve izduvne gasove koji su veoma stetni za nemacki motor, Majstor ga truje !!!
Da li sam u pravu ????? :lol: :lol: :lol:
ugadnubaburastem
05.04.2004., 17:18
Radovan III: 'Jel' to pr.nu nova garnituuuraaa, jel' to vec pr.nu nova garnituuuraaa?!'
Elem, pocinjem ozbiljno da brinem za ozonski omotac - em i onako izgleda k'o sirotinjsko cebe, em ga mladjahni Finski talenat nemilice 'busi' nesmanjenim tempom i neverovatnom peciznoscu...c..c..c
A, svapski automehanicar je stvarno 'dosadan' - red bi bio da vise radi na prijemu u Fond 'Trece dete' i da pusti omladinu da ore livade i gazi sudije. Jasta. Stvarno im neda da se istaknu. Sramota jedna. 8)
Doduse, ukoliko bi Skandinavca uputili u svrhu i namenu dugmica na volanu, a jesnog Latinosa upoznali sa teta Bozen-kom, mozda bi deci krenulo. A nama laknulo i zivnulo. Pozdrav. :wink:
alo...
posto je sve postalo monotono Sumaher ce na sledecoj trci da izvadi jedan klip,tako da ce neko mozda moci da mu prismrdi
Espanol
05.04.2004., 20:58
Ja ne znam sta je ovo !?
Sest godina Bez prekida pratim svaku trku, al` kad je meni postalo monotono, i ako navijam za Velemajstora.
KATASTROFA !!!!!
E, sad moja teorija zasto svima crkavaju motori samo Ferariju ne:
"Ferari je na prvom mestu i ispred svih, pa uvlaci cist vazduh u masinu, a ostali se dime od Sumijeve masine!!
Zato je Onaj Kolumbijac crn u faci!!
A Fincu crkava masina jer nema vazduha, uvlaci u masinu Ferarijeve izduvne gasove koji su veoma stetni za nemacki motor, Majstor ga truje !!!
Da li sam u pravu ????? :lol: :lol: :lol:Rile, teorija ti je vrlo interesantna. Poradi na istoj, možda bi tu mogao da se fasuje i neki doktorat! Pogotovo ako ova nordijsko- kolumbijska omladina nastavi ovako. Pozdrav i udri po materiji!
Ma od sad pisem samo crvenom bojom !
Zasto bih pisao crnom: "Ne navijam za McLaren" !!!
Zasto bih pisao plavo: "Ne navijam za Williams" !!!
Ove godine su se i McLaren i Williams potrudili da poboljsaju svoje bolide kako bi bili konkurentni na trkama Ferrari-u,
a Ferrari jadan izbacio nov bolid F 2004 !!! Nisu morali !!!
Koji bolidi !!!!
McLaren je toliko nafrizirao masinu da mu klipovi istrcavaju na svakoj trci.
Sto se tice Williams-a nemam pojma, ali vidim da im ne ide !!!
Licno mislim da je u "F1" takva konfuzija, da niko pojma nema sta treba da preduzme.
Ljudi su toliko indisponirani da in se vise i ne vozi, kad vec znaju na pocetku ko ce da pobedi !
Verovatno Finac namerno spali motor na pocetku, sto da se djabe muci,
a Kolumbijac juri prvih pet krugova, a onda nastavi lagano za svoju dusu uz razgledanje okoline !
A ja sam poceo da preterano kenj.m, vise ni ja nemam inspiraciju, pa cu da Vas pozdravim do naredne prilike !!!!!!!
tim koji pobedjuje ne treba menjati. tako nekako.
http://www.formula1.com/gallery/tvimages/716/3322.html
Lepo nema sta !
Dasa se smeje oce vilica da mu ispadne.
Da li zato sto ne moze niko da ga stigne,
ili zato sto je svestan sebe ???
Ma i ja bi im se i cerio i kezio !!!
Espanol
06.04.2004., 10:03
Lepo nema sta !
Dasa se smeje oce vilica da mu ispadne.
Da li zato sto ne moze niko da ga stigne,
ili zato sto je svestan sebe ???
Ma i ja bi im se i cerio i kezio !!!Rile, ne daj se provocirat, radi na onom doktoratu u vezi vazduha, "ispušnih plinova" itd. Vidiš da neprijatelj ne miruje. Pozdrav.
Ne, ne, ne Espanol ! Sanja je ocigledno veliki fan Ferarri-a,
a na slici se Sumaher smeje. Citava plejada njegovih slika i na svakoj se smeje.
Bas mu lose ide.
Koji je to tezak zivot kad stalno moras da se smejes !!!
Espanol
06.04.2004., 10:50
Ne, ne, ne Espanol ! Sanja je ocigledno veliki fan Ferarri-a,
a na slici se Sumaher smeje. Citava plejada njegovih slika i na svakoj se smeje.
Bas mu lose ide.
Koji je to tezak zivot kad stalno moras da se smejes !!!Uh, laknulo mi. Već sam mislio ono udruženi spoljni i unutrašnji neprijatelj+ Al Kaida. Poljubac za Sanju!
ne da se ljubimo nego da se radujemo svakoj trci posebno!!! a u avgustu svi za budapest! sreca pa smo zakasnili za bahrein... :lol:
Espanol
06.04.2004., 11:24
ne da se ljubimo nego da se radujemo svakoj trci posebno!!! a u avgustu svi za budapest! sreca pa smo zakasnili za bahrein... :lol:Da li si sumnjala? Nosimo najveću zastavu sa konjićem koju je Mađarska videla. A što (naivno pitam) da se i ne ljubimo? Pozdrav.
ugadnubaburastem
06.04.2004., 16:39
ne da se ljubimo nego da se radujemo svakoj trci posebno!!! a u avgustu svi za budapest! sreca pa smo zakasnili za bahrein... :lol:Da li si sumnjala? Nosimo najveću zastavu sa konjićem koju je Mađarska videla. A što (naivno pitam) da se i ne ljubimo? Pozdrav.
Jashta, shta ima da se otudjujemo, jel' tako?! :D
Espanol
07.04.2004., 01:03
Jashta, shta ima da se otudjujemo, jel' tako?! :DO toj i pričam. Nego mlada je, ima vremena da nauči.
Svi smo Mi mladi !!!
Neko po godinama, neko u dusi, neko u glavi !?!?
I trebamo da se volimo, ljubimo, postujemo, cenimo i uzajamno pomazemo !!!
Jel` treba nekom devizna pozajmica ?????
Jashta, shta ima da se otudjujemo, jel' tako?! :DO toj i pričam. Nego mlada je, ima vremena da nauči.
ja cu ipak samo da ostanem fan ferrarija, mi mladi ne insistiramo na ljubljenju just 'nako.
Milojko Vasic
07.04.2004., 10:26
... Jel` treba nekom devizna pozajmica ?????
Vidi, brate, nije da je nešto baš neophodno, al' mislim, 'ajde da se nadjem čoveku ... Jedno 30 soma evra bi mi dobro došlo. Možeš da mi doneseš sutra oko 8 ? Ili da ja dođem do tebe po kintu ?
... Jel` treba nekom devizna pozajmica ?????
Vidi, brate, nije da je nešto baš neophodno, al' mislim, 'ajde da se nadjem čoveku ... Jedno 30 soma evra bi mi dobro došlo. Možeš da mi doneseš sutra oko 8 ? Ili da ja dođem do tebe po kintu ?
KRUNA TREJD u Beogradu daje deviznu pozajmicu !!!
Ja nisam rekao da je ja dajem !
izgleda ce da izadje safety car, monotonija... sta je ovo danas, poplasili se kishe pa nestali...
`Ajmo ljudi budite se da pricamo 10h je, suncano, bice lep dan !
zaista, sta je ovo...?
hehe, sutra se jaja farbaju u crveno. sve u znaku crvene boje. creveno na radost, na ljubav, na ferrari... :lol:
Haljinicu crvenu od tila,
ti si Dušo oblaćila.
Kad si išla da ga ljubiš,
da ga ljubiiiiš....
A moja si ljubav bila,
zbog FERRARI-a me ostavila !!!
Dajte nešto na ovu temu da srocimo navijacku pesmu i da trujemo sve ostale timove !
ja i ostavljam zbog ferrarija!!!
Espanol
08.04.2004., 13:03
zaista, sta je ovo...?
hehe, sutra se jaja farbaju u crveno. sve u znaku crvene boje. creveno na radost, na ljubav, na ferrari... :lol:Da li da te malo adrenališem. Dobro malo, imam nalepnice sa onim nezgodnim konjićem na žutoj osnovi!!!Ajaoooo, kako sedaju na crvena jaja.
zaista, sta je ovo...?
hehe, sutra se jaja farbaju u crveno. sve u znaku crvene boje. creveno na radost, na ljubav, na ferrari... :lol:Da li da te malo adrenališem. Dobro malo, imam nalepnice sa onim nezgodnim konjićem na žutoj osnovi!!!Ajaoooo, kako sedaju na crvena jaja.
Moćno BATO, moćno !!!!
Jajica i konjići u crvenoj boji !!!!
ma ne, cavallino je crn valjda?
a jaja ce da budu crvena... :)
Espanol
08.04.2004., 23:10
a jaja ce da budu crvena... :)Sanja, Sanja, pa ne čitaš pažljivo! Lepo piše konjić na "žutoj osnovi", u štitu sa onim SF, a jaja Ferari rosso! Užas.
a jaja ce da budu crvena... :)Sanja, Sanja, pa ne čitaš pažljivo! Lepo piše konjić na "žutoj osnovi", u štitu sa onim SF, a jaja Ferari rosso! Užas.
rile je tu nesto mutio sa bojama, pa da ne bude zablude. scuderia ferrari ima svoje obelezje i to je to.
nego ne znam oce li i ovi mclarenovci i ostali da farbaju jaja u klupskim bojama... da ih izazovemo na dvoboj u nedelju, pa ko prsne, prsne :lol: !!!
Espanol
08.04.2004., 23:27
rile je tu nesto mutio sa bojama, pa da ne bude zablude. scuderia ferrari ima svoje obelezje i to je to.
nego ne znam oce li i ovi mclarenovci i ostali da farbaju jaja u klupskim bojama... da ih izazovemo na dvoboj u nedelju, pa ko prsne, prsne :lol: !!!Nema šanse. Verovatno bi u svojim "brzim" vozilima zakasnili na takmičenje (ako im usput ne produvaju motori).
ugadnubaburastem
09.04.2004., 01:07
A sada Vaskrsnje vesti: ... 'Po poslednjim informacijama koje smo primili putem satelitske razmene, potvrdjeno je da su osobe vidjene kako od baba Simane (samostalnog strucnog konsultanta za energetski frustuk pilota Minardi-ja, prim.aut.) kupuju slicice za Vaskrsnja jaja - kako se i sumnjalo na osnovu izjava ocevidaca - Kimi Raikonen i Huanho Pablito Montoya. Pomenuta dvojica perspektivnih pilota F1, primeceni su u trenucima kada su od nana Simane pazarili vecu kolicinu slicica koje se na trzisu marketinski plasiraju pod sloganom 'Kasandra za na jaja'. Nadajmo se da ce lik lepe ali nesrecne latino-zvezde osvetleti put ovom mladjahnom dvojcu ka buducim pobedama (ili barem ciljnoj liniji '... :wink: :D
Espanol
09.04.2004., 01:10
A sada Vaskrsnje vesti: ... 'Po poslednjim informacijama koje smo primili putem satelitske razmene, potvrdjeno je da su osobe vidjene kako od baba Simane (samostalnog strucnog konsultanta za energetski frustuk pilota Minardi-ja, prim.aut.) kupuju slicice za Vaskrsnja jaja - kako se i sumnjalo na osnovu izjava ocevidaca - Kimi Raikonen i Huanho Pablito Montoya. Pomenuta dvojica perspektivnih pilota F1, primeceni su u trenucima kada su od nana Simane pazarili vecu kolicinu slicica koje se na trzisu marketinski plasiraju pod sloganom 'Kasandra za na jaja'. Nadajmo se da ce lik lepe ali nesrecne latino-zvezde osvetleti put ovom mladjahnom dvojcu ka buducim pobedama (ili barem ciljnoj liniji '... :wink: :DObori me vest Nano. Sav sam se naježio!
I ja isti !!! Sve mi nesto bridi u grudima !!!
ugadnubaburastem
15.04.2004., 23:35
...PP jel' ostalo nesto od tih crvenkastih jajaca sas konjicem, treba da se 'tucnemo' sa konkurencijom u nedelju (...jadna Kasandra...)... 8) :wink:
Margott
15.04.2004., 23:39
jao espanol shto me nerviraju ta tvoja shlogirana slova....svaki put se tripujem da mi se povecala dioptrija...
Espanol
15.04.2004., 23:39
...PP jel' ostalo nesto od tih crvenkastih jajaca sas konjicem, treba da se 'tucnemo' sa konkurencijom u nedelju (...jadna Kasandra...)... 8) :wink:Biće Nano. Za konkurenciju uvek imamo ista (mislim jaja). :wink:
Espanol
15.04.2004., 23:43
jao espanol shto me nerviraju ta tvoja shlogirana slova....svaki put se tripujem da mi se povecala dioptrija...Ma ja to iz najboljih namera. Kad skineš đozle ukapiraš da je sve OK. Pozdravče!
Margott
15.04.2004., 23:44
jeeeee...
ugadnubaburastem
16.04.2004., 17:24
jeeeee...
...Razlivaju se boje, a slatka moja?!... :wink: ...
Pa neka bude i malo crvene boje na radost !
Espanol
18.04.2004., 15:22
Pa neka bude i malo crvene boje na radost !Kako malo Rile, SVE IMA DA SE CRVENI pa da se radujemo kako dolikuje (Sanja i Nana da stvar proprate klopom) pa Bog da nas vidi!
Margott
18.04.2004., 15:23
jeeeee...
...Razlivaju se boje, a slatka moja?!... :wink: ...
da breeeeeee
crveno na radost.
i na 1. mesto medju najboljima... :D
Espanol
23.04.2004., 01:05
crveno na radost.
i na 1. mesto medju najboljima... :DNešto nam se ućutali komentatori ovde. Trema pred Imolu, šta li? :wink:
ugadnubaburastem
23.04.2004., 01:09
'DE SI RILAC?! :wink:
ugadnubaburastem
23.04.2004., 01:13
crveno na radost.
i na 1. mesto medju najboljima... :DNešto nam se ućutali komentatori ovde. Trema pred Imolu, šta li? :wink:
...Ma ne biva PP...Meditacija, laganica - mi smo ozbiljan tim, furamo i profi-gurua, original Hinduski, nishta Novi Pazar... 8) ...Pusti monotoniste da se nervoziraju i dime...coolishicc... :wink:
Espanol
23.04.2004., 01:17
'DE SI RILAC?! :wink:RILE, STVARNO SE PONAŠAŠ U ODSUDNIM TRENUCIMA!
Espanol
23.04.2004., 01:19
crveno na radost.
...Ma ne biva PP...Meditacija, laganica - mi smo ozbiljan tim, furamo i profi-gurua, original Hinduski, nishta Novi Pazar... 8) ...Pusti monotoniste da se nervoziraju i dime...coolishicc... :wink:Ma da im doturimo ipak onaj Bobin Red Bull da malo živnu. Ne mogu kao duševan čovek da gledam ovu čamotinju.
ugadnubaburastem
23.04.2004., 01:29
crveno na radost.
...Ma ne biva PP...Meditacija, laganica - mi smo ozbiljan tim, furamo i profi-gurua, original Hinduski, nishta Novi Pazar... 8) ...Pusti monotoniste da se nervoziraju i dime...coolishicc... :wink:Ma da im doturimo ipak onaj Bobin Red Bull da malo živnu. Ne mogu kao duševan čovek da gledam ovu čamotinju.
... :lol: ...Mashala PP...Pogodi me ideja u ostatke cerebruma, tiltuju mi zenice k'o na zejtinu... :wink: ...Nego, da se specificira da je u pitanju techna hemija, da ne bidne posle da smo ih navukli da se oseccaju suvo i sigurno... :P ...Svashta se 'valja' ovih dana pod firmom 'kril(c)a'... :D ...A, ovim dvotaktnim ccirilicharima bi mozda bolje pasov'o Brenin novi 'materijal', kanda se duhovno vinjavaju na vinilnoj bazi... :twisted:
Espanol
23.04.2004., 01:36
crveno na radost.
... :lol: ...Mashala PP...Pogodi me ideja u ostatke cerebruma, tiltuju mi zenice k'o na zejtinu... :wink: ...Nego, da se specificira da je u pitanju techna hemija, da ne bidne posle da smo ih navukli da se oseccaju suvo i sigurno... :P ...Svashta se 'valja' ovih dana pod firmom 'kril(c)a'... :D ...A, ovim dvotaktnim ccirilicharima bi mozda bolje pasov'o Brenin novi 'materijal', kanda se duhovno vinjavaju na vinilnoj bazi... :twisted:Ako sam pravilno shvatio da organizujemo bus (ili komada više) pa pravac Živojinovići. Ko preživi da priča kako je bilo pred Imolu?
sumaheru, izvini... uz tebe sam :) . a zivojinovici me ne zanimaju ni figurativno.
Espanol
23.04.2004., 11:12
sumaheru, izvini... uz tebe sam :) . a zivojinovici me ne zanimaju ni figurativno.Sanja, da se odmah vratiš u tim! Taj bus (busovi) je za konkurenciju da ih kod Živojinovića malo vartimo u život s Red Bull-a i Grand produkciju. :lol:
michael, pocinjemo... imola online.
mozda je nekima bilo dosadno ali je svakako doba trka bila.
ugadnubaburastem
25.04.2004., 16:23
Odlicna trka, prva uzubdjenja u ovoj cirkuskoj sezoni...Rubinjo nam je skoro zaspao jos na startu, pile sanjivo... :) ...Zivo me zanima da li ce se podeliti kaznene ccushke...Bucko je pokazao da su mu najjaci kvaliteti i dalje ispod pojasa, nesporno - no temperament i nedostatak samokontrole ce ga deklasirati i ubuduce - steta. Nisam sigurna sta ce se dogoditi u vezi 'incidenta' sa 'guranjem' sa staze...Za razliku od 'slatke moje' Petrovica, sklona sam misljenju da se Svabo mozda i izvuce bez vecih posledica - bucko mu se 'namestio' sa spoljne strane u isto takvoj krivini, na delu gde bolidi po prirodi stvari 'izlecu' - Svabo je samo malo vise i malo namerno 'pustio' bolid ka spoljnoj strani...Videcemo...
Espanol
25.04.2004., 17:07
Odlicna trka, prva uzubdjenja u ovoj cirkuskoj sezoni...Rubinjo nam je skoro zaspao jos na startu, pile sanjivo... :) ...Zivo me zanima da li ce se podeliti kaznene ccushke...Bucko je pokazao da su mu najjaci kvaliteti i dalje ispod pojasa, nesporno - no temperament i nedostatak samokontrole ce ga deklasirati i ubuduce - steta. Nisam sigurna sta ce se dogoditi u vezi 'incidenta' sa 'guranjem' sa staze...Za razliku od 'slatke moje' Petrovica, sklona sam misljenju da se Svabo mozda i izvuce bez vecih posledica - bucko mu se 'namestio' sa spoljne strane u isto takvoj krivini, na delu gde bolidi po prirodi stvari 'izlecu' - Svabo je samo malo vise i malo namerno 'pustio' bolid ka spoljnoj strani...Videcemo...Opaki ste analitičar Nano! Bucka niko nije terao da se trti sa spoljne strane, pa vljda zna da auto čas posla može da klizne do ivice. Trke su to, nije Lada Samara kup.
Odlicna trka, prva uzubdjenja u ovoj cirkuskoj sezoni...Rubinjo nam je skoro zaspao jos na startu, pile sanjivo... :) ...Zivo me zanima da li ce se podeliti kaznene ccushke...Bucko je pokazao da su mu najjaci kvaliteti i dalje ispod pojasa, nesporno - no temperament i nedostatak samokontrole ce ga deklasirati i ubuduce - steta. Nisam sigurna sta ce se dogoditi u vezi 'incidenta' sa 'guranjem' sa staze...Za razliku od 'slatke moje' Petrovica, sklona sam misljenju da se Svabo mozda i izvuce bez vecih posledica - bucko mu se 'namestio' sa spoljne strane u isto takvoj krivini, na delu gde bolidi po prirodi stvari 'izlecu' - Svabo je samo malo vise i malo namerno 'pustio' bolid ka spoljnoj strani...Videcemo...Opaki ste analitičar Nano! Bucka niko nije terao da se trti sa spoljne strane, pa vljda zna da auto čas posla može da klizne do ivice. Trke su to, nije Lada Samara kup.
Jašta da nije Lada Samara KUP !
Tu i Montoja može da pobedi !!!
To je Formula 1 bre ljudi i tu nemože svaka šuša da pobedjuje !!!
Samo da ga vratim na prvu stranicu !!!!
ugadnubaburastem
01.06.2004., 16:16
Samo da ga vratim na prvu stranicu !!!!
http://pro.corbis.com/images/DWF15-452306.jpg?size=67&uid={2c08ca8a-3210-433d-ace9-890eac321282}
...Tako je!!!... :D :D :D
hehe, ako veliki bata prati obozavaoce na netu, molila bih da mi posalje nesto od ferrari accesories, ne mora da se muci da potpisuje.
ili bar 2 karte za najbolja mesta na hungaroringu, pa necu valjda da idem sama???
ugadnubaburastem
06.06.2004., 23:18
http://pro.corbis.com/images/0000319525-005.jpg?size=67&uid={153bffcb-631a-4ceb-a71f-37f0d19631c2}
...Sanjac, slatka, imam dojam da je Covek zauzet ovih dana, pa...Da priceknemo malko sas te karte, gre'ota da kvarimo, a?... :wink: :D :P
ugadnubaburastem
23.06.2004., 19:04
...'Kishni co'ek'... 8)
http://usuarios.lycos.es/ladsnet11/q/schu09q.jpg
Candyman
24.06.2004., 00:25
Ta pre'ladit ce se co'ek. :wink:
jovanaa
05.07.2004., 16:43
Michael Schumacher-najbolji :!: :!: :!:
Candyman
05.07.2004., 17:53
Ma nemoj!!! :twisted:
ugadnubaburastem
05.07.2004., 18:47
http://images-eu.amazon.com/images/P/3882438894.03.LZZZZZZZ.jpg%20
...Ko je dobaciv'o za stolom?!... :lol: 8) :P
Strajder
05.07.2004., 22:17
zaista, Ms. Nanche ova omladina bas nema postovanja...pa jos ovako docekuje novopridosli lepsi deo foruma...:shock: :shock: :shock:
Espanol
05.07.2004., 22:55
zaista, Ms. Nanche ova omladina bas nema postovanja...pa jos ovako docekuje novopridosli lepsi deo foruma...:shock: :shock: :shock:C, c, c...Šećerko, ovo ti je već drugo "ponašanje" prema novim damama na forumu.
Candyman
06.07.2004., 00:14
Ja sam, molicu Vas lepo. :D
Candyman
06.07.2004., 00:17
Auuuuu!! :shock: Al' ste krenuli k'o po komandi. Juuuuuriiiiish!!! :D
Porsche
08.07.2004., 12:53
Danasnja taktika uspeha u F1 cirkusu je biti zapazen i imati dosta love da se stigne do jakog tima a onda ide sve glatko. Sumi je skrenuo paznju na sebe pobedama u tadasnjem Benetonu pokazavsi da ima talenta ali ne tako spektakularnog. Da vas podsetim do svojih prvih pobeda dosao je guranjem sa staze vozaca (mnogo gore od danasnjeg Satao) pa je u zadnjoj trci u zadnjem krugu namerno udario i izbacio Daimonda Hill-a dok ga je ovaj preticao za osvajanje sampionata (necasno, sramno, podlo). Ko to zaboravlja (neko mozda i ne zna pa mu se oprasta neznaje) i prelazi preko toga nemoze biti pravi sportista i castan covek. Naravno to nije bio jedini put, 97 je na isti nacin u slicnoj situaciji hteo da izgura Vilneva ali je ovog puta bio kratkih rukava i Vilnev je uzeo titulu. Toliko o heroju vecini navijaca, ali nadam se da je ipak u pitanju vase neznanje nego stanje vase duse i morala. Sumi nikada nece biti kao Fandjo niti se moze uporedjivati, jer je Fandjo pobedjivao svoje konkurente u bolidu koji nije bio toliko ispred ostalih po svojim tehnickim karakteristikama. Pobedjivao ih je sa manual-nim menjacima i klasicnim kvacilom bez aktivnog ogibljenja i dodatne elektronike za stabilnost (proklizavinje,bla, bla truc...). Vziti takve bolide koji su bili po brzini i performansama slicni danasnjim (malo slabiji) ali po losijoj stazi i sa losijim gumama bila je prava vestina a osvajati sampionat bila je prava umetnost. Fandjo je umetnik, a Sumi je ekspert (ali ne u pozitivnom smislu zbog gore navedenog) za voznju na poene.
Porsche
08.07.2004., 13:39
U tome lezi cela filozofija Majkla. U tome mu mnogo pomaze Ferari. Ferari ima tradiciju u F1 zato sada dobro prolazi jer mu odgovaraju stara pravila koja zahtevaju ugradnju nekih starijih resenja u kojim prednjaci Ferari jer ih je vec razvijao ranije. Za nabusite i prepotente setite se 2000 god i purnjanja belog dima iz Ferarija cak i u krugovima za zagrevanje (tada je Sumi dosao u Fer). Onda je nemac bio besan i sada je ferdza pouzdan. Sto se tice svaba BMW je najjaci motor znatno jaci od Fer (plavo bela elisa je sada ultimate u F1 sto se tice motora), dok je aerodinamika na strani renault-a. Ferari je najbolje ukomponovan i tu je prednost. Za razliku od zabara koji sve rade sami i mogu sami sve da steluju ostale bolide rade najmanje dva tima koji nikada nemogu biti sinhroni u radu kao zabari sto je mnogo bitna stavka za danasnju tehnologiju (sinhronizacija i prilagodjenje). Isti je slucaj i sa McLaren-om koji je mozda u najgoroj situaciji jer njihov motor rade cak dva tima, (veci deo radi engleski Ilmor koji se nije ranije proslavio po dobrim motorima u F1 pa je zato puko i mali deo tog motora radi Benz-glavu motora). Sada je Sumiju lako uz to nisu svi najbolji svetski vozaci u F1 mnogi ne dolaze samo zato sto nemaju novca, a vi volite one koji imaju i previse ne bas casno zaradjenih djengi. Mozda, mozda nekada nas Milos Pavlovic ili Alonso i Montoja i slicni njima promene tu naviku i vrate kvalitet u F1 tu takodje moraju pomoci funkcioner F1 koji ce izbaciti elektroniku i ostala pomagala vozacima koji odvajaju znanje (neznanje) vozaca od voznje.
Espanol
08.07.2004., 13:48
Danasnja taktika uspeha u F1 cirkusu je biti zapazen i imati dosta love da se stigne do jakog tima a onda ide sve glatko. Sumi je skrenuo paznju na sebe pobedama u tadasnjem Benetonu pokazavsi da ima talenta ali ne tako spektakularnog. Da vas podsetim do svojih prvih pobeda dosao je guranjem sa staze vozaca (mnogo gore od danasnjeg Satao) pa je u zadnjoj trci u zadnjem krugu namerno udario i izbacio Daimonda Hill-a dok ga je ovaj preticao za osvajanje sampionata (necasno, sramno, podlo). Ko to zaboravlja (neko mozda i ne zna pa mu se oprasta neznaje) i prelazi preko toga nemoze biti pravi sportista i castan covek. Naravno to nije bio jedini put, 97 je na isti nacin u slicnoj situaciji hteo da izgura Vilneva ali je ovog puta bio kratkih rukava i Vilnev je uzeo titulu. Toliko o heroju vecini navijaca, ali nadam se da je ipak u pitanju vase neznanje nego stanje vase duse i morala. Sumi nikada nece biti kao Fandjo niti se moze uporedjivati, jer je Fandjo pobedjivao svoje konkurente u bolidu koji nije bio toliko ispred ostalih po svojim tehnickim karakteristikama. Pobedjivao ih je sa manual-nim menjacima i klasicnim kvacilom bez aktivnog ogibljenja i dodatne elektronike za stabilnost (proklizavinje,bla, bla truc...). Vziti takve bolide koji su bili po brzini i performansama slicni danasnjim (malo slabiji) ali po losijoj stazi i sa losijim gumama bila je prava vestina a osvajati sampionat bila je prava umetnost. Fandjo je umetnik, a Sumi je ekspert (ali ne u pozitivnom smislu zbog gore navedenog) za voznju na poene.Ala nam održa predavanje VW, da se naježiš. Čim mi neko F1 poredi sa cirkusom, jasno mi je da čita pogrešne novine i tako se informiše. Daleko je to od cirkusa, a korisnici dotične reči od pravog poznavanja F1. Podsetiću te da je i Fanđo titule uzimamo na isti način, u okviru propisa koji su u to vreme važili za sve, ali na automobilima koji su i tada bili superniorniji u odnosu na konkurente. I on je baš prvu titulu osvojio u Ferariju, zatim se selio u Mercedes i Maserati. I tada je bilo i guranja i udaranja i biće ih dok bude auto trka. Jasno je takođe po komentarima da nikad nisi vozio trke, da jesi znao bi da mnoge situacije na TV sasvim drugačije izgledaju na trkačkom sedištu. I probaj da budeš malo umereniji kada "držiš banku" članovima ovog foruma. 8)
P.S. I uvodna rečenica ti je naopaka. Taktika uspeha u svemu na ovom svetu jeste biti zapažen + lova. Daj nam neki interesantniji podatak! :wink:
nikad mi porche nije bio interesantan auto.
ali ovo predavanje... zanimljivo. 8)
Bravo Porsche. Samo ti pali. Nama opozicionarima, kontraferarijevcima si dodbrodoshao u pravi cas.
ZIVELA REVOLUCIJA!
Bravo Porsche. Samo ti pali. Nama opozicionarima, kontraferarijevcima si dodbrodoshao u pravi cas.
ZIVELA REVOLUCIJA!
Ovo sam bio ja. :D Verovatno ste prepoznali stil. 8)
CIAO! 8)
Strajder
08.07.2004., 16:13
Danasnja taktika uspeha u F1 cirkusu je biti zapazen i imati dosta love da se stigne do jakog tima a onda ide sve glatko. Sumi je skrenuo paznju na sebe pobedama u tadasnjem Benetonu pokazavsi da ima talenta ali ne tako spektakularnog. Da vas podsetim do svojih prvih pobeda dosao je guranjem sa staze vozaca (mnogo gore od danasnjeg Satao) pa je u zadnjoj trci u zadnjem krugu namerno udario i izbacio Daimonda Hill-a dok ga je ovaj preticao za osvajanje sampionata (necasno, sramno, podlo). Ko to zaboravlja (neko mozda i ne zna pa mu se oprasta neznaje) i prelazi preko toga nemoze biti pravi sportista i castan covek. Naravno to nije bio jedini put, 97 je na isti nacin u slicnoj situaciji hteo da izgura Vilneva ali je ovog puta bio kratkih rukava i Vilnev je uzeo titulu. Toliko o heroju vecini navijaca, ali nadam se da je ipak u pitanju vase neznanje nego stanje vase duse i morala. Sumi nikada nece biti kao Fandjo niti se moze uporedjivati, jer je Fandjo pobedjivao svoje konkurente u bolidu koji nije bio toliko ispred ostalih po svojim tehnickim karakteristikama. Pobedjivao ih je sa manual-nim menjacima i klasicnim kvacilom bez aktivnog ogibljenja i dodatne elektronike za stabilnost (proklizavinje,bla, bla truc...). Vziti takve bolide koji su bili po brzini i performansama slicni danasnjim (malo slabiji) ali po losijoj stazi i sa losijim gumama bila je prava vestina a osvajati sampionat bila je prava umetnost. Fandjo je umetnik, a Sumi je ekspert (ali ne u pozitivnom smislu zbog gore navedenog) za voznju na poene.
komentarisati ovo je gubljenje vremena...pokusaj bar da budes duhovit...i jos uvek ti proklizava lamela na tastaturi...a gledao si Fandja? :wink: ...
ugadnubaburastem
08.07.2004., 16:20
komentarisati ovo je gubljenje vremena...pokusaj bar da budes duhovit...i jos uvek ti proklizava lamela na tastaturi...a gledao si Fandja? :wink: ...
... :idea: :lol: :!: 8) :twisted: ...Elvis has left the building...
ugadnubaburastem
08.07.2004., 16:23
ZIVELA REVOLUCIJA!
Ovo sam bio ja. :D Verovatno ste prepoznali stil. 8)
CIAO! 8)
...Joj stilaaaa... :lol: :wink: ...Omorina ovih dana... :P :D
Candyman
08.07.2004., 16:26
Da znash. Zaboravio sam zameti vazduh u gumama, a i rikverc ulje mi neshto klokoce. :lol:
ugadnubaburastem
08.07.2004., 16:38
Ala nam održa predavanje VW, da se naježiš. Čim mi neko F1 poredi sa cirkusom, jasno mi je da čita pogrešne novine i tako se informiše. Daleko je to od cirkusa, a korisnici dotične reči od pravog poznavanja F1. Podsetiću te da je i Fanđo titule uzimamo na isti način, u okviru propisa koji su u to vreme važili za sve, ali na automobilima koji su i tada bili superniorniji u odnosu na konkurente. I on je baš prvu titulu osvojio u Ferariju, zatim se selio u Mercedes i Maserati. I tada je bilo i guranja i udaranja i biće ih dok bude auto trka. Jasno je takođe po komentarima da nikad nisi vozio trke, da jesi znao bi da mnoge situacije na TV sasvim drugačije izgledaju na trkačkom sedištu. I probaj da budeš malo umereniji kada "držiš banku" članovima ovog foruma. 8)[/i][/b]
P.S. I uvodna rečenica ti je naopaka. Taktika uspeha u svemu na ovom svetu jeste biti zapažen + lova. Daj nam neki interesantniji podatak! :wink:
...Ta ne nasedavaj na mlake, lako nekreativne, pravopisno zakinzlirane, te u temi promasene pokusaje provokacije PP... :wink: :!: Opusteno, vis' kak'a je omorina, dusu za ispustiti... :P ...Sa' cu bacim tip-a za peglanje u Srebrn'kamenu...'Ljubac u kapce - yours, Nance... :D :wink:
ugadnubaburastem
08.07.2004., 16:52
U tome lezi cela filozofija Majkla. U tome mu mnogo pomaze Ferari. Ferari ima tradiciju u F1 zato sada dobro prolazi jer mu odgovaraju stara pravila koja zahtevaju ugradnju nekih starijih resenja u kojim prednjaci Ferari jer ih je vec razvijao ranije. Za nabusite i prepotente setite se 2000 god i purnjanja belog dima iz Ferarija cak i u krugovima za zagrevanje (tada je Sumi dosao u Fer). Onda je nemac bio besan i sada je ferdza pouzdan. Sto se tice svaba BMW je najjaci motor znatno jaci od Fer (plavo bela elisa je sada ultimate u F1 sto se tice motora), dok je aerodinamika na strani renault-a. Ferari je najbolje ukomponovan i tu je prednost. Za razliku od zabara koji sve rade sami i mogu sami sve da steluju ostale bolide rade najmanje dva tima koji nikada nemogu biti sinhroni u radu kao zabari sto je mnogo bitna stavka za danasnju tehnologiju (sinhronizacija i prilagodjenje). Isti je slucaj i sa McLaren-om koji je mozda u najgoroj situaciji jer njihov motor rade cak dva tima, (veci deo radi engleski Ilmor koji se nije ranije proslavio po dobrim motorima u F1 pa je zato puko i mali deo tog motora radi Benz-glavu motora). Sada je Sumiju lako uz to nisu svi najbolji svetski vozaci u F1 mnogi ne dolaze samo zato sto nemaju novca, a vi volite one koji imaju i previse ne bas casno zaradjenih djengi. Mozda, mozda nekada nas Milos Pavlovic ili Alonso i Montoja i slicni njima promene tu naviku i vrate kvalitet u F1 tu takodje moraju pomoci funkcioner F1 koji ce izbaciti elektroniku i ostala pomagala vozacima koji odvajaju znanje (neznanje) vozaca od voznje.
...Ko je ugasio svetlo?... :idea: :lol:
Espanol
09.07.2004., 02:10
Jest` vala, mrakčina totalna. O jezičkoj da ne govorimo. :wink:
Svaka čast majstore ! Vidim da si žestoko u materiji, a i sijaš znanje ! :lol: :lol: :lol:
A, da li bi ti za 32,000.000 (čitaj miliona $) dolara izbacio nekog sa staze zarad te love ???
Ja bi tebe izbacio sa staze za 320.000 $, a i za manje, možeš onda da zamisliš šta bi ti radio za 32 mil.$ ???
Ajde budi malo realan i praktičan, i nemoj samo da mi se prosereš i napišeš kako je tvoj obraz vredniji od 32 mil.$ !!!!
rile, oko moje... 8) to, majstore!!!
Hm Sport = lova - hm 32mil. US dol. hm sport
Candyman
09.07.2004., 14:34
Zemo nemoj da mi se zbunjivash. Kao da si na nekim lepkovima.
Ja priznajem da sam malo priglup pa te molim da mi pojasnish prethodni post. :lol:
ugadnubaburastem
09.07.2004., 15:45
Ja priznajem da sam malo priglup pa te molim da mi pojasnish prethodni post. :lol:
...E, vish' secerko shta biva kad se druzis sa gostujucim oratorima - preshlo pomrachenje i kod tebeka...Iju... :lol: :P :wink:
Strajder
10.07.2004., 12:15
...E, vish' secerko shta biva kad se druzis sa gostujucim oratorima - preshlo pomrachenje i kod tebeka...Iju... :lol: :P :wink:
iskren da budem Ms Nanche i ja jos uvek lupam glavu...ergo, ovakve jednacine ja u skoli nisam ucio :) ...istina imamo X :wink: , ali nam izgleda fali Y...
ugadnubaburastem
10.07.2004., 16:43
iskren da budem Ms Nanche i ja jos uvek lupam glavu...ergo, ovakve jednacine ja u skoli nisam ucio :) ...istina imamo X :wink: , ali nam izgleda fali Y...
...Koleza dearest & opozicioni prvaci, resenje enigme smejulji se u sretnoj okolnosti da je nash iksic jedna romanticna dushica, co'ek umjetnik, te mu svako turanje znaka jednakosti izmedju shporta i konvertibilne valute - pa makar i u verbalnom kontekstu, a u cilju debatovanja - zadaje teshke dushevnje bolove i patnje...Jeste...Moram se sloziti sa legendom forumcheta i paprash-majstorom - ne biva rekreacija i milijuni together, al' tu smo - 'di smo...Ako treba da se tepamo, sam' kazi s'kim, gde i kad - nema da falimo...Haug :wink: 8)
Candyman
10.07.2004., 21:15
Blagodarim Superbako na razjashnjenju X-ove glavolomke. :D
CIAO! 8)
Espanol
10.07.2004., 22:28
Blagodarim Superbako na razjashnjenju X-ove glavolomke. :D
CIAO! 8)Mož` biti da je Iksić tokom tamburanja malo "nalio paprikaru", pa pod tim dejstvom dao formulu? :lol:
...Koleza dearest & opozicioni prvaci, resenje enigme smejulji se u sretnoj okolnosti da je nash iksic jedna romanticna dushica, co'ek umjetnik, te mu svako turanje znaka jednakosti izmedju shporta i konvertibilne valute - pa makar i u verbalnom kontekstu, a u cilju debatovanja - zadaje teshke dushevnje bolove i patnje...Jeste...Moram se sloziti sa legendom forumcheta i paprash-majstorom - ne biva rekreacija i milijuni together, al' tu smo - 'di smo...Ako treba da se tepamo, sam' kazi s'kim, gde i kad - nema da falimo...Haug :wink: 8)
Ne ipak ne, Nana je bila u dlaku u pravu. Malo mi se uvredilo što je Rilac gurkanja sa staze pokušao da opravda lovom = parama, i to baš Šumiki, a kad siroma kamikaza to uradi, ili bilo ko drugi, onda nije zbog love već zato što je on kamikaza,... tra lala,... I nisam pijan ni napušen, već .eb.ga znam da su svi super bogatuni al ipak volim to da gledam kao trke za titule a ne trku za kešom.
Candyman
13.07.2004., 23:50
APLAUSE!!!
Svaka cast zemo, izuzetno zapazanje. :D :D :D
ugadnubaburastem
20.09.2004., 17:09
http://pro.corbis.com/images/UT0032971.jpg?size=67&uid={dddda51c-a544-4408-b478-df879f7ebdec}
...'Kada hoćeš da stvari budu uradjene kako treba, moraš sam da zasučeš rukave...Ne razumem šta je tu nerazumljivo'... 8)
...Derani jedni, ovak'og ste čo'eka pustili da 'padne' na 4.tu stranu...šmrc... :D :wink:
http://pro.corbis.com/images/UT0032971.jpg?size=67&uid={dddda51c-a544-4408-b478-df879f7ebdec}
...'Kada hoćeš da stvari budu uradjene kako treba, moraš sam da zasučeš rukave...Ne razumem šta je tu nerazumljivo'... 8)
...Derani jedni, ovak'og ste čo'eka pustili da 'padne' na 4.tu stranu...šmrc... :D :wink:
Na slici upravo vidite Mihajla sa srafcigerom u ruci, kako sprema bolid za sledecu sezonu, tako da ne budete u zabludi da ce biti ne spreman !!!!
Za ove slosere okolnih ekipa i timova, dovoljan mu je i samo srafciger !!!
bez alata nema ni zanata.
ni titula!
rile, javicu se, jeziva guzva ovih dana!
sumi je isti kao i ostali, a pobedjuje jer,.....
pa, ko je bio na trkama f1, taj zna da kad ferari prodje ispred tebe, pa i da ne gledas, znas da je ferari. zato je nacista sampion!!!! i ni zbog cega drugog.
ugadnubaburastem
27.11.2004., 15:38
pa, ko je bio na trkama f1, taj zna da kad ferari prodje ispred tebe, pa i da ne gledas, znas da je ferari. zato je nacista sampion!!!! i ni zbog cega drugog.
1)Naravno da je Schumi isti kao ostali - 'neznatna' razlika je u sitnicama - talentu, osecaju, motivaciji, instiktu, znanju, radu, disciplini, posvecenosti... eh, da...i gotovo dvocifrenom broju titula ... :P
2) Tacno je da se zna kada 'rumenko' projuri 'niz shtraftu' - otuda superiorna visedecenijska 'vladavina' rumenog tima pre dolaska shvapskog mehanicara...Uzgred, ocekuje se i da Rubinjo uzme svoju 8.u titulu naredne sezone... :D Izgleda da se bolidi, ma kako tehnicki superiorni bili, ipak ne voze sami... :shock: O cuda... :lol:
P.S....O etiketiranju...Obzirom da su se i poslednji partizani sredinom proslog veka povukli iz suma i razisli kucama, cenim da je kranje vreme da zalutali pojedinci pronadju put iz istih i uhvate prikljucak za tekuci vek...Samo hrabro, Ivici i Marici je uspelo...
Espanol
27.11.2004., 15:44
...Pa kaze 'vako:...Bez namere da ulazim u problematiku eventualnih 'modnih' detalja poput poveza preko ociju, ili genetsko-stecenih praznina u sferi logickog rasudjivanja/objektivnog zakljucivanja :P, ukazala bih na ono sto bi trebalo da bude ocito:...
1) Schumi nije isti kao ostali - razlika je (za sve sa gorepomenutim modno-genetsko-stecenim 'stanjima') u talentu, osecaju, motivaciji, instiktu, znanju, radu, disciplini, posvecenosti i konacno, gotovo dvocifrenom broju titula ...
2) Tacno je da se zna kada 'rumenko' projuri 'niz shtraftu' - no, razlika je postala rezultatski ocigledna tek kada je svapski automehanicar seo u isti...Uz duzno postovanje prethodnicima i trenutnom klupskom kolezi...Izgleda da se bolidi, ma kako tehnicki superiorni bili, ipak ne voze sami...O cuda... :lol:
P.S....O etiketiranju...Obzirom da su se i poslednji partizani sredinom proslog veka povukli iz suma i razisli kucama, cenim da je kranje vreme da zalutali pojedinci pronadju put iz istih i uhvate prikljucak za tekuci vek...Samo hrabro, Ivici i Marici je uspelo...Pa di si bre Nano? Dugo nam fali takav analitičar!!! :lol: :lol: :lol:
ugadnubaburastem
27.11.2004., 15:59
Pa di si bre Nano? Dugo nam fali takav analitičar!!! :lol: :lol: :lol: [/quote]
...'Ljubac PP... :wink: :D ...Na bedemima, vazda...Sto volem kad me ufati dremka posle rucka, a neki indijanac 'zapljusne'...Osvezavajuce... :lol:...Ka' ce vise ta elektrifikacija da ugleda finalnu fazu - ako neko ne dobaci brzojav o primirju zaostalim gerilskim grupicama po pasivnim krajevima - nadrljace neki neduzni ljubitelj netaknute prirode... :lol:...Ne smem ni da pomislim sta moze da pasira napupelim izvidjacicama... :twisted:
Espanol
27.11.2004., 16:07
Pa di si bre Nano? Dugo nam fali takav analitičar!!! :lol: :lol: :lol:
...'Ljubac PP... :wink: :D ...Na bedemima, vazda...Sto volem kad me ufati dremka posle rucka, a neki indijanac 'zapljusne'...Osvezavajuce... :lol:...Ka' ce vise ta elektrifikacija da ugleda finalnu fazu - ako neko ne dobaci brzojav o primirju zaostalim gerilskim grupicama po pasivnim krajevima - nadrljace neki neduzni ljubitelj netaknute prirode... :lol:...Ne smem ni da pomislim sta moze da pasira napupelim izvidjacicama... :twisted:[/quote]Ne jedi se na pun stomak. To su poslednji trzaji... :wink: :lol:
1)Naravno da je Schumi isti kao ostali - 'neznatna' razlika je u sitnicama - talentu, osecaju, motivaciji, instiktu, znanju, radu, disciplini, posvecenosti... eh, da...i gotovo dvocifrenom broju titula ... :P
2) Tacno je da se zna kada 'rumenko' projuri 'niz shtraftu' - otuda superiorna visedecenijska 'vladavina' rumenog tima pre dolaska shvapskog mehanicara...Uzgred, ocekuje se i da Rubinjo uzme svoju 8.u titulu naredne sezone... :D Izgleda da se bolidi, ma kako tehnicki superiorni bili, ipak ne voze sami... :shock: O cuda... :lol:
P.S....O etiketiranju...Obzirom da su se i poslednji partizani sredinom proslog veka povukli iz suma i razisli kucama, cenim da je kranje vreme da zalutali pojedinci pronadju put iz istih i uhvate prikljucak za tekuci vek...Samo hrabro, Ivici i Marici je uspelo...
eee rodjeni,...
kad porastes, pa razmislis i ako budes mogao,....shvatices.
Espanol
28.11.2004., 20:49
Da nisi pobrkao rodove??? :roll: :lol:
sorry.
ugadnubaburastem
28.11.2004., 21:45
...I rodove i godove... :lol: O babama i zabama i da ne divanimo... :wink: ...Brzi na 'obaracu' kao i uvek, PP... 8):idea:
Espanol
28.11.2004., 21:49
...I rodove i godove... :lol: O babama i zabama i da ne divanimo... :wink: ...Brzi na 'obaracu' kao i uvek, PP... 8):idea:Služimo...jel? :lol:
ugadnubaburastem
28.11.2004., 22:04
eee rodjeni,...
kad porastes, pa razmislis i ako budes mogao,....shvatices.
...Odraslo se poodavno...Meditira se nicim izazvano, al' u kontinuitetu...Niska stopa konkluzivnih podbacaja...A kod Vas?...
P.S. ...Uzgred, 'javlja mi se' da, ipak, nismo 'rodjeni'...A ni argumenti nam, kanda, nisu u 'srodstvu'...Ah, pardon, toga kod Vas nema...
ugadnubaburastem
28.11.2004., 22:06
Služimo...jel? :lol:
...Jes'!... :lol: :wink: :arrow:
HO-HO-HO-HO-HO-HO-HO-HO-HO-HO !!!!
Ovde je kanda bilo živahno proteklih dana, za razliku od predhodnih meseci ????
Dobro se neko setio da se posvađa i počne pljuvačinu po Šumiju, baš mi nedostaje malo svađe.
Mogli bi da počnemo sa spremanjem taktike za narednu sezonu !!!
Ovi koji nisu CRVENI, i ne znaju šta je "taktika", pa da počnemo sa objašnjenjem "Šta je to taktika" !!!
Da li se slažete ????
cas prvi:
taktika-sta je to, cemu sluzi i kako vodi do trona :wink:
ugadnubaburastem
05.01.2005., 23:58
News, Abacapress:
Formula 1 driver Michael Schumacher donates 10 Million US $ for flood victims
Vozac F1 Michael Schumacher prilozio je donaciju za zrtve tragedije u Aziji u iznosu od 10 miliona americkih dolara.
News, Abacapress:
Vozac F1 Michael Schumacher prilozio je donaciju za zrtve tragedije u Aziji u iznosu od 10 miliona americkih dolara.
Pa? Naivčino 1! REKLAMA BATO! I to su mu rekli da uradi, sigurno nije njemu palo na pamet. Boli njega... A ti si se kanda zaljubiška u bolida?
nikki_etc
08.01.2005., 09:39
I odmah na sva zvona!?!?
nego sta!
ugadnubaburastem
08.01.2005., 14:03
News, Abacapress:
Pa? Naivčino 1! REKLAMA BATO! I to su mu rekli da uradi, sigurno nije njemu palo na pamet. Boli njega... A ti si se kanda zaljubiška u bolida?
...Hem, Deda Mraz ove godine bas i nije imao ambicije da zalazi u tvoj komsiluk, il' si ti trazio POGRESAN poklon, pa si sada jedljive prirode?... :lol:... Ah da, kako najveci deo gorepljusnutih umotvorina zaista ne zavredjuje ni usputan osvrt, koristim prigodu da uputim apel marketinskim guruima zaduzenim za promociju humane strane M.Schumachera, da ono sto su njemu 'rekli da uradi', 'kazu' i ostalim finansijski privilegovanim, a podrazumeva se, dusevnim ucesnicima F1... Kanda su zaboravili da brinu o REKLAMI BATO... :idea:
ugadnubaburastem
08.01.2005., 14:11
I odmah na sva zvona!?!?
...Zar ne zavredjuje?... Kada bi iz svih punih novcanika toliko zvonilo... :arrow: (zakljuci sam, mozes ti to, jel' da?) :idea: :P
I odmah na sva zvona!?!?
...Zar ne zavredjuje?... Kada bi iz svih punih novcanika toliko zvonilo... :arrow: (zakljuci sam, mozes ti to, jel' da?) :idea: :P
Misliš da nijedan sportista više nije dao ništa za te ljude? Stvarno to misliš? Naravno da jeste, da ti pomognem. Ali nisu razglasili u svim svetskim medijima, od ZONE SUMRAKA do ILUSTROVANE POLITIKE. To se radi iz ubeđenja da si pomogao, a ne da svi saznaju da si dao desetinu svojih god. primanja! Inače, on je s toliko para koliko ima zaposlio najveće majstore marketinga, prave genije i oni su ti koji zaslužuju da im se ime pojavi.
ugadnubaburastem
08.01.2005., 15:50
I odmah na sva zvona!?!?
Misliš da nijedan sportista više nije dao ništa za te ljude? Stvarno to misliš? Naravno da jeste, da ti pomognem. Ali nisu razglasili u svim svetskim medijima, od ZONE SUMRAKA do ILUSTROVANE POLITIKE. To se radi iz ubeđenja da si pomogao, a ne da svi saznaju da si dao desetinu svojih god. primanja! Inače, on je s toliko para koliko ima zaposlio najveće majstore marketinga, prave genije i oni su ti koji zaslužuju da im se ime pojavi.
...Hvala na pomoci - nekako mi se cini da je tebi potrebnija...Nikada mi nece biti jasno sta ljude pokrece ka tolikoj kolicini negativnih emocija prema nekome o kome licno ama bas nista ne znaju, na cemu toliku negativnost temelje i cime je hrane...S' kojim pravom?...I iznad svega, sta od toga imaju i kakvo im dobro to donosi?...Da tvoja patoloska netrpeljivost nema funkciju tamnog poveza preko ociju - mozda bi ti bilo jasno da je krajnje naivno verovati da su bas svi koji su resili da odrese kesu, marketisnki neprosveceni, nezasticeni i neokruzeni armijom strucnjaka zaduzenih za njihovu licnu promociju. A rezultat je? ... Uzgred, od pruzene pomoci ocito je vaznije taj gest baciti u blato i pljunuti na njega - no comment.
nikki_etc
08.01.2005., 21:19
koliko sam ja informisana, ovo je najveca pojedinacna donacija ikada, a mozda je delimican razlog i to sto mu je tamo poginuo jedan telohranitelj sa porodicom
koliko sam ja informisana, ovo je najveca pojedinacna donacija ikada, a mozda je delimican razlog i to sto mu je tamo poginuo jedan telohranitelj sa porodicom
Znači - to je glavni razlog!
A što se tiče ''negativnih emocija'' prema Šumaheru, te emocije zaista jesu negativne, ali samo prema Šumiju kao sportisti.
Nadmen je i bezobrazan. Ok, još ih ima u F1, ali komentari tipa ''uspeo sam da pobedim iako mi je bolid radio na 8 cilindara nekoliko krugova'' i sličnih - da ih sad ne nabrajam, doveli su mene i veliki deo zaljubljenika u F1 do situacije da sa prezirom gledamo na nesumnjivo jednog od najboljih vozača u F1 ikad! NE NAJBOLJEG, VEĆ NAJBOLJEG MAĐU ONIMA KOJI SU DOBILI PRILIKU. NARAVNO PRAVU PRILIKU.
I još jedna činjenica. U poslednjih nekoliko godina Ferari je najbolja ekipa, a uz to ima odličnog vozača. Naravno odlični vozači u dobrim ekipama, prave slabije rezultate.
Nemojte mi reći da je Šumi bolji od Alezija, Hakinena, Raikonena, Prosta, Mensela, Rozberga??? Da ne spominjem ''znate već koga''!
I jedno pitanje: da li bi Šumaher osvojio titule u poslednje tri sezone da se Mercedes nije raspao na min. 50% trka?!???! I pored maestralnog Ferarija (njegovog, ne Barikelovog) koji je završio SVE, OSIM JEDNE ILI DVE TRKE U TE TRI SEZONE???
OVDE VEOMA POMAŽE MATEMATIKA IZ PETOG OSNOVNE! Neko će reći ''pa raspao se Mercedes, kad ne znaju da ga voze oni glupani''. To je komentar veeeelikog broja Šumijevih fanova. I da li bi uspeo u svojim pobedama da se Montoja i još neki živčani likovi nisu zabadali jedni u druge?
Pa Šumi je u tom istom Ferariju doživeo u, mislim, posl. tri sezone dva ( da ne preteram) preticanja od strane Raikonena i ne sećam se koga još (moguće Montoje) da je to za udžbenike. Ni opisati se ne može. A Ferari najbolji bio! Jedno od ta dva je kad su ga pretekli ISTOVREMENO DVA VOZAČA, jedan sa spoljne(!), jedan sa unutrašnje strane. Ne sećam se ko su bili, mislim Raikonen i ne znam ko još. Beše to, čini mi se, u Maleziji?!?
Bilo kako bilo, čovek je redak majstor kao vozač, ali kao sportista, retko nadmen i negativan lik.
Svi oni znaju da voze i čuda prave. Neko manje, a neko više. Ali zašto Šumahera dižete više nego što jeste? Nije dovoljno reći ''jedan od najboljih ikada'', već najbolji,.... Pa u Ferariju su najveći majstori oni što su ga napravili i oni iz boksa! I niko ni reči o njima?
Lako je voziti BMW ili Porše 220km/h na pravcu. To svako može! A vi pričate o Šumaheru kao da bi on i Stojadina vozio toliko!?! To je problem kod zaljubljenika (u pravom smislu reči) u Šumahera. Budite poštovaoci. Možda vam tako ne izgleda, ali ja sam VELIK poštovalac njegovih rezultata, a ne njega! :wink:
ugadnubaburastem
09.01.2005., 02:53
Znači - to je glavni razlog!
A što se tiče ''negativnih emocija'' prema Šumaheru, te emocije zaista jesu negativne, ali samo prema Šumiju kao sportisti.
Nadmen je i bezobrazan. Ok, još ih ima u F1, ali komentari tipa ''uspeo sam da pobedim iako mi je bolid radio na 8 cilindara nekoliko krugova'' i sličnih - da ih sad ne nabrajam, doveli su mene i veliki deo zaljubljenika u F1 do situacije da sa prezirom gledamo na nesumnjivo jednog od najboljih vozača u F1 ikad! NE NAJBOLJEG, VEĆ NAJBOLJEG MAĐU ONIMA KOJI SU DOBILI PRILIKU. NARAVNO PRAVU PRILIKU.
I još jedna činjenica. U poslednjih nekoliko godina Ferari je najbolja ekipa, a uz to ima odličnog vozača. Naravno odlični vozači u dobrim ekipama, prave slabije rezultate.
Nemojte mi reći da je Šumi bolji od Alezija, Hakinena, Raikonena, Prosta, Mensela, Rozberga??? Da ne spominjem ''znate već koga''!
I jedno pitanje: da li bi Šumaher osvojio titule u poslednje tri sezone da se Mercedes nije raspao na min. 50% trka?!???! I pored maestralnog Ferarija (njegovog, ne Barikelovog) koji je završio SVE, OSIM JEDNE ILI DVE TRKE U TE TRI SEZONE???
OVDE VEOMA POMAŽE MATEMATIKA IZ PETOG OSNOVNE! Neko će reći ''pa raspao se Mercedes, kad ne znaju da ga voze oni glupani''. To je komentar veeeelikog broja Šumijevih fanova. I da li bi uspeo u svojim pobedama da se Montoja i još neki živčani likovi nisu zabadali jedni u druge?
Pa Šumi je u tom istom Ferariju doživeo u, mislim, posl. tri sezone dva ( da ne preteram) preticanja od strane Raikonena i ne sećam se koga još (moguće Montoje) da je to za udžbenike. Ni opisati se ne može. A Ferari najbolji bio! Jedno od ta dva je kad su ga pretekli ISTOVREMENO DVA VOZAČA, jedan sa spoljne(!), jedan sa unutrašnje strane. Ne sećam se ko su bili, mislim Raikonen i ne znam ko još. Beše to, čini mi se, u Maleziji?!?
Bilo kako bilo, čovek je redak majstor kao vozač, ali kao sportista, retko nadmen i negativan lik.
Svi oni znaju da voze i čuda prave. Neko manje, a neko više. Ali zašto Šumahera dižete više nego što jeste? Nije dovoljno reći ''jedan od najboljih ikada'', već najbolji,.... Pa u Ferariju su najveći majstori oni što su ga napravili i oni iz boksa! I niko ni reči o njima?
Lako je voziti BMW ili Porše 220km/h na pravcu. To svako može! A vi pričate o Šumaheru kao da bi on i Stojadina vozio toliko!?! To je problem kod zaljubljenika (u pravom smislu reči) u Šumahera. Budite poštovaoci. Možda vam tako ne izgleda, ali ja sam VELIK poštovalac njegovih rezultata, a ne njega! :wink:
...Neko kome nije tesko da ispise gotovo pola web stranice na osporavnje (pri tom bez, ili sa prilicno polovicnim i subjektivnim nazovi-argumentima) ne samo rezultata, vec i talenta, pa na kraju indirektno i ljudskih kvaliteta bilo koga, tesko da ostavlja utisak iskrenosti i kredibiliteta pri tvrdnji da je 'VELIK postovalac' bilo cega sto sa tom osobom ima cak i povrsne veze...
...Ne zameri sto cu se uzdrzati od 27.-og ponavljanja istih cinjenica na kojima se zasniva postovanje koje Schumi uziva kod onih koji to osecanje prema njemu neguju. Ono sto si predstavio kao cinjenice, izaziva spontani osmeh kod prosecnog slusaoca gospo'n Veljka Petrovica -da bi se nesto komentarisalo, potrebno je raspolagati elementarnim cinjenicama o temi - pomaze kod objektivnosti i odlicno stiti od blamiranja. Za sve neuspele i polupropale karijere, neostvarene ambicije i podbacaje 'novih nada&velikih talenata' u F1, ne postoji, po tebi, ni jedno logicno objasnjenje, osim cinjenice da se tu stalno muva neki nadobudni Svabo koji je dovoljno bezobrazan da ima talenat, urodjeni osecaj, samodisciplinu, motivaciju, ogromno tehnicko znanje, a pri tom retko gresi, zestoko radi na sebi i uzima titulu gotovo dvocifren broj puta...Logicno...Jos kada bi se izvinio, pa i da mu oprostimo, jel da?...
...I sta kazes, citava 2, ne, cak 3 puta ga je neko pretekao, cista fantastika...Bravo momci!...
...Cudo da te ne iritara arogancija, drskost, nevaspitanje i nekultura onih koji imaju daleko manje osnova za 'stav' od Mihajla, ili su takvi ipak simpaticniji jer se lepo smeju, a i nisu preterano uspesni - pa su samim tim mnogo 'blizi srcu' onima koje uspeh opasno iritira...
...Uzgred, vrhunac arogancije, niskosti i nevaspitanja (blago receno) je etiketiranje i decidirano negativno izjasnjavanje o licnosti nekoga o kome, ponavljam, ama bas nista licno ne znas...
Nisi najbolje shvatio moje izlaganje, pisaću sutra jer je sad kasno. A nisam ni arogantan ni nevaspitan, već realan. A tvoje izlaganje je na granici vređanja i omalovažavanja drugih neistomišljenika (ja bih reagovao kao ti da mi neko priča svašta o detetu, a ti,...). Vidimo se sutra uveče malo detaljnije.
ugadnubaburastem
09.01.2005., 15:17
Nisi najbolje shvatio moje izlaganje, pisaću sutra jer je sad kasno. A nisam ni arogantan ni nevaspitan, već realan. A tvoje izlaganje je na granici vređanja i omalovažavanja drugih neistomišljenika (ja bih reagovao kao ti da mi neko priča svašta o detetu, a ti,...). Vidimo se sutra uveče malo detaljnije.
...Ne bih rekLA da nisam najbolje shvatiLA tvoje izlaganje - veoma je jasno i nedvosmisleno...Dopustam pravo da svako ima svoje misljenje i da ga plasira stilom kojim zeli ili moze - bas kao i pravo drugoga da se sa tim misljenjem ne slozi...Izgovorena rec ima svoju tezinu i trebalo bi da postoji minimum osecaja odgovornosti za ono sto se kaze i kako se kaze - a tu validni argumenti imaju presudnu ulogu...U tvom izlaganju postoji veoma mnogo licnog, subjektivnog i spekulativnog predstavljenog kao cinjenicno stanje, sto ne stoji - i to ne zato sto se meni tako dopada ili ne, vec zato sto konsultacijom odredjene literature i drugih raspolozivih izvora informacija o istorijatu F1 i karijeri M. Schumachera svako koga interesuje i tema i objektivno diskutovanje o njoj moze da dodje do podataka koji to potvrdjuju...Uzgred, konstatacija da je svaki napad na licnoj osnovi bilo koga o kome ne znamo realno nista stvar nevaspitanja, zlonamernosti i arogancije - predstavlja moj lici stav iza kojeg stojim i besmisleno je diskutovati o njegovoj 'uvredljivosti' - stav, slagao se sa njim ili ne, ne moze da vredja jer nije licno motivisan i usmeren. Odnosi se na svaki istup u gorepomenutom maniru koji je, ne samo neprimeren, vec i potpuno nepotreban. Svako koga ovaj sport u bilo kom njegovom segmentu interesuje i kome ovaj forum ne sluzi za jednokratne provokacije i izlive netrpeljivosti (cesto na veoma primitivan nacin), poznaje stil kojim se ovde komunicira i kojim se debatuje cak i kada diskusije postanu prilicno 'usijane'. Mozemo imati razlicita misljenja, ali ako vec insistiras na svome kao olicenju 'objektivnosti' i predstavljas ga kao apsolutnu istinu - osnovni je red da ga argumentujes i to validnim cinjenicama. Subjektivan stav zasnovan na polovicnim informacijama i rekla-kazala folkloru koji prati ovu temu nisu dovoljni da takvi 'argumenti' poentiraju.
...Nije ni prvi, a nazalost, verovatno ni poslednji put da neko ovde istupi na ovakav nacin - i da, veoma mi smeta, jer ponavljam, tesko mi je shvatljivo da neko svoje vreme i energiju moze s'toliko strasti da usmeri ka 'dokazivanju' necije bezvrednosti i to pre svega u ljudskom smislu - ponavljam - sa kojim pravom? Na cemu utemeljeno? Zasto? ...Daleko je to od bilo kakve objektivnosti i realnosti - jer, ponavljam za to su potrebne cinjenice, kojima, u ovom slucaju ti, ne raspolazes.
...Umesto zakljucka - sto se mene tice, ova debata je zavrsena - mozemo da razgovaramo ukoliko istupis sa objektivnim stavom zasnovanim na cinenicama i validnim argumentima - svako 'pljuvanje' u stilu 'ma svi znaju da je taj i taj djubre' (a ja sam mu bio u glavi i znam kakav je covek) - dopustices, po mojoj licnoj proceni ne zavredjuje nikakav dalji komentar.
E snajka, snajka. Prvo izvinjenje što sam u pogrešnom rodu pisao prethodni post. A sad oko pogrešnog shvatanja. Ono da ga je ''neko pretekao 2, čak 3 puta,...'' nije dobro shvaćeno. Rekao sam da je to doživeo ''2-3 puta na takav način da on tako ne pretiče ni vozače zaostale za krug''! Pomenula si neke ''polovične i subjektivne nazovi-argumente''. O čemu pričaš konkretno? Da je izjavio ono za 8 cilindara? Pa jel treba snimak da tražim, šta? Ti si ta koja je, ne znam zašto, subjektivna. Zašto ne ''jedan od najboljih ikada'', nego najbolji? Jel su merilo kvaliteta vozača samo titule? Pa Weber u Jaguaru se skoru svaki put posle spina vraća i ispravlja bolid još u okretanju? Zar to nije jače merilo kvaliteta nego titula u super nadmoćnom Ferariju protiv ekipa kojima su bolidi otkazali 5-6 puta u sezoni? Gde ti je tu subjektivnost? Nema je! Nego jesi uradila onaj domaći iz matematike o bodovima? Pitanje: da li bi protekle tri sezone Šumi uzeo titulu da je Mercedes završio isto trka kao Ferari? Prosto pitanje – da ili ne. Samo dodati bodove Raikonenu npr. i smanjiti Šumiju gde je on profitirao na tom slučaju. Da pojasnim. Recimo poredak 5 krugova pre kraja je Kimi, Šumi, Montoja,...Da se tako završi Kimi uzima 10, Šumi 8. Ali, Kimiju se raspadne bolid, Šumi uzme 10, Kimi nula! I stanje na tabeli Umesto: 10:8 za Kimija, stoji 10:0 za Šumija. 12 POENA PREDNOSTI ZA ŠUMIJA U ODNOSU NA RAIKONENA!!!!! I to se desilo ne jednom u tim sezonama! Da tome dodamo da kad bi bar dva puta se tako nešto desilo u suprotnom smeru,... Ostade Šumi bez par titula i oreola nad glavom! A zamisli još i staro bodovanje 10-6-4... Rezultat gorenavedenog je non stop titula dok ostali završavaju u pesku. DA LI SAM NEŠTO SLAGAO, IZMISLIO, SUBJEKTIVNO REKAO.. A NE ČINJENICE! I NE REKLA-KAZALA, NE POLOVIČNE ČINJENICE VEĆ PRAVO STANJE STVARI! Ono šta hoću da kažem po 27. put je da je Šumi vanredan vozač, ali ne najbolji. Ta izjava je uvreda za druge vozače jer je neistinita. Pa jel si ti gledala Senu, Mensela, Alezija (mog idola inače i najmaleroznijeg vozača kojeg sam gledao,haha), Rozberga (stari snimci iz '84. čini mi se). Ne trudi se da daš odgovor, ovo je bilo retoričko pitanje. Jasno mi je...
Što se mog mišljenja tiče da je loš kao sportista i ličnost, može potvrditi npr. ona činjenica o omalovažavanju drugih, odnosno uzdizanju sebe kada je pričao kad je nadoknadio manjak od dva cilindra svojom ''maestralnom vožnjom''. Nije bilo potrebno da mu ''ulazim u glavu''. Pa to je tako nisko ,... no comment.
Još jednom: ovo su sve činjenice! I to su argumenti koje si tražila. Ili nisu možda?
A što se tiče stavova, izgleda mi da si upravo ti ta koja ovo sve doživljava lično...
A pljuvanja nema i nije ga bilo.
P.S.
Nego imam jedno pitanje, ne samo za tebe. Oko 15 godina pratim Formulu i nisam nikad video da kada neki bolid se okrene, pa zatim završi pored staze, sudije smeju da ga guraju da se vrati na istu? To sam viđao samo u američkoj seriji formule Indy.....
Jel to dozvoljeno po pravilima ili ne. Verni pratioci F1 znaju zašto ovo pitam i molio bih da uz odgovor daju obrazloženje zašto sam ovo pitao...
RaiKkonen 911
10.01.2005., 22:36
Ne mogu da citam ovo sve...samo cu se nadovezati.
Sumaher je bio cesto pretican ovih godina, cak preticanje Sumahera nikome nije bio problem u slucaju da su u osnovi brzi.Posebno sam izdvojio preticanje Hakinena na kemelu jer je bilo legendarno.Takodje, odbrana Raikonena u Melburnu 2003 bila je savrsena. a Sumaher je ne samo izgubio duel vec je i sotetio bolid u travi.Ne mogu(ali hocu ako bude bilo potrebno)da nabrajam SVA preticanja u godinama dominacije ferarija ali bilo ih je dovoljno, sigurno vise nego sto je doticni izveo kada je u konkurenciji sa nekim.
Nije to sad " e on je toliki majstor da ga neko stize stize i ne moze da obidje".To su gluposti.Takodje, nije se tesko prisetiti ludackih pokusaja istog da ocajnicki odbrani svoju poziciju, kao npr. Imola 2004.Njegova odbrana je bila:"Ne znam zasto me Montoja optuzuje za nesto sto je on uradio par sekundi kasnije".Znaci automatski priznaje 100% krivicu i krece u svadju, koja je sporedna.
Da, bas dolikuje sampioonu :roll:
ugadnubaburastem
10.01.2005., 22:59
...Potpisnicima prethodna dva post-a:
...U cemu je vasa poenta?!... :shock: :?: :!: :idea:...
RaiKkonen 911
11.01.2005., 00:13
Jednostavno ne dopustam da prodje izjava da Sumahera preteknu jednom godisnje.
ugadnubaburastem
11.01.2005., 01:25
Jednostavno ne dopustam da prodje izjava da Sumahera preteknu jednom godisnje.
...O.K... :lol: ... A da li je previse za ocekivati da navedete citat izjave koju komentarisete ili na koju replicirate - da bi se znalo kome se obracate i sta je tacno receno... :?: :idea: ...
...Potpisnicima prethodna dva post-a:
...U cemu je vasa poenta?!...
Pratim danima, i ne mogu, a da te ne pitam:
"Kako više imaš snage" ???
Hteo sam da se uključim, ali bih morao da pišem-kucam po tastaturi dok nebi pao u nesvest,
...i opet nebi vredelo,
...i opet neki nebi razumeli !!!
Ovako ću da se distanciram da se nebi još više iznervirao !!!
Ovolika koncentracija gluposti i nebuloza mi totalno ne odgovara !!!
ugadnubaburastem
11.01.2005., 19:56
Ovolika koncentracija gluposti i nebuloza mi totalno ne odgovara !!![/color]
...Eh, dala nana dinar da se u'vati u kolo... :wink: :lol: ...Sve vise shvatam kakva je nadljuska borba elektrifikacija pasivnih krajeva morala biti - nista crnje od mraka... :P 8)
...Eh, dala nana dinar da se u'vati u kolo... :wink: :lol: ...Sve vise shvatam kakva je nadljuska borba elektrifikacija pasivnih krajeva morala biti - nista crnje od mraka... :P 8)
Pa ti si, izgleda, već izrasla u gadnu babu? :lol:
ugadnubaburastem
12.01.2005., 01:30
Pa ti si, izgleda, već izrasla u gadnu babu? :lol:
...Pa neko to pokusava da razvije smisao za humor, izgleda?... :idea: :lol: :twisted:
RaiKkonen 911
12.01.2005., 01:33
Al bi se Mihajlo najezio da vidi o cemu se prica u 'njegovom' topicu. :lol: :lol: :lol:
ugadnubaburastem
12.01.2005., 01:36
Al bi se Mihajlo najezio da vidi o cemu se prica u 'njegovom' topicu. :lol: :lol: :lol:
...Cenis?... :twisted:...Necu pitati kako si postao 'expert' za Mihajlova 'jezenja' - jel' ovo 21. vek ili nije?... :lol: :P :twisted:
Espanol
12.01.2005., 01:43
...Cenis?... :twisted:...Necu pitati kako si postao 'expert' za Mihajlova 'jezenja' - jel' ovo 21. vek ili nije?... :lol: :P :twisted:Cela priča o Mihajlu je jedna poduža priča o "kiselom grožđu"... :wink: :lol:
RaiKkonen 911
12.01.2005., 01:45
ugadnubaburastem-ala ga ti EDIT-ujes. :lol:
ugadnubaburastem
12.01.2005., 01:47
...Cenis?... :twisted:...Necu pitati kako si postao 'expert' za Mihajlova 'jezenja' - jel' ovo 21. vek ili nije?... :lol: :P :twisted:Cela priča o Mihajlu je jedna poduža priča o "kiselom grožđu"... :wink: :lol:
...Koja, avaj, za neke po definiciji ne moze da ima srecan kraj...(u slucaju naleta emocije razbiti casu)... :P :lol: :wink:
Espanol
12.01.2005., 01:54
...Koja, avaj, za neke po definiciji ne moze da ima srecan kraj...(u slucaju naleta emocije razbiti casu)... :P :lol: :wink:Jel to kad bude deseta titula? :lol: :lol: :lol:
ugadnubaburastem
12.01.2005., 02:03
ugadnubaburastem-ala ga ti EDIT-ujes. :lol:
...Aaaah, kako je to dirljivo kada neko predano prati tvoj rad... :lol: 8) :P
ugadnubaburastem
12.01.2005., 02:06
:P :lol: :wink:Jel to kad bude deseta titula? :lol: :lol: :lol:[/quote]
...Ma jok... :wink: :lol: 8)
ns-kika
14.01.2005., 02:42
:P :lol: :wink:Jel to kad bude deseta titula? :lol: :lol: :lol:
...Ma jok... :wink: :lol: 8)[/quote]
HAAAAAHAAAHHHAAAA :lol:
Nadajte se. Ko se kup'o, kup'o se!
ugadnubaburastem
17.01.2005., 20:48
... :lol: Kikic, pa ovo je sampionski prvi post-iiic...:lol:
Espanol
17.01.2005., 23:44
... :lol: Kikic, pa ovo je sampionski prvi post-iiic...:lol:Pa još smešan... :lol: :lol: :lol:
ugadnubaburastem
18.01.2005., 02:07
Ali istinit...
...A, sta ga to, molicu fino 8) , cini istinitim (osim tvoje ogromne zelje i 'figa' stegnutih do bola :P :lol:)... :?:
ugadnubaburastem
18.01.2005., 02:10
... :lol: Kikic, pa ovo je sampionski prvi post-iiic...:lol:Pa još smešan... :lol: :lol: :lol:
...Ih, ta nismo jos nista culi, PP... :D :P Cek' da Mijoni dobaci repliku... :lol: :wink: :arrow:
Espanol
23.01.2005., 00:12
http://forum.krstarica.com/images/automobilizam/0001
RaiKkonen 911
23.01.2005., 00:14
Dobar link. :lol: :lol: :lol: :lol:
hvala ti Boze :lol: :lol: :lol: :lol:
Espanol
23.01.2005., 00:50
Zašto mi se javlja da će Nana, Rile, Sanja...biti zadovoljni gornjim izveštajem? :wink: :lol:
RaiKkonen 911
23.01.2005., 00:52
Aj da ne editujem, bila je pokvarena slicica.
E sad , Boze, sto nije ostala pokvarena? :cry: :cry:
:lol: :lol: :lol:
RaiKkonen 911
23.01.2005., 00:54
Jel to ona ista staza sto ce da bude samo nasa 5 dana, dok novinari islikaju mp4/20? :lol: :lol: :lol:
Espanol
23.01.2005., 00:57
Jel to ona ista staza sto ce da bude samo nasa 5 dana, dok novinari islikaju mp4/20? :lol: :lol: :lol:Samo polako i staloženo. Promocija je jedno a tata Šumi + Ferari drugo... :wink: :lol:
ugadnubaburastem
24.01.2005., 02:58
Zašto mi se javlja da će Nana, Rile, Sanja...biti zadovoljni gornjim izveštajem? :wink: :lol:
http://www.f1-info.cz/images0014/1996_go_kart_1_ms.jpg
...Cuuuvaaaajjjjj...!!!
8) :D :arrow:
ugadnubaburastem
24.01.2005., 03:12
Aj da ne editujem, bila je pokvarena slicica.
E sad , Boze, sto nije ostala pokvarena? :cry: :cry:
:lol: :lol: :lol:
http://www.theage.com.au/ffximage/2004/08/16/michael_schumacher_narrowweb__200x283.jpg
:lol:
ugadnubaburastem
24.01.2005., 03:15
Jel to ona ista staza sto ce da bude samo nasa 5 dana, dok novinari islikaju mp4/20? :lol: :lol: :lol:
http://www.sitopreferito.it/assets/images/foto14_michaelschumacher.jpg
...Ja, ja... :lol:
RaiKkonen 911
24.01.2005., 03:22
Iskopajte mi oci. :lol: :lol: :lol:
Ne, uopšte !!!!
Odakle ti ta ideja ???
Ja uporno pokušavam, godinu dana, de nekima obljasnim
da je tata ustvari veliki TATA !!!
E, sad ako su pametni, i ako su mudri, pa još pređu u naše redove - biće dobro, vrlo dobro !!!
Napokon će i Oni da navijaju za pobednicku ekipu posle dužeg vremena !!!
Dakle:
Klub FERRARI F1 prima nove članove od 01.02.2005.god. - 01.03.2005.god.
a onda gledamo već viđeno - "TATU" i radujemo se svi zaledno !!!
Dont_Break_The_Oath
25.01.2005., 14:44
Pa ce opet sve da se crveni,Od Melburna,preko Evrope pa sve do Sangaja.
Pa ce opet sve da se crveni,Od Melburna,preko Evrope pa sve do Sangaja.
pa zar nije bilo dosta?Ajd sad malo mi..
Dont_Break_The_Oath
26.01.2005., 12:12
Ko vam je kriv sto ne umete da napravite dobar tim sa konkurentim vozacima.
I ocigledno da ce vladavina M.Schumachera jos trajati.
Vidjecemo jos oko toga,inace cemu sve to?
RaiKkonen 911
26.01.2005., 13:38
Neka, pusti crvene da sanjaju...
Imaju jos samo mesec i nesto dana...i sta ce jadnici posle?
Gde ce ti dusa covece... :lol:
ugadnubaburastem
26.01.2005., 14:10
Neka, pusti crvene da sanjaju...
Imaju jos samo mesec i nesto dana...i sta ce jadnici posle?
Gde ce ti dusa covece... :lol:
http://pro.corbis.com/images/UT0060506.jpg?size=67&uid={23f5f2fe-306a-4078-858c-bc98019f3a39}
...Hi, hi, hiiiiiii... :lol:
Uau,slika je odlicna.A za Schumija,sve NAJ,NAJ,NAJ.
Jednom recju covek je FENOMENALAN.
Scorsese
28.01.2005., 04:45
Samo polako i staloženo. Promocija je jedno a tata Šumi + Ferari drugo... :wink: :lol:
A kako bi bilo da izbrisemo ovaj plus i stavimo tog Sumija u neki drugi "mali" tim. Mozda taj veliki "TATA" i ne bi bio tako veliki, mozda bi i njemu "odlazio" menjac, mozda bi se i on dimio sa strane, a mozda bi on stuckao od dima iz Ferrari-jevog auspuha. Mozda! A mozda i ne, mozda je on stvorio Ferrari, a ne Ferrari njega!???
A kada ce stvarno da se izbrise taj plus? To se nikad ne zna: PANJEVI imaju najdublje korenje.
ugadnubaburastem
28.01.2005., 19:04
Samo polako i staloženo. Promocija je jedno a tata Šumi + Ferari drugo... :wink: :lol:
A kako bi bilo da izbrisemo ovaj plus i stavimo tog Sumija u neki drugi "mali" tim. Mozda taj veliki "TATA" i ne bi bio tako veliki, mozda bi i njemu "odlazio" menjac, mozda bi se i on dimio sa strane, a mozda bi on stuckao od dima iz Ferrari-jevog auspuha. Mozda! A mozda i ne, mozda je on stvorio Ferrari, a ne Ferrari njega!???
A kada ce stvarno da se izbrise taj plus? To se nikad ne zna: PANJEVI imaju najdublje korenje.
...Vec smo elaborirali na temu viseputno :roll: - obzirom na broj post-ova, za oprostiti je sto to ne znas, ali, kada vec koristis padobran u cilju ukljucivanja u divan, bilo bi lepo i korisno da se, citajuci prethodne stranice (pretpostavka je da te tema zanima) - informises. Dakle, naoruzati se argumentima i elementarnim cinjenicama pre penjanja na stolicu - naravno, pravilo vazi za razumne, punoletne pojedince (u slucaju da ti je broj godina jednak broju post-ova, povlacim rec). Fala.
ugadnubaburastem
28.01.2005., 19:11
Uau,slika je odlicna.A za Schumija,sve NAJ,NAJ,NAJ.
Jednom recju covek je FENOMENALAN.
...Fala, kico, fala... 8) :wink: Tako si lepo prozeo temu, da moram da se slozim... :D Dobro nam dosao... :D :!:
Scorsese
29.01.2005., 02:12
...Vec smo elaborirali na temu viseputno :roll: - obzirom na broj post-ova, za oprostiti je sto to ne znas, ali, kada vec koristis padobran u cilju ukljucivanja u divan, bilo bi lepo i korisno da se, citajuci prethodne stranice (pretpostavka je da te tema zanima) - informises. Dakle, naoruzati se argumentima i elementarnim cinjenicama pre penjanja na stolicu - naravno, pravilo vazi za razumne, punoletne pojedince (u slucaju da ti je broj godina jednak broju post-ova, povlacim rec). Fala.
U vezi sa brojem mojih post-ova mogu da kazem da nam je priroda dala dva oka, dva uha i jedna usta, da bi vise gledali i slusali, a manje pricali...
Nakon dugog citanja teme (koja me je interesovala) o "jajima", "bradama u krivini" i arogantnom "prepucavanju" sa (ne)istomisljenicima, a ne o M.Sumaheru i njegovoj superiornosti potkrepljenoj sa dosta argumentacije, pokusao sam da ovoj elaboriranoj kao sto i Vi kazete, "nadam se" i apsolviranoj (ja bih rekao promasenoj) temi dam pravac ka zakljucenju. U sustini niko nista nije ni rekao, niko ni saznao o ovom velikanu F1. Sve se svodi na "pljuvanje preko plota", nema ni traga od ozbiljnosti, na kojoj jako insistiraju celnici i ustaljeni clanovi ovog foruma.
Hvala.
ugadnubaburastem
29.01.2005., 03:59
U vezi sa brojem mojih post-ova mogu da kazem da nam je priroda dala dva oka, dva uha i jedna usta, da bi vise gledali i slusali, a manje pricali...
Nakon dugog citanja teme (koja me je interesovala) o "jajima", "bradama u krivini" i arogantnom "prepucavanju" sa (ne)istomisljenicima, a ne o M.Sumaheru i njegovoj superiornosti potkrepljenoj sa dosta argumentacije, pokusao sam da ovoj elaboriranoj kao sto i Vi kazete, "nadam se" i apsolviranoj (ja bih rekao promasenoj) temi dam pravac ka zakljucenju. U sustini niko nista nije ni rekao, niko ni saznao o ovom velikanu F1. Sve se svodi na "pljuvanje preko plota", nema ni traga od ozbiljnosti, na kojoj jako insistiraju celnici i ustaljeni clanovi ovog foruma.
Hvala.
...Kao iskrenom postovaocu, zahvaljujem na ukazanoj poslovici - slazem se, cutanje, u nekih vise no u drugih, jeste zlato i neki, doista, deluju inteligentnije kada cute...
...Obzirom na broj onih koji svoj istup na ovom forumu vide kao jedinstvenu priliku da plasiraju akomuliranu negativnu energiju na cesto primitivan nacin, koristeci prostor za jednokratne izlive netrpeljivosti, uvrede na licnoj osnovi i 'pljuvanje' zasnovano na 'argumentima' tipa 'tako je jer ja tako kazem' i 'ma, to svi znaju' - ne treba da cudi sto svaki sledeci autor slicnih premisa na temu 'sada cu ja da vam kazem sta bi bio Schumacher da nije srastao zadnjicom za Ferarri', a koji, pri tom, cesto ima ozbiljne poteskoce da razume kakve to veze ima Beneton sa karijerom Michaela Schumachera - tesko da nailazi na iole ozbiljniji tretman. Obzirom da ste zainteresovano 'prosli' kroz topic-e na ovom forumu, trebalo bi da ste to uocili, bas kao i nekolicinu pokusaja da se onima koji ne raspolazu argumentima, spremnoscu da saslusaju suprotno misljenje i prihvate da nisu (kada nisu) u pravu, ali zato raspolazu 'stavom', objasne elementarne istorijske i aktuelne cinjenice vezane za ovaj sport. A za to nije potrebna ekspertiza iz oblasti, mada je neki ovde svakako imaju, vec opsta kultura i sklonost da se, relativno redovno, saslusa cak i g. Veljko Petrovic, na primer.
...Da pojasnim - 'promasenost' se, u Vasem slucaju, odnosi na vreme u kome postavljate pitanje(a) - umesto kondicionala, daleko je primereniji perfekat, jer je na to 'pitanje', odnosno hipotezu, odavno dat odgovor i moze se lako pronaci u istorijatu F1 i podacima o karijeri M. Schumacher-a...Takodje, 'superiornost' Michaela Schumachera jeste fakt - dokumentovan fakt, ukoliko se kao parametar uzimaju opste prihvaceni standardi, vazeca regulativa i zvanicni rezultati. Vazeci za sve. Cinjenice su