PDA

Vidi punu verziju : Dopisivanje

Cypress Hill
24.03.2004., 14:59
Ocu da se sa nekom dopisujem. :oops:

11.04.2004., 19:42
nasao si pravu , osobu za to. I meni je dosadno i volela bih da se sa nekim dopisujem.

ch1zra
17.04.2004., 03:23
khm.. a kome nije dosadno u ovom nasem prokletom zr-u... ?
o_0

Cypress Hill
19.04.2004., 00:47
Ej ajde da se nadjemo na krstarici u 15h Ja sam iz zr ajde se nadjemo

ch1zra
19.04.2004., 02:46
hmmm.. a gde si nasao bas u 15 h... daj da se nadjemo kao ljudi negde oko 1-2 nocu :)
onda je interesantno...
dodjite u ponedeljak oko 1 u #sobica_zr na krstarici.. meni je isti nick 8)

srdjanu
12.07.2008., 11:14
I ja hocu sa nekom da se dopisujem,jel ima neka?:bye:

BO{r-}iC_K@!
12.07.2008., 12:53
Imam ja..njaaaa...ja sam klinka :)

KROSTIC
12.07.2008., 14:30
ja necu da se dopisujem 8)

Dulle_
12.07.2008., 15:41
naravno da vam je dosadno kad samo camite za kompom :D

Difovac Zr
12.07.2008., 23:22
Oću i ja da se sa nekom.........dopisujem, naravno :rotf::rotf::rotf:

Dulle_
13.07.2008., 02:12
a stvarno ste parodija :D dosadno vam je u zr-u.. a vi umesto da se nadjete u gradu i cirkate negde... vi se dogovarate da se nadjete na krsti... ne verujem ... kako meni nije dosadno ? i ljudima oko mene ? juce sam bio sa devojkom na peskari, uzeli pedalinu otisli preko napili se.. supe bilo... danas ceo dan se vozali kolima po elemiru i tarasu... sutra zvao ortak da pravimo riblju corbu kotlic bla bla.... a mozda je bilo bolje da sam seo za komp i dopisivao se preko msn :) koliko puta sam hteo da napravimo neki okup mi sa foruma zr.. i uvek ista prica... a hladno.. toplo.. ne valja... mrzi me... bvzv. e idem sad na krov pozz.

Pera Kojot Genije
13.07.2008., 23:14
ni meni nikada nije dosadno :D

Nego Dulle, navati li onog lika sto ti s*ebo objektiv?

KROSTIC
14.07.2008., 01:12
naravno da vam je dosadno kad samo camite za kompom :D

Ja samo uvece ejdno sat vremena,inacese strava provodim sa ortacima i mzoda idem na mroe znaci super xD i ljudi daj skidaj te se sa kompoa idite naopojle u zivot

Dulle_
16.07.2008., 03:12
ni meni nikada nije dosadno :D

Nego Dulle, navati li onog lika sto ti s*ebo objektiv?

radim na tome :) mislim policija radi.. ja sam im predao ime prezime ulicu broj od lika.. a oni neka rade svoje.

specnaz.
16.07.2008., 15:01
radim na tome :) mislim policija radi.. ja sam im predao ime prezime ulicu broj od lika.. a oni neka rade svoje.

Dulle, policija je tu u ovoj situaciji samo da utvrdi cinenicno stanje. Taj lik nije ucinio nikakvo krivicno delo (osim ukoliko te nije povredio), tako da drzavni organ ovde ne pokrece postupak ex officio, dakle po sluzbenoj duznosti, vec se postupak mora pokrenuti ex privato, dakle na privatan zahtev zainteresovane strane.

Drugim recima, ukoliko zelis da ti se steta nadoknadi, morash se obratiti sudu, odnosno podneti tuzbu za naknadu prouzrokovane stete!!! Policija nema veze sa tim...

Ona je tu bila samo da utvrdi identitet doticnog, a posto si ti verovatno to odradio sam, njihova uloga se gubi. Mogu eventualno da ga kazne zbog kacige ili nekog drugog prekrsaja, koji si ti zabelezio preko slike, ali ti policija nece srediti da ti nadoknadi stetu...

Moram samo da te upozorim da nisam siguran koliko je zaista pametno podizati tuzbu zbog takve stete, uzevsi u obzir troskove advokata, takse na tuzbu, presudu, mozda svedoke i ostale sudske troskove, kao i tvoje cimanje i eventualne neprijatnosti koje iz svega mogu da proizadju.

U svakom sl. morash videti sa advokatom, a ukoliko znash, tuzbu mozesh da napisesh i sam ;), sud je duzan da je prihvati, bez obzira na koji nacin si je sastavio...

Dulle_
16.07.2008., 15:38
hvala bate na savetu.. imacu u vidu... mislim da ga necu tuziti ... pun mi je q... sudova i tuzbi... nek mu je na cast to sto ne zna da vozi .. drugim recima ko ga je*e

ch1zra
16.07.2008., 21:50
ako nista, znas gde zivi }:]

:P

dachazr
06.08.2008., 05:03
Dopisuje li se neko sa forumašicom?

UltraZvuk
06.08.2008., 08:42
Najbolje da susret napravite u 5 ujutro... daj bre ljudi, ja da imam vremena na bacanje, ja bih visio sa društvom po gradu... na štrandu... peskari.. adi... roštilj, koješta.
Katastrofa... a posle se žalite kako je smorina, i kako se ništa ne dešava i ne može da se uradi u gradu. Pa naravno da ne može pored kompa ili u 3 popodne (kad ustanete) ništa da se uradi.

dachazr
06.08.2008., 09:05
E nek si im očitao, i vreme je bilo, lenčugama, ne bi ustali ni zbog golicanja sa nekim ribama...

dachazr
07.08.2008., 04:56
...Daj bre ljudi... ja bih visio sa simpatijom na Štrandu...
Katastrofa...kako se ništa ne dešava i ne može da se uradi ... Pa naravno da ne može pored kompa...ništa da se uradi.

:ok:
Eto, i mene je iskritikovao... :rumenko:
Lepo me žena zove, i to već koji put, da dođem kod nje u NS , da se upoznamo i da pravimo na Štrandu zamkove od peska...a ja...vidi se...blejim ovako sam... :(

UltraZvuk
07.08.2008., 08:18
Cigan si dačo najveći... pa treba da ideš na štrand.... još kad malo baciš pogled preko zamka ili preko ramena ženice... da vidiš šatirane novosađanke... ihaaj :) O tome ti pričam :)

dachazr
07.08.2008., 08:24
Cigan si dačo najveći... pa treba da ideš na štrand.... još kad malo baciš pogled preko zamka ili preko ramena ženice... da vidiš šatirane novosađanke... ihaaj :) O tome ti pričam :)

Smrade jedan :)...pa ti baš znaš znanje...:)... i ova je šatirana...:lol: :ok:
Ma teška sam stoka...šta da ti kažem...:rumenko:
Videćeš kad omatoriš...:rumenko:
:bye: Svaka ti čast... :ok:

zr mc
08.08.2008., 22:40
aja aja aaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!