PDA

Vidi punu verziju : Voljevci

lord sit
23.04.2008., 00:45
Na obroncima Sokolskih planina lezi staro selo Voljevci sa svojim zaseokom Ivanovici,a ispod njega sa brda pogled seze na drinsko jezero,a preko, brda u Bosni se vide,mesto idealno za odmor,ima i visinu i vodu,postoji cak i lokalno lovacko udruzenje,ribolov je u punom zamahu,a ljubitelji svake vrste ekstremnih sportova bi se sasvim sam siguran ne samo dobro snasli u ovom podneblju vec mislim da ceznu za ovakvim parcetom prirode koja na jednom mestu na relativno malom prostoru od nekih par desetina kilometara kvadratnih pruza toliko mogucnosti u smislu povezivanja planine i jezera u jednu celinu da se takav predeo kod nas ne ume iskoristiti,a imamo mozda takvih par mesta,sledeci put cu postaviti i neke slike da bi se napisano moglo i videti,pa Voljevcani,a znam da vas ima i po belom svetu i po nasim gradovima gde ste.

turcin
18.05.2008., 10:46
Nisam odatle oreklom ali sticajem okolnosti sam prolazio kroz taj predeo,i imao srecu da se zadrzim par dana stvarno je fantasticno,a vidim da taj kraj vec forsiraju i na tv emisijam o lovu,ribolovu,daj raspitaj se ima li iznajmljivanje privatnog smestaja tamo i koja je cena kao i sta obuhvata,ako te ne mrzi voleo bih tamo provesti jedno dobrih 15-ak dana.

nensy4ever
19.05.2008., 14:03
josh kad bi nam neko okachio neke slike odande bilo bi dobro ;p