Vidi punu verziju : LAZAREVAC . Dobrodošli !!!
Whitesnake
21.04.2008., 05:07
Pa da vidimo ima li lazarevčana ovde.Dobrodošli svi na temu o Lazarevcu.
CasperW
25.04.2008., 02:22
Ja nisam iz Lazarevca ali sam sentimentalno vezana za taj grad...moram priznati !!!! A narocito za jednog Sashu hehe
Whitesnake
18.05.2008., 08:43
Ja nisam iz Lazarevca ali sam sentimentalno vezana za taj grad...moram priznati !!!! A narocito za jednog Sashu hehe
Ah,ljubav :) ...
bezibre!
17.06.2008., 17:20
al nam je gužva...:mrgreen:
Whitesnake
18.06.2008., 01:27
al nam je gužva...:mrgreen:
Ko u Inđiji na Peppersima :D!
P.S. Promeni avatar,ružan je :D:D:D
Saint Andrew
06.07.2008., 04:14
Nisam ni ja iz LA-a,ali znam dosta ljudi koji su iz tog grada. Pozdrav Lazarevcu!
SAKY!!!!
24.07.2008., 22:40
CAO SWIMA!!!Ja sam se pre godinu dana doselila u LA...Medjutim nemam bas neko misljenje o njemu,werowatno zato sto ga nisam dowoljno upoznala a nemam ni drustwa u njemu jer mi je skola u Beogradu....:(Bas steta,wolela bih da bolje upoznam owaj grad....
SAKY!!!!
24.07.2008., 22:58
CAO SWIMA!!!!Ja sam se prosle godine doselila u LA ali i nemam bas neko misljenje o njemu...To je werowatno zato sto ga nisam dobro upoznala a i nemam bas nikakwo drustwo u njemu...Za to je kriwa skola jer je u Beogradu.Bas steta,ja bih bas wolela da upoznam owaj grad,takodje i neke ljude u njemu!!!
SAKY!!!!
25.07.2008., 00:15
Sorri narode sto sam napisala dwe slicne porukice ali komp me zeza...:otkacio:
Whitesnake
25.07.2008., 20:19
CAO SWIMA!!!Ja sam se pre godinu dana doselila u LA...Medjutim nemam bas neko misljenje o njemu,werowatno zato sto ga nisam dowoljno upoznala a nemam ni drustwa u njemu jer mi je skola u Beogradu....:(Bas steta,wolela bih da bolje upoznam owaj grad....
A odakle si se doselila !? Ja tu zivim ceo zivot,mada nisam tu rodjen,ali sam zadnjih godina i ja u Beogradu vishe poshto sam tamo zavrshio srednju,a sad i studiram isto!Inace L.A. je super mesto,samo da ga malo bolje upoznash,ima i mesta za izlazak,i za rekreaciju odmor,itd...
SAKY!!!!
27.07.2008., 03:20
Pa,doselila sam se iz Tutina(ako znas gde je to uopste...)Werujem da je LA zanimljiw grad ali dzaba kada nemam nikog ko bi mi ga pokazao...:(
Whitesnake
27.07.2008., 21:20
Pa,doselila sam se iz Tutina(ako znas gde je to uopste...)Werujem da je LA zanimljiw grad ali dzaba kada nemam nikog ko bi mi ga pokazao...:(
Znam za Tutin,kod Novog Pazara...pa imam ja do yaya ekipu,mi izlazimo u pivnicu i Lanac 2,to su ti rockerska mesta,pa ako hocesh mozesh sa nama da zaglavish tamo na PiWo :)!
Inace u Lazarevcu od znamenitosti i nema shta toliko mnogo da se vidi...iapk je ovo rudarsko mesto :D
Whitesnake
27.07.2008., 21:21
Nisam ni ja iz LA-a,ali znam dosta ljudi koji su iz tog grada. Pozdrav Lazarevcu!
A koga znash sve ??? Pozdrav...
SAKY!!!!
27.07.2008., 23:28
Hwala na poziwu,razmislicu...:)Inace sam htela da pitam da li u Lazarewcu postoji aerobik?Bawila sam se njime pa bih nastawila...:bye:
SAKY!!!!
27.07.2008., 23:30
P.S.
Da ne znas mozda tzw Tosketa,mladja generacija?
Whitesnake
27.07.2008., 23:41
Hwala na poziwu,razmislicu...:)Inace sam htela da pitam da li u Lazarewcu postoji aerobik?Bawila sam se njime pa bih nastawila...:bye:
E nemam pojma za aerobik,ima par teretana,mada ja nisam u tom fazonu pa i nisam upucen bash shta,gde,kako,kad i tome sl :)
lukaigane
29.07.2008., 07:35
i ja kao ti....ma,neka smo ...da smo živi i zdravi....
lukaigane
29.07.2008., 07:36
CAO SWIMA!!!!Ja sam se prosle godine doselila u LA ali i nemam bas neko misljenje o njemu...To je werowatno zato sto ga nisam dobro upoznala a i nemam bas nikakwo drustwo u njemu...Za to je kriwa skola jer je u Beogradu.Bas steta,ja bih bas wolela da upoznam owaj grad,takodje i neke ljude u njemu!!!
došla si iz dijametralne pozicije na planeti,nije lako istrpeti toliku promenu,ali se može...
Whitesnake
29.07.2008., 17:17
i ja kao ti....ma,neka smo ...da smo živi i zdravi....
A shta i tebi srce ostalo ovde za nekom nashom sugradjankom ili shta vec :D:D:D ????