Vidi punu verziju : ajde sad
Da li je vaznija pamet ili izgled,ali iskreno?
blackground
09.05.2003., 19:11
Za vezu pamet, a za jedno vece izgled.
Moon_flower
09.05.2003., 19:56
Pamet :))))
Da li sam ovo dobro rekla ja sam plavusha...:)
Mala roze Maca
10.05.2003., 12:31
e kad bi moglo oboje bilo bi SUPER.ali u principu bo9lje je da je zanimljiv i te fore nego samo da izgleda lepo
black-devil
11.05.2003., 21:18
pa pamet je najvaznija, izgled je bitan za prvi pogled, a posle toga vise nije vazan nimalo, jer lepota je prolazna a covek ostaje onakav kakav jeste:)
TON BEZ SLIKE NISTA NE VREDI A NI OBRNUTO!!!
crvenokosa
12.05.2003., 09:35
Spoj lepote i pameti! Da se nelazemo izgled je veoma bitan, ali ukoliko neposedujes duhovnu lepotu, onda ni tvoja fizicka nemoze da dodje do irazaja. Uostalom lepota je bitna na prvi pogled sve ostalo dolazi iz glave!!!!
Gazdarica
12.05.2003., 12:43
Pamet, naravno... Ali, mora da postoji i bar minimum fizicke dopadljivosti...
anastazija
14.05.2003., 10:39
Pamet. Fizička privlačnost jeste neophodna, ali za nju nije neophodna lepota, nego hemija.
Ma pamet je vaznija bre,lepota je prolazna:))))
milkica
14.05.2003., 17:22
Sve je bitno.Svako je na svoj nacin privlacan i lep.Pamet je ono sto lepotu cini lepotom.
black-devil
14.05.2003., 18:31
joj coka:))))))) tooooooooo:)
odavno nisam cula nesto ovako dobro. Milkice sve pohvale.
hyperbaba
15.05.2003., 13:16
nijedna pametna zena nece reci da je lepa, ali svaka lepa ce reci da je pametna:)))
black-devil
15.05.2003., 15:56
ja nisam ni lepa, a nisam ni pametna, ja sam tu negd eizmedju:)))
ja nisam ni lepa, a nisam ni pametna, ja sam tu negd eizmedju:)))
Kada zena nije lepa odrzava brak radjanjem a lepotu supruge nadoknadjuje ugledom majke.
Znam da nisam savrsen, ali neki delovi mog tela su bez greske.Lepota i pamet ne samo da cesto nisu zajedno u jednom telu nego stanuju u dve odvojene zgrade a pripadaju jednoj osobi ali na jednom i drugom se kroz zivot moze puno toga uraditi.Telo treba negovati i cuvati u njemu smo u stvari mi a danas postoje ustanove koje su upravo namenjene ovom drugom, pameti.
Culi smo svi onu da covek ceo zivot uci i opet glup se pridruzi vecini.
black-devil
18.05.2003., 18:56
i gde ja spadam, kad nisam lepa a ni pametna?:)
ja sam samo profigovana:)
red_Sonja
18.05.2003., 22:45
Dok je nasla sta je trazila,izgubila je sto je imala.
ZRENJANINAC
19.05.2003., 13:13
Moze devojka da bude lepa a glupa , glupa a lepa ... tako da nema to nikakvog znacaja ... tako da bolje da je onako simpaticna a pametna ... j*bo ti lepotu ako ona nemoze da sklopi dve recenice ...
pozz iz zrenjanina
i gde ja spadam, kad nisam lepa a ni pametna?:)
ja sam samo profigovana:)
profiGOVANA cudan izraz da to nije satrovacki?
black-devil
22.05.2003., 16:28
pan nije:)
dacaarapovic
22.05.2003., 17:12
Da li je vaznija pamet ili izgled,ali iskreno?Pamet naravno!
Pamet, naravno, zato što pored takve osobe na izgled nećemo ni obraćati toliku pažnju.Vreme sa takvom osobom je kvalitetno vreme, uvek možeš nešto novo da naučiš.Za mene, pamet je uvek na prvom mestu.
IZGLED! KAKO BI MOGLA DA SE SMUVAS SA NEKIM RUZNIM!
black-devil
23.05.2003., 19:32
Avril, recimo na taj nacin sto ga volim:)
JaH_G|rL
24.05.2003., 12:42
Pamet. Fizička privlačnost jeste neophodna, ali za nju nije neophodna lepota, nego hemija.
Dovoljno receno ;)
Pamet. Lep a glup muskarac NE MOZE da me privuce.
malecka
04.06.2003., 00:42
pamet sta mu vredi lepota kad s njim sem o kozmetickim preparatima i modi ne mogu ni o cemu drugom da pricam...
;)))
vAtErPoLiStA
25.06.2003., 05:50
PAzu sad ovo zamisli ispred sebe 2 tipa jedan je lep do bola,a glup a drugi je ruzan u cvikerima masna kosa i neki sako koji nije skidao mesec dana ko hari poter na tu foru :) koga bi ti izabrala?
VATERPOLISTA
25.06.2003., 05:54
Pazi sad zamisli ispred sebe 2 tipa jedan lep ko slika ono perfektno ali glup a drugi neki balavac koji nosi tegle a ne naocare masna kosa sako koji nije menjao 2 meseca...i tako dalje mislim sta tu da se kaze. ja mislim da bi ti izabrala onaj koji je lep ali glup (i sta ce ti decko pametniji od tebe?)
pcelica
25.06.2003., 12:55
pamet.
pametni tipovi vode racuna o sebi, tako da tesko mogu biti masni, (a danas postoje i sociva), debeli ili sta vec.
mislim pamet ali ja volim lep izgled.
Zile Cvile
26.06.2003., 21:30
i u stvarnom zivotu i u prirodi
nepotpisani
30.06.2003., 23:26
Da li je vaznija pamet ili izgled,ali iskreno?Jedan muski odgovor.Lep auto bez motora nista ne znaci, mozes samo da ga gledas. 8)
anastazija
01.07.2003., 11:58
Pazi sad zamisli ispred sebe 2 tipa jedan lep ko slika ono perfektno ali glup a drugi neki balavac koji nosi tegle a ne naocare masna kosa sako koji nije menjao 2 meseca...i tako dalje mislim sta tu da se kaze. ja mislim da bi ti izabrala onaj koji je lep ali glup (i sta ce ti decko pametniji od tebe?)
Pa nisu sve ovolike krajnosti. Od ova dva lika sigurno ne bih birala ni jednog, ko me tera. Inače, uvek sam za pamet i naravno, mora da postoji hemija. Kad nekog zavoliš, onda ti je i lep.
Da bi ti se neko svideo,mora da te privuce fizicki,a posled olazi ona druga ,vaznija strana,pamet.Treba da pokusas da nekako spojis ta dva.Nije tesko,ali ne znam kakvi su ti kriterijumi, razlog.Ako je neka kres varijannta,pa pamet nije stvarno bitna...
posmatrac
01.07.2003., 17:20
bas si ti meni pametna cim postavljas ovakva pitanja!!!
pusti me da pogadjam. simonice, tebi je vazniji izgled!!??
:twisted: :lol:
Mislim da su dusevna lepota i pamet,nesto sto ostaje zauvek.Sta vredi onima,koji svoju lepotu,kada progovore,bace pod noge?!
black-devil
04.07.2003., 15:23
lepota je prolazna a pamet vecna, za mene je karakter najvazniji kod osobe:)
materina_maza
05.07.2003., 11:11
Jedan muski odgovor.Lep auto bez motora nista ne znaci, mozes samo da ga gledas. 8) [/b][/quote]
Udaj se za mene :)
Fizicki izgled u pocetku je primaran i lepoj i zgodnoj devojci je lako u samom startu,uvek je primecena.Ali ako je povrsna postaje nezanimljiva i odbacena.Spoj lepote i pameti je idealno.
Ma najbolje biti ruzan,ljepota je i tako :lol: prolazna
U potpunosti se slažem sa ZRENJANINCEM-šta vredi lepa faca kad je šuplja iznutra.Ok,lepo je dan-dva sa takvom pojavom prošetati da vide ljudi ali valjda mora nešto i da se priča! :roll: 8) :wink:
black-devil
24.07.2003., 19:23
pa ja vam lepo kazem da je lepota prolazna, bitan je karakter, srce i dusa osobe, ja ne zavolim izgled od osobe vec njegovu pricu, nacin pricanja, ponasanje itd:)
pa ja vam lepo kazem da je lepota prolazna, bitan je karakter, srce i dusa osobe, ja ne zavolim izgled od osobe vec njegovu pricu, nacin pricanja, ponasanje itd:)
E,"crna đavolice" OVDE ĆU DA SE SLOŽIM SA TOBOM,MORA DEČKO/DEVOJKA DA POSEDUJE I ZDRAV SMISAO ZA HUMOR,A ZA TO JE SLOŽIĆETE SE SA MNOM IPAK POTREBNA PAMET-ČINI MI SE VIŠE NEGO LEPOTA!! 8) 8) 8) :P
Ja se stvarno izvinjavam sto se mesam, ali iz prakse smatram da je najvaznije to da li je neko emotivno, i u opste NORMALNA osoba (drugim recima, da je Covek). Lepota je prolazna, a inteligencija dobro dodje kad si sam pa od bede resavas ukrstene reci. :D
neatraktivni moraju da se trude da budu primeceni pa ce samim tim vise da rade na sebi i bice, jel da, interesantniji.
ne bih decka koga mogu samo da drzim u vitrini :lol:
opet, ne bih ni decka sa kojim cu samo da razglabam o teoriji relativiteta :lol: :lol:
hm, mislim da se slazem sa cpkujem......
Ni jedno ni drugo pogotovo ako je to sve sto opozit poseduje...
nenadbelancic
30.07.2003., 14:21
ja nisam ni lepa, a nisam ni pametna, ja sam tu negd eizmedju:))) olor=blue][/color]ti si me ocarala odgovorom jer sam i ja ta zlatna sredina to je i najbolje tako da se slazem sa tvojim misljenjem