Vidi punu verziju : GRUPA "PASCHAD" iz PRistine
Stranice :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
prdim glasno
21.06.2008., 21:48
Pa, konacno si ukapirao! Da nema sujete ne bi bilo ni umetnosti. Sto veca sujeta, valjda velicanstvenija umetnost. A toliko ste sujetni da ste prosto grandiozni, po umetnosti mislim, umetnici dragi. Bas bi bilo dosadno da niste.
A sto potenciram sujetu?... Hm, pa valjda da bi ti ogluveo od vlastitog prdeza.
Meni se bas svidja ovaj Niko kao Ja. I mislim da je musko.
Haugh, Zabrljivko, care!
Ne znam u kom veku ti zivish, ali niko ovde vech odavno ne smatra sebe umetnikom.
Jedini umetnik u doslovnom smislu rechi je Accordo koji ne svira vishe, ali je od 2000te odlichan slikar i ima za to dokaza.
p.s.
Volim kad koristish moje korisnicko ime kao temelj za svoje duhovitosti. Vrlo originalno.
Da ti nije krivo sto od nashe sujete nekada nisi mogao da dodjesh pod svetla reflektora? Vech sam ranije pomenuo da
su "misteriozni" neshto kivni na paschad. Valjda su im u pubertetu otimali devojke.
Malo vise postovanja prema ogledalu, ne bi bilo zgoreg.
Sto se tice veka, XX je bio bolji.
prdim glasno
21.06.2008., 22:03
Objasni mi ovu asocijaciju za ogledalo, posto sam priglup i zivim u inostranstvu vech dugo,
pa ne mogu da ulovim tanane niti tvoje semiotike.
Objasni mi ovu asocijaciju za ogledalo, posto sam priglup i zivim u inostranstvu vech dugo,
pa ne mogu da ulovim tanane niti tvojih metafora.
Aj se kladimo da ogledalo ne kaze ono sto ti pises. Kad se pogledas u isto, mislim. Sto i nije lose, moram da priznam. Ovaj svet se totalno iznaopacio. Treba pustiti bodlje i kandze i sve ostalo, moze i neki neprijatan miris, sto da ne... sve u cilju odbrane vlastitog identiteta i ocuvanja privatnog mikrokosmosa. Pa ko zna lozinku - nek ulazi! Ako sme.
prdim glasno
21.06.2008., 22:25
Ja i dalje ne dobih odgovor. Oslobodi se i kazi direktno, ne uvijaj.
Dziber (Katilj) Katunar
21.06.2008., 22:27
Poroci? :dontunderstand: o chemu prichash
Nekada si imao dva poroka:cigare i zhene
Godinama si ostavljao i jedno i drugo, a sada si uspeo da toj listi prikalemish jos najmanje dva.
Prikalemish, nego sta !
Dziber (Katilj) Katunar
21.06.2008., 22:34
I da zavrsim:
Zig - Zag, okani se malo teorija sta mene muchi. Mozesh da gradish imidz pozitivca i bez prozivanja mog korisnickog imena.
Vratimo se na haiku !!! Nema razloga za ostru polemiku, mozemo da ignorisemo provokacije. Ako preteraju , imamo instrumente zastite.
P.S. Imam utisak da Nitko nije mushko. Nego mushkica.
Vech samm ranije pomenuo da
su "misteriozni" neshto kivni na paschad. Valjda su im u pubertetu otimali devojke.
Pa jeste, ruku na srce, uzeo sam im jedno DVE!
drlazic
21.06.2008., 23:29
Pozdrav dragim prijateljima... uz podsechanje Dz(K)K-u da ispuni netom preuzete obaveze, chije izvrshavanje prolongira neopravdano dugo... kao da ne zna da nemam bash puno vremena...
Poshto sam nastupio ne skrivajuchi se, a samim tim sam i ranjiv... moram da budem u defanzivi...
Ja i dalje ne dobih odgovor. Oslobodi se i kazi direktno, ne uvijaj.
- Ogledalce, ogledalce, ko je najlepsi, najbolji, najpametniji... naj, naj, naj?
- Niko, niko kao... TI!
prdim glasno
21.06.2008., 23:47
Eto samo da podelim sa vama mali jedan moto koji me obodri kad mi stvari loshe krenu ...
Prijatelju, doslo je takvo vreme da je bolje imati nego nemati.
prdim glasno
21.06.2008., 23:58
- Ogledalce, ogledalce, ko je najlepsi, najbolji, najpametniji... naj, naj, naj?
- Niko, niko kao... TI!
KRUNOSLAVE, jel ti sada jasno shta podrazumevam pod "palanackim dvosmislicama uz osmeh".
Nema odgovora, samo aluzije.
Neki iracionalni bes koji isplivava niotkuda.
KRUNOSLAVE, jel ti sada jasno shta podrazumevam pod "palanackim dvosmislicama uz osmeh".
Nema odgovora, samo aluzije.
Znas, sta, slazem se sa tobom. Nisi ti umetnik. Ko je jos postao umetnik zbog besa?! Opusti se, mozda bude bolje.
I jos nesto - nisam neprijatelj. Naprotiv!
prdim glasno
22.06.2008., 00:14
Dobro, ajde da zakopamo ratnu sekiru.
prdim glasno
22.06.2008., 01:00
Pricha o Robert Johnson-u je po meni najpepsa i najmisticnija prica u istoriji muzike.Rodjen 1911 godine i smata se ocem Rok Muzike.
Sad neshto vrtim po starim stranicama i nadjoh ovo o R.Johnson-u.
On je ubijen (otrovan) u svojoj 27 moj godini od strane ljubomornog muzha neke od njegovih
ljubavnica. Svirao je u bircuzu i izgleda da mu je neko (Sonny Boy Williamson glavom i bradom) nagovestio da ne pije viski
iz otvorene flashe na shta R. nije reagovao.
"I went to the crossroads, fell down on my knees.
I went to the crossroads, fell down on my knees
I asked the Lord above, have mercy, save poor Bob if you please".
Link za semple "Crossroads" (stisnite play dugme na sajtu)
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Crossroads.ogg
zabrljivko
22.06.2008., 02:31
Sad neshto vrtim po starim stranicama i nadjoh ovo o R.Johnson-u.
On je ubijen (otrovan) u svojoj 27 moj godini od strane ljubomornog muzha neke od njegovih ljubavnica.
U seriji Supernatural se ne bi slozili sa tom pretpostavkom:
Greenwood, Mississippi- August 1938
The episode opens in a low lit bar. An African American bluesman is on stage playing his guitar, holding a cigarette in his mouth. He glances casually at a young black woman in the audience. Suddenly he hears growling from outside and stops. However when he stops playing, the growling stops. He continues to play but every few seconds, the growling would start again, and each time he heard it, he would stop playing. He suddenly notices a large shadow figure dash by the window outside. He drops his cigarette to the ground and darts out the door with his guitar still in hand. The bluesman runs down a dark road, dropping his guitar in a panic. He rushes homes bolting the door and pushing a chair under the doorknob. However the chair doesn’t keep hold as the door breaks open, and Sadie (the young black woman) and two other guys rush in to find the bluesman having some kind of seizure. Sadie tries to keep him alive, but the bluesman responds by whispering “black dogs”
Ovako pocinje sezona 3 epizoda 8 Crossroad Blues
zabrljivko
22.06.2008., 02:40
Haugh, Zabrljivko, care!
Ustadoh nocas da obavim neke od svojih uobicajenih aktivnosti, tematski potpuno suprotnih od ZIGGZAG-ovih i gle cuda????
Vidim da me se bezrazlozno ime proziva i uzdize na pijadas(...kako vec).
Ili je cilj zanjeti ljubomoru u okviru pastve???
Pa daaaa, Sevdija... kako se nisam ranije setijo!
Kako god da se kaze, neki ...astal, j...m li ga!
... No, da objasnim ... .
INTENSE! Odlika pravog umenika. I mislioca.
My hat's off to you dude!
prdim glasno
22.06.2008., 09:27
U seriji Supernatural se ne bi slozili sa tom pretpostavkom...:
Pa dobro, ako vec samog sebe potpaljujesh da verujes da je djavo stvarno sishao na raskrsce gde je R. Johnson stopirao i trampio gitarsko umijeche za svoju dushu i da je "Hellhound on my trail" ustvari kerber iz pakla, neka ti bude.
Ono sto znam je da nikad nisam prisustvovao nicemu supernaturalnom sem jednom u Grckoj i jednom u Tunisu, ali to su bile halucincije bez prakticnih rezultata - nisam zasvirao bolje, niti postao bolji fudbaler.
R. Johnson je svirao Country i Blue Grass za belu publiku po mestima gde je lutao i
obicno se slizivao sa opstinskim vlastima da bi mu olakshali tezgu pri narednom dolasku.
Dva recording sessiona u ukupno 6 dana snimanja odradio je iskljucivo za pare. Sticajem
okolnosti, 40 godina posle smrti postao postao je priznat kao najvechi Delta blueser.
Registrovan je podatak (uz svedoke) da je umirao 3 dana (otrovan je pesticidom za stajsko djubrivo rastvoreno u maloj dozi u smrdljivom viskiju pa ga nije osetio) i imao grceve i bolove do poslednjeg daha te je moguche
da je (u mashti scenarista) pri tom vikao: "crni psi, crni psi".
Jedino ako je mislio na tipove koji su ga otrovali. (nisam rasita)
Kad sam se u Porechu otrovao sladoledom (blazhim od pesticida) i bio hitno prebachen u bolnicu, tako sam se previjao od grceva da kad se sestra polu-glasno upitala "shta da ti dam?", zaurlao sam
"DAJTE MI OTROV!" -mislechi sasvim iskreno. Nema tu crnih pasa, samo grc i bolovi da pozhelis da si mrtav, samo da se prekinu. Sale je bio prisutan, neka potvrdi.
Jedino ako R.J. nisu kokali morfinom i heroinom da mu ublazhe umiranje.
prdim glasno
22.06.2008., 09:36
INTENSE! Odlika pravog umenika. I mislioca.
My hat's off to you dude!
Sto reche Dr.Goebels, Hitlerov ministar za propagandu: "Kad cujem rech umetnost, ja potezhem pistolj".
(ovo je vic, da se ne shvati dvosmisleno).
Jel ti Luca snimio koji demo, daj da chujemo.
zabrljivko
22.06.2008., 10:27
Pa dobro, ako vec samog sebe potpaljujesh da verujes da je djavo stvarno sishao na raskrsce gde je R. Johnson stopirao i trampio gitarsko umijeche za svoju dushu i da je "Hellhound on my trail" ustvari kerber iz pakla, neka ti bude..
Milost:worth:
A samo sam mislio da skinete i pogledate tu epizodu, ili samo njen pocetak gde ima odlicna bluzchina u nekom ambaru adaptiranom u crnacki klub.
Stvarno je prikazano i ochijukanje sa lepim picetom, ali ima i ona Paschad iz pakla...
prdim glasno
22.06.2008., 10:55
Milost:worth:
A samo sam mislio da skinete i pogledate tu epizodu, ili samo njen pocetak gde ima odlicna bluzchina u nekom ambaru adaptiranom u crnacki klub.
Stvarno je prikazano i ochijukanje sa lepim picetom, ali ima i ona Paschad iz pakla...
Onda ne pocinji paragraf recima "U seriji Supernatural ne bi se slozhili sa tim" i potom ne
citiraj scenario na engleskom. Stvarash dojam da bi da raspravljash o tome kako je
J.R. umro, pri tom uzimajuchi scenario kao istorijski dokument.:rtfm:
Salim se, shvatili smo, oladichu malo.
Dziber (Katilj) Katunar
22.06.2008., 13:19
... uz podsechanje Dz(K)K-u da ispuni netom preuzete obaveze, chije izvrshavanje prolongira neopravdano dugo... ...
Nisam zaboravio.
drlazic
22.06.2008., 20:17
....."Ja postojim...", reche chovek svemiru....
....."Ipak" odgovori svemir... "ta chinjenica nije u meni proizvela osechaj odgovornosti"...
Americka Moderna Proza i Poezija
Dziber (Katilj) Katunar
22.06.2008., 23:12
[QUOTE=drlazic;6855261]....."Ja postojim...", reche chovek svemiru....
....."Ipak" odgovori svemir... "ta chinjenica nije u meni proizvela osechaj odgovornosti".../QUOTE]
Izuzetno... Ne prizivaj me na odgovornost, to redovno rade moji rodjaci kada se sretnemo. Time samo doprinose da se vidjamo jos redje.
Volim kad koristish moje korisnicko ime kao temelj za svoje duhovitosti. Vrlo originalno.
Da ti nije krivo sto od nashe sujete nekada nisi mogao da dodjesh pod svetla reflektora? Vech sam ranije pomenuo da su "misteriozni" neshto kivni na paschad. Valjda su im u pubertetu otimali devojke.[/QUOTE]
Na jednom od mojih prvih oglasavanja i ja sam reagovao slicno, mada ne sa ovoliko zhuci, ali sam se kasnije, na sugestiju da iskuliram i uz filozofiju live and let others live, poneo u skladu sa tim. Kako je forum dalje odmicao, vidim da je to dovelo do daljih sukoba, te se shodno tome postavlja dilema, da li je takve zlonamarne tipove trebalo u pocetku saseci (banovati) ili pustiti da neko ovde nama prodaje muda za bubrege pod vec-gore-navedenim-motom. Ne mogu da kazem da u potpunosti podrzavam PG, forum jeste javan, ali da ga neko koristi za svodjenje starih racuna ili zbog nihilisticko-sarkasticno-primitivne filozofije, kako bi se na taj nacin istakao u nekom svom polusvetu profila turbo znalaca i nazovi kriticara i koja nas je pratila od samih nastanaka, ja isto mislim da takve tipove treba upozoriti, kao u futbalu, najpre zuti, a onda crveni karton. Tu sudbinu vec je doziveo tip (zaboravih mu ime) koga sam ja prethodno banovao, ali se opet ukljucio, (pojma nema kako) da bi na kraju opet bio udaljen sa ovog foruma. Smatram da ovde nas petorica imamo pravo da takve persone izbacimo, upravo u cilju izbegavanja nemilih situacija. :!:
HEJ zdravo drushtvo, ne beshe me veq par dana .. Da li je ikome palo na pamet da se zhivot sastoji od jurnjave i ludila?
PG, Lukini demo snimci? Za sada nema ni bend svoj kako treba (osim to shto vezhba samonom).
Josh se uchi. O demoima qemo videti. Nadam se uskoro.
Hoqe ljuti hevi metalac da bude. Trebalo bi da se nadje sa DBFovim sinom pa rusvaj da naprave.
Poroci? Evo ovako .. Od starog drushtva, jedinog choveka kojeg sam video od kako sam izashao iz stare Yuge (a to je bilo mnogo davno) je Ahileas.
Gledam ga, isti kao nekad, ako ne i gori od mene po pitanju brzih motora, zhena, muzike, jela, pila, veselja i povremene hm .. smotane specijalke.
Prepun dechachke energije i ljubavi za zhivotom i ljudima, bez obzira na teshka zhivotna iskustva i raznorazne havarije koje ga spopadoshe u zadnjih 15-20 godina.
Sa njim sam nesvesno poistovetio celu moju generaciju.
NEMOJTE MI SAMO REĆI DA VAM GORE POMENUTI 'POROCI' NISU PO MERI (bar neki) :mrgreen:
Ahileas je zhivi dokaz da zhivot treba uzeti ozbiljno, ali ne i sebe.
Nego, evo jedan video mog benda 'Crcle of Slience' od pre 10ak godina.
Vidim neki Holandski bend je nedavno uzeo isto ime. Neki usrani TRASH.
Ne poistovequjte me sa njima.
http://youtube.com/watch?v=Im2_pvQ0Cw8
(OLD CIRCLE OF SILENCE)
Ne mogu da kazem da u potpunosti podrzavam PG, forum jeste javan, ali da ga neko koristi za svodjenje starih racuna ili zbog nihilisticko-sarkasticno-primitivne filozofije, kako bi se na taj nacin istakao u nekom svom polusvetu profila turbo znalaca i nazovi kriticara i koja nas je pratila od samih nastanaka, ja isto mislim da takve tipove treba upozoriti, kao u futbalu, najpre zuti, a onda crveni karton. :!:
Na ovom forumu sarkazam nikome nije stran. Novi primitivizam ... hm, tu bese i neki Manifesto.
Sve u svemu, aut Sevand aut Nihil!
Moze!?
Na ovom forumu sarkazam nikome nije stran. Novi primitivizam ... hm, tu bese i neki Manifesto.
Moze!?
Sarkazam podrazumeva odredjen stepen edukacije i pogleda na svet, u suprotnom je cist seljacki nihilizam u pricama uz pivo ispred zadruge na gajbi, sa iskockanim pantalonama na dupetu od gajbe.:evil:
Dziber (Katilj) Katunar
23.06.2008., 15:44
Moze!?
Neutro, u jenom je PG sigurno u pravu. Pun si opstih mesta, valjda zeleci da istaknes da posedujes kognitivnu sposobnost. Nadam se da neces da se uvredis, ali tvoja poslednja prepiska sa PG bila je jedna od najmonotonijih do sada i to prvenstveno tvojom zaslugom. Gde se deo onaj Neutro s pocetka koga sam hvalio i da li je sada to isti covek ?
.. Neutro, u jednom je PG sigurno u pravu ..?
Neutro, ti si super inteligentna cura i svima nama veoma draga
i stvarno ne bih zheleo da ti povredim emocije ...
Ili sam ja totalno glup ili su mnogi tvoji prilozi totalno nerazumljivi,
zakukuljeni u neke fraze koje nemaju nikakvog smisla ni sa chim.
Aman ne prichaj u besmislenim enigmama !? nego reci shta imash da kazhesh.
Izreci poentu svojih misli jasno i glasno da te svi razumemo.
Nadam se da se ne ljutish
Dziber (Katilj) Katunar
23.06.2008., 22:44
Tashi je najboli solista i gitarista Pristine........
I za razliku od drugih na ovom "nedodirljivom" forumu, bas jedna od legendi moga bivseg grada!
Amin.
Tvoj kolega Conte je to rekao na drugoj stranici ovog foruma i niko do sada nije to osporio.
Imas li nesto zanimljivo ?
Dziber (Katilj) Katunar
23.06.2008., 22:45
Amin.
Tvoj kolega Conte je to rekao na drugoj stranici ovog foruma i niko do sada nije to osporio.
Imas li nesto zanimljivo ?
T.J. imas li nesto zanimljivo Conte ?
Ma svi ste u pravu hiljadu posto. Pojma nemam sta cu ja u ovom drustvu. So long.
drlazic
24.06.2008., 00:33
ZigiqZagiq... jedva chetkam da se vidimo... Nismo se chuli ot vreme... shto reche Alqe moj sch...drug...
Pozdravi familiju....
No evo i kompletne harmonije za Gostivar (projekt poslat Prdojlu).
Jedino sto pojma nemam koja su zadnja dva djezz akorda u refrenu ...
http://fs3prime.jooce.com/download/aleksandar.sasa.jovanovic/a9f4bc8b7d7bae7216a7d8c5a30d7934/Gost..aif
OK preslushasmo. Tema je kao shto ranije rekoh izvrsna.
Ako si josh uvek u fazonu da je razradimo na medjunarodnim vezam onda da se bacimo na posao.
1. Neka ideja o vokalu bi olakshala proces. (Accordo je predlozhio da se oblik vokala naznachi instrumentom).
2. Struktura (rif vokal, rif ref itd.)
3. Daj nam neku ideju o generalnom zvuku: tvrd, mek, Bowiesk (znam da ti je bio Bowie idol) retro, new age ...
4. PG je predlozhio da nam poshaljesh imejlom GarageB build fajlu. Od .aif nema leba za ovaj proces.
5. Your turn ..
Ma svi ste u pravu hiljadu posto.
Pojma nemam sta cu ja u ovom drustvu. So long.
Znao sam da qe da se naljuti :(.
... jedva chetkam da se vidimo...
Vala i ja. Veq je krajnje vreme da obavimo i tu obavezu.
Pozdravi familiji su prosledjeni i isti se toplo uzvraqaju :super:.
drina bez filtera
24.06.2008., 01:19
PG, Lukini demo snimci? Za sada nema ni bend svoj kako treba (osim to shto vezhba samonom).
Josh se uchi. O demoima qemo videti. Nadam se uskoro.
Hoqe ljuti hevi metalac da bude. Trebalo bi da se nadje sa DBFovim sinom pa rusvaj da naprave.
Moram da se pohvalim da je moj sin sa svojom grupom All The Arms We Need izdao album pod naslovom "Rising Empire" Šaljem i link za jedan od njihovih spotova pa ko voli Metal Core... nek izvoli!http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=129810444
Moram da se pohvalim da je moj sin sa svojom grupom All The Arms We Need izdao album pod naslovom "Rising Empire" Šaljem i link za jedan od njihovih spotova pa ko voli Metal Core... nek izvoli!http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=129810444
Nego shta! Tako se to radi. Bez kompromisa!
Momci imaju toliko energije da bi vlasti trebale da ih prikopchaju na elektrichnu mrezhu, zhivom strujom ceo grad da obskrbe,
i za izvoz da im ostane.
Oseqam sve bi sijalice i transformatori popucali a grad bi od silnog napona sveli na chadj i chemer.
Hiroshima? Crtani film.
Pevach bi mozhda trebao malo da pazi da ne dobije bruh od silnog vrishtanja
(ali nemoj ovo da mu kazhesh aman da se mladac ne uvredi)
Uh, ala ovi prze. Ovo me podseca na Sloveniju kad sam svirao u hardcore bandu pod imenom Chaos D.O.O, mada su ovi mladji i imaju jos vise energije. Ovakvu priliku ne treba propustiti, momci moraju da izadju iz lokalnog domena. Zig, vidi da im nekako pomognes u tom nastojanju, po meni zasluzuju to. Pozdrav i vala bravo.
.. Zig, vidi da im nekako pomognes .. .
Za DBFovog sina bih uchinio kao i za svoga.
Treba videti koliko praktichne pomoqi mogu da pruzhim:
razdaljina, vize, moji pogubljeni kontakti (ne bavim se aktivno muzikom veq skoro 10 godina) itd.
Chuqemo se sa DBFom u svakom sluchaju.
Nego, vidim svi su se neshto umusili - samo mi nemojte reqi da nema o chemu da se pricha.
Ili je ovo samo zatishje pred literarnu buru?
drlazic
25.06.2008., 15:10
Ja sam tu dragi prijatelju... Nijemi posmatrach svega shto se deshava... Iako sam vascijelog zhivota bio "mixer" ne mixam se mnogo u odnose na forumu... Ne znam ljude... Ti i ja smo se jedini identifikovali i rizikujemo da ga popush***... Mislim o danu kada cemo se videti i srushiti u sebe gomile raznih tekuqina kao shto su kafenceeeeeeeeeee, boza (....sidu lechi....), i razne maliganske preparate, kao i destilate vocha, shljiva, krushaka, chak i krompira.... Da ne duzhim... jedva chekam...
Sevanda molim da obrati pazhnju na zashtitu autorskih malih prava...
Ja sam tu dragi prijatelju... Nijemi posmatrach svega shto se deshava... i destilate vocha, shljiva, krushaka, chak i krompira.... ...
Listu 'poroka' koji nas ochekuju bih mogao da proshirim, al' o-tom-potom kad se budemo videli ((:)))
More Paschad ih nema !?
Ili su zauzeti ili su se naprasno obajatili.
Izgleda da im je neshto pogasilo varnice.
Da li je u pitanju proverbijalni lonac zhuchi?
Dziber (Katilj) Katunar
25.06.2008., 18:42
Listu 'poroka' koji nas ochekuju bih mogao da proshirim, al' o-tom-potom kad se budemo videli ((:)))
Poroci ce delovati onako kako uvek deluju, kad -tad. Veruj na casnu lekarsku.
More , ne mogu da ti uzvratim poruku na e-mailu, pokusavao sam vise puta.
Dziber (Katilj) Katunar
25.06.2008., 18:44
Ili su zauzeti ili su se naprasno obajatili.
Ako ne ides u progres, ides u regres, to sam odavno govorio. Ne se zivi od starijeh prica.
Ako ne ides u progres, ides u regres, ... Ne se zivi od starijeh prica ...
DzKK, slazhem se 120% - ako su stare priche sve shto imamo, onda da batalimo,
Mada kreativni i inteligentni ljudi uvek nadju neshto novo, zar ne?
Pochne se od starih pricha, a zavrshi se ko zna gde.
Life's a journey and you never know where it's going to end.
Email ne radi? Ajde poslaqu ti neku drugu adresu.
Turska 1 - Dojchland 0
Sve sam video u zhivotu, ali ovo !?!?
PG daj nam malo predstavu o atmosferi u Istanbulu
zabrljivko
25.06.2008., 21:24
Turska 1 - Dojchland 0
Sve sam video u zhivotu, ali ovo !?!?
PG daj nam malo predstavu o atmosferi u Istanbulu
Ne lozhi se ZIG, Nemac je to....
Veoma interesantna utakmica, igraju dva najveca prirodna neprijatelja Srba.:thumbdown:
Normalno, posle promaje:hahaha:
drlazic
25.06.2008., 21:36
Pozdrav mojim dragim prijateljima, to vazhi i za tebe (za)brljivko, nechu sada da te maltretiram dok utakmica vijeka traje...
Elem, Srbi najcheshche umiru od 4 bolesti i to...
-rakijavica,
-konjaktivitis,
-spondilozovacha,
-maligni tuborg...
-rakijavica,
-konjaktivitis,
-spondilozovacha,
-maligni tuborg...
LJUDI! PA TO JE NEMOGUCHE! Shto bi rekao nekada mili nam Mladen Deliq.
ZBRLJ, bio si u pravu, zhao mi je reqi. Nemci su to.
Turci su trebali da pobede.
PG, iskreno saucheshqe.
A bash sam mislio kako qe Semih da se utepa od koitusa sa choporom mladjanih tukinja kad se vrati kuqi.
Kako stvari stoje za njega, nishta od toga.
DrLaziq, koji mrak.
Dijagnoza na generalne nacionalne boljke ponosnog Srspkog naroda :rotf:
DzKK, porochni lijechniche, vashe cijenjeno ekspertno mishljenje?
drina bez filtera
25.06.2008., 23:12
Bobby Charlton je davno definisao šta je fudbal.
To je igra u kojoj dva tima igraju 90 minuta i na kraju nemci uvek pobede!
Dziber (Katilj) Katunar
25.06.2008., 23:23
-rakijavica,
-konjaktivitis,
-spondilozovacha,
-maligni tuborg...
Kolega, vidim da ste proucavali materiju. 100% ste u pravu. Kad cemo na kolegijalno kafcence, sledece nedelje sam u BG a Mashu ima ko da cuva.
Bobby Charlton je davno definisao šta je fudbal.
To je igra u kojoj dva tima igraju 90 minuta i na kraju nemci uvek pobede!
Sir Oliver, trener u Sportskoj Aferi, je to dobro objasnio:
"Za pobjedu morate postiqi jedan gol vishe od protivnichkog tima ... " !?!?
A nemci prokletnici, nanu li im shvapsku, uvek se provuku kroz iglene ushi !
Sir Oliverov citat je bio malo djuture iz maglovitog seqanja
obzirom da nemam datu epizodu u ponosnoj mi kolekciji.
Istu mi je Zhare maznuo pre 25 godina i nikako je nisam je mogao nadomestiti od onda.
(ili je to bio Peca Magila)
Ko će biti protivnik Nemcima? Hoće li večeras da se jede paela i pije Malaga ili će to biti kavijar i votka. Ajde ljudi prognoze, ko pogodi dobija bozu, a može i lozu.Ja lično tipujem na Ruse.
zabrljivko
26.06.2008., 09:02
Sir Oliverov citat je bio malo djuture iz maglovitog seqanja
obzirom da nemam datu epizodu u ponosnoj mi kolekciji.
Istu mi je Zhare maznuo pre 25 godina i nikako je nisam je mogao nadomestiti od onda.
(ili je to bio Peca Magila)
Klevete, gnusne klevete...
Zhare ti nikada nije maznuo niti jedan svezak, uredno je vratio citav kufer sa vec osakacenim epizodama, shto se i danas oseca u njegovom intelektualnom razvoju...
zabrljivko
26.06.2008., 09:05
Ko će biti protivnik Nemcima? Hoće li večeras da se jede paela i pije Malaga ili će to biti kavijar i votka. Ajde ljudi prognoze, ko pogodi dobija bozu, a može i lozu.Ja lično tipujem na Ruse.
To me podseti na neko svetsko prvenstvo 81 godine kada sam bio u vojsci.
Svi su tipovali na Brazil sa Sokratesom a ja na Italiju sa Rosijem.
Posle cuvenih 3:2 za Rosija dobio sam na opkladu 2 kanistera odvratnog domaceg vina
iz okoline Zadra sa kojim nisam znao sta cu.....
Verovatno Spanci, vreme im je .....
Verovatno Spanci, vreme im je .....
Eto veq pola sata razmishljam koji bih tim voleo da pobedi.
Rusi su na prventsvu samo zato shto su im to Hrvati omoguqili time shto su razbucali Englesku (na Wembliju!?) u kvalifikacijama.
Englezima je trebao samo nereshen rezultat da se plasiraju, ekipa igracha koji po osobi zarade nedeljno vishe no shto ja zaradim u 5 godina.
Prokletnici tako im i treba.
Da li qe Ruse ponovo da posluzhi sreqa?
Shpanci? Ko bi ga znao.
Sevand nishta pajela i sangrija.
Vecheras se piju ljuta vodka i ruski kvas.
PGa ga nema. Sigurno mu srce prepuklo posle sinoqne utakmice.
Klevete, gnusne klevete ...
OK, komentar na mestu.
Klevete mozhda, ali ne zlonamerne.
Josh uvek me srce boli za nekim epizodama koje mi nestashe u nepovrat.
Nekoga moram da krivim.
Da li qe Ruse ponovo da posluzhi sreqa?
Shpanci? Ko bi ga znao.
Sevand nishta pajela i sangrija.
Vecheras se piju ljuta vodka i ruski kvas.
PGa ga nema. Sigurno mu srce prepuklo posle sinoqne utakmice.[/QUOTE]
Kako se menjaju vremena. Nas prijatelj Zabrljivko bese nekad veliki ljubitelj svega sto je rusko, dok je nas dvojicu privlacio Zapad, a evo gledaj ga sad sokole sta se dogagja, on tipuje na Spance, a mi za Ruse. What the **** is going on with this world :???:
... Zabrljivko bese nekad veliki ljubitelj svega sto je rusko, dok je nas dvojicu privlacio Zapad, a evo .. on tipuje na Spance, a mi za Ruse !?!?.
Liejpo zamjeqeno, josh bolje izrecheno.
Ali zar ne bi rekao da su Rusi, prekaljeni heroji iz epopeje r'deche Armije, hladnoga rata i osvajanja svemira, u poslednje vreme postali veqi zapadnjaci nego sami zapadnjaci?
Dziber (Katilj) Katunar
26.06.2008., 13:08
OK, projekat je poslat drugu Prdichu, a poslacu ga Zigu ukoliko mi posalje mailot.
Liejpo zamjeqeno, josh bolje izrecheno.
Ali zar ne bi rekao da su Rusi, prekaljeni heroji iz epopeje r'deche Armije, hladnoga rata i osvajanja svemira, u poslednje vreme postali veqi zapadnjaci nego sami zapadnjaci?
Mere bit, sve se to izmijesalo, ne znas vise bolan ko je su kim i ko je su cim. Na ovom dunajetu se desavaju, ba, cudne neke stvari.
Dziber (Katilj) Katunar
26.06.2008., 15:05
[QUOTE=Kako se menjaju vremena. Nas prijatelj Zabrljivko bese nekad veliki ljubitelj svega sto je rusko:[/QUOTE]
Da, secam se kako je sa dusom pevao Natali...
ahileas
26.06.2008., 17:50
Moze opklada????Veceras luda Ruska trojka ima da juri po terenu i citav grad da smrdi na vodku.Ulazem svoj novi skuter ,sto che reci -zivot.Pozdrav
zabrljivko
26.06.2008., 21:25
Da, secam se kako je sa dusom pevao Natali...
To shto sam rado pevao Natali i shto volim ruske ciganske nikada nije znacilo da sam ruski shpijun....
Evo sada se i Accordo malo obradovao rezultatom Tipsarevica na Vembliju.....
Pouzdano znam da kontrash kao shto je uvek bio vishe voli Tipsu nego Novaka.
Kada god gledam fusbal setim se jedne epizode Homera Simsona gde porodica na okupu gleda evropski fudbal gde dve ekupe u uzhasno sporom ritmu tapkaju loptu oko centra i greshe.....
Danas ipak navijam za Spance, mada utakmicu samo pogledjujem
Od kako sam pre nekoliko godina radio u jednoj Rusko-Engleskoj-Prishtevackoj firmi
otkrio sam da nemamo bas mnogo slicnosti sa tim velikim i cudnim narodom...
ahileas
26.06.2008., 22:00
[
Od kako sam pre nekoliko godina radio u jednoj Rusko-Engleskoj-Prishtevackoj firmi
otkrio sam da nemamo bas mnogo slicnosti sa tim velikim i cudnim narodom...[/QUOTE]
Kako bre nemamo;pa i mi i oni locemo ko stoke,ubijamo kraljeve a i nas ubijaju...ha fuknushe ga spanci.Da vam kazem-ovaj skuter i nije nesto narochito ,k'o i zivot mi .Ko me tera da se kladim:dash:
zabrljivko
26.06.2008., 22:22
ha fuknushe ga spanci.Da vam kazem-ovaj skuter i nije nesto narochito ,k'o i zivot mi .Ko me tera da se kladim:dash:
Ajde,ajde, oprosticemo ti taj skuter...
I onako ne bih imao shta sa njim da radim kao ni sa onim vinom od pre cetvrt veka...
I jednom pre negoli krepamo moramo da odsviramo jednu sa dva bubnjara....
drlazic
26.06.2008., 22:27
ahilease, ahilease... dragi prijatelju... nisam te video milijun dana (... shto reche Alche shtampar..."ot vreme...") Srdachni pozdravi tebi i tvojima od moje family...
Rusi 0 - Shpanci 3
Za Kursku bitku Rusi su imali T-34
Vecheras nisu imali zholj takvog kalibra.
Shteta.
Da navijamo za Shpance u Nedelju
ahileas
26.06.2008., 23:16
Ma lepo je meni govorio moj drug Zig-zag.radi ono sto znas najbolje ,a to je Sex & drugs & rock'n roll.Ajde ima li koga?
ahileas
26.06.2008., 23:25
Dr.Lazicu.Drago mi je da se citamo.Uzivam u tvojim komentarima.Uopste uzivam u svemu.Nadam se da cemo se videti.Pozdrav .
ahileas
27.06.2008., 00:59
I jednom pre negoli krepamo moramo da odsviramo jednu sa dva bubnjara....[/QUOTE]
Ja za to uvek.:ok:Samo postavlja se pitanje gde da nadjemo drugog bubnjara?:hahaha: More spavate li svi?
... More spavate li svi?
Ahilease druzhe stari slabe potpetice,
Ja eto josh uvek budan
Vratih se kuqi uroljan i bludan.
Motanje jedne qe sad da padne
I ispiranje grla sa dve pive ladne.
Da se bega u krpe josh malo se kasno ...
Dziber (Katilj) Katunar
27.06.2008., 08:06
Ja za to uvek.:ok:Samo postavlja se pitanje gde da nadjemo drugog bubnjara?:hahaha: More spavate li svi?[/QUOTE]
Plasim se da bi zagusili ritam gitaru, a narocito bas. Doduse, to je mogao i onaj jedan.
DzKK, primih Gostivar fajlu. Sve je OK.
Zamishljam gitare da budu malo tvrdje.
Shta mislish?
Ja za to uvek.:ok:Samo postavlja se pitanje gde da nadjemo drugog bubnjara?:hahaha: More spavate li svi?[/QUOTE]
Mislis li na prvog? Taj je zauzet potragom za lamele kvacila za auto, dva meseca mu na servisu, taj je :otkacio:
Dziber (Katilj) Katunar
27.06.2008., 16:09
DzKK, primih Gostivar fajlu. Sve je OK.
Zamishljam gitare da budu malo tvrdje.
Shta mislish?
Naravno, naravno, radite i dodajte sta ocete, pustite kreativnosti na volju. Poslao sam ti informativni vokal, posto nemam gde da ga otpevam nego samo u kancelariji, van dometa usiju zaposlenih.
ahileas
27.06.2008., 19:20
E,i ja se vratih kuci ali ispecen na vrelom suncu ko ustipak.Danas sam cekao jednu musteriju da mu predan nekakvu narudzbinu u jednom kraju Atine pored mora.S'jedne strane puta more,plaza,copor Grkinja polugolih a sa druge predivno jezerce puno Grkinja polugolih.Ja na suncu sa puno vremena ali bez "gaca plivachih".Tuga jedna neopisiva.Odsad nosim gace plivache u priboru za pusenje.Onih 45c u hladu bih i preziveo nekako ali one poludivlje i razgacene Grkinje ,tesko.Podigoshe temperaturu za deset stepeni automatski.No dobro,prodje jos jedan dan uzburkan ko more.Jednom mi jedan prijatelj rece:blago tebi ,ti zivis pored mora.Ne zivim,rekoh mu,radim pored mora.I to radim k'o crnac a tako nekako me i placaju.More vidim samo na TV-u kad su demonstracije u Pirejskoj luci.Toliko ovde a sad jos i Dziberu da se javim pa da zaronim u krevet kad vec nisam mogao u vodu punu poludivljih i polugolih Grkinja.pozdrav!
ahileas
27.06.2008., 19:30
Poslao sam ti informativni vokal, posto nemam gde da ga otpevam nego samo u kancelariji, van dometa usiju zaposlenih.[/QUOTE]
Izvini Dziberu ali otvori mi se slika jedna.Ulazi u tvoju kancelariju pacijent pun nade u izlecenje od opake bolesti ,gledajuci u tebe kao u Boga i poslednju nadu i zatiche te kako pevas Gostivar,cepajuci radni mantil dok izvlacis visoke tonove refrena.:rotf:Bezeci uspaniceno javlja mu se nada da i nije sve tako crno i da ima i gorih slucajeva od njega.:rotf::rotf::rotf:SorryPozdrav!
ahileas
27.06.2008., 19:42
Ahilease druzhe stari slabe potpetice,
Ja eto josh uvek budan
Vratih se kuqi uroljan i bludan.
Motanje jedne qe sad da padne
I ispiranje grla sa dve pive ladne.
Da se bega u krpe josh malo se kasno ...
Dve pive ladne?:think:Kupio sam ja more 5litarsko burence Hainekena ,pa kad ga surduknem u grlo direktno iz slavine.Nek se penusha u stomaku.:drunk:Ajde ΓΙΑΜΑΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.
zabrljivko
27.06.2008., 19:51
Dve pive ladne?:think:Kupio sam ja more 5litarsko burence Hainekena ,pa kad ga surduknem u grlo direktno iz slavine.Nek se penusha u stomaku.:drunk:Ajde ΓΙΑΜΑΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.
Prijatelju Ahileas-u, tesko tebi sa svim tim Grkinjama i sa svom tom pivchugom...
Meni piche ne treba, dovoljno mi je to shto ne spavam dovoljno pa mi stalno zuji u ushima
a od polugolih Grkinja nigde ni traga..
Dziber (Katilj) Katunar
27.06.2008., 20:24
!
Srecom, kancelarija nije lekarska nego profesorska, tako da mogu da uplasim samo sarmantne studentkinje. Sto se tice Grkinja, ja preferiram Srpkinje i shlus.
Dziber (Katilj) Katunar
28.06.2008., 09:45
Da li su PRDJANI upali u postalkoholnu depresiju , pa se niko ne upisuje 14 sati ?
prdim glasno
28.06.2008., 10:56
Dziberu, primio sam tvoje fajlove i tvoj sazreo glas. Nije loshe, nije. Trenutno mixujemo film, pa kroz nedelju-dve.....
Dziber (Katilj) Katunar
28.06.2008., 11:18
Dziberu, primio sam tvoje fajlove i tvoj sazreo glas. Nije loshe, nije. Trenutno mixujemo film, pa kroz nedelju-dve.....
Ja se nadam da ces ti otpevati kako treba, sa sve tercama. Ako treba upotrebi tehnicke trikove.
ahileas
28.06.2008., 11:31
Znam de,ali slike dolaze same.Pa zarobi koju za pratece vokale.Lepo mi govorashe roditelji:ne juri za zenama,nego zavrsi visoke shkole.One ce ce posle same da dolaze.Ne poslusah roditeljski savet,ali zene ipak dolaze.No shto se Grkinja tice,prosla su ona vremena kad su imale kratke noge i spusteno dupe ,pa kad prdnu dignu prashinu sa asfalta.Druga su vremena sad.Asfalt je mnogo chistiji.
Dziber (Katilj) Katunar
28.06.2008., 11:36
No shto se Grkinja tice,prosla su ona vremena kad su imale kratke noge i spusteno dupe ,pa kad prdnu dignu prashinu sa asfalta.Druga su vremena sad.
Nije to bilo ni tako lose. Bar su bile stabilne i otporne na zemljotres.
ahileas
28.06.2008., 11:51
Sinoc sam do u rane jutarnje sate ostao sa prijateljima i raznim ribljim mezetlucima i podobrom kolichinom belog vina.Ambijent prekrasan,tesni sokaci,stari deo Atine,stolovi sa kare stolnjacima i opustena atmosfera.Povede se razgovor o koje-chemu pa i o gej populaciji,pedofilicharima i o sve glasnijim zahtevima homosexualaca kojih ovde ima blago recheno svuda ,ponajvishe na javnim medijima,dakle ,zahtevima na pravo sklapanja braka i usvajanja dece.U poprilicno mirnoj diskusiji iznesosmo svoja misljenja.Sada bih voleo da chujem i vasha pa da se obogatim za koje mishljenje i zatvorim usta nekima sa ,po meni,previshe liberalnim stavovima.Ajde,ispljunite svoje krute ili slobodne poglede na temu.Pozdrav od usamljenog borca za pravo dece da imaju tatu i mamu.A ne dve mame i (DVE TATE).Ajde pa se chitamo.
ahileas
28.06.2008., 12:00
Nije to bilo ni tako lose. Bar su bile stabilne i otporne na zemljotres.
Ah ,vrlo moguce je to da su svakodnevni zemljotresi uzrok shto Grkinje tako lako padaju ,sad sve chesche na ledja sa sve cetiri u vis.Obzirom na spusteno dupe i izvesne kolicine sala u predelu struka,koje ovde zovu PJASIMATA(hvataljke),ne dolazi do vecih povreda.Uzgred ovde Grci tvrdo veruju da "GYNEKA XHORIS PIJASIMATA DEN EINAI GYNEKA",sto ce reci-"zena bez hvataljki i nije zena".
Dziber (Katilj) Katunar
28.06.2008., 12:09
S.Pozdrav od usamljenog borca za pravo dece da imaju tatu i mamu.A ne dve mame i (DVE TATE).Ajde pa se chitamo.
Kod vrlo male dece postoji proces koji se zove imitacija. Posle druge godine pocinje drugi proces, identifikacija sa jednim od roditelja. Homoseksualci i nastaju zbog problematicne identifikacije.
Deca sa dve tate su osudjena na homoseksualizam - jer mogu da se identifikuju samo sa homoseksualnim roditeljima. Nemaju nikakav izbor. Apsolutno sam protiv.
... Posle druge godine pocinje drugi proces, identifikacija sa jednim od roditelja. Homoseksualci i nastaju zbog problematicne identifikacije ... Deca sa dve tate su osudjena na homoseksualizam ...
Zhivimo u svetu razuma i slobode mishljenja u kojem, bar teoretski, svako ima prava i moguqnosti da izrazi svoje stavove i preference. Na kraju krajeva, shta ljudi rade u svojim spavaqim sobama ne bi trebalo nikoga da se tiche, naravno pod uslovom da nema nasilja i pedofilije.
Ipak, homosexualizam je u ku*rcu.Gledano sa gledishta ochuvanja vrste, gay je prirodni mehanizam samounishtenja iste. Paramecijum, travka, slon ili mi, bit je ostaviti porod koji qe u buduqnosti imati svoj porod i time osigurati ciklus zhivota.
Gay su svesni toga da sa njima ciklus zhivota prestaje. Ipak rade shta rade jer vole to shto rade, jer da ne vole .. Ako im se hefta nek se heftaju .. Shta da im radish.
Porochni Lijechnik je u pravu po pitanju procesa identifikacije, ali samo do izvesne tachke. Izvesni ljudi jednostavno otkriju odredjene sexualne preference i krenu putem zadovoljavanja svojih poriva, bez obzira na toplu roditeljsku ljubav kojom su bili obasuti tokom detinjstva.
Homosexualizam je uvek bio prisutan. Kazhu oko 10% zhivlja je u tom fazonu. Tako je uvek bilo i tako qe u vek i biti. Vazhno je da 90% ostalog zhivlja nastavlja drevni ciklus. Chujem da je bivshi pevach Paschadi obavio dobar posao po pitanju poroda i proshirenja ljudske vrste. Svaka chast majstore!
Chitam nedavno da u Kini trenutno ima monogo vishe mushke nego zhenske dece. Po njihovoj statistici ako se ovaj trend nastavi, za 15ak godina bi trebalo biti oko 10 miliona mushkaraca koji sebi jednostavno neqe moqi da nadju zhenskog partnera. Izgleda da im mushki partneri neqe puno manjkati.
Komentar moje keve na gore pomenute brojke: "Jao sine jadna im majka ..."
Da li su PRDJANI upali u postalkoholnu depresiju , pa se niko ne upisuje 14 sati ?
Tebi ti je izgleda kompjuter sa internet vezom ushiven pod mishku.
Nama ostalima kad nam padne pod ruku.
ahileas
28.06.2008., 15:48
Kod vrlo male dece postoji proces koji se zove imitacija. Posle druge godine pocinje drugi proces, identifikacija sa jednim od roditelja. Homoseksualci i nastaju zbog problematicne identifikacije.
Deca sa dve tate su osudjena na homoseksualizam - jer mogu da se identifikuju samo sa homoseksualnim roditeljima. Nemaju nikakav izbor. Apsolutno sam protiv.
Misljenja su oprecna ,od liberalnih da gej par moze da usvoji dete i pruzi mu ugodan zivot ,sansu da se skoluje i odraste(ali u sta che da odraste???),pa do manje liberalnih i meni blizih,da ce dete sigurno imati problema u svom psiholoskom razvoju.Ja licno mogu da sedim i razgovaram sa gej tipovima,obicno su obrazovani i kulturni,ali da na roditeljskom sastanku sedim sa (mamom-tatom)zajedno ne mogu.Taj materinski osecaj koji mi nemamo ne moze da se rodi ni kod jednog muskarca pa ma koliko imao zenskih hormona u sebi.Bezi bre!Ali sto rece jedna mi prijateljica ovde,ne plase je otvoreni gej tipovi vec oni prikriveni iza maske normalnih porodicnih ljudi.Na kraju svi ovi silni travestiti,pederi i ***** po ulicama su na ulici samo zato sto postoje oni koji imaju potrbu za istima.Ovi drugi su mnogo bolesniji i opasniji.Ne znam sta me spopalo ali ne mogu da gledam bolesnike po ulici koji od svoje anomalije prave filozofiju a od mene coveka krutog i zaostalog u shvatanjima.
Misljenja su oprecna ....
Gledam na TV u Grchkoj je sada to aktuelno.
Sheme gay parade na opshte zgrazhavanje konzervativne nacije.
Ovde ogulali ljudi na to i malo se obraqa pazhnja.
Gledam ih po ovim njihovim paradama i ostanem bez teksta. Veseljaci.
Nashminkani, roze perike, duge veshtachke trepavice, visoke tanke shtikle .. da umresh od smeha :rotf:
Ovde se inache kazhe da se civilizovanost jednog naroda vidi po toleranciji prema chudacima, excentricima i naravno prema ljubiteljima istospolnog snoshaja.
Verujem da su u pravu. Neka se svi vesele na svoj nachin.
Samo motke i pishtolji da se ne vade.
Nego, zajebi malo pede*re. Nastavi o polugolim Grkinjama na plazhi.
Ta tema je bila mnogo zanimljivija.
drlazic
29.06.2008., 01:20
ZigZagichichu... Zli djechache... Udarichu te pudrijerom...
... Zli djechache... Udarichu te pudrijerom...
Nemoj me aman pudrijerom, al' ako bash morash uchini to njezhno
Nego DrLazice, imash li LogicPro u svojoj ponosnoj kolekciji i naravno mashinu za shibanje istog?
drlazic
29.06.2008., 14:58
Da, dragi prijatelju... imam G4 sa Tigrom I Leopardom, a na njima dve verzije Logic Pro 8, koja se na zhalost mnogo ne razlikuje od sada aktuelnijih NUENDO 4 (...koji je namenjen audio designerima...) i CUBASE 4 ( koga koriste muzichari...)...
Ja mnoge projekte koje radim prevodim iz jednog formata u drugi... samo je vazhno da glas bude na 96 KHz, 20 Bit u sourceu... da bi moglo da se obradjuje... U MIX-u se sve to prevede u RED BOOK, standard za audio, 44.100, 16bit Stereo, sa pauzom na pochetku i na kraju po 2 sec... a izmedju nije bitno...
drlazic
29.06.2008., 19:20
Za reveb najtoplije preporichujem Voxengo Pristine sa mojom skromnom kolekcijom semplova koja sadrzhi sve uredjaje za reverb koji se koriste... To treba videti i chuti...
Koristan link
http://www.voxengo.com/product/pspace/
Ko se kladi da qe Shpanci da pobede? (E VIVA ESPAGNA!)
Ajmo rajo protiv-opklade!
Za reveb najtoplije preporichujem Voxengo Pristine sa mojom skromnom kolekcijom semplova koja sadrzhi sve uredjaje za reverb koji se koriste... To treba videti i chuti...
Koristan link
http://www.voxengo.com/product/pspace/
Prva liga, prichaqemo o samplerima i reverbima kasnije
Za sada FUDBAL CARUJE!
zabrljivko
29.06.2008., 21:29
Ko se kladi da qe Shpanci da pobede? (E VIVA ESPAGNA!)
Ajmo rajo protiv-opklade!
Ja za Shpance tipovao pre desetak dana, a eto i vode...
Ne znam shta cu raditi sa tolikim pagodima zbog pogodjenog prvaka.
No sacekajmo sta ce nemac reci, djavo ne miruje....
P.S.
Ko se seca teksta Letnji Pagodi iz Splita 80ineke?
Ja za Shpance tipovao pre desetak dana, a eto i vode...
Ne znam shta cu raditi sa tolikim pagodima zbog pogodjenog prvaka.
No sacekajmo sta ce nemac reci, djavo ne miruje....
P.S.
No ZBRLJ, izgleda da si bio u pravu sve vreme.
Tvoj konj stigao prvi preko linije.
Sretan sam za Shpance a josh sretniji shto Nemci nisu (opet) uzeli pehar.
Ima pravde na ovom svetu.
P.S. Ne znam za Latnju Pagodu iz Splita. Obrazuj me.
Dziber (Katilj) Katunar
30.06.2008., 15:34
Ljetnji Pagodi
Kad prekrasnije vse
Ljetnji Pagodi
Ja ljublju kao pre
Ljetnji Pagodi
I ja jurju, i ja jurju djevushke
V morju pljivat
Eta krasnaja stvar
V morju pljivat
Potom vhodit v bar
V morju pljivat
V Trsteniku, V Trsteniku kampovat
Ljetnji Pagodi - prevod Mungo Jerry's "In the Summertime" na indijanski ruski. Autor ? Uglavnom Mus, nesto Saja i Zare
zabrljivko
30.06.2008., 16:04
Ljetnji Pagodi
Kad prekrasnije vse
.........................
Ljetnji Pagodi - prevod Mungo Jerry's "In the Summertime" na indijanski ruski. Autor ? Uglavnom Mus, nesto Saja i Zare
Zhare nazhalost nije ucestvovao u stvaranju ovoga malog remek dela popularanog prepjeva...
Te godine je bila popularna letnja pesma:
Pamtim samo tvoje inicijale
Mali motel, leto sto sja
I da imam milion dinara, tu bi opet ljetovala ja....
Secam se da je pevalo neko anonimo piche.....
prdim glasno
01.07.2008., 05:00
Na kraju svi ovi silni travestiti,pederi i ***** po ulicama su na ulici samo zato sto postoje oni koji imaju potrbu za istima.
Prvo povucite razliku izmedju homoseksualaca, biseksualaca i travestita.
Travestiti su na zalost morali da pretvore svoju biolosku komplikovanost u
posao -uglavnom se snalaze u sektoru prostitucije, sto nije slucaj sa gay
narodom (zenskim i muskim) i biseksualcima.
Stvari MORATE da posmatrate opusteno i liberalno, bez obzira na privatna misljenja.
Nisam ni ja potpuno nacisto sa svojim privatnim stavom, ali svet se toliko zamrsio i iskomplikovao da moras da tolerises sve sto se desava, druge nema.
Ovde je sve vrlo jasno definisano i uobicajeno da niko (sem kad-kad mene) ne pravi nikakva pitanja.
Ali nemoj da te neko lozi da si zaostao ako ne koljesh mushke u bu*lju - to je stvar privatnog izbora.
1. Iskusni homichi nikada neche da te teraju da radish bilo shta protiv svoje volje - uglavnom te pri prvim susretima "privikavaju" na novu situaciju dobrim pushenjem.
2. Homichi koji imaju stalnu "vezu" nisu promiskuitetni kao "straight" tipovi.
2a. Sve je lepo i intelektualno dok ne popiju chashicu -dve. Onda pochnu da gube kontrolu.
3. Ne pokusavaj da "preobrachujesh" gay zhene - neche ti uspeti - nisu to bajke tipa "more treba njima jedan tvrd k..." Obicno su od ranije debelo razocharane mushkarcima.
4. Oni koji iz znatizelje ili iz potrebe za "novim uzbudjenjima" odlaze da oprobaju seks sa travestitima, obicno svrshavaju uz urlike za manje od dva minuta - zadovoljstvo pojachano strahom, perverzijom i izmeshanim emocijama.
To mogu da ti potvrdim, zivim u ulici paralelnoj sa "Ulker Sokakom" - epicentrom travestije - odakle se cuju krici konzervativnih muzheva koji pobegnu od kuche da oprobaju stvar (travestiti su jeftiniji od standardnih prostitutki).
5. Cuvaj se sado - mazo manijaka koji zapishavaju.
drlazic
01.07.2008., 19:47
...Dragi PG...
...Shokiran sam kao chovek i kao exkomunicirani komunista svim tim deshavanjima oko "buljasha"
Svega ima... ali ovi techni sapuni su spas.. nema vishe saginjanja... Ja sam tolerantan prema svima koji ne misle kao i ja... pravi Evropejac... i dajem svima za pravo da rade ono shto im dushi i guzichetini godi...
Problem su sve agresivniji homichi koji su sveprisutni u nekim esnafima (... moda, estrada... itd..), makar je to ovde sluchaj...
Nego da li ti se svidjaju slike... To je sve shto sam nashao iz stare Prishtine...
ahileas
01.07.2008., 21:04
Cuvaj se sado - mazo manijaka koji zapishavaju.[/QUOTE]
Mozda si mislio da se treba cuvati onih koje zapisavaju?Jer ovi koji zapisavaju ,moze biti da im to bude i dobro placen posao.Ja licno da me plati dobro neka dama,prvo jedan 5kg bostan pod misku.ili ti burence piva ,pa sta joj je milije ,Sa ukusom piva ili bostana. Ako mi dozvolite ,opisao bih vam jedno secanje na dogadjaj iz Istanbula pre mnogo godina.Elem,ja,Kema lapastica i jedan nas sugradjanin provedosmo deset dana u tom divnom gradu sa namerom da kupimo nekoliko automobila.Fiat Tempra ili sta vec.Hotel u Taksimu sa ,(sta hoces trazi od lepih Kurdistanki) room servis-om .Hajt' muzeji,hajt i restorani u Bakr-key-u dok sunarodniku ne pade na pamet da obidjemo i Kara -key.Zivopisno mesto,tesni ,mracni,kaldrmisani sokaci,gomila ljudi...sve dok iz gomile ne izidjose jedan makro ,nudeci svoje *****,narko diler nudeci svoje bogati meny.Nije nam mnogo pomogao ni Kemin cisti Istambulski naglasak a ni moja Van Dam faca.Pocese da nas cupaju i vuku polako ka gomili drugih,pretpostavljam kolega.Izvukosmo se nekako uz pomoc molitvi i misica i udjismo u prvi taxi.Al' hoce i oni da udju.Kema vice :Vozi ,oni pa ,:ne mrdaj.Ja vec osmislio plan da roknem jednog a ko god bilo onog drugog pa da vozi taksista.I u onom prglasavanju dal;' da vo zi il' da ne vozi ,stani -kreni,nas nesrecni taksista udari u drugog.Nastade opsta guzva i prepirka ali ne ko je kriv,nego ko ce da plati.kako smo razumeli ,trbali smo mi da platimo.Ne znam kako ali ugrabismo drugi taxi.Vozac ,verovatno upoznat sa nocnim zivotom kara-key-a rece:da se izgubim?I nastade jurnjava k'o u filmu taxi2.Vise mi nije bilo vazno da li ce da me biju taksisti,karaju makroi ili drogiraju dileri,vec kako da spasem glavu od ludog taxsiste.Ubrzo promenismo taxi,na razocaranje Istambulskog Sene,da bi zavarali trag.Ubrzo,posle tri sata bezglave voznje ,nadjosmo se u zagrljaju hotela i room-servisa.Sta ti je zivot u velikom gradu.E bas sam se raspevao ja.Da mozda nisam preterao,ili van teme????
prdim glasno
02.07.2008., 13:32
Nego da li ti se svidjaju slike... To je sve shto sam nashao iz stare Prishtine...
Slike su odlichne, mada jedva da sam prepoznao 2 -3 objekta. Mora da su predratne.
No, videh ulicu u kojoj je stanovao "Ulis", pa chak i kapiju...
Ja sam tolerantan prema svima koji ne misle kao i ja... pravi Evropejac
Shto bi rekao jedan od mojih profesora:
"Mislish kao ja - dakle, u pravu si."
Ada grozni oni pederi ***** im oca ocinjega:hahaha:
drlazic
02.07.2008., 15:27
Ada grozni oni pederi ***** im oca ocinjega:hahaha:
sevande, dragi prijatelju... ja uporno pozivam na toleranciju i na poshtovanje tudjeg mishljenja...
Znash i ti dobro, kao i ja uostalom, kako je biti zhrtva netolerancije...
sevande, dragi prijatelju... ja uporno pozivam na toleranciju i na poshtovanje tudjeg mishljenja...
Znash i ti dobro, kao i ja uostalom, kako je biti zhrtva netolerancije...
Znam. Ma neka oni budu sto jesu samo dalje od mog dupeta.
Zdravo ljudi, ne beshe me jedno vreme. Je*bi ga chovek se rashtrak na sve strane.
Chitam chitam ama nikako da odgovorim.
Djez teme .. tolerancija je jedna mrachna rech, a i koncept.
Samo toliko za sada, javiqu se podrobnije chim stignem
ZZ
Dziber (Katilj) Katunar
02.07.2008., 23:09
.. tolerancija je jedna mrachna rech, a i koncept.ZZ
Mi te tolerisemo, tolerisemo a ne bi trebalo ?
Mi te tolerisemo, tolerisemo a ne bi trebalo ?
Kako bre tako DzKK? Krshish mi srce, a taman sam se ponadao :roll:
Dziber (Katilj) Katunar
03.07.2008., 09:40
Kako bre tako DzKK? Krshish mi srce, a taman sam se ponadao :roll:
Moze li jos neka recenica o mracnom konceptu. To je vrlo interesantno ?
Moze li jos neka recenica o mracnom konceptu. To je vrlo interesantno ?
Mracni koncept i zavera iz centara moci u cilju ostvarivanja globalizacije ka konacnom uspostavljanju novog svetskog poretka.:think:
Mozda uskoro dobijemo jos neke goste, zigu ce verujem biti drago. Kako bese ime one poslasticare u Boro i Ramizu?
Mozda uskoro dobijemo jos neke goste, zigu ce verujem biti drago. Kako bese ime one poslasticare u Boro i Ramizu?
Ue !?!?
drlazic
03.07.2008., 21:55
... Predug boravak u ratovima opustoshenim podruchjima napravio je choveka od tebe...
Sav sam se najezhio od pritajene sreche shto chu upoznati nekoga iz Pr... Ako je poslastichar mozhda organizujemo degustaciju nechega... U poslas... u B&R imali su akullore i shampite... do j***...
Dziber (Katilj) Katunar
03.07.2008., 22:14
Mracni koncept i zavera iz centara moci u cilju ostvarivanja globalizacije ka konacnom uspostavljanju novog svetskog poretka.:think:
Kuku meni. Trenutno radim medjunarodnu saradnju na Severu, pa price o zaverama centara (najcesce Americke) moci slusam svaki drugi dan. Nadao sam se da cu se na ovom forumu odmoriti, a ne slusati all over again:)
Dziber (Katilj) Katunar
03.07.2008., 22:16
Ue !?!?
Ue !!!!!
drlazic
03.07.2008., 22:43
Ne znam kako se zvala posl... u B&R....
Sat otma chu da se samospalim ispred zgrade...
Male sive odumiru brzhe nego li se ochekivalo...
drlazic
03.07.2008., 22:44
Mozak mi realno ima samo jednu vijugu.... I ona se ispravila ko crta na anbolu...
drlazic
03.07.2008., 22:49
sevande... kako si samo ovo lepo rekao... Sad chu da postrojim familiju da chitaju i da uche napamet... Propitivachu... Svaka ti dala (...vode iz bokala...)... bash me je ovo dirnulo...
Promislio si i tras.... Careeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
Ne znam koliko je uspostavljanje novog svetskog poretka mrachna zavera,
i da li je uopshte zavera.
Prirodno, shto veqa sila, to vishe nameqe svoj korozivni uticaj na okolinu.
Da mi imamo moq Amerikanaca da li bi smo bili ishta drugachiji od njih?
Sumnjam.
Nego, u Subotu naveche pada ljuti roshtilj sa Sux-huk, kajmak i zelene feferonke otrovnice, izmedju ostalih milih nam gurmanskih artikala.
Ima da se pocepam od zhdranja.
U procesu qu josh malo porazmisliti o svetskoj zaveri Masona i slichnih uticajnih supertajnih organizacija.
drlazic
04.07.2008., 12:39
Nego, u Subotu naveche pada ljuti roshtilj sa Sux-huk, kajmak i zelene feferonke otrovnice, izmedju ostalih milih nam gurmanskih artikala.
Ima da se pocepam od zhdranja.
U procesu qu josh malo porazmisliti o svetskoj zaveri Masona i slichnih uticajnih supertajnih organizacija.
Provokacije tipa... mi qe jedemo suxhu a vi gledajte... nisu primerene...
Znash gde da me udarish...gde najvishe boli...
Sada kada organizujem mimohod i mirne prosvijede ispred rushevina "starog mosta"... jedinog mesta koje je imalo onaj smrdljivi suxhuk, koji golica nepca... Ne mogu da kucam... vifdsghl;hgljlhskj;tywk;l, pardon, cure mi bale...
A, jel qe da bude krupno tucana ljuta???
drlazic
04.07.2008., 12:45
Shto se zavera tiche...
Svaka koja udara na stomak, je globalnih razmera...
Lako je ZigZagu i PG i Ahileasu kada su na sourceu... A oni koji su na margini gastronomskih dogadjanja...
Ne mogu da pratim ni nova dostigniqa u proizvodnji Suxhuh-a, zato chekam da mili nam Grunf izumije novo rachunalo koje che mochi da prenese miris, omiljene nam tvari... A, do tada
SF-SN
... Predug boravak u ratovima opustoshenim podruchjima napravio je choveka od tebe...
Sav sam se najezhio od pritajene sreche shto chu upoznati nekoga iz Pr... Ako je poslastichar mozhda organizujemo degustaciju nechega... U poslas... u B&R imali su akullore i shampite... do j***...
Dok si bio na ovim podrucjima bio si kud i kamo vispreniji, veze koje zig ima sa poslasticarom iz BR se ne odnose na tullumbe,bakllave i sl vec so nesto vtoro:dash:
Kuku meni. Trenutno radim medjunarodnu saradnju na Severu, pa price o zaverama centara (najcesce Americke) moci slusam svaki drugi dan. Nadao sam se da cu se na ovom forumu odmoriti, a ne slusati all over again:)
Pricao mi kukavac Kristof kako vise sa njime ne saradjujete otkako je presao da radi u istoj firmi gde i ja, sta napraviste coveku, bre:sad2:
Sada kada organizujem mimohod i mirne prosvijede ispred rushevina "starog mosta"... jedinog mesta koje je imalo onaj smrdljivi suxhuk, koji golica nepca... Ne mogu da kucam... vifdsghl;hgljlhskj;tywk;l, pardon, cure mi bale...
Ma idi begaj bre, engleski suxhuk, sudjuk se jede ovde kod nas, kod Fane, cevapi kod Tare sa tucanom parikom i ovcijim kiselim mlekom. A nije sve ni u mesu, treba imati i pravi qumur za to.
E ovako DrLaziqu, na kraju odluchih da je najbolji Sux-huk svih vremena 'Kelmendi' domaqi recept
(ima da se kupi ovde)
zhongama ni traga, masnoqa minimalna, zachinjen do savrshenstva, tekstura ubitachna ..
Da sam BOG 'Kelmendi' Sux-huk bi mi bio stalni artikal u frizhideru i na skari!
Kad budem doshao u BG krajem meseca donequ jedno 2 metra
(ako mi zlotvori ne uzmu na granici)
Shpanci imaju slichnu poslasticu - zove se Chorizo.
Nije loshe, ama nije to to.
Imam ovde neke shpanske drugare koji se slazhu da chak i najkvaliteniji Chorizo nikad ne izadje Kelmendiju.
Za kajmak sam nashao savrshenu zamenu - ovde to zovu sour cream.
Rade vishe razlichitih vrsta: slan, kiseo, polusladak i sladak.
Smatram da je poluslatki u najboljem skladu sa ljutim suxhukom i taze ispechenom ciabatom.
RAJSKA KOMBINACIJA.
Prihvatam primedbe.
P.S.
Nishta nemoj da se sekirash, ljuto zhdranje nas cheka!
Kaske qe najverovatnije da nam sepridruzhi.
> ... A, jel qe da bude krupno tucana ljuta??? <
Da odgovorim na tvoje pitanje.
Pa kako drugachije? Bilo koja druga kombinacija bi bilo najobichnije svetogrdje.
Ma idi begaj bre, engleski suxhuk, sudjuk se jede ovde kod nas, kod Fane, cevapi kod Tare sa tucanom parikom i ovcijim kiselim mlekom. A nije sve ni u mesu, treba imati i pravi qumur za to.
Sevand, da te korigujem, Englezi ne prave suxhuk. Uvoze ga. Zashto?
Zato shto je takve kvalitete da chak i kao potpuno nepoznati prehrambeni artikal na ovom podneblju mozhe da se uspeshno takmichi na trzhishtu sa mnogo poznatijim mesnim proizvodima
(ako ima vegetarijanaca medju chitaocima unapred se izvinjavam).
Jeste da su u Prishtini svi najprekaljeniji majstori suxhukqke umetnosti,
ama nemoralno samo Prishtina. Ako se trazhi i mudro bira onda se nadje i drugde
(u shta se lichno uverih)
Jeste da su u Prishtini svi najprekaljeniji majstori suxhukqke umetnosti,
ama nemoralno samo Prishtina. Ako se trazhi i mudro bira onda se nadje i drugde
(u shta se lichno uverih)[/QUOTE]
Ili kako bi dzivdzani preveli sa engleskog you ask for it - iskali ste eve vi ga.
Dziber (Katilj) Katunar
04.07.2008., 18:31
Pricao mi kukavac Kristof kako vise sa njime ne saradjujete otkako je presao da radi u istoj firmi gde i ja, sta napraviste coveku, bre:sad2:
Pozdravi Kristofa. Menjao je firme , pa se ne snalazim. On licno je uvek dobrodosao. Nemam nista ni protiv njegove firme, ali mislim da mu je nebezbedno u mom kraju.
drlazic
04.07.2008., 22:38
Dok si bio na ovim podrucjima bio si kud i kamo vispreniji, veze koje zig ima sa poslasticarom iz BR se ne odnose na tullumbe,bakllave i sl vec so nesto vtoro:dash:
Dragi prijatelju sevande...
Nisam se ja opustio, osim u predelu stomaka... kapiram k'o pchelica...ti bi to trebao bolje da znash...
ahileas
05.07.2008., 10:48
Ne znam kako se zvala posl... u B&R....
Sat otma chu da se samospalim ispred zgrade...
Male sive odumiru brzhe nego li se ochekivalo...
Da poslastichara nije bila "ROMA" ili ne????
drlazic
05.07.2008., 14:10
Ili "Pchela"... "Pelivan"...
Male sive... gotovo....
Ne mogu da se setim... Samo kad bi' probao dve tri tulumbice, odma' bi se setio, ali ovako, na prazan stomak...Mozhe i baklavice, nije bitno... Nije shto mi se jede, samo da se setim... ochiju mi... zhimi sekretar osnovne organizacije...
Dziber (Katilj) Katunar
05.07.2008., 16:03
Nego, u Subotu naveche pada ljuti roshtilj ... svetskoj zaveri Masona i slichnih uticajnih supertajnih organizacija.
Danas je Subota, 16.00. Jos 3 sata do navece. Ja rucam blitvu, kuvani kukuruz, supicu i plavi patlidzan.:headbang::otkacio::cross::tongue::spam:
zabrljivko
05.07.2008., 17:39
Danas je Subota, 16.00. Jos 3 sata do navece. Ja rucam blitvu, kuvani kukuruz, supicu i plavi patlidzan.:headbang::otkacio::cross::tongue::spam:
:thumbdown:
Pasulj prebranac sa slaninom i paprikom, a salata pecena paprika sa belim lukom.
To je moj definitivan izbor za subotnji rucak :ok:
drlazic
05.07.2008., 18:58
... Dragi prijatelju... nemam rechi... zgrozio sam se nad sudbinom tebe, mog komshije...
Koja muka, vaseljenskih razmera, mozhe naterati choveka da to jeda, a da mu bude lepo...
Ali, ti to svakako bolje znash od mene, autosugestija je chudo...c, c, c, c c, ne mogu da veujem...
Mozda si se na taj korak odluchio iz ochaja (... daleko bilo...)...ili chisto edukativnih razloga... (.. kao, ajde pojedio ovo srecho, bashhhhhhhhhhhhh je dobro, vidish da i tata jede...)... to mogu da shvatim, ali...
Da si samo malo ranije rekao pa da odemo do Papa Joea...
Uh...Sav sam se najezhio...Chovek koji mi je bio takorechi prvi komshija...
Kazhi, ako ikako mogu da ti pomognem...
:thumbdown:
Pasulj prebranac sa slaninom i paprikom, a salata pecena paprika sa belim lukom.
To je moj definitivan izbor za subotnji rucak :ok:
Nishta od Subotnjeg roshtilja.
Stushtilo se, kisha lije pa ne prestaje. Ona idiotska sipljiva. :(
Sux-huk se ipak na tavu ne przhi. Neqe dusha.
Tuzhan li sam lele :(
Uzeh na kraju pashtetu na leba da umirim glad u nadi da qe da se malo razvedri,
mada ovo sivilo nebesko ne izgleda da qe da se makne u zhurbi.
Pada kisha u Engleskoj? Gle chuda !?!?
Pasulj prebranac nije losha ideja - sa praziluk, dimljenu mesnatu slaninu i sl.
Sux-huk oprema da se ostavi za kad se razvedri
DrLaziqu, na pozitivnijoj strani,
obzirom da imash reputaciju ljutog degustatora kvalitetnog zvuka,
eto da ti kazhem kupih danas Numark slushalice.
Prichaju kako su dobre, pa rekoh ajde da probamo.
Mislio sam da je Sennheiser zakon nad zakonima po pitanju slushalica,
ali Numark me je rasturio dinamikom i savrshenim zvuchnim detaljem.
Vecehras tuga se kishna ublazhuje - rujno vino, splif i muzika!
Dziber (Katilj) Katunar
05.07.2008., 21:37
...Kazhi, ako ikako mogu da ti pomognem...
Edukativni razlozi... Jedino sto moze da pomogne je da me neko podseti u Sredu uvece da se bacim u kupovinu u K.Mitrovici> Suxhuk, pleskavice. pitarke, pa cemo da napravimo zajednicki dorucak.
Dziber (Katilj) Katunar
05.07.2008., 21:39
Nishta od Subotnjeg roshtilja.
Sad mi je lakse...
drlazic
06.07.2008., 00:22
Edukativni razlozi... Jedino sto moze da pomogne je da me neko podseti u Sredu uvece da se bacim u kupovinu u K.Mitrovici> Suxhuk, pleskavice. pitarke, pa cemo da napravimo zajednicki dorucak.
Ne samo da chu da te podsecham na dva minuta... nego chu i svu svoju misaonu energiju... (skromnu dodushe... oko 200 neurona, bruto...) da stavim u sluzhbu ostvarivanja tog cilja...
Avaj... sreda mozhda i nije tako daleko... hochemo li izdrzhati... teshkoooooooooooo...!!!
zabrljivko
06.07.2008., 21:35
Danas sam shvatio svu besmislenost tenisa ...
Provozao sam se par stotina kilometara i zavrsio desetak poslova, okupao, vecerao
a oni nisu jos zavrsiili jedan jedini pogani mech :worth:
Normalno, ovo se odnosi na mushkarce, zhenski tenis ima neosporinh kvaliteta a i ne gnjave mnogo...
Dziber (Katilj) Katunar
06.07.2008., 22:41
Danas sam shvatio svu besmislenost tenisa ...
Muski tenis. Ponekad je dobar da se sareni na TV-u. Malo MTV spotova, malo Animal Planet pa onda tenis... Neutralno.
drlazic
07.07.2008., 19:24
...Shta je ovo... nema nigdje nitkoga...
Da nije udarila bastra... cunami... ili daleko bilo neshto jache...
Ja sam primio vakcinu pa se ne plashim...
...Shta je ovo... nema nigdje nitkoga...
Da nije udarila bastra... cunami... ili daleko bilo neshto jache...
Ja sam primio vakcinu pa se ne plashim...
Ma jok, samo mali spisateljski zamor, a i obaveze ponekad uzimaju svoj vremenski harach.
Nego, po prvi put gledam neke stare zhive snimke grupe Yes.
Postava: Jon Anderson, Steve How, Chris Squire, Rick Wakeman i Alan White
Repertoar: YesSongs album
Svirka: London Rainbow
Godina: Februar 1972 (imao sam 9 godina !?)
Utisak: LELE SVIRKE!
zabrljivko
07.07.2008., 21:28
Nisam sto posto siguran alio mislim da je taj album prohglashen za najbolji progresiv
rok album ikada(EVER).
Sto se progresivnog roka tiche,ja inace vise volim samo ELP - Slike sa izlozbe.
Slusam ga vec nesto oko 30 godina i nikada mi ne dosadi.
Sto se tice modernog dzeza preporucujem Think Thank Pat Martina:
Pat Martino guitar
Joe Lovano tenor saxophone
Gonzalo Rubalcaba piano
Christian McBride bass
Lewis Nash drums
Neverovatan zvuk i postava.Lovano i genijalni Rubalcaba .....
Jednostavno preslushati obavezno.....
ahileas
07.07.2008., 21:42
Ma jok, samo mali spisateljski zamor, a i obaveze ponekad uzimaju svoj vremenski harach.
Nego, po prvi put gledam neke stare zhive snimke grupe Yes.
Postava: Jon Anderson, Steve How, Chris Squire, Rick Wakeman i Alan White
Evo da kazem i ja koju.Trenutno slusam "OMMADAWN"-Mike Oldfild-a.Jako lepo.E a uvece dok pokusavam i uspevam ,da otvorim sve chakre na svom telu ,uz pomoc REI-KI tehnike slusam the Buddah experience.Jedan od razloga sto kupih to je sto je cena bila 3eura za komplet od osam cd-a.I za te pare uopste nije lose.
... ja inace vise volim samo ELP - Slike sa izlozbe.
Slusam ga vec nesto oko 30 godina i nikada mi ne dosadi.
Zhare, toliko si me bio davio tim albumom 70ih i 80ih da sam na kraju morao da zbrishem iz zemlje.
Nisam vishe mogao da izdrzhim!
Eto posle svih ovih godina, konachno istina o razlogu mog begstva iz Yuge :D.
.. Buddah experience ..
Ako mislish na Buddah Bar chill out sessions onda se slazhem.
Odlichna kolekcija zvukova za 'ladjenje nerava, a bogme i za odredjene hm.. intimne momente. Nije Barry White, ali je OK.
pinot noir
07.07.2008., 23:36
Bejah uglavnom sa strane van glavnih zbivanja ali u grupi vatrenih obozavaoca grupe Pashcad.
Pozdrav svima!
Cestitke Zabrljivku na prinovi :)
ahileas
08.07.2008., 05:48
Odlichna kolekcija zvukova za 'ladjenje nerava, a bogme i za odredjene hm.. intimne momente. Nije Barry White, ali je OK.
Upravo to je!:super:chilout meditation lounge trance.Valah bravo,valah bravo Zig-zag.A ono o cemu pricasmo-pa zar su ti drazi Dubrovacki trubaduri od sarajevskih cevapa kod "Zelje",i svez bosanski sudjuk.?Pa vruce pitarke sa kajmakom pored Jablanickog jezera...Pitaj Drinu bez filtera ,nek ti on kaze svoj stav po tom pitanju.Razmisli dobro...Nemoj posle da bude:dash: ...Sibam na posao.
Dziber (Katilj) Katunar
08.07.2008., 07:59
Dajte da i ja cujem taj chillout.
Dziber (Katilj) Katunar
08.07.2008., 08:04
Zhare, toliko si me bio davio tim albumom 70ih i 80ih da sam na kraju morao da zbrishem iz zemlje.
... konachno istina o razlogu mog begstva iz Yuge :D.
Ja sam mislio da si pobegao i zato sto je davio sa shahom (Kapablanka-Aljehin i tome sl.) a i zbog toga sto je davio sa Mingusom i drugim jazz-basistima.
E sad znate zbog cega je nastao stih iskljuci taj prokleti jazz u KATUNARIMA. U prevodu, prekini da davis sa tim prokletim jazz-om.
Dziber (Katilj) Katunar
08.07.2008., 08:14
Bre, Accordo, ti posla slike i gotovo .
Ocemo li da se druzimo i doruckujemo pleskavice i suxhuk, ili samo da razmenjujemo relikvije proslosti ?
zabrljivko
08.07.2008., 08:25
Ocemo li da se druzimo i doruckujemo pleskavice i suxhuk, ili samo da razmenjujemo relikvije proslosti ?
Hmmm, tačno....
Nema ga Accordo, a sve manje i drugijah....
No neka, ko ima sta da kaze on ce to i rechi....
Kada ima, mislim shta rechi..
Mislim ON.
P.S.
K vragu teshko ide ovo diopisivanje po zapari.
ZIG-a zabole, njemu kisha stalno rosi guzicu....
zabrljivko
08.07.2008., 08:43
U prevodu, prekini da davis sa tim prokletim jazz-om.
:dontunderstand:, Opet napadan a samo sam probao da budem komunikativan:sad2:
pinot noir
08.07.2008., 10:14
Први пут сам чуо за групу Пашчад крајем септембра - почетком октобра 1982 године од Амеровог комшије. Отишао сам са њим на концерт у Клуб уметника. Мислим да је постава била Сале-Жаре-Жућа и да је био 5-ти или 6-ти октобар 1982. Жаре је тек стигао из војске а ја сам требао следећег дана да идем у војску. Једна од слика у боји коју је неко поставио је вероватно са тог концерта. Тада нисам директно познавао никод од њих.
Пашчад ме тада нису превише одушевили јер су били у а ла Азра фази а ја нисам био љубитељ Џонија Штулића. Заволео сам их касније средином осамдесетих. Са својим друштвом сам био ту негде око њих и одушевљавао се њиховом креативношћу и позитивном енергијом коју су ширили. На каснијим концертима сам редовно био у првим редовима.
Имао сам прилику да упознам готово све актере и да се са некима повремено дружим.
Једино ми је криво што нисам упознао Муса о коме сам много слушао. Касније сам пратио његове глумачке и монтажне креације јер сам се посебно интересовао за филм.
Може ли неко да исприча анегдоду када се поставило питање ко је највише попушио цигарета за један дан.
А могао би и Забрљивко да нас подсети мало о својим импресијама о филму Годзила.
... ELP - Slike sa izlozbe.
Slusam ga vec nesto oko 30 godina i nikada mi ne dosadi....
Eto tebi za ljubav prijatelju moj iz najmladjanijih dana, preslushah ponovo Emerson Lake & Palmer, Pictures at an Exhibition, eto samo da vidim da li me noqne more (i jezere) ponovo fataju od mrachnih Musogorskovih tema.
Hm, ne bas .. izgleda da pod stare dane vishe cenim muzichko umeqe ova tri luda virtuoza i nihove manijkalne improvizacije i komplikacije.
Keveti kako si mogao ovo da slushash sa 15 godina?
Ti nisi normalan! :D
zabrljivko
08.07.2008., 11:25
... preslushah ponovo Emerson Lake & Palmer, Pictures at an Exhibition, .
Keveti kako si mogao ovo da slushash sa 15 godina?
U principu nisam imao mnogo izbora, plocu sam trampio sa jednim komsijom koji je bio ljubitelj simfo i psihodelik rocka, a dao mi je jer nije imala omot.Tako da dugo godina nisam znao kako omot izgleda.Tada nismo imali torente da skidamo Cd-ove za đab-đaba
a pošto platežna moć jednog petnaestogodišnjaka nije bila baš velika nisam baš imao ni mnogo ploča(tada se još nisam družio sa Điberom pa se taj broj zasnivao uglavnom na kupovini)....
Elem, zbog gore nabrojanih razloga tada se slušalo sve što se ima i to bezoj puta.
Ja sam uvek bio povodljiv prema naslovima tako da mi je ono Pictures at an Exhibition delovalo legendarno.
No vratimo se malo pre toga:Prve LP ce koje sam imao bile su:
Tangerine dream- Stratosfear
Eric Clapton - E.C. Was Here
Santana - Greatest hits
Jimmy Hendrix - Isle of the Wght
Secam se da je Peca od brata iz Australije dobio Rainbow(citaj Reinbol) i Lou Reed - Rock and Roll Animals sa klokotanjem....
Zavidio sam mu na tim plocama
Ti si ZIGG imao neki kasetofon trakash sa dve trake, na jednoj si presnimio moga Hendrix-a i pushtao po shkoli(osnovnoj)......
.. plocu sam trampio sa jednim komsijom koji je bio ljubitelj simfo i psihodelik rocka...
... Peca od brata iz Australije dobio Rainbow(citaj Reinbol) i Lou Reed - Rock and Roll Animals sa klokotanjem ... Zavidio sam mu na tim plocama
.. kasetofon trakash sa dve trake, na jednoj si presnimio moga Hendrix-a i pushtao po shkoli(osnovnoj)......
E da si bar rekao kako si plochu maznuo sa shtanda u Novoj Robnoj kuqi i u procesu sapleo prodavca koji se stumbao niz pokretne stepenice te slomio karlicu, i na kraju zbrisao sa E.L.P. plochom pod mishku dok te je kordon nakostreshenih SUPovaca ganjao prema Veterniku ...
E da si to rekao bio bi mi heroj za vjek vjekova :D
Pecin legendarni 'Reinbl' i gitara koja klokoqe na Lou Reed albumu.
Koliko nam je puta to bio bio pomenuo? Milion puta? Dva miliona?
Mozhda si mislio na MAGNETOFON trakash. NE kasetofon.
Beshe dobra sprava.
U vreme kada je presnimavanje muzike bilo josh u povoju (bar kod nas) ja sam sa mojim Aiwa trakashem po Prishtini presnimavao sve shta sam stigao.
Zahvaljujuqi tome, muzike mi nikada nije manjkalo,
.. a ni Dziberu nisam morao da mazhnjavam ploche.
Presnimio sam ja bio od tebe celu tvoju muzichku kolekciju, ne samo Jimi Hendrixa.
HVALA ti (sa vishe od 30 godina zakashnjenja, no bolje ikad nego nikad)
Tu isto beshe Credence CWR, David Bowie Heroes, Pinups itd .. ko bi to sve pamtio ...
O Accordo, nema te bre!?
Moguqi razlozi?
1. Otishao si negde na odmor pa se cvrljish na plazhi
2. Polomio si (daleko bilo) prst pa ne mozhesh da ukucavash
3. Riknuo ti hard disk na kompjuteru
4. Riknuo ti mrezhni osigurach
5. Nemash vremena
6. Ne volish nas vishe
7. Upao si u proverbijalni lonac zhuchi
Bilo kako bilo, uchini neshto - nedostajesh nam. Chak i PG. :D
Dziber (Katilj) Katunar
08.07.2008., 18:48
:dontunderstand:, Opet napadan a samo sam probao da budem komunikativan:sad2:
Ma kakvi. Sta ima da budem napadan zbog tema od pre 35 godina... Samo se podsecam da ja tada veze nisam imao ni o shahu, ni o jazzu, a niti o elektrotehnici, ali si se ti zdusno trudio da mi sve to objasnis do u detalje. Tako stekoh znanje za koje ni dan danas nisam siguran sta ce mi. Stih je zaista nastao u vezi sa tim poslepodnevnim razgovorima, ali ne zaboravi da se u pesmi u prvom licu peva o katunaru koji ne moze da shvati dzez.
Nema razloga za ljutnju:neutral:
Dziber (Katilj) Katunar
08.07.2008., 18:52
7. Upao si u proverbijalni lonac zhuchi
Ocigledno da Engleska povoljno utice na tvoj smisao za duhovitosti. :super:
Nikola_011
08.07.2008., 20:36
Svaka ti svijeta na ovome...
Ovo je krucijalna rechenica foruma...
Svidja mi se...
I miirishe...
Jedva chekam.................
Zdravo Nikola_011,
dobro doshao(la) na forum ludih matorih ex-Prishtinaca :klap:.
Imam oseqaj da znash raju ;).
Ocigledno da Engleska povoljno utice na tvoj smisao za duhovitosti. :super:
Lepo od tebe da to kazhesh.
Sve ove decenije u pechalbi, chudo nisam zaboravio maternji jezik
drlazic
08.07.2008., 23:54
Svidja mi se...
I miirishe...
Chudno...
Ja sam ovo napisao, a pojavljuje se pod drugim imenom....
Molim Vas da se poshtuju autorska prava uchesnika foruma...
drlazic
08.07.2008., 23:57
Ha, ha ha...
Shalim se, ali mi stvarno nije jasno...
drlazic
09.07.2008., 00:03
Svidja mi se...
I miirishe...
prdim glasno
09.07.2008., 00:12
Za Dzibera, koji je voleo Zeppeline
http://bax-up.blogspot.com/2006/07/led-zeppelin-11-albumov.html
koristi login koji sam ti poslao u pp.
Kada skinesh, treba ti pasword da otpakujesh rar fajlove.
Password za otpakivanje RAR ova je
uploaded_by_bax___my_other_uploads_on_http://www.bax-up.blogspot.com/
drlazic
09.07.2008., 00:23
PG pozdrav od srca... nismo se chitali ot' vreme.. (... time a go...)
Hvala za pp...
Rastuzhio me je deo poruke u kojoj kazhesh da se otkidate od Suxhuka.. Capitall S...
Elem, i mi chemo jednog dana nachi sux... pa che slike da preplave forum...
Moja nova mashina Canon 40D radi 7 frame/sec, a SONYMSstereo mic ovekovechiche maljackanje...
drlazic
09.07.2008., 00:26
Sprema se prvo multimedijalno zhdranje, to ovde fensi zovu performans... ne znam shta to znachi...
Ja samo skromno podsecham Dz(K)K da je sreda uveliko...
drlazic
09.07.2008., 00:45
A, ovo je uchesnik foruma obozhavaoca kulta sux... posle jedne prezentacije...
u Bgd...
Autorski rad DrLazic
drlazic
09.07.2008., 01:00
jel to new gen... koja salje miris...
Dziber (Katilj) Katunar
09.07.2008., 07:57
А могао би и Забрљивко да нас подсети мало о својим импресијама о филму Годзила.
Dobrodosao Pinot. Imali smo neprijatne upade (videti ranije strane), pa smo oprezni sa pridoslicama, da ne kazem prinovama na forumu. Ocigledno da su tvoja secanja autenticna. I ja bi voleo da cujem nesto o Godzili i Megalonu. U medjuvremenu, Godzila je od japanskog freaka dosla u holivudski mainstream. Slicno se desilo i sa ondasnjim KARATE FILMOVIMA (kung-fu, prim.prev.-videti ranije strane); to ne umanjuje znacaj cinjenice da su Zabrljivko i Prdoslav jos onda imali nos da nanjuse nesto sto ce 30-tak godina kasnije postati svetski hit.
Dziber (Katilj) Katunar
09.07.2008., 08:25
Za Dzibera, koji je voleo ....
Pshesch. Ako sťahovať z rapidshare.com .
Ne st'ahovat' downloadi. I ako mozem st'ahovat' ima pomnogi musika. Nemam vremeni sluhat.
Ipak, hvala. Prijatelj je imao Houses of the Holy, pa sam se skoro podsetio starih dana.
pinot noir
09.07.2008., 08:44
Поздраф на сите кучиња!
Во Приштина се бавиф со пејџери :)
zabrljivko
09.07.2008., 09:10
.
Pozdrav anonimni shtovaoche i hvala na chestitkama...
Shta reci o Godzili, moj prvi korak kada sam se prijavio na Demonoid je bio da skinem sve epizode tog neprikosnovenog remek dela.Uvek me fascinirala promena velichine Godzile u toku filma, koja se kretala od nekoliko metara do dimenzija nekoliko nebodera, verovatno kako je kadar zahtevao.Da ne pricam o Godzilinom nedefinasanom karakteru koji se kretao od unishtivacha Tokija do zashtitnika planete od Megalona, korishcenjem modernih karate veshtina.Chesto sam se pitao koliko bi vremena trebalo Godzili da unishti Japan onako gazechi zgradu po zgradu, verovatno je da su trebali samo da je puste da se na smrt izmori......
Toliko o Godzili, sada je verovatno vreme da neko opet pocne o sudzuku:dash:
Dziber (Katilj) Katunar
09.07.2008., 10:16
Toliko o Godzili, :dash:
Hvala sto si nas podsetio na gnusna preterivanja:rotf::rotf:
Mozemo li da cujemo nesto o plivanju za loptom i odlasku na pucinu. Nije zgoreg podsetiti se tih epizoda.
drlazic
09.07.2008., 11:51
Toliko o Godzili, sada je verovatno vreme da neko opet pocne o sudzuku:dash:
Da...da, Moj dragi prijatelju Zabr...
Osecham se prozvanim... a ne mogu da se uku****:dash:
[Na opshte neprihvatanje tog gnusnog preterivanja((voleo je da preteruje kada je pri konjaku) koje se moglo takmiciti sa onim kada je u Minhenu u prodavnici instrumenata svirao seshn a napolju se okupilo 5000 ljudi ) uzhurbanio je dodao:Ali bio sam mnogo nervozan:rotf:
Kao sto je Zabrljivko naveo i sam u jednom od ranijih postova, pripovedac dozvoljava sebi taj luksuz da pricu prilagodi sebi kako bi ona ispala sto interesantnija publici, a osnova toga lezi u davnim vremenima pripovedanja uz vatru, a kod nas su tu tradiciju prenosili slepi guslari, na osnovu toga da im je neko pricao svoju verziju price, koja ama iq nije odgovarala onome sto se zbilio i akterima dogadjaja.
Da, price imaju neku podlogu, baziraju se na nekim cinjenicama, ali su koncipirane sa namerom da se posetioci foruma smeju na racun nekog od nas, a sve u cilju da bi pripovedac prikupio poene na uzdizanju sebe i stekao podrsku od drugih clanova ka nastavljanju drugih "prica".
Vidim da u zadnje vreme forum obiluje ispraznim temama, pojedini kreatori istog se uopste i ne javljaju, verovatno se javila zasicenost, nemaju sta da kazu, dok drugi pokusavaju da ga odrze po svaku cenu, no da li to odgovara originalnoj svrsi i ideji ovog foruma, a ja licno smatram, osim ako ne gresim, da to sigurno nije podjebavanje drugih na racun svog licnog isticanja. Ispravite me ako gresim, mada cisto sumnjam :?:
zabrljivko
09.07.2008., 12:17
[QUOTE=sevand;6975392.... osim ako ne gresim, da to sigurno nije podjebavanje drugih na racun svog licnog isticanja. Ispravite me ako gresim, mada cisto sumnjam :?:[/QUOTE]
Prijatelju Sevand, normalno da greshish..
Vidim da svi sa godinama postaju uvredljive prirode,i ne shvatam zashto svi sebe povezuju sa likovima o kojima se ovde prica.
Vecina likova je bila izmisljena a price o njima stilski ulepsane.....
Vecina likova obitava samo u proslosti i ovim pricama i nestace iz secanja kada ugasi i ovaj forum....
Sto se ovog storyteller-a tice on pozdravlja sve ucesnike(i kibicere), i zeli im puno srece u zhivotu, i td, i td......
drlazic
09.07.2008., 13:12
Poshtovani prijatelji...
Ja se najiskrenije nadam da ovaj (...meni vrlo drag... i jedini na kome sam...), forum nije zamishljen kao mesto gbe bi se dovrshavalo nedovrsheno u odnosima izmedju Forumasha, ili josh gore zapochinjalo sa radikalnijom razmenom mishljenja, koja bi vodila u konfrontaciju...
Koristan link:
http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC_(%D0%B8%D0%BD%D1%82 %D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%82)
U nadi da chemo se druzhiti na sve raspolozhive nachine, pozdravljam Vas univerzalnim pozdravom
Suxhuk olaqak...
Dziber (Katilj) Katunar
09.07.2008., 15:25
Prijatelju Sevand, normalno da greshish..
Sto se ovog storyteller-a tice on pozdravlja sve ucesnike(i kibicere), i zeli im puno srece u zhivotu, i td, i td......
Nemojte se za..bavati i brisati autenticne delove. Zabrljivko je veoma tacno registrovao te izjave. Zao mi je ako se S. oseca uvredjenim, ali cinjenica je da je izjavio upravo te stvari, sto mozemo da posvedocimo svi iz grupe i okoline.
To nema mnogo veze sa sadasnjim Sevandom, koji se vidno razlikuje od nekadasnjeg, barem sudeci prema onome sto pise.
pinot noir
09.07.2008., 16:22
Dobrodosao Pinot.
Хвала. Хвала.
Ти благодарам на Гостивар. Срце ми го напуни до даска.
pinot noir
09.07.2008., 16:28
Suxhuk olaqak...
Во моментот сам на работа во Скопје. Уште малце па идем во Бирпазар на суџук па на боза. Леле :D
Suxhuk olaqak... :D
prdim glasno
09.07.2008., 16:42
Sevand, prijatelju, ja ne procitah niti jednu uvredljivu storiju o tebi u zadnjih 50 strana
ovog bloga, ne znam zasto si preosetljiv na svaki dopis.
Nego, Djivdjani, ja vam dadoh login za rapidshare u pp, niko da se potrudi da skine neshto?
pinot noir
09.07.2008., 16:59
Прдим Гласно!
Можете ли препоручити неке од новијих турских филмова.
Нажалост осим Yoll-a и серијала о Џем Султану (укључујући и Човека који је спасао свет) нисам гледао ништа.
Чуо сам за неколико филмова који су снимљени на тему Ирака са прилично јасно приказаним антиамеричким ставовима. Долина вукова у Ираку, Петорица маскираних у Ираку или тако нешто.
Вреди ли погледати:
- Gegen die Wand (Head on)
- G.O.R.A
- Bulutlari beklerken (Waiting for the clouds),
- Karpuz kabugundan gemiler yapmak (Boats Out of Watermelon Rinds)
- Eskiya (Bandit)
Dziber (Katilj) Katunar
09.07.2008., 17:16
Sevand, prijatelju, ja ne procitah niti jednu uvredljivu storiju o tebi u zadnjih 50 strana
ovog bloga, ne znam zasto si preosetljiv na svaki dopis.
Nego, Djivdjani, ja vam dadoh login za rapidshare u pp, niko da se potrudi da skine neshto?
kako sam vec rekao na poljskom, mnogo je komplikovano.
drlazic
09.07.2008., 17:56
Ja nijesam uspio... nikako... mada sam se zdushno trudio...
Nijemci me neshto nagrdishe... nijesam najbolje razumio... mnogo je vremena proshlo...
Dziber (Katilj) Katunar
09.07.2008., 20:21
Хвала. Хвала. .
Nema na cemu. Ama jos ne znam ko si.
pinot noir
09.07.2008., 20:29
Nema na cemu. Ama jos ne znam ko si.
Bio sam clan neformalne grupe koju je Vlada (Horse) iz Goleske nazvao klatimuda udruzenje. Bio je u pravu jer nas u to vreme nije zanimalo nista osim elektronike, kompjutera i nauke.
Poslah ti privatnu poruku.
http://bax-up.blogspot.com/2006/07/led-zeppelin-11-albumov.html
Poljski ili ne, procedura je jasna.
alas, moja ponosna Zeppelin kolekcija je kompletirana josh pre 15 godina.
Hvala PGu u svakom sluchaju na nesebichnom dostqavljanju korisnog linka.
prdim glasno
09.07.2008., 21:25
Вреди ли погледати:
- Gegen die Wand (Head on)
- G.O.R.A
- Bulutlari beklerken (Waiting for the clouds),
- Karpuz kabugundan gemiler yapmak (Boats Out of Watermelon Rinds)
- Eskiya (Bandit)
Od ovih koje si naveo samo Karpuz Kabugundan..i Gegen die Wand. ("pravljenje ladja od kora lubenice" i "glavom u zid")
"Gora" je SF komedija sa lokalnim vicevima, "Bulutları" je prespor film, "Eskiya"
romantizovani gangsteraj "a la Turka".
Ono sto je blize (citljivije) nekom balkanskom mentalitetu su (bilo koji) od filmova Fatih-a Akın-a
"Im Juli" "Duvara Karşı", "Yaşamın Kıyısında" i
tzv. "umetnickog" reditelja Nuri Bilge Ceylan-a
"Uzak", "Iklimler"
Potonji je vrlo spor u naraciji ali izuzetno vizuelno kultivisan.
Ako nadjes mozesh da pogledas "Yazı-Tura" Uğura Yücel-a i "Güneşe Yolculuk" od Yeşim Ustaoğlu.
pinot noir
09.07.2008., 21:50
Hvala na preporukama. Načiću ih na rapidu ili torentu ...
Svojevremeno ranih osamdesetih gostovao je na festu turski film koji je kod nas preveden kao Svadba ili tako nešto. Film je je obradjivao temu besmislenog lanca krvne osvete. Bio je prikazan u hronici Festa i delovao je izuzezno interesantno uprkos teskoj temi. Nazalost nije uspeo da dodje do Pristine kao i mnogi drugi filmovi sa festa.
Jos kada bi možda mogao da se setis tacnog naziva bio bih ti jako zahvalan.
drlazic
09.07.2008., 22:51
Dragi prijatelju pinot noir...
Bujrum... kao shto je red da kazhem...
Mene znash...sigurno...
Samo "stari Prishtevac" koristi tako suptilno aoristnu osnovu za iskazivanje osechanja...kao ti...
Sada sam siguran da se znamo... i drago mi je...
Bio sam clan neformalne grupe koju je Vlada (Horse) iz Goleske nazvao klatimuda udruzenje. Bio je u pravu jer nas u to vreme nije zanimalo nista osim elektronike, kompjutera i nauke .
Vlade Konja se seqam kao kroz maglu. 10ak godina stariji od nas.
Popravio mi je jednom bio HH pojachalo sa Zoranom Studenom, meni onda veoma dragim chovekom.
Vlada je pupchanom vrpcom bio vezan za lemilicu, otpornike i slichne elektronske radosti.
Nadimak Konj (Horse), kako se seqam po prichi, je dobio 70ih dok je bubnjao za Smisao i Mashte,
a ne po derivatu heroina koji se, kako chujem, dosta uprazhnjavao po Prishtini tokom 90ih ...
Kao, SM imaju vazhnu svirku. Svi stigli, postavili instrumente ali Vlade nema nigde.
Opshta panika, psovke, uzhas .. uglavnom svirka propadne ..
Udje mu se eventualno u trag, ali bubnjeva mu ih nema.
Vlado de su ti bubnjevi?
Prodao sam ih.
Prodao? Kako to mislish prodao? Kupiqesh neke druge?
Ne potroshio sam veq pare?
Kako potroshio? Na shta si ih potroshio
Kupio sam sat i odelo
!?!?
VLADOOO, KONJU JEDAN! ... I tako mu ostade Vlada Konj
Istinita ili ne, dobra pricha. Mnogo me se onda dojmila.
Bio sam klinac i nisam nikako mogao da kontam magnitudu otkachenosti naizgled normalnog ljudskog biqa.
pinot noir
10.07.2008., 06:56
ZigZag
Mene tesko da se secas mada smo se jednom i upoznali. Bese to na jednoj vasoj probi u Dubrovackoj ulici kod Mice - Kice basiste kada sam sa vodecim clanom gorepomenutog udruzenja svratio da on pogleda miksetu. Bese valjda druga polovina osamdesetih. Vezbali ste do perfekcije neki americki rock - ne mogu da se setim koja je tacno stvar bila. Porred Mice cini mi se da je bio tvoj mladji brat na bubnjevimai ili mozda gresim. Na drugoj gitari je bio decko albanac duge crne kose bledog lica i ostrih crta. Prilicno tih ali je sjajno svirao stratokaster. Zvucalo je zaista izuzetno i mocno ali ti si meni za cudjenje bio i dalje nezadovoljan. Dojmilo me kako si tada gotovo vojnicki vodio probu ...
Dziber (Katilj) Katunar
10.07.2008., 07:48
ZigZag
. Dojmilo me kako si tada gotovo vojnicki vodio probu ...
Za razliku od toga, nase probe su bile krajnje demokratske. Pa ipak, njega primise u Englesku, a nas ostavise ovde.... gde je tu pravda ?
Vlada se danas čest druži sa elktronskim aparatima,većinom bezuspešno...
ZigZag .. Mene tesko da se secas mada smo se jednom i upoznali ... Dojmilo me kako si tada gotovo vojnicki vodio probu ...
Po korsinichkom imenu rekao bih da volish francusko crno vino (pozdravljam ukus).
Druzhio si se sa Vladom Konjem, prema tome mora da si znao Zorana Studena, Peshu, Djikca itd.
Daj mi josh koju asocijaciju. Sigurno te znam.
Proba o kojoj govorish .. to more da je bilo kod Jove Shloga
Dobar basista, izvanredan karakter.
Pitam se gde je ovih dana.
Iskreno se nadam da mu dobro ide.
Shto se tiche mog tadashnjeg diktatorskog stava u bendu, chuo sam kritike i pre, shema Tashi hitler itd ..
priznajem bio sam go*v*nar.
Shta jeste jeste.
Ako iko od muzichara kojima sam nekada stao na zhulj chita ove redove, oprostite.
Namere su mi bile dobre, ali u retrospektivi, metod usran.
DzKK, razlog mog odlaska u Englesku sam naveo pre par stranica:
Zharetov Emerson Lake & Palmer i Slike sa Izlozhbe,
album koji pomno preslushah posle 25 godina (njemu za ljubav) te skontah da je bio u pravu sve ove godine :D.
Vlada se danas često druži sa elktronskim aparatima, većinom bezuspešno...
Bleferu, bujrum .. ako vidish Vladu puno ga pozdravi .. mozhda qe se setiti ako mu kazhesh:
'Onaj dugokosi klinac sa HH pojachalom i Gibson Les Paul gitarom ..'
Eto da mu se zahvalim posle svih ovih godina shto mi je jednom prilikom popravio pojachalo (premotao toroidni transformator!?) za dzabe.
Pinot Noir, da, moj brat Luan je bio za bubnjevima, mlatio ih je kao besan.
Nije se mnogo promenio.
Tihi dugokosi momak oshtra bleda lica sa Stratokasterom je bio Hush Kantarxhiu.
Opasan gitarista. Ubitachan smisao za humor.
Onda je bio u Kanadi, prashio je sa lokalnim rokerima po klubovima u Torontu.
Izgubili smo kontakt pre 7-8 godina. Shta li je sa njim?
pinot noir
10.07.2008., 11:56
Dosta sam mladji od Vlade i nisam ga znao bas najbolje kao ni ostatak starijeg drustva koje spominjes. Kod njega sam odlazio sa drugima koji su ga bolje znali kao na hadxiluk po savete u vezi tehnike :)
Za probu sam gotovo 100% siguran da je bilo kod Mice koji je dosta svirao sa Pishtom a to je ista strana Dubrovacke ulice samo kojih mozda 50 metara nize.
ELP sam i ja slusao u to vreme. Kao i Jethro Tull.
Obozavam vina od francuskih sorti grozda posebno u nasoj kosovskoj varijanti. Podrucje oko Orahovca, Velike Hoce, Male Kruse, Mamuse i Suve Reke je jedno od najboljih u Evropi u kome uspevaju francuske sorte pino noir, merlot, gamay...
Ostalo na PP.
Dziber (Katilj) Katunar
10.07.2008., 12:46
Tihi dugokosi momak oshtra bleda lica sa Stratokasterom je bio Hush Kantarxhiu.
Da li je ime Hush dobio na tvojim probama? Kad god bi hteo da progovori, dobio bi jedno HUSH ! kao odgovor ? Pinot je zato primetio da je covek bio krajnje tih.
prdim glasno
10.07.2008., 13:30
Ako je Goleshka bila ona ulica gde je bio bioskop Vllaznimi (sechanje me izdaje), neka mi neko kazhe sta se desilo sa Naserom i Ljubom Loncarevicem koji su ziveli pri dnu ulice.
Dziber (Katilj) Katunar
10.07.2008., 13:36
Ako je Goleshka bila ona ulica gde je bio bioskop Vllaznimi (sechanje me izdaje), neka mi neko kazhe sta se desilo sa Naserom i Ljubom Loncarevicem koji su ziveli pri dnu ulice.
Ljubu sam video pre 5-6 god., radio je u Ministarstvu. Naser je sa porodicom otisao u Tuzlu, zatim u Sarajevo. Cini mi se da sam nesto nacuo da su posle otisli u inostranstvo. Ako hoces, provericu.
Dziber (Katilj) Katunar
10.07.2008., 13:44
LOSE VESTI, ne znam kako da ih saopstim drlazicu. Izgoreo mi je motor na (sluzbenom) automobilu, pa moram da se vracam autobusom. Sto znaci da ne mogu da vucem sux i pleskavice u torbi.
Na srecu, odlaganje je privremeno, jer sam vec sledece nedelje tu u Ponedeljak. Dolazim (svojim) kolima.
drlazic
10.07.2008., 20:33
Dokaz da loshe vesti putiju brzhe od svetlosti, e tuga pregolema...
Pet godini zaminav, ostavifme tutun, sega sux-huk, neka e privremeno ama ne da bide trajno...
...a do tada uzhivajte u novom clanu kultne grupe... poshto sam imao danski Kraljevski voz...
drlazic
11.07.2008., 00:28
Ljuba Loncarevicem je isto onako bumbarast... Aktivan je u nekom ministarstvu... poj..nem..u...kom... Zavrshio je pravni fakultet i radio kao shef zajednickih sluzhbi mnistarstva finansija... (...kako rogobatno zvuchi...)... Zena mu je spiker (...sada se to zove prezenter...),u Radio Beogradu...
drlazic
11.07.2008., 00:31
... a sada predah uz zanim....
drlazic
11.07.2008., 00:59
ZigZagichicu, shta kazhesh na Jazzera?
Kolichina tuge u njegovim ochima mozhda nije vidljiva na ovako maloj slici...ali...
..Kolichina tuge u njegovim ochima ...
... je sasvim vidljiva. Mrak nad mrakovima. Oduvek si imao oshtro oko za MODELE :D
Chuvena Prishtevachka rechenica: "Snima ga modela jednom!"
Sad to radimo izistinski.
Pogledaj sada jedan moj doprinos modelarstvu - Ciudad Mexico (Novembar 2007)
drlazic
11.07.2008., 11:08
...Model's je stvarno "drhtite jednom" - shto je netom izjavio Shaip iz Goleshke, inache Siqanov brat...
Otac im je bio cepaq karata u bioskopu Vlaznimi, nje far i vogel, me syza...
pinot noir
11.07.2008., 12:28
http://forum.krstarica.com/attachment.php?attachmentid=39638&stc=1&thumb=1&d=1215714836
EVO IMA MESEC DANA KAKO NEMAM PARA ...
drlazic
13.07.2008., 13:40
...Aman... Gdje ste?
Da vam nije grizio lampir???
Shta chiniti u ovakvoj situaciji... Gdje je reshenje?
Morat qu analizirati poslednjih nekoliko stotina epizoda, drage nam grupe..., ili liqno kontaktirati Broja 1...
milojko555
13.07.2008., 23:30
Zamolio bih postavljaca najveceg broja numera - prdim glasno - da iste postavi na youtube ili divshare ili koji god servis, jer numere sa mydeo nisu dostupne.
Please! Barem nesto.
drlazic
14.07.2008., 00:12
a sada malo razbibrige... pored ozbiljnih tema...Zdravlje na usta ulazi...
...Aman... Gdje ste?
Da vam nije grizio lampir???
Shta chiniti u ovakvoj situaciji... Gdje je reshenje?
Morat qu analizirati poslednjih nekoliko stotina epizoda, drage nam grupe..., ili liqno kontaktirati Broja 1...
Poshtovani DrLazicu, izgleda da imamo neku chudnu forumsku situaciju,
forum je o Paschadima, a njima ni traga.
Verovatno zato shto je leto, vruqina (barem kod vas) pas se teshko sedi za kompjuterom.
Mene ne beshe jer se lumpovalo nekoliko dana.
Slavili smo sa drushtvom moj 46ti RODJENDAN.
Idealan izgovor za feshtu.
Eto me ponovo nazad, poshto se konachno naspavah i otreznih.
drlazic
14.07.2008., 12:49
ne znam o chemu se radi... evo krechem u akciju da saznam... Sve je u igri...
Tebi ZigZagichicu, u svakom sluchaju, srechan rodjendan, zhelimo ti zdravlje i srecu, sve ostalo mozhesh da kupish kod Kineza...
milojko555
14.07.2008., 16:30
Prdim glasno ... anybody ... dajte mi mladji da cujemo nesto od paschadi!
drina bez filtera
14.07.2008., 23:22
Poshtovani DrLazicu, izgleda da imamo neku chudnu forumsku situaciju,
forum je o Paschadima, a njima ni traga.
Verovatno zato shto je leto, vruqina (barem kod vas) pas se teshko sedi za kompjuterom.
Mene ne beshe jer se lumpovalo nekoliko dana.
Slavili smo sa drushtvom moj 46ti RODJENDAN.
Idealan izgovor za feshtu.
Eto me ponovo nazad, poshto se konachno naspavah i otreznih.
Sve najbolje stari prijatelju!
prdim glasno
15.07.2008., 02:04
Zamolio bih postavljaca najveceg broja numera - prdim glasno - da iste postavi na youtube ili divshare ili koji god servis, jer numere sa mydeo nisu dostupne.
Please! Barem nesto.
JOS JEDNA SANSA ZA ONE KOJI SU PROPUSTİLİ (A HOCHE) DA DOWNLOADUJU NESHTO OD GRUPE "PASCHAD"
File PASCHAD.rar (76135 KB) uploaded!
Your Download-Link:
http://rapidshare.de/files/40003918/PASCHAD.rar.html
File PASCHAD2.rar (60305 KB) uploaded!
Your Download-Link #1:
http://rapidshare.de/files/40006241/PASCHAD2.rar.html
Koristite "free" opciju za skidanje (ceka se minut-dva da se "dozvoli" download, ali radi).
Rar "PASCHAD" je 76 mega i sadrzi jedan deo ranije objavljenog materijala - procischenih pesama od pre pola veka.
Rar "PASCHAD2" je 60 mega, i ako nemate account na rapidshareu morachete da sacekate do sutra za "free" download (limitiran je na 100mega dnevno),
ili da, ako ste na routeru, resetujete kompjuter i ip adresu (postoje piratski programchichi za "varanje rapidsharea").
milojko555
15.07.2008., 10:13
Thanks a lot, PG!
Ako budes mogao jos da postavis, you`re welcome ;)
drlazic
15.07.2008., 10:47
...Dobro jutro PrGl... Gledam neshto ovaj kave takm... (...ne znam kako se pishe tachno...)... to je ukrasna kutija najqechqe pletena... u kojoj se drzhi pribor za kafu...
A, na drugoj strani mesingani "mangal" ima 100kg... vrishti da se potpali qumur...
Ali... kafu ne pijem sam... Nazhalost nemam ni s'kim... ustvari sve ih je manje...toga mi je zhao...
prdim glasno
15.07.2008., 11:07
Kahve takımı - pribor za kafu, "kafe-komplet".
Pa ajde, srkni jednu samnom na sabajle - evo sad ce da mi uzavre.
drlazic
15.07.2008., 11:44
...E, kad bi moglo... nema tih para koja mogu da budu surogat (...iliti nadomjestak... prim aut) dobroj kafi i zdravom muhabetu...
sat qu, a lone, arslan gibi... kad moram... Ovdashnji begaju... neqe da piju kafu s' mene...
...pri tom ne znajuqii da je to gre' vaseljenski.....:)
milojko555
15.07.2008., 21:20
Hvala puno, PG!
Jako me raduje da cujem nesto ovako dobro, nastalo u mom rodnom gradu kad sam ja bio mali (generation `79)!
Omiljene stvari: Ne dolazi, Paschad, Hortenzija, Sevdija, ...
Kad citam sve ovo, slusam Paschad, ... prosto mi bude zao sto se nisam rodio 15-ak godina ranije.
prdim glasno
15.07.2008., 23:49
Thanks a lot, PG!
Ako budes mogao jos da postavis, you`re welcome ;)
Pravo da ti kazem, ono sto postavim ocistim sa diskova, a za jos
dodataka treba sesti pa opet cistiti snimke, sto mi se bas ne mili, obzirom
da ni originalne clanove grupe definitivno ne boli uvo da to rade. tako da bih, uz
dozvolu svih citalaca, a posle 30 ak sati potpunog zatisja ostalih korisnika
(sem nostalgicng i usamljenog dr Lazica) izrekao konacnu molbu nasem vernom
i nikada posustalom web masteru Neshi Taksisti:
Nesho, ovaj blog vec dugo, dugo vremena prezivljava na sporednim temama.
Ma koliko se ZigZag i ostali trudili da se dopisuju, sama tema je zaokruzena i iscrpljena.
U medjuvremenu i deca se radjaju, citave nove generacije rastu, a mi josh na ovom blogu.
Zamolio bih te da dostojanstveno zatvorish ovaj blog, a mi cemo (ja, ako niko
drugi nece) otvoriti novu temu na kojoj mozemo da pricamo o svemu i svacemu i
vidjamo se po volji i raspolozenju. Evo, otvoricu temu PONOCNI RAZGOVORİ
BIVSIH I SADASHNJIH ROKERA IZ PRISTINE I OSTALIH DIVERZANATA,,
pa da tamo nastavimo. Mozda se pridruzi jos, mozda i pravih, muzicara.
Nesho, ucini konac koji delo krasi i stavi "zatvoreno" posle ovih poruka.
Hvala.
drlazic
15.07.2008., 23:55
... Zao mi je.........
...Ovaj forum lepo zamishljen... bio mi je veza sa svim onim shto nemam...
Molim te PrGl da ga snimish kao PDF... i hvala ti...
Bila mi je chast biti sa Vama na ovom Forumu...
...Sada sam stvarno off...
prdim glasno
16.07.2008., 00:34
... Zao mi je.........
...Ovaj forum lepo zamishljen... bio mi je veza sa svim onim shto nemam...
Molim te PrGl da ga snimish kao PDF... i hvala ti...
Bila mi je chast biti sa Vama na ovom Forumu...
...Sada sam stvarno off...
Daj bre Lazo, ne tuguj, otvoricemo novi blog negde drugo, ne mora na ovom forumu.
Samo vidim niko se ne javlja, a novopridosli se ustrucavaju zbog naseg zajebanog karaktera
a i zbog lokalne teme. Pa reko da otvorimo novu temu pa nek se prikljucuje jos neko
koga ne interesuju samo politicke rasprave (uglavnom potpuno besmislene,
kao kafanski razgovori o fudbalu - padash u vatru, a nemash nikakvog uticaja na stvari)
Drago mi je da sam te upoznao, kad dodjem do Beograda cujemo se i viidimo se.
Nemoj tako tragicno, leba ti.
Obecavam ti prebranac i jagnjetinu u "Rubinu" na Kosutnjaku sa "pogledom" (ako lokal josh nosi taj naziv)
p.s.
Ne brini, sache Tashi da skochi da odrzhi blog u zivotu.
prdim glasno
16.07.2008., 00:45
Hvala puno, PG!
Jako me raduje da cujem nesto ovako dobro, nastalo u mom rodnom gradu kad sam ja bio mali (generation `79)!
Omiljene stvari: Ne dolazi, Paschad, Hortenzija, Sevdija, ...
Kad citam sve ovo, slusam Paschad, ... prosto mi bude zao sto se nisam rodio 15-ak godina ranije.
M555, nadam si da si uspeo da raspakujesh stvari. Mislim da mi je nesto zaribalo u prvom raru. Ako si otvorio videa, ok
Pravo da ti kazem, zbog tvoje ljubazne molbe sam ih ponovo postavio i hvala ti sto umesh lepo da se zahvalish - vidi se kuchno vaspitanje.
Sto se tice datuma rodjenja - ne beri brigu: da si bio nasha generacija, sad bi bio prgavi namchor kao i svi mi, jer nas je zadesio
rat upravo u doba kad smo bili u najjacem uzletu - pa nam sjeba 10 godina zivota. Ovako, ti zivish probleme ovog vremena ali mlad
si i tek ulazish u punu snagu, imacesh dosta vremena za sve vrste zivotnih prevrata.
Nema zaljenja - samo cepaj.
PRDIM GLASNO - OVER AND OUT!
zabrljivko
16.07.2008., 01:02
PRDIM GLASNO - OVER AND OUT!
VIDIMO SE NA TRONU :ok:
milojko555
16.07.2008., 01:04
Da, sve je ok sa rar-om, pa sam ponesto podigao i na youtube: http://www.youtube.com/results?search_query=paschad&search_type=&aq=f
Sto se tice devedesith, ne zna se koja je generacija losije prosla. Dal oni koji su bili tinejdzeri, dal oni u 20-im, 30-im, ... dal penzosi.
Anyway, svidja mi taj duh koji je tada vladao u PR, koji osecam u ovoj temi i koji sam naslucivao kao klinac. A muzika Paschadi mi je probudila buru osecanja, odavno nisam reagovao ovako na muziku! Nostalgija, sta li je ...
Daj bre Lazo, ne tuguj, otvoricemo novi blog negde drugo, ne mora na ovom forumu .. p.s. Ne brini, sache Tashi da skochi da odrzhi blog u zivotu.
Alo drushtvo, tu li ste? Eto mene nazad, samo shto udjoh u kuqu posle lude jurnjave na dva kotacha (ne pada kisha trenutno pa se iskoristilo) te rekoh ajd da pokledam shta ima na Krstarici.
PG kao po obichaju oqe da zatvori Pashchad blog, shto me ne inenadjuje - (ochigledno neuspeshan blog sa preko 25000 posetilaca) .. al nema veze ..
Ajde stoga da se prebacimo na ovaj novi
PONOCNI RAZGOVORİ BIVSIH I SADASNJIH ROKERA IZ PR. I OSTALIH DIVERZANATA .. I c u there.
Qao Pashchad, bila mi je chast i privilegija da muhabetim sa vama zadnja 3 meseca.
Vidimo se u BG za par nedelja.
May angels forever walk with you and with your families.
love
ZZ
accordo
16.07.2008., 09:07
DO TRONA !
Sve vas puno, alo, citaj vamo: PUNO pozdravljam! :orkestar::vatromet:
DO TRONA, ONDA.
Nesho T, MAJSTORE
A SADA UDARI KATANAC .
Tebi se bre Prdezhu sve neshto udara katanac,
Shta se zapeo kao sivonja katanac pa katanac kao da ti zhivot od toga zavisi.
Ostavi stvari takve kakve jesu, te snimi spontanu (neizrezhiuranu) promenu.
Ako zhive onda super, ako umru onda josh posuper :)
I see you all on the other side.
ZZ
ahileas
16.07.2008., 15:45
Pa dobro.Ja sam uvek za promene,al' ovih 70 strana nek snimi neko ko moze pa nek' razdeli.Idemo na drugu temu da "PRDIMO GLASNO"pusimo "DRINU BEZ FILTERA","ZABRLJAVIMO,krenemo u "ZIG-ZAG" do "DR.LAZICA" jer smo rodjeni kao "DZIBERI I KATUNARI".:pivce:
ahileas
16.07.2008., 15:50
Sto mi bre ne javi da ti je rodjendan?Ajt' :rodjendan::vatromet::pivce::drunk:Sta si mi kupio za rodjendan????