Vidi punu verziju : Cene privatnog smestaja
Ovde mozete dati sve ponude smestaja u Budvi za sezonu letovanja 2008.8)
Avetinja
13.04.2008., 01:28
Moj drugar izdaje sobe u Sutomoru za neverovatnih 5 eura po krevetu.
Ali samo curama naravno. Muško osim nas dvojice ( i par braća od tih cura ) leti tu NE SME da kroči.
Ali mi tu imamo uigranu ekipu cura, i kako smo na jel, finom glasu svake godine one dovedu po 10-ak novih drugarica :D
Ali to je sticalo godinama ... te drugarice i to da smo na finom glasu :mrgreen:
affrodiita
15.04.2008., 10:42
e svaka vam cast.....jeste maheri...sto jes, jes...........:p:p:p
pričalica
15.04.2008., 18:57
Ali samo curama naravno. Muško osim nas dvojice ( i par braća od tih cura ) leti tu NE SME da kroči.
Ali mi tu imamo uigranu ekipu cura, i kako smo na jel, finom glasu svake godine one dovedu po 10-ak novih drugarica :D
Ali to je sticalo godinama ... te drugarice i to da smo na finom glasu :mrgreen:
neverovatno, zbilja...:lol:imaš li nešto skuplje, ali bez predistorije?:D
Stvarno nisam ocekivao ovakav odgovor od modernatora, ako govorimo o smestajju trebamo da navedemo cene smestaja i naravno ne samestaj samo za devojke. Ljudi idu na more sa svojim devojkama, suprugama, cerkama ... znaci smestaj uopste.
affrodiita
20.04.2008., 15:03
pa evo ovako.....smestaj ...zavisi ko šta traži...ali probaću malo da vam
olakšam situaciju........:roll:
cene smestaja po lezaju se krecu od 7-8 do 10-15 evra zavisi gde je soba
u kom delu grada,
cene apartmana od 50 do 150...ali ima i za 300 evra...e sad to su već
apartmani...ili manji stanovi opremljeni....svim i svačim što vam treba
pa sad ko voli nek izvoli....naravno cene se odnose na Budvu...a za
ostali deo primorja pa baš i neznam......:-(
ali ko želi lep provod i danju i noću....ko želi mir...e pa onda bolje neka
ide negde u neko manje popularno mesto na ovom lepom primorju...:p
nadam se da sam vam bar do nekle olakšala i dala informacije koje vam
mogu biti od koristi..........pozdrav od mene...........:p:p:p:p:p
Avetinja
20.04.2008., 23:34
Tako je. Ko hoće mir i ko hoće jeftin smeštaj, onda bolje da ne dolazi :D
Ja znam leti u 2-3 sata uveče da izadjem na terasu i sa drustvom ,,dobacujem,, curama kojih je isto kao i preko dana. Nekad pustim muziku od koje se tresu svi prozori niz ulicu, nekad skačemo i deremo se jer smo pijani itd itd ....
Znači, ko hoće mir, sigurno ga neće dobiti ovde počev od nas i drugih sličnih nama :evil: :lol:
Avetinja
20.04.2008., 23:36
Ovde mozete dati sve ponude smestaja u Budvi za sezonu letovanja 2008.8)
Stvarno nisam ocekivao ovakav odgovor od modernatora, ako govorimo o smestajju trebamo da navedemo cene smestaja i naravno ne samestaj samo za devojke. Ljudi idu na more sa svojim devojkama, suprugama, cerkama ... znaci smestaj uopste.
Koji deo tvog posta ti nije jasan :lol:
affrodiita
21.04.2008., 15:34
Tako je. Ko hoće mir i ko hoće jeftin smeštaj, onda bolje da ne dolazi :D
Ja znam leti u 2-3 sata uveče da izadjem na terasu i sa drustvom ,,dobacujem,, curama kojih je isto kao i preko dana. Nekad pustim muziku od koje se tresu svi prozori niz ulicu, nekad skačemo i deremo se jer smo pijani itd itd ....
Znači, ko hoće mir, sigurno ga neće dobiti ovde počev od nas i drugih sličnih nama :evil: :lol:
:p:p:p:p.....a onda komšije zovu...inspekciju.....:p:p:p.......ali ili imas vezu
kod njih ili te baš briga.....sreća pa nismo u istom komšiluku......:p:p:roll:
Avetinja
21.04.2008., 15:42
Ma mogu da zovu i Boga Oca ... al im džaba :D
A otkud ti znaš u kom smo komšiluku :D
affrodiita
21.04.2008., 15:56
:):):)....ko kaže da znam.,....samo u mom komšiluku nema buke...pa iz
toga zaključih da nismo..........:):):)
a kao nije te briga ako zovu inspekcije....e pa onda je moj zaključak da imaš
baš dobre veze......hahaha........pa jes to i jeste najbitnije bar ovde.....:):):)...
šta reći onda......pa uživaj.......a valjda će i oni što dođu na letovanje
i provedu ga negde u tvom okruženju........(šala mala)........:):):):p
Avetinja
21.04.2008., 16:39
Nema ni u mom komšiluku buke, što može da znači ili da živimo blizu, ili da ja dugoo nisam puštao muziku :lol:
Nemam neke velike veze ;) Jednostavno, ko će šta da mi kaže u MOJOJ kući .... mogu da me povuču za .... zaključanu kvaku :D
affrodiita
21.04.2008., 18:42
Nema ni u mom komšiluku buke, što može da znači ili da živimo blizu, ili da ja dugoo nisam puštao muziku :lol:
Nemam neke velike veze ;) Jednostavno, ko će šta da mi kaže u MOJOJ kući .... mogu da me povuču za .... zaključanu kvaku :D
:p:p:p....hahaha.........pa fino.......:p:p:p
Avetinja
21.04.2008., 20:06
Nije lepo plaziti se jezikom :P
Ali je lepo raditi nešto drugo :D
affrodiita
21.04.2008., 20:12
:D:D...a da lepo pričamo...........:roll:
Avetinja
21.04.2008., 20:15
Može naravno :D
affrodiita
21.04.2008., 21:10
:D:D:D....i šta ti misliš o cenama smeštaja u BD.....ja se potrudih da približim
ljudima koliko god sam mogla......ostale informacije neka potraže na sajtovima
ili jednostavno da im ostavimo broj telefona Turističke Organizacije...samo baš
nešto i ne bih.....imaju oni lovu pa neka se sami reklamiraju..........:roll::roll::D
Avetinja
22.04.2008., 00:43
Protiv cena smeštaja u Budvi nemam ništa efikasno :D
affrodiita
22.04.2008., 02:45
Protiv cena smeštaja u Budvi nemam ništa efikasno :D
:D:D...a protiv čega imaš....ili nemaš ništa uopšteno.....:p.........mene
nerviraju te cene generalno...jer su zaista visoke..ali sobzirom koliko je
Budva kao grad skupa...pa onda cene i nisu previsoke..pa mora nešto i
da se zaradi.....bar u vreme sezone......:):):)
UltraZvuk
24.04.2008., 08:47
ljudi, dajte neki kontakt... hteo bih za prvi maj da skoknem na more na 4 dana :)
moze da bude apartman... studio... sta li. Hvala.
affrodiita
24.04.2008., 16:05
uđi na google...pa ukucaj ima grada koji hoćeš....i eto ti sajtova
i brojeva telefona.......pa zovi i pitaj...ali za 4 dana sumnjam da
će ko da izda a da te baš dobro ne odere........:):)
UltraZvuk
25.04.2008., 10:07
pa onda je glup ako tako razmislja... jer u toj opciji ce da mu ostane prazno, jer mene niko ne tera posto po to da idem u CG... zbog takvog razmisljanja masa iz Srbije i ide u tolikom broju sada u Grcku a ne u CG.
affrodiita
25.04.2008., 12:25
:):):)....ne brinu oni za to...gostiju je uvek bilo i biće....a veruj da je iz
Srbije bilo više prošlog leta nego zadnjih 15 godina...što znaci da za
svakog ima mesta...ali stvarno na 4 dana slabo ko hoće da izda i
sobu, a ne apartman...bar ja ne znam, što opet ne znači da sam u
pravu...pogledaj malo po sajtovima....možda i nađeš nešto povoljno,
sretno.......i lep provod.........:D:D
UltraZvuk
26.04.2008., 13:59
reseno... nasao sam bas ljubaznu zenu iz Kotora, sa korektnim cenama
affrodiita
26.04.2008., 14:10
e pa baš lepo....a ima još normalnog sveta...nisu baš svima
udarile pare u glavu......srećom........:):)
nijagaraf
29.04.2008., 09:27
reseno... nasao sam bas ljubaznu zenu iz Kotora, sa korektnim cenama
Koliko placas smestaj i kada ides?Ja sam zainteresovan da idem negde u julu pa me zanima koja je cena i ako mozes da mi poslajes kontakt ;)))
affrodiita
30.04.2008., 00:05
Koliko placas smestaj i kada ides?Ja sam zainteresovan da idem negde u julu pa me zanima koja je cena i ako mozes da mi poslajes kontakt ;)))
U Kotoru nema lepih plaža i šteta je davati velike pare za smeštaj tamo a i oseća se
u zalivu, na svašta......drugo nema sunca...moj savet ti je pogledaj sajtova koliko
hoces na netu...pa odaberi, a ja sam već na predhodnoj strani mislim dala malo
bliže informacije o cenam apartmana u toku sezone, cena kreveta je oko 15e za noć
zavisi gde je, i koliko daleko od plaze........pozdrav......:D
UltraZvuk
30.04.2008., 10:49
ma ja idem veceras... da odmorim malo na 4 dana.
Ne pada mi na pamet da u sred sezone idem tamo.... jako je veliko klepanje i guzva a i prljavo je strasno u sezoni.
A sto se tice cena... pa vidi, relativno je sta koga zadovoljava... mene ne zanima krevet u nekoj stracari, a taman i da je dzabe. Ako ne mogu da platim pristojan smestaj, onda necu ni da idem
Avetinja
30.04.2008., 13:54
To podržavam :D
tara623
30.04.2008., 18:37
budva je najlepsa u maju,definitivno : )
affrodiita
30.04.2008., 23:46
budva je najlepsa u maju,definitivno : )
:D:D....uvek je najlepsa, čak i zimi.....:D;)
tara623
01.05.2008., 10:51
verujem,ali sam pre dve godine bila bas u maju,sredinom maja i jos uek ne mogu da zaboravim : )
nema guzve,sunce je,grad je stvarno lep,imas utisak da je celo more tvoje....leti je prevelika guzva,bar meni,ipak ovog leta planiram da odem bar na 5 dana u tu guzvu,tako da ce nam trebati smestaj : )
je li poceo sajam nautike tu?ima li guzve?
Avetinja
01.05.2008., 11:39
Počeo i sajam nautike i karneval ...
Nema neke preterane gužve, ali imam neki osećaj da sad kad siđem u grad, tj. sednem na ričardovu da popijem kaficu pored mora :mrgreen: , da će biti milion ljudi,
tara623
01.05.2008., 13:21
da i karneval...ajde,i bilo bi lepo da popijes jednu kaficu za mene,onako pored mora a helenu cu zamoliti da pojede nesto lepo,isto pored mora : )
grh,sto dodjoh na ovaj pdf,sada ce mi se jos vise ici na more
affrodiita
02.05.2008., 16:39
:D:D:D....naroda kao nikadu u ovo doba godine, sajam nautike uveliko treje,
karnevalski dani u toku...desavanja koliko hoćeš....vreme fenomenalno, neki
smeliji se čak i kupaju...oni drugi uzivaju u sunčanju...ali dovoljno je samo
sedeti i uživati uz obalu.....sreća pa ima nas dosta kojim to nikad nije
dosadno.........:D:D;)
UltraZvuk
06.05.2008., 19:00
pitanje jedno samo... bio sam za vikend u Kotoru i Budvi... i stvarno je sve lepo... mnogo se poradilo da smestaj bude kvalitetniji, ali ima dve stvari koje su mi odvratne i u crnoj gori nikako ne mogu da se rese, a to je ono sto odvaja velike destinacije od malih.
Naime, djubreta je na sve strane! Sta vredi sto su stavljali kontejnere na svakih 20m, kada niko ne prazni to redovno i sve je zatrpano smecem! Krs automobili koji nisu u voznom stanju (Kotor), sut, gradjevinski materijal na sve strane... pa kako mislite da pravite vrhunski turizam tako?
Drugo - saobracaj. Covece, jure svi nenormalno... a vozila parkirana na sve strane. Prosto ne ozes da ides trotoarom koliko je vozila parkirano. A ako nije vozilo, onda je opet onaj kontejner prepunjeni ili gomila sljunka.
Pa kako to ne moze da se resi sto godina, nije mi jasno...
Avetinja
06.05.2008., 19:09
Polako :D Biće :D
affrodiita
07.05.2008., 01:47
:D:D:D.........nadamo se da će sve to biti sređeno....jednom bar,
pa onda malo trpimo......a i oni su ljudi, i malo su praznovali,
gde će vam duša....ako rede u komunalnom ne znači da nemaju
pravo na praznike......:D:D:cry:
UltraZvuk
07.05.2008., 08:42
brate... ovo smece nije od 2-3 dana, veruj mii.... a tek ovo... Kotor, 800m od centra grada. Smesno...
affrodiita
07.05.2008., 12:55
:cry::cry:...što jes, jes..........:cry::cry:;)
123montenegro.com
10.05.2008., 01:10
@UltraZvuk slazem se sa tobom, mada po meni je najveci problem ovdje bas saobracaj - svi voze kao divljaci, ogroman broj ljudi vozi bez dozvole, kazne se skoro nikad ne ispostuju, dovoljno je da smislis neki glupi izgovor, inace nasi policajci imaju pravilo da ne kaznjavaju: mlade ljude, stare ljude, ljude koji rade, doktore nikad ne kaznjavaju, poznate licnosti, rodbinu do 8 koljena, rodbinu od prijatelja (do 7 koljena) itd...A onda, u primorskim gradovima zbog same strukture grada nigdje ne mozes da nadjes parking, a kad ga nadjes onda je skup..zato je mozda najbolje ici do grada barkom:)
affrodiita
16.05.2008., 00:28
@UltraZvuk slazem se sa tobom, mada po meni je najveci problem ovdje bas saobracaj - svi voze kao divljaci, ogroman broj ljudi vozi bez dozvole, kazne se skoro nikad ne ispostuju, dovoljno je da smislis neki glupi izgovor, inace nasi policajci imaju pravilo da ne kaznjavaju: mlade ljude, stare ljude, ljude koji rade, doktore nikad ne kaznjavaju, poznate licnosti, rodbinu do 8 koljena, rodbinu od prijatelja (do 7 koljena) itd...A onda, u primorskim gradovima zbog same strukture grada nigdje ne mozes da nadjes parking, a kad ga nadjes onda je skup..zato je mozda najbolje ici do grada barkom:)
podržavam u potpunosti........:D;)
HELENA33
16.05.2008., 06:23
da i karneval...ajde,i bilo bi lepo da popijes jednu kaficu za mene,onako pored mora a helenu cu zamoliti da pojede nesto lepo,isto pored mora : )
grh,sto dodjoh na ovaj pdf,sada ce mi se jos vise ici na more
hahaha... znash li ti da kad god poruchim neshto, (nebitno city, rabello ili fenix) uvek se setim tebe...:lol:
tara623
19.05.2008., 15:59
hehe,pa dobro lepo od tebe sto pomislis na mene kada je nesto lepo za klopu u pitanju...ajde,pa mozda ovog leta pojedemo nesto zajedno na plazi ali da nam ti porucis : )
Ja u HN imam smjestaj u apartmanu nedaleko od plaze, tacnije u Igalu, nije bas tih fmoznih 50 eura... Moze se naci i povoljnije, samo zavisi ko sta trazi.
Ali Budva je svakako cesto skuplja od HN.
affrodiita
17.06.2008., 22:20
;)ne često nego uvek...ali ima i u Budvi smeštaja za 50 evra, samo gde e to je
veliko pitanje, verovatno negde 500-600 metara od obale pa još uuuzzzzbrdooooo:dash::dash::dash:
ali ko voli nek izvoli...za svakog se nađe po nešto.....;);)
crnogorac011
26.06.2008., 00:20
skupo, skupo mnogo :confused:
jel Budva vec puna gostiju ?
Blondes
12.07.2008., 19:23
Pozdrav! Dolazim u Budvu sa prijateljicom krajem jula ili pocetkom augusta pa bi nam trebao smjestaj za nas dvije.
Znaci nista pretjerano i nista skupo. Soba sa dva kreveta i kupatilom i to je to. :cool:
123montenegro.com
13.07.2008., 22:27
Pozdrav! Dolazim u Budvu sa prijateljicom krajem jula ili pocetkom augusta pa bi nam trebao smjestaj za nas dvije.
Znaci nista pretjerano i nista skupo. Soba sa dva kreveta i kupatilom i to je to. :cool:
Pozdrav,
Evo predloga za smjestaj:
Po 15 eura:
http://123montenegro.com/room/38/
http://123montenegro.com/room/30/
http://123montenegro.com/room/28/
Po 20 eura:
http://123montenegro.com/room/46/