PDA

Vidi punu verziju : Mala anketa:

jecika
22.03.2004., 15:56
Prvo jedna konstatacija: na teritoriji opstine Bijeljina ima 2.162 osobe od 18 do 25 godina. Drugi smo po broju mladih iza Banja Luke(koja je uzgred receno mnogo veca). Volim ovaj grad jer uvijek ima ljudi na ulicama. Volim ga jer znamo da se zabavimo iako nam grad ne pruza bogzna kakve mogucnosti za to.
Pitanja:
1.Sta biste promijenili u gradu?
2.Kako biste osmislili drustveni zivot grada(pozoriste, bolji bioskop, izlozbe, koncerti, klubovi...)
3. Sta najvise volite u nasem gradu?

zeljkoBN
22.03.2004., 19:01
i cemu sve to??? Salim se. ma u ovom gradu jedino sta moze da pomogne jese da ga skroz porusimo i ponono izgradimo, mada i tada neke stvari nisu iskljucene

jecika
23.03.2004., 08:40
To bi onda znacilo da cemo prvo da rusimo centar:)A ti ces postati izbjeglica u svom gradu. Onda cu ja da te usvojim kao ratno siroce...ili bolje ti mene, posto sam ja dosta neozbiljnija od tebe.
Onda cemo da zivimo od djecijeg dodatka koji nije tako veliki ali bar necemo raditi nista.
Eto pa ti rusi svoj grad.

djgs,jgs,fgs,jg
28.04.2004., 13:00
Potreban je normalan bioskop i diskoteka u kojoj je ulaz mladjim od 18 zabranjen, jer u BN u diskoteke idu samo dijeca.

Bijeljinac-CH
06.07.2004., 06:11
Zatvoriti Kleopatru i TVBN pod hitno,zaglupljuju narod.Skloniti preprodavce sa ulice,skloniti auta sa trotoara.i jos mnogo mnooogo toga...