Vidi punu verziju : spasimo Zicu
ZICA JE NASTALA U XIII VEKU, PRELEPO MESTO, RAJ NA ZEMLJI. ALI TAJ RAJ POLAKOPRELAZI U PRAVI PAKAO, KOSOVARI NADIRU .
ZAMISLITE KOPAJU SEPTICKE JAME DO VODE.
UPROPASTICE NAS.
POMOZIMO ZICU.
Pomozi nam ti svojim predlozima. KAKO !!!
omega b
27.11.2004., 13:21
POMAGATI TREBA ALO NEZNAMO KAKO .KOSOVRE NEMOZEMO DA PROTERAMO!!!!!!!
ZICA JESTE NASA SVETINJA I ZATO JE TREBA SACUVATI.
ALI KAZITE SAMO KAKO DA JE SACUVAMO KAD I NAS STISKAJU MNOGI PROBLEMI?
infidel
27.11.2004., 17:16
ma ne mogu oni tu nista dok god ima onih koji je brane
da se to spreciti, dajte mi par dana da smislim nacin
gimnazijalka88
28.11.2004., 14:33
Mislim da to nema nikakve veze sa ljudima sa Kosova. to moze da se desi i nasim ljudima, a optuzivanje ljudi sa Kosova nije nikakvo resenje.
ZICA JE NASTALA U XIII VEKU, PRELEPO MESTO, RAJ NA ZEMLJI. ALI TAJ RAJ POLAKOPRELAZI U PRAVI PAKAO, KOSOVARI NADIRU .
UPROPASTICE NAS.
POMOZIMO ZICU.
...a sta ako zahvaljujuci njima Kraljevo postane grad... :wink:
infidel
28.11.2004., 19:48
UPROPASTICE NAS.
POMOZIMO ZICU.
*ebem ti takav grad
infidel
28.11.2004., 19:49
UPROPASTICE NAS.
POMOZIMO ZICU.
...a sta ako zahvaljujuci njima Kraljevo postane grad... :wink:pozdravio te moj "ljubljeni" bata :x :evil: :evil:
UPROPASTICE NAS.
POMOZIMO ZICU.
*ebem ti takav grad
...bolje Grad, nego naseljeno mesto...
Nekada, ne tako davno Kraljevo bese grad a onda se pretvori u veliko smetliste. Mislite da su vam samo kosovari krivi?
E pa tu ste se malo zeznuli. Svako od vas pa i mene je po malko krivac za ruznu nered u Kraljevu.
Kad izadjete u grad prvog kojeg vidite da baci bilo kakav odpadak van kante pitajte ga odakle je. Videcete da sveopstem stanju u Kraljevu nisu samo kosovari krivci.
Nije tesko biti fin.
infidel
29.11.2004., 21:24
samo da vi nesto kazem
je8em vam takav grad u kome zive kosovari x33333
infidel
30.11.2004., 22:58
Nekada, ne tako davno Kraljevo bese grad a onda se pretvori u veliko smetliste. Mislite da su vam samo kosovari krivi?
E pa tu ste se malo zeznuli. Svako od vas pa i mene je po malko krivac za ruznu nered u Kraljevu.
Kad izadjete u grad prvog kojeg vidite da baci bilo kakav odpadak van kante pitajte ga odakle je. Videcete da sveopstem stanju u Kraljevu nisu samo kosovari krivci.
Nije tesko biti fin.nije tesko pitati ih odkle su, to nece nista promeniti
mnogo je teze naterati ih da to pokupe i objasniti im da to nevalja i jos teze pokupiti to umesto njih :wink:
MaZa_zH
05.12.2004., 16:11
Nisu za sve krivi kosovari jeste da ja nisam stalno u kv ali kada sam tamo znam da nisu samo kosovari oni koji bacaju papire i neznam ni ja sta sve nna pod ima i nasih koji to rade. A za one koji mrze Kosovare znajte da su i oni ljudi ovde de ja zivim svi se druze sa svakim sa Albancima Turcima Italijanima itd. niko nezna kakvi su oni ljudi dok ih ne upoznaju kako treba pa vi sami vidite.