Vidi punu verziju : Referendum
Liberal
21.03.2004., 20:36
Da li Ste za Nezavisnu Medjunarodno priznatu Republiku Crnu Goru?
1. DA
2. NE
liberalka
22.03.2004., 00:08
DA :D
DAMBLDOR
22.03.2004., 10:07
1. DA
2. NE
DA ali ce ti administrator zakljucati temu jer je u vezi sa politikom
azdajica
22.03.2004., 14:33
Dambldor, bolje idi prijavi se na sajt" da li volite hari potera i zasto?"
tamo si glavni...
Imas 13 godina i bolje se zabavi bajkama, zalosno je da se deca primaju na ovakve stvari..ili bilo ko od ovih gore navedenih..
ovde svi hoce da zive normalno i da pocnu nesto da stvaraju nakon toliko izgubljenih godina a vi samo pljujete i razgradjujete...
ok ako nista, idite, jedan forum manje :D
liberalka
22.03.2004., 18:18
Nisi u pravu ovakvih foruma treba da je sto vise i ne treba ih zatvarati niposto. Pravo mjesto za sukobljavanje istine koja nas sve okruzuje, tebi ako se ne svidja azdajice ne otvaraj ovaj ili bilo koji forum vezan za politiku. A to sto ovaj ili onaj imaju 13 ili 14 godina nije vazno,vazno je da pametno i zrelo razmisljaju svi koji su ovdje! Ionako pitanje je bilo za gradjane buduce samostalne Crne Gore :wink:
Pozdrav!
azdajica
22.03.2004., 21:17
pravilo je da nema politike na ovom forumu, procitaj pravila, sad svako ponegde odluta pa kaze vise nego sto bi trebalo, ali ovo je nepodobno, tema je nepodobna i tvoj nadimak je nepodoban-valjda imas svoj zivot a ne zivish samo za politiku, a vala za moj ukus si i previse prosta, ne umes da se izrazavas. Moraces vise da se shlifujesh da bi bila u nekoj politickoj stranci gde ces biti cenjena.
Pozdrav!
DAMBLDOR
22.03.2004., 22:07
Dambldor, bolje idi prijavi se na sajt" da li volite hari potera i zasto?"
tamo si glavni...
Imas 13 godina i bolje se zabavi bajkama, zalosno je da se deca primaju na ovakve stvari..ili bilo ko od ovih gore navedenih..
ovde svi hoce da zive normalno i da pocnu nesto da stvaraju nakon toliko izgubljenih godina a vi samo pljujete i razgradjujete...
ok ako nista, idite, jedan forum manje :D
ccccccccc......
liberalka
23.03.2004., 18:07
pravilo je da nema politike na ovom forumu, procitaj pravila, sad svako ponegde odluta pa kaze vise nego sto bi trebalo, ali ovo je nepodobno, tema je nepodobna i tvoj nadimak je nepodoban-valjda imas svoj zivot a ne zivish samo za politiku, a vala za moj ukus si i previse prosta, ne umes da se izrazavas. Moraces vise da se shlifujesh da bi bila u nekoj politickoj stranci gde ces biti cenjena.
Pozdrav!
:lol: :lol: :lol: NO COMENT
Chan Shaolin Si
05.05.2004., 13:34
1. DA
2. NE
Normalno
DA
Архангел
06.05.2004., 20:01
Ma, u pravu ste makar samo zbog sporta. Zamislite utakmicu: Serbia & Montenegro vs Bosnia & Herzegovina
Neko bi pomislio turnir cetiri reprezentacije! :lol:
Jedva cekam derbi: Serbia vs Montenegro
To mu dodje nesto kao Italia vs San Marino
he,he... :wink:
Princ of Kosovo
08.05.2004., 21:33
MA STA GOD DA SE DESI GROBAR DO GROBA,I OHLADITE MALO OD POLITICKIH TEMA VALJDA IMA NESTO INTERESANTNIJE OSIM AKO FORUMASI NIJESU PENZIONERI.
Liberal
09.05.2004., 02:23
MA STA GOD DA SE DESI GROBAR DO GROBA,I OHLADITE MALO OD POLITICKIH TEMA VALJDA IMA NESTO INTERESANTNIJE OSIM AKO FORUMASI NIJESU PENZIONERI.
Koji grobari bre Buducnost, Jedinstvo...
DAMBLDOR
09.05.2004., 18:24
VARVARI
Liberal
09.05.2004., 18:39
VARVARI
Dambldore sjecas li se kako ste popili batine u BP na nasem koliko toliko najzanimljivijem derbiju u CG
Tipkaros
09.05.2004., 18:42
Cudim se kako nisu zakljucali ovu temu dosad, ali odgovoricu: DA! Dosta smo vas vukli, dosta ste nas kocili, dosta ste nam ubacivali najgoru svercovanu robu, zelim da se otcepite i kad vidite sta ste uradili, da ne mozete bez nas jer vam je trziste premalo, da pocnete da placete kao devojcice!
Pozdrav iz Srbije.
Liberal
09.05.2004., 19:23
Cudim se kako nisu zakljucali ovu temu dosad, ali odgovoricu: DA! Dosta smo vas vukli, dosta ste nas kocili, dosta ste nam ubacivali najgoru svercovanu robu, zelim da se otcepite i kad vidite sta ste uradili, da ne mozete bez nas jer vam je trziste premalo, da pocnete da placete kao devojcice!
Pozdrav iz Srbije.
Ta prica je bila i za Slovence pa sta bi a???
Slovenija udje u EU a dje smo mi, da je dao Bog da smo se otcijerpili 90-tih i mi sad zajedno sa Slovenijom bili u sastavu EU, ovako sa vama necemo jos dugo dugo mada kad se otcijepimo realne su nam sanse da do 2010 to i odradimo, kao i sto si mogao sam da vidis Slovenija nije crkla bez vase Vojvodine.
Nego bi trebalo tebe vise da muci pitanje sto ce bit kad dodje Vojvodina na red da se otcijepljuje.
E moj Liberal, pojma ti nemash.
Pozdrav od Crnogorca iz Vojvodine.
Liberal
13.05.2004., 12:31
A da neces slucajno ti iz Vojvodine da nam komandujes sto nam je cinit Peco?
A da neces slucajno ti iz Vojvodine da nam komandujes sto nam je cinit Peco?
Samo ti braco cini sto god ti je volja. Samo cini to sto prije ako Boga znas. Nemoj da ti slucajno ko komanduje ili pomisli drugacije no ti. Ti si Crnogorac u Crnoj Gori a to je, moram priznati, bas tegobno. Svaka ti cast.
Nisi u pravu ovakvih foruma treba da je sto vise i ne treba ih zatvarati niposto. Pravo mjesto za sukobljavanje istine koja nas sve okruzuje, tebi ako se ne svidja azdajice ne otvaraj ovaj ili bilo koji forum vezan za politiku. A to sto ovaj ili onaj imaju 13 ili 14 godina nije vazno,vazno je da pametno i zrelo razmisljaju svi koji su ovdje! Ionako pitanje je bilo za gradjane buduce samostalne Crne Gore :wink:
Pozdrav!
Ma DA idite ondak vise, a sto se tice naslova, onda je trebalo pisati "Referendum - vazi samo za liberalne Crnogorce" :idea:
DAMBLDOR
15.05.2004., 03:21
snate sta je smijesno?na forumu su za ocuvanje zajednice izkljucivo likovi iz srbije ha ha ha ha ha
diretore
24.05.2004., 10:34
snate sta je smijesno?na forumu su za ocuvanje zajednice izkljucivo likovi iz srbije ha ha ha ha ha
MOZDA BIH SE JA TREBAO NASMIJATI O TOME STA TI KAZES?
ODALE TI JE NAJVECI ZAGOVORNIK NEZAVISNOSTI(CHAN-MUSLIMAN), IZ NJEMACKE. VJERUJEM DA SU I OVI OSTALI LIBERALI I MONTENEGRINI IZ NEKIH CHUKA POPUT OKOLINE ULCINJA, PLAVA I ROZAJA
SRBIN IZ BJELOPAVLICA
Liberal
24.05.2004., 12:11
ODALE TI JE NAJVECI ZAGOVORNIK NEZAVISNOSTI(CHAN-MUSLIMAN), IZ NJEMACKE. VJERUJEM DA SU I OVI OSTALI LIBERALI I MONTENEGRINI IZ NEKIH CHUKA POPUT OKOLINE ULCINJA, PLAVA I ROZAJA
SRBIN IZ BJELOPAVLICA
Nije bitno odakle smo i dje smo bitno je da cemo se na referendumu okupit svi oko jednog te istog odgovora tj. za "DA" pa nebitno da li smo iz Ulcinja Rozaja, Plava, Gusinja ili Cetinja, bitno je samo da smo za nezavisnost.
E VIVA BAR...
diretore
25.05.2004., 14:45
SRBIN IZ BJELOPAVLICA
Nije bitno odakle smo i dje smo bitno je da cemo se na referendumu okupit svi oko jednog te istog odgovora tj. za "DA" pa nebitno da li smo iz Ulcinja Rozaja, Plava, Gusinja ili Cetinja, bitno je samo da smo za nezavisnost.
E VIVA BAR...
TO "E VIVA BAR..." JE MNOGO CUDNO. VJEROVATNO SI NEKI MALISOR ILI SCIPTAR IZ OKOLINE BARA
Liberal
26.05.2004., 14:14
SRBIN IZ BJELOPAVLICA
E VIVA BAR...
TO "E VIVA BAR..." JE MNOGO CUDNO. VJEROVATNO SI NEKI MALISOR ILI SCIPTAR IZ OKOLINE BARA
A zasto si ubijedjen da nema hriscana koji su za nezavisnost mafijo? Nijesam niti Malisor nita Sciptar niti sam iz okoline eto da ti otklonim nedoumixe ako te interesuje adresa dacu ti i to nema problema samo ti reci ne predstavlja meni problem jer znam ko sam i sta sam i sto zapravo zelim.
Veliki pozdrav
sajmonfox
07.12.2004., 00:37
Sto se palite na tu nezavisnost.Zapad to i hoce , da nas pocepa , pokusao je ranije ali smo ostali , zasto ???
Zato sto smo jedan narod , uvek ratovali na istoj strani i branili jedni druge.Zajedno smo jaci.
diretore
13.12.2004., 15:47
SRBIN IZ BJELOPAVLICA
E VIVA BAR...
A zasto si ubijedjen da nema hriscana koji su za nezavisnost mafijo? Nijesam niti Malisor nita Sciptar niti sam iz okoline eto da ti otklonim nedoumixe ako te interesuje adresa dacu ti i to nema problema samo ti reci ne predstavlja meni problem jer znam ko sam i sta sam i sto zapravo zelim.
Veliki pozdrav
Da nisi katolik mozda, kad vec ne kazes da si pravoslavac ili si mozda iz crnogorske(citaj homoseksualne) crkve. Mogu i ja tebi dati i ime i prezime ako ti je potrebno.
патриота
24.12.2004., 13:41
НАРАВНО ДА САМ ЗА НЕЗАБИСНУ СРБИЈУ.МЕНИ СТЕ СЕ ВИШЕ СМУЧИЛИ. САМО ПРИЧАТЕ КАКО ВАС МИ КОЧИМО КА ПУТУ У ЕУ,А ОВДЕ САМО ДОЛАЗИТЕ ДА СТУДИРАТЕ.ЈЕДВА ЧЕКАТЕ ДА ЗАВРШИТЕ СРЕДЊЕ ШКОЛЕ ДА ДОЂЕТЕ У БЕОГРАД.АКО СТЕ ПРАВИ ЦРНОГОРЦИ СТУДИРАЈТЕ У ПОДГОРИЦИ,ФАЛА БОГУ И ТАМО ИМА ФАКУЛТЕТА.ПА НЕКА КАДА ОДЕТЕ БИЋЕ ВАМ МНОГО ЛАКШЕ, А ФАЛА БОГУ И НАМА.
ЖИВЕЛА НЕЗАВИСНА СРБИЈА !!!!
А,ВАМА ЖЕЛИМ СРЕЋАН УЛАЗАК У ВЕЛИКУ АЛБАНИЈУ И ЕВРОПСКУ УНИЈУ ! :D
С ОБЗИРОМ НА ТО ДА СТЕ ВЕОМА ЛЕПО САВЛАДАЛИ МАТЕРЊИ ЈЕЗИК ЗА КРАТКО ВРЕМЕ,ТО ЗНАЧИ ДА ВАМ НЕЋЕ БИТИ НЕКИ ПРОБЛЕМ ДА НАУЧИТЕ АЛБАНСКИ.ИМА ТАМО ДОСТА ШИПТАРА ЛЕПО ЋЕ ВАС НАУЧИТИ.
ПОЗДРАВ ОД ДУЛЕТА ИЗ БЕОГРАДА.
Kad bi ste vise vodili ljubav manje bi ste razmisljali o toj temi.
igracina
30.01.2005., 20:50
Da nisi katolik mozda, kad vec ne kazes da si pravoslavac ili si mozda iz crnogorske(citaj homoseksualne) crkve.
Treba da znas da je SPC puna sotona i pedofila kao sto je Vladika Pahomije Gačić,
a CPC je vazda bila časna i poštena i nije imala procesuirane pedofile kao sto je Pahomije Gačić, koji je zbog svog "duhovnog" "rada", što je silovao dječicu dobio zvanje Vladike Srpske Crkve !
U Srpskoj Crkvi, sto si moralno losiji, bolje uspjevaš !
Srpskim popovima je idol Pahomije Gačić !!!
Srpski popovi se trude da rade isto što i njihov vladika Pahomije !
diretore
10.02.2005., 15:11
Da nisi katolik mozda, kad vec ne kazes da si pravoslavac ili si mozda iz crnogorske(citaj homoseksualne) crkve.
Treba da znas da je SPC puna sotona i pedofila kao sto je Vladika Pahomije Gačić,
a CPC je vazda bila časna i poštena i nije imala procesuirane pedofile kao sto je Pahomije Gačić, koji je zbog svog "duhovnog" "rada", što je silovao dječicu dobio zvanje Vladike Srpske Crkve !
U Srpskoj Crkvi, sto si moralno losiji, bolje uspjevaš !
Srpskim popovima je idol Pahomije Gačić !!!
Srpski popovi se trude da rade isto što i njihov vladika Pahomije !
Kao prvo Pahomije je episkop Vranjske episkopije, a ne kao Antonije Abramovic mitropolit "takozvane neke crkve", a cini mi se da su i toga Antonija(Antoanetu) uhvatili na dijelu(mada bi o pokojniku trebalo reci sve najbolje).
Za ovog drugog izgleda da nije strano ni musko ni zensko-Miko izgleda ne bira. Sutiraju ga iz svake crkve gdje se pojavio, pa rjesio covjek da sa vama uzaludnicima napravi tu sprdnju od udruzenja koju samo vi mozete da nazivate crkva.
U pamet se Crnogorci
pozdrav od SRBINA IZ BJELOPAVLICA