PDA

Vidi punu verziju : DAM Seahawk 20-70gr, 3m + Balzer Speci Spin 430FD

Lomnica_city
30.03.2008., 12:28
Sve je ispravno,lepo ocuvano i vrlo malo korisceno (stap je kupljen u kompletu sa ostalim iz Seahawk serije pre neku godinu,zadnji koje je radio stari Nemacki DAM),nije mi potrebno vec neko vreme jer 90% vremena pecam na mec a glupo mi da mi stoji,stoga prihvatam novcane ponude za ovaj komplet na 064/612-86-87 (Zoki),moze eventualno zamena za trodelni Catana mec od 4,2 - 4,5m!
Moze i slanje pouzecem ako vam je Jagodina ili neko drugo mesto iz 035 okruga daleko,nije problem,samo ako ste ozbiljno zainteresovani!
Pozdrav 8)

Lomnica_city
02.04.2008., 17:10
Aktuelno,cena samo 60 eura za odlican stap made in Germany i sasvim solidnu masinu za srednje varalicarenje,moze i slanje pouzecem,oba su vrlo dobro ocuvana i garantujem da nista nije lomljeno/krpljeno!
Pozdrav 8)

Lomnica_city
05.04.2008., 23:37
Aktuelno,cena i dalje 60 eura,ili 5000 dindzi ako vam je tako bolje,moze i slanje pouzecem,voljan sam i da ozbiljno zainteresovanima posaljem i poneku sliku!
Pozdrav 8)

Lomnica_city
09.04.2008., 09:17
Ajmo ljudi jos malo pa nestalo,60 eura je stvarno dzabaka za ovo,ocekujem ozbiljne ponude na 064/612-86-87 (moze i SMS),moguce je slanje i postom!
Pozdrav 8)

Lomnica_city
13.04.2008., 21:02
Jedan kupac je odustao zbog druge ponude tako da je opet aktuelno!
Pozdrav 8)

Lomnica_city
15.04.2008., 08:50
Trenutno je rezervisano za jednog forumasa,javicu kako je proslo i ako vise ne bude aktuelno!
Pozdrav 8)

Lomnica_city
02.05.2008., 17:30
Malo sam bio u problemima sa fisknim u stanu,skidaju nam PCM-ove i postavljaju nove kablove pa nisam mogao da javim da je ovo otislo,zamenio sam za jedan stari Sportex Topax tb. 20gr,taman za pastrmku i klena! :)
Pozdrav 8)

Nelly
04.05.2008., 20:06
Malo sam bio u problemima sa fisknim u stanu,skidaju nam PCM-ove i postavljaju nove kablove pa nisam mogao da javim da je ovo otislo,zamenio sam za jedan stari Sportex Topax tb. 20gr,taman za pastrmku i klena! :)
Pozdrav 8)
Ma, 'ebo te čudesne PCM - ove, glavno je da si ti nama živ i zdrav, Lomnice, mada smo te već pomalo i prežalili !!! Naime, teško je voditi takav avanturistički život, raspet mobilnim telefonima, pecaroškom opremom, kablovima i ko zna čime sve još, kao što ti radiš, a bez većih i težih posledica !!!
I tako, gledam danima tu zastavu u avataru, pa mi se javlja, javlja mi se, kako zastava pada na pola koplja, ali si nam, konačno, k'o Pustolov Guta, napisao izveštaj šta se sve zbivalo, te raspršio sve zle slutnje !!! :D

Lomnica_city
08.05.2008., 11:39
Mislim da je sasvim normalno i pristojno sa moje strane da objasnim zasto nisam mogao da se javim onima koji su pisali i ovde u temi i u temama na drugim forumima (mada sam lepo napisao da zovu) jer ipak nisam desetak dana imao fiksni u stanu i sta da radim,mozda je to vama cudno ali... nije moj problem!!
Pozdrav 8)

Nelly
10.05.2008., 02:40
Mislim da je sasvim normalno i pristojno sa moje strane da objasnim zasto nisam mogao da se javim onima koji su pisali i ovde u temi i u temama na drugim forumima (mada sam lepo napisao da zovu) jer ipak nisam desetak dana imao fiksni u stanu i sta da radim,mozda je to vama cudno ali... nije moj problem!!
Pozdrav 8)
Jesi, Lomnice, objasnio si, ali ne dovoljno DETALJNO !!! :D