Vidi punu verziju : OTKAZ RAFI BENITEZU - DA ILI NE
crni lepotan
26.03.2008., 22:26
u dogovoru sa (uvazenim) moderatorom otvaram ovu anketu koja ce trajati 5 dana, posle toga ce biti zakljucana
ovde imate mogucnost da date svoje misljenje od Rafaelu Benitezu, treneru Liverpula
moje misljenje je da je taj covek toliko izgresio u dovodjenu igraca (Benajun, Voronjin, Penant, Sisoko, Krauc, Aurelio, pa i Kajt je preplacen) i da se u poslednje vreme ponasa izuzetno bahato i prepotentno (misli da je uhvatio boga za bradu), tako da ne zasluzuje da vise bude trener ovog trofejnog kluba
klupu greju igracine kao sto su Rise i Kjuel, a na terenu su neki Aurelio i Benajun
ps. pomoz boze da sam ovo dobro otvorio, a sve mi se nesto cini da cu da uprskam
nordic_warrior
26.03.2008., 22:32
pa nema sine ankete :lol:
ne znam sta da kazem... ovo brukanje je nedopustivo kada je u pitanju jedan od tri najveca kluba Evrope ali kada se setim svoje radosti jedne majske noci 2005. prosto ne znam sta da mislim
crni lepotan
26.03.2008., 22:37
kad si ti pre postovao, prvi put postavljam anketu pa mi je trebalo vremena da smislim pitanje i odgovore
sad je sve u redu
svaka njemu cast za tu noc, ali ovo ce biti druga sezona u nizu bez trofeja, od titule nema nista to se znalo jos u oktobru, igraci su pod pritiskom, nervozni dobijaju kartone na glup nacin, nije pobedio u derbiju od kad je dosao, licimo na KK Sledeca sezona
nordic_warrior
26.03.2008., 22:43
pa nista,dobice zvanican ukaz sa foruma Krstarice da je nepozeljan i da pakuje kofere :)
naravno,ako nam donese novi usati pehar (mada su sanse jako male) onda cemo jos da razmislimo :mrgreen:
AllEyesOnMe
26.03.2008., 22:49
daj ne seri... mozda bi jos trebalo i da pustite gerarda
Johnny_taraba_9
26.03.2008., 23:03
Tema je dojjajna :lol:
Osto sam bez teksta :rotf:
Rafa je CAR! :lol:
crni lepotan
26.03.2008., 23:06
daj ne seri... mozda bi jos trebalo i da pustite gerarda
faco, mnogo si prost, cccc:lol::lol:
ne mozes da poredis Dzerarda i Beniteza
rafa idi štrikaj palačinke samo gubis vreme na klupi liverpula!!!!!!!!!!!!!!!
Dean Keaton
26.03.2008., 23:15
pa nema sine ankete :lol:
ne znam sta da kazem... ovo brukanje je nedopustivo kada je u pitanju jedan od tri najveca kluba Evrope ali kada se setim svoje radosti jedne majske noci 2005. prosto ne znam sta da mislim
Za tu majsku noc se zahvalite Ancelotiju a mozete i glavnom sudiji koji nije signalizirao ofsajd kod 3-2.
AllEyesOnMe
26.03.2008., 23:27
Pa prost primjer je anceloti. Mogli su da ga otpuste prije 2 godine al osvoji on LS.
Mnogo gore bi bilo da sad Rafa ode..
crni lepotan
26.03.2008., 23:32
kakav ofsaj kod 3-2, Smicer je opalio po lopti sa 23,4 metra i dao gol?
mnogo gore, tesko moze da bude gore, pa mi ni Inter ne bi izbacili da oni nisu extra glupi
AllEyesOnMe
26.03.2008., 23:34
vidjecjemo dokle ce da doguraju ove god...
Ako osvoje LS dobijas crveni :P :lol:
El Caballero
26.03.2008., 23:53
Za mene je dobro doshao u Barsi!
Dean Keaton
27.03.2008., 01:01
kakav ofsaj kod 3-2, Smicer je opalio po lopti sa 23,4 metra i dao gol?
http://www.youtube.com/watch?v=XcLcMGFzBPI
Kao sto sam na temi Liverpoola vec rekla, ja njemu skidam kapu za osvajanje LS i finale LS, ali ono sto mu zameram je pogresna transfer politika... prost primer su Kuyt koji je vec 2 godine kod nas, odigrao 60 meceva i postigao 15 golova i Bellamy koji je kod nas bio samo 1 godinu i na 27 utakmica koliko je igrao postigao 7 golova, takodje Bellamy je placen 9.000.000 eura a ova zver od napadaca 18.000.000 eura... a njemu ta zver od raspadaca treba da bude igracina mnogo bolja nego sto je bio Bellamy i da cepa protivnicke mreze... samo kada se setim kakva je sve imena kupio Josemi, González, Kromkamp i Paletta, a prodavao igrace koji su bili mnogo bolji nego ovi... umesto da kupi 1 ili 2 imena kao sto je Nando njegova politika je bolje kupiti buljuk ''mladih nada'' i stalno se vrtimo u krug i borimo se za plasman u ligu sampiona...
Djole LA
27.03.2008., 11:07
Rafo ostani...
El Caballero
27.03.2008., 13:05
Kao sto sam na temi Liverpoola vec rekla, ja njemu skidam kapu za osvajanje LS i finale LS, ali ono sto mu zameram je pogresna transfer politika... prost primer su Kuyt koji je vec 2 godine kod nas, odigrao 60 meceva i postigao 15 golova i Bellamy koji je kod nas bio samo 1 godinu i na 27 utakmica koliko je igrao postigao 7 golova, takodje Bellamy je placen 9.000.000 eura a ova zver od napadaca 18.000.000 eura... a njemu ta zver od raspadaca treba da bude igracina mnogo bolja nego sto je bio Bellamy i da cepa protivnicke mreze... samo kada se setim kakva je sve imena kupio Josemi, González, Kromkamp i Paletta, a prodavao igrace koji su bili mnogo bolji nego ovi... umesto da kupi 1 ili 2 imena kao sto je Nando njegova politika je bolje kupiti buljuk ''mladih nada'' i stalno se vrtimo u krug i borimo se za plasman u ligu sampiona...
Da se razumemo jedno, realno niste imali shanse pored ove tri ekipe u vrhu, kad pogledash kakve igrache ima ManUtd i Chelsi, a Arsenal bi eeeeeeeeeeventualno sad mogli da otrsite s obzirom u kakvoj su krsh formi! Po meni je Rafa veliki struchnjak i s obzirom da Crveni imaju relativno mlad tim pametan potez bi bio da mu dozvole da josh radi na onome shto je zapocheo, jer tek bi se nashli u rasulu kad bi ga oterali okosnicu tima chine upravo veliki broj njegovih zemljaka! Ali ja kazhem Rafa dodji u Barsu i dovedi nam Toresa i Xabija!
Jeka#26
27.03.2008., 15:56
Glasala sam ne. Mislim da samo treba da mu verujete. Rafa je genije. Mada...Ako mu daju otkaz, a Roman dodje do brilijante ideje da ga dovede kod nas... Eeee kad bi on dosao kod nas na nogiramo onog Granta. :)
AllEyesOnMe
27.03.2008., 17:08
Glasala sam ne. Mislim da samo treba da mu verujete. Rafa je genije. Mada...Ako mu daju otkaz, a Roman dodje do brilijante ideje da ga dovede kod nas... Eeee kad bi on dosao kod nas na nogiramo onog Granta. :)
Onda bi bilo chelsea- liverpool 5-0 :P : P :P
crni lepotan
27.03.2008., 17:27
@El Caballero, u zadnje 2,3 sezone smo i mi i tekstilci potrosili slicne sume novca, pri cemu smo mi doveli sjajnog Nanda, Agera i jos nedokazanog Babela, svi ostali su duplo golo
sa druge strane oni su doveli Hargrivsa, Kerika, Nanija, Vidica, Evru, to su sve igraci extra klase i normalno da ne mozemo da ih dobijemo nijednom u 4 sezone
@Jeko, zeleo bih da ti se ispuni zelja, samo nek on ode, makar i kod vas
@Djole, Djole, razocarao si me, jel te to Zec potplatio da tako glasas?
pl@wooky djec@k
27.03.2008., 17:44
sto rafa je sigurno odlican trener..............ne vjerujem da bi iko bolje od njega vodio liverpool.......;):p;).....
Pozdrav!
Eeee kad bi on dosao kod nas na nogiramo onog Granta. :)
Sta njemu fali... ;)
http://www.awooga.org/a/5823wp9h5.gif
El Caballero
27.03.2008., 18:41
Babel ce da kida za koju godinu mene vec sad odushevljava, Anri preslikan, samo shto dodushe igra vishe po strani, a Kujt ruku na srce nema mesta, bolje da vratite Sisea!
@Ivana
Mnogo toga
AllEyesOnMe
27.03.2008., 18:47
kAUt , kako izgovara onaj komentator sa pinkM , je bzvzn igrac..
Babel ce da kida za koju godinu mene vec sad odushevljava, Anri preslikan, samo shto dodushe igra vishe po strani, a Kujt ruku na srce nema mesta, bolje da vratite Sisea!
Slazem se...
Sto se tice Granta nisam pitala ozbiljno vec posto sam iskopala ovaj gif u sali sam pitala
El Caballero
27.03.2008., 19:07
Usmrdeo se Jesha pa ga napadoshe muve! :lol:
crni lepotan
27.03.2008., 23:18
meni Grant lici na alkosa (ko Kosan)
sto se tice Babela, trebao bi on da kida, al ne moze na levoj strani i ne moze kod ovakvog trenera
Grooyan
27.03.2008., 23:30
Crni, dobra ti lokacija...
crni lepotan
28.03.2008., 10:43
ajde Grujo glasaj
Grooyan
28.03.2008., 20:23
Glasao. Mojim glasom Rafa ostaje na klupi...;) Mislim da je ipak Sejo Kalac kriv za pad Liverpula...
Dr.Jekyll
28.03.2008., 20:43
Kad pogledam sva s.anja koja nam se sveukupno dešavaju nisam baš za to da Benitezu kidamo glavu iako nisam u potpunosti zadovoljan njegovim vođenjem tima...ipak ima veliku podršku navijača a to je jako bitno...pre bih oterao ogavne jenkije iz kluba.
crni lepotan
31.03.2008., 17:44
ti jenkiji su dali velike pare da se dovedu igraci ove godine a Rafa je doveo dva koja valjaju i dva pajsera
s obzirom da je ostalo jos nekoliko sati do kraja ankete izgleda da je Rafa pobedio, a Sejo Kalac izgubio
sad nam predstoje duel sa tobdzijama, videcemo sta cemo uraditi
sarabubasara
31.03.2008., 18:39
DA I NE.
Glasala sam za da,mada nisam sigurna u moj odgovor.
Zašto da ?Jer se čitav tim zasitio njegove taktike,jer griju klupu igrači kao što je Kjuel (prijatno me iznenadio), a igraju kao što je Crni rekao, Voronjin i slični...I da, klupu grije Babel, iako se nije lako izboriti za mjesto pored TOrresa...treba da igra,odličan igrač.Daje šansu Krauču koji je jad i bijeda, zna da bucne glavom loptu i to je to.Rafa je očajan kad smo kod transfera, Ameri mu dadoše mnogo novca a on ih sve spiska--da kupi neke kvalitetne igrače,ali neke je kupio ''da bi ih kupio''.Naravno,kad Liverpul dobije,dobije, ali kad izgubi to je 3:0 , 4:0 ...Došlo je do zasićenja...I još nešto, pošto Liverpul nije osvajao Premijer Ligu od 1989 ili 1990 ispravite me, dosta je više da se vade na Ligu Šampiona.Sve je lijepo i divno ,ali sramotno je da jedan veliki klub ima toliku ''krizu'' u Premijer Ligi.
Naravano,treba više pojačanja...on je doveo neke šalebajzere koji ne zaslućuju crveni dres...Jedini igrači koji odskaču od klasičnog dobrog igrača su Torres i Gerrard.
Zašto ne?Nije Benitez kriv za sve.Imao je on dobrih momenata ,odličnih bolje rei u Liverpulu.Trofej Lige Šampiona nije mala stvar i finale,ali ne može stalno na to da se vadi.Ove godine,sumnjam da će crveni moći dalje od četvrtfinala.Sumnjam da će Plavci moći dalje od polufinala...Krivi su u vlasnici sa njihovim glupiranjem i igrači,ali jedno je sigurno.
Novi menadžer bi mogao da dođe na klupu Liverpula.Pitanje je ko?Ne neko kao Ranijeri,čovjeka volim,ali njemu treba dosta vremena da napravi ekipu.Sumnjam da bi Ameri to tolerisali,a navijači Crvenih su žedni za Premijer LIgom(moje tumačenje).Treba dovesti Britanca,sa kvalitetom i iskustvom. Neka to bude Martin O'nEIL ili David Moyes ,što će ići malo teže pošto je čovjek menadžer EVERTONA.Ne mora da bude Britanac ustvari,ali neko ko poznaje Premijer Ligu i ko može da se dobro snađe u Ligi a ne samo u Kup takmičenjima.Tako da ako pitate mene,Huande rAMOs ne dolaziu najbolji obzir.
I ne daj bože da dođe u Čelzi to bi bio kolaps...da kucnem u drvo...pu-pu-pu.
Benitez mi je simpa...i mislim da je dobar menadžer ,ali za njega nije Čelzi i ništa nam ne treba.
sarabubasara
31.03.2008., 19:07
Evo ko bi ga mogao zamjeniti:
Martin Jol:Nije neka zvijezda ,ali je definitivno dobar menadžer...Ako ne vjerujete,mnogo je uradio dobrih stvari u Totenhemu prošle sezone http://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Jol
Luis Van Gal: DObar menadžer, sa dobrom biografijom.Možda nema iskustva u Premijer Ligi,ali ko zna...http://en.wikipedia.org/wiki/Louis_van_Gaal
Rud Gulit-Dobar igrač,menadžer i nadam se da ne bi došao kod vas jer je plavac :evil: kako god...dobar igrač & menadžer ima iskustvo u Premijer Ligi, sada je u LA Galaksiju...:mrgreen: http://en.wikipedia.org/wiki/Ruud_Gullit
Kike Flores-Da ne ispadne da samo volim Holanđane...Znate i sami,dobro vodio Valensiju,četvrt finale bla bla bla...Rafa je bio menadžer Valensije baš kao i Flores :)
Dejvid Mojs-Odlične rezultate sa Evertonom, lijepo igra, Britanac, ima iskustva u Premijer Ligi...
Martin O Nil-Dobro vodi Aston Vilu ima dosta iskustva u Premijer Ligi i uopšte...
Kako vam se čini?Koga biste od ovih mojih kretena...nisam htijela da pomenem MVB-a ...on je za nas :mrgreen:
A koga vi predlažete fanovi Liverpula,baš me interesuje koga bi Crni za tu pozciju :)
Paja Cutura
31.03.2008., 19:10
sumnjam na Mitra Mirica
sarabubasara
31.03.2008., 19:20
sumnjam na Mitra Mirica
:lol:
Ja na Dusana Svilara...:lol:
Jeka#26
31.03.2008., 21:53
A sta kazete za Plavusana kao moguceg trenera? Cujem da ce ponovo u trenerske vode. Nesto se suska o Ajax-u ali Liverpool se ne odbija. :)
sarabubasara
31.03.2008., 22:13
A sta kazete za Plavusana kao moguceg trenera? Cujem da ce ponovo u trenerske vode. Nesto se suska o Ajax-u ali Liverpool se ne odbija. :)
Klinsmann je prihvatio ponudu Bayerna.Od ljeta postaje njihov menadžer.
Jeka#26
31.03.2008., 22:16
EeeEee....:cry: A ja sam tako htela da dodje kod nas. Merkam ga jos od kako su pocele glasine da ce Murinjo da ode.
Znate onu Colinu: "Mjerkam te mjerkam .." :lol:
sarabubasara
31.03.2008., 22:23
EeeEee....:cry: A ja sam tako htela da dodje kod nas. Merkam ga jos od kako su pocele glasine da ce Murinjo da ode.
Znate onu Colinu: "Mjerkam te mjerkam .." :lol:
Ne slušam Čolu...
nego,nije on mogao to...Njemu treba nešto bez pritiska zato je i dao otkaz kao selektor Njemačke...Čovjek više voli da drži pekaru.
crni lepotan
01.04.2008., 17:34
anketa se zavrsila i Rafa je pobedio sa 11-8, hvala svima koji su ucestvovali u anketi ma za koju opciju glasali
42,11% ljudi sa ovog foruma koje interesuje Liverpool je za to da on ode (citam onaj podatak koji me interesuje)
sara se setila jedne reci koje ja nisam mogao da se setim -zasicenje-
e pa ja sam sit od igre bez igre
Onil je moj (vidim i sarin) prvi predlog, a drugi je Shaft, trener Verdera, naravno u paketu sa Dijegom
Van Gal (pitaj Barsu), Gulit (pitaj Barezija), Jol ne dolaze u obzir
Floresa nisam pratio, a prelazak Mojesa je nemoguc
sve u svemu videcemo kako ce se situacija razvijati
ova tema bi trebala uskoro da se zakljuca jer sam trazio dozvolu na 5 dana, a oni su prosli (cisto zbog neke vrste discipline)
Hvala jos jednom i kuckamo se na temi crvenih
crni lepotan
01.04.2008., 17:36
saro pazi da se ne kandidujes za gradonacelnika (film lika sa avatara)
inace ja sam vise gotivio Frenka
sarabubasara
01.04.2008., 17:46
Crni,ja njega volim kao glumca uopšte (Yaphet Kottoa)
Serija je nemoguće dobra.
Ja sam najviše voljela Kej Hauard,Boa (rano je otišao),Frenka i Džija.
Ali Dži je Dži,Kotto je Kotto ;)
Jeka#26
01.04.2008., 18:50
Ok. Proslo 5 dana, svako ko je hteo izrazio je svoje misljenje. Tako da ovu temu mogu da zakljucam.
pozdrav