Vidi punu verziju : OSRAMOTILA SE CRNA GORA
Ni rec, ni podrsku niste pruzili a kamoli pomoc ljudima sa kosova a vasi preci su odande.
Perete ruke sada, a gorele su i vase crkve, gde ja taj vas cuveni obraz i postenje?
Ni rec, ni podrsku niste pruzili a kamoli pomoc ljudima sa kosova a vasi preci su odande.
Perete ruke sada, a gorele su i vase crkve, gde ja taj vas cuveni obraz i postenje?
kome da prizimo pomoc tim vandalima koji pale dzamije jeli?
Srbe sa Kosova iskreno zalim i zao mi je sto se sve to desava u toj pokrajini i mislim da ce akteri svih tih gnisnih djela biti sto prije uhvacena i izvedena pred lice pravde i bit kaznjeni najstrozijom mogucom kaznom jer palit crkve i dzamije je zaista zaista bolesno.
liberalka
19.03.2004., 18:36
[quote=Anonymous]Ni rec, ni podrsku niste pruzili a kamoli pomoc ljudima sa kosova a vasi preci su odande.
E pa druže kad si započeo ovako pametnu temu da ti se odgovori. Mi crnogorci nema sta da trazimo na Kosovo. Stvarno je žalosno to što se tamo čini i vjerujemo da vama kao srbima nije nimalo lako. Saosjećamo s vama zaista ALI STVARNO nema smisla da nas uvlačite u bilo kave ratove i bilo kakve konflikte. Jer dosta je bilo srnja i po Hrvatskoj đe ste nas samo zamajavali sa ratom. Sada shvaćamo da su to bile čiste prljavštine dotadašnjeg režima. Hoćete sada da idemo na Kosovo? E eto vam i Kosovo i Beograd pa činite što vam je milo a mi idemo u Evropu.. :lol: Ponavljam žao nam je toga jadnog i napaćenog naroda ali montenegro nije prava pomoć tražite je neđe drugo.. :wink:
A crkve što su paljene to su ipak srpske mi imamo našu CRNOGORSKU! MOLIM LIJEPO, PA SVAKO NEK BRANI SVOJE!
lscg
liberalka idi cedi bubuljice, majke ti!
fotograf
19.03.2004., 19:22
Boze.. kakvih kretena ima...
Miroslav Miro Vickovic
19.03.2004., 23:17
[quote=Anonymous]Ni rec, ni podrsku niste pruzili a kamoli pomoc ljudima sa kosova a vasi preci su odande.
E pa druže kad si započeo ovako pametnu temu da ti se odgovori. Mi crnogorci nema sta da trazimo na Kosovo. Stvarno je žalosno to što se tamo čini i vjerujemo da vama kao srbima nije nimalo lako. Saosjećamo s vama zaista ALI STVARNO nema smisla da nas uvlačite u bilo kave ratove i bilo kakve konflikte. Jer dosta je bilo srnja i po Hrvatskoj đe ste nas samo zamajavali sa ratom. Sada shvaćamo da su to bile čiste prljavštine dotadašnjeg režima. Hoćete sada da idemo na Kosovo? E eto vam i Kosovo i Beograd pa činite što vam je milo a mi idemo u Evropu.. :lol: Ponavljam žao nam je toga jadnog i napaćenog naroda ali montenegro nije prava pomoć tražite je neđe drugo.. :wink:
A crkve što su paljene to su ipak srpske mi imamo našu CRNOGORSKU! MOLIM LIJEPO, PA SVAKO NEK BRANI SVOJE!
lscg
Nema vise sto ni da se doda to bi bio pun pogodak Kosovo nije AP Crne Gore nego Srbije prema tome to je i vas problem a ne nas.
Ali u svakom slucaju zao mi je sto se sve desava u toj pokrajini.
Espanol
19.03.2004., 23:25
lscgE baš ste za Evropu junačine! Samo vas čekaju.
Ha ha ha pa zar vi sebe ne nazivate vele silom pa sta je sad eto vam junaci idite pa se borite nama nije do rata jadan sto ti je.
Espanol
19.03.2004., 23:38
Ha ha ha pa zar vi sebe ne nazivate vele silom pa sta je sad eto vam junaci idite pa se borite nama nije do rata jadan sto ti je. A što vi je to MONTENEGRO? Jel to nešto po Njegošu?
Liberal
19.03.2004., 23:40
Ha ha ha pa zar vi sebe ne nazivate vele silom pa sta je sad eto vam junaci idite pa se borite nama nije do rata jadan sto ti je. A što vi je to MONTENEGRO? Jel to nešto po Njegošu?
jeßiga macak ko ce tebi sad objasnjavat glup si ti da shvatis neke stvari znas.
MONTENEGRO INDEPENDENT
Espanol
19.03.2004., 23:45
jeßiga macak ko ce tebi sad objasnjavat glup si ti da shvatis neke stvari znas.
MONTENEGRO INDEPENDENTOPET NJEGOŠ! Zadivljen sam. Samo se vi "indipendirajte".
Liberal
19.03.2004., 23:49
ESPANOL izvinjavam se na malopredjasnjoj uvredi ipak Ste stariji covjek i sad samo da Vam recem i hocemo se odvojit vjeruj mi jer ne mozemo mi placat Vase cehove pa nije fer zar ne to je individualno vas problem a ne i Crnogorski.
pozdrav
ESPANOL izvinjavam se na malopredjasnjoj uvredi ipak Ste stariji covjek i sad samo da Vam recem i hocemo se odvojit vjeruj mi jer ne mozemo mi placat Vase cehove pa nije fer zar ne to je individualno vas problem a ne i Crnogorski.
pozdrav
Doci ce i do vasih problema, liberal, a ako se komshije odnose tako kao vi i razmisljaju kao vi, ne smeju ocekivati nista od majcice Srbije!
liberalka
20.03.2004., 15:40
Znaju oni dobro što znači MONTENEGRO no ne mogu od svoje muke ni da izgovore to veliko evropsko ime. A ovaj gost stvarno umišlja da je neko. Srbija je "majčica" samo onima koje je iskotila, mi nemamo ništa s njom! Ok susjedi jesmo ali potpuno RAZLIČITI valjda ćete jednom utuvit to konačno :wink:
Lscg
Espanol
20.03.2004., 15:50
pozdravOK. Ali krenuli smo od neke druge i vrlo aktuelne teme, koja neće biti dira samo Srbe. Zar na tom Kosovu ne behu i Crnogorci? Ili ste ih zaboravili samo zato što su tamo gde je trenutno strašno. Zbog malo šale nema razloga da se vređamo, ali hajde da raščistimo. Zašto pored svog jezika koristiti nešto što nije čak ni iatalijanski. Na iatlijanskom je crno NERO!
Znaju oni dobro što znači MONTENEGRO no ne mogu od svoje muke ni da izgovore to veliko evropsko ime. A ovaj gost stvarno umišlja da je neko. Srbija je "majčica" samo onima koje je iskotila, mi nemamo ništa s njom! Ok susjedi jesmo ali potpuno RAZLIČITI valjda ćete jednom utuvit to konačno :wink:
Lscg
posto smo potpuno razliciti, evo saljemo vam naseg direktora. on je vas, nije ga "iskotila majcica srbija", dosao u bg pa nikako da u'vati voz za nazad, evo tome vec 20 godina. .ne trazimo nista za uzvrat. moze da ponese i svoju fotelju. e jedino nekretnine iz srbije nece moci. :cry: ostace nam za uspomenu na razlicitost.
komsije, neka je sa srecom. e, da. navikao je da mu se dive i klanjaju, i drugi da rade za njega ali racunam snaci ce te se.
sramota je tudju nesrecu koristiti za licnu promociju. sa druge strane, verujem da ce turistickim radnicima biti gadno da i ovog leta uzimaju pare od gostiju iz srbije. svako ima svoju muku.
liberalka
20.03.2004., 16:24
Drago mi je Sanja što sebe i ostale iz srbije smatraš već gostom našeg primorja :lol:
Iluvatar
20.03.2004., 16:27
Lscg
posto smo potpuno razliciti, evo saljemo vam naseg direktora. on je vas, nije ga "iskotila majcica srbija", dosao u bg pa nikako da u'vati voz za nazad, evo tome vec 20 godina. .ne trazimo nista za uzvrat. moze da ponese i svoju fotelju. e jedino nekretnine iz srbije nece moci. :cry: ostace nam za uspomenu na razlicitost.
komsije, neka je sa srecom. e, da. navikao je da mu se dive i klanjaju, i drugi da rade za njega ali racunam snaci ce te se.
sramota je tudju nesrecu koristiti za licnu promociju. sa druge strane, verujem da ce turistickim radnicima biti gadno da i ovog leta uzimaju pare od gostiju iz srbije. svako ima svoju muku.pa "Montenegro" je nesto najsmesnije sto se desilo na Evropskom kontinentu u poslednjih 600 godina,valjda je veci jedino od Luxemburga...
jaka ste mi vi drzava ni vodu,ni struju nemate...
liberalka
20.03.2004., 16:39
Lscg
sramota je tudju nesrecu koristiti za licnu promociju. sa druge strane, verujem da ce turistickim radnicima biti gadno da i ovog leta uzimaju pare od gostiju iz srbije. svako ima svoju muku.pa "Montenegro" je nesto najsmesnije sto se desilo na Evropskom kontinentu u poslednjih 600 godina,valjda je veci jedino od Luxemburga...
dobro li ti poznaješ geografiju, svaka čast junače! Samo da ti rečem dvije, crna gora jes malena al će biti suverena!
imamo mi dovoljno vode ...primorje je naše no kako ćete vi...ma da znam imate grčku :lol: pa se tamo plakajte
DodjiU5do5
20.03.2004., 16:49
qq leleeeeeeee nisam znala da imate primorje, mame mi bre!!!... jel snajka jel si mislila na onaj plitjak dovoljno "veliki" da se samo noge plaknu?!!
kekekekeeeee...hvala ovim mojim pametnim roditeljima sto me ne naucise da vi imate more, nego me godinama vodise u svet...e hvala im do neba... 8)
Drago mi je Sanja što sebe i ostale iz srbije smatraš već gostom našeg primorja :lol:
daleko od toga da se VEC smatram gostom na vasem primorju. kao gest dobre volje, uz svog direktora (a verujem da ima jos zainteresovanih) dacu i kucu u boki, da se covek oseti opet svoj na svome a ja cu da prihvatim ovu njegovu u bg. ionako smrdi pored rive, a i porez cemo da placamo svako svojima. fer.
DodjiU5do5
20.03.2004., 17:00
ee moram josh neshto da dodam, pa rece neko u jednom od postova "ne zanima nas sta radite vi srbi", ebem li ga oni su yevreyi mejbi :roll: ebem li ga...dokaz da su stvarno nevidjene pitzke... 8)
na cast svakome koga ova ljudska drama i nesreca ne potresa nego ljude deli na "vase" i "nase".
i nemam vise komentara na temu koji su ciji i cija odgovornost. ko nije vaspitan da coveku u nevolji pomogne koliko moze, ako se sam ne stidi, to je vec pitanje morala.
liberalka
20.03.2004., 17:13
na cast svakome koga ova ljudska drama i nesreca ne potresa nego ljude deli na "vase" i "nase".
i nemam vise komentara na temu koji su ciji i cija odgovornost. ko nije vaspitan da coveku u nevolji pomogne koliko moze, ako se sam ne stidi, to je vec pitanje morala.
ja sam već rekla da mi je mnogo žao sav taj napaćeni narod ali to vi izgleda ne prihvatate?!
Hoćeš li da ja idem da ih branim ili možda brat mi hehe Sanjice pa zašto ti već nisi tamo kad se toliko pališ
liberalka
20.03.2004., 17:15
daleko od toga da se VEC smatram gostom na vasem primorju. kao gest dobre volje, uz svog direktora (a verujem da ima jos zainteresovanih) dacu i kucu u boki, da se covek oseti opet svoj na svome a ja cu da prihvatim ovu njegovu u bg. ionako smrdi pored rive, a i porez cemo da placamo svako svojima. fer.
Nisam ja tebi kao prvo nikakva snajka i sigurno neću biti a za taj kako reče plićak možeš samo da se pomjeriš s mjesta kad ga pomeneš. Izvoli pa nek te mama i tata vode u ljepše ali teško ćeš nać ljepše :wink:
Odvajajte se, sta cekate?
20.03.2004., 17:20
Ja mislim da nema gorih ljudi od crnogoraca! Tu ne mislim na Srbe-Crnogorce vec na ove Milove jade! ***** su bile uz Srbiju kada je trebalo pljackati hrvatsko primorje, kada je trebalo primati pomoc posle zemljotresa, kada je trebalo ici u BG na studije, kada su se uvaljivali u direktorske fotelje, a cim je malo zagustilo, cim treba malo i ledja podmetnuti, ti vajni djetici beze glavom bez obzira! Oni imaju pojma o "cojstvu i junastvu" k'o i moja baba o baletu! Izrodi Vuka Brankovica svi do jednoga! Pi, smradine!!!
Nisam ja tebi kao prvo nikakva snajka i sigurno neću biti a za taj kako reče plićak možeš samo da se pomjeriš s mjesta kad ga pomeneš. Izvoli pa nek te mama i tata vode u ljepše ali teško ćeš nać ljepše :wink:
daleko od toga da mi mozes biti snajka. drzi se svrsto svojih ideja i plicaka, i promisli pre nego posaljes prozivku.
Iluvatar
20.03.2004., 19:38
Lscg
dobro li ti poznaješ geografiju, svaka čast junače! Samo da ti rečem dvije, crna gora jes malena al će biti suverena!
imamo mi dovoljno vode ...primorje je naše no kako ćete vi...ma da znam imate grčku :lol: pa se tamo plakajte
nemoj ti meni junace,levo desno...znamo koliki ste vi junaci...
nego vi da malo uvedete kanalizaciju da Budva ne smrdi cak do Barija;)I da se razumemo,svi imaju prava da zive samostalno,naravno,ali kako cete vi,kad nemate osnovne sanitarije?
vasojevic
20.03.2004., 21:58
e cujete li nasu liberalku???
da ti nijesi mozda frizerka iz frizerske akademije starca jevra od stotinu ljeta??
ili si mozda mala turkinjica,sto se krije iza crnogorstva.
ZIVJELA SRPSKA CRNA GORA,a tvojoj siptarskoj braci,ce ovo bit vraceno kad tad
azdajica
21.03.2004., 03:03
Hahaha, ovo za frizerku kod starca jevra je bas :)))
Postavili nam moderatori da se ulogujemo pa da vidimo hoce li liberalka da pisne vise...ima li mu8a ili vec nesto drugo?
A bas je sramota da crnogorski predsednik smatra da je ova tema sekundarna, odreagovali i oni kojima se nismo nadali, samo CG cuti i pusta pesme raspolozenja na TV-u...ni traga solidarnosti...tuga...neljudi.
Niko nije trazio pomoc da idu djetici u borbu ali pruziti pomoc komshiji je pravilo br 1 humanizma.
Espanol
21.03.2004., 03:21
e cujete li nasu liberalku???
da ti nijesi mozda frizerka iz frizerske akademije starca jevra od stotinu ljeta??
ili si mozda mala turkinjica,sto se krije iza crnogorstva.
ZIVJELA SRPSKA CRNA GORA,a tvojoj siptarskoj braci,ce ovo bit vraceno kad tadNe , ona je sa nove elektro- bogoslovske Akademije koja je rodila crkvu na čijem čelu je raspop-homoseksualac. Ja im u "novu državu" želim puno sreće, vredni su, imaju industriju koja razbija, poljoprivredu (sav kamenjar pun žita i kukuruza), turizam bez vode, more iz koga ni ribu ne znaju da izvade (nigde mi nisu više nudili smrznutu japansku ribu no u Crnu Goru), veliki su ljudski i naučni potencijal (malo veći od Novog Beograda) i da ne dužim. Sa srećom liberali, no što ćemo sa vašijem ođe? Kako će da ostave sve te kuće, direktorska mesta, šverc...
Iluvatar
21.03.2004., 13:09
Hahaha, ovo za frizerku kod starca jevra je bas :)))
Postavili nam moderatori da se ulogujemo pa da vidimo hoce li liberalka da pisne vise...ima li mu8a ili vec nesto drugo?
A bas je sramota da crnogorski predsednik smatra da je ova tema sekundarna, odreagovali i oni kojima se nismo nadali, samo CG cuti i pusta pesme raspolozenja na TV-u...ni traga solidarnosti...tuga...neljudi.
Niko nije trazio pomoc da idu djetici u borbu ali pruziti pomoc komshiji je pravilo br 1 humanizma.
ma kakva borba,ne znaju oni za borbu,samo za euro...
azdajica
21.03.2004., 18:58
Libealka bila sam u pravu, drago mi je da su moderatori postavili logovanje ovde...da se takve prostote koje ti pises ne citaju ovde...a da smes da se registrujes...vec bi dosla da kazes nesto o velicini crne gore i liberalima odavno...a o tme koja je bruka CG nikad nista ne bi rekla...i to mi je drago, moje evre ove godine a i sledecih neces vidjet!
Liberal
21.03.2004., 20:27
Libealka bila sam u pravu, drago mi je da su moderatori postavili logovanje ovde...da se takve prostote koje ti pises ne citaju ovde...a da smes da se registrujes...vec bi dosla da kazes nesto o velicini crne gore i liberalima odavno...a o tme koja je bruka CG nikad nista ne bi rekla...i to mi je drago, moje evre ove godine a i sledecih neces vidjet!
JOJ BRE PROPASCEMO BEZ TVOJIH PISLJIVIH 200€ KOJE JEDVA USTEKAS DA DODJES NA MORE. SMRC SMRC :cry: :twisted: :twisted: :twisted:
Nijesmo mi jadna stali za tvoje eure kad imamo i drugih gostiju ne dolazite samo vi na more.
dok nam dolaze gosti sa Kosova, Ceske i Poljske bice sve OK eno zi predvidjanja jadna za ovu sezonu koliko ce love da stigne u CG. procitaj i placi...
pozdrav
azdajica
21.03.2004., 21:26
e svaka vam cast na gostima, poljska,ceska, siptari, sve bogato da pukne, ajde mozda siptari, ali oni ce u Ulcinj na svoje more...mnogo cete se evra napasti, za mojih 200 evra Grci ce da mi ljube noge, pa daj da razmislim, da li da placem ili....hmmm, major dillema :D :D :D
sagapo, sagapo:)
Mica-Bg
21.03.2004., 21:33
lscg
SRBIJA vas izdrzava!!! Treba da te je sramota, sto tako pises!!!
Liberal
21.03.2004., 22:01
e svaka vam cast na gostima, poljska,ceska, siptari, sve bogato da pukne, ajde mozda siptari, ali oni ce u Ulcinj na svoje more...mnogo cete se evra napasti, za mojih 200 evra Grci ce da mi ljube noge, pa daj da razmislim, da li da placem ili....hmmm, major dillema :D :D :D
sagapo, sagapo:)
Kakvi su da su gosti su u svakom slucaju i ostavljaju vise para nego li vi iz Srbije. Albanci sa Kosova idu u Ulcinj, neka ih to je grad u kom zivi vecinom Albansko stanovnistvo i njima zbog svoje licne sigurnosti odgovara taj grad jer postoji sansa da ih napadnu srpski vandali u nekom drugom gradu znas kao sto je i bio slucaj na Zlatici kada su kamenovani automobili sa Kosovskim tablicama srecom akteri tih gnusnih djela su pohvatani.
Liberal
21.03.2004., 22:01
lscg
SRBIJA vas izdrzava!!! Treba da te je sramota, sto tako pises!!!
E aj mi svega ti objasni kako nas to Srbija izdrzava. jooooj :lol: :lol: :lol: :lol:
liberalka
22.03.2004., 00:12
Srbi ne zanosite se previše, ipak se odlučujemo za samostalnost :lol:
Imamo dovoljno svega za nas :wink:
Pozdrav liberalu!
Liberal
22.03.2004., 00:35
Pozdrav liberalu!
I ne samo za nas ima za mnoge druge.
Nas proizvod
MADE IN MONTENEGRO
Iluvatar
22.03.2004., 11:02
Srbi ne zanosite se previsˇe, ipak se odlucˇujemo za samostalnost :lol:
Pozdrav liberalu!
Nas proizvod
MADE IN MONTENEGRO
a cega to imate,majke ti?
govvana koja plivaju na sred Budve?
pa znas,to gosti iz Europske unije mnogo vole da vide...
ni ciste stolnjake nemate u restoranu,bre...
Liberal
22.03.2004., 15:57
Pozdrav liberalu!
Nas proizvod
MADE IN MONTENEGRO
Ne svidja ti se a? Kome god se ne svidja ne mora ni da dolazi eto vam Grcke, Turske i sl. pa idite tamo.
600 000 prenocista ove prosle sezone je ostvareno u CG, to je sasvim dovoljan dokaz koliko je Crnogorsko primorje bilo posjeceno.
liberalka
22.03.2004., 18:13
ako si ti bio u Budvu onda je sigurno bilo i govana :roll:
ali sljedeceg ljeta bice cisto more !
Moram te pitat da nisi probao mozda kad njeguski prsut i sir :lol:
azdajica
22.03.2004., 21:12
e zabole me za vasu turisticku sezonu, govna u vodi i na plazi, koliko ste imali prenocista i koliko cete "eura" utopiti ove godine...jako ste poslovni kad terate turiste ovako javno..to vam je jedina nada ionkao, ostalo vam je sve propast...i sami kukate kako je beda, ali niste se pokazali kad je trebalo biti solidaran...jadno, nema sta!
liberalka
22.03.2004., 23:32
e zabole me za vasu turisticku sezonu, govna u vodi i na plazi, koliko ste imali prenocista i koliko cete "eura" utopiti ove godine...jako ste poslovni kad terate turiste ovako javno..to vam je jedina nada ionkao, ostalo vam je sve propast...i sami kukate kako je beda, ali niste se pokazali kad je trebalo biti solidaran...jadno, nema sta!
Za tebe kao TURISTU uvijek ce biti mjesta kod nas na more :lol: :lol: :lol:
Iluvatar
23.03.2004., 18:35
Pozdrav liberalu!
Nas proizvod
MADE IN MONTENEGRO
Ne svidja ti se a? Kome god se ne svidja ne mora ni da dolazi eto vam Grcke, Turske i sl. pa idite tamo.
600 000 prenocista ove prosle sezone je ostvareno u CG, to je sasvim dovoljan dokaz koliko je Crnogorsko primorje bilo posjeceno.
pa da li ti,"covece",znas koliko ste vi jadni?
da li mozes da procitas jos jednom sve sto si napisao i da sebi poverujes...
e stvarno ste bolja zabava od bilo koje komedije... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pa Grcka i Turska su za to "vase" primorje kosmicki nedostizne...EEEEJ!prvo pocistite plaze,uvedite kanalizaciju(koja zadovoljava sanitarne uslove),oterajte skutere jos malo dalje od mesta gde se ljudi kupaju,opremite javne toalete osvezivacima i WC papirom(mislim,stvarno!),naterajte osoblje da bude ljubazno,ili ih naucite,nemojte da radite na putevima u sred sezone kada se "600000 gostiju" krece istima,ni neki red u drzavi ne bi bio zgorega,pa onda pricajte kako imate "europski" standard i tako dalje i tako dalje...
goreg mora video nisam(a za razliku od tebe i tome slicnome imao sam prilike da vidim mnogo bolja letovalista od Budve,Bara,Ulcinja i cega vec jos ne) :!: :!: ,pa mi samo zato nije jasno sta je povod vaseg busanja u grudi,valjda je biti Crnogorac dovoljan izgovor,samo ne znam ni to zbog cega...
uozbilji se covece...
Liberal
24.03.2004., 01:42
pa da li ti,"covece",znas koliko ste vi jadni?
da li mozes da procitas jos jednom sve sto si napisao i da sebi poverujes...
e stvarno ste bolja zabava od bilo koje komedije... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pa Grcka i Turska su za to "vase" primorje kosmicki nedostizne...EEEEJ!prvo pocistite plaze,uvedite kanalizaciju(koja zadovoljava sanitarne uslove),oterajte skutere jos malo dalje od mesta gde se ljudi kupaju,opremite javne toalete osvezivacima i WC papirom(mislim,stvarno!),naterajte osoblje da bude ljubazno,ili ih naucite,nemojte da radite na putevima u sred sezone kada se "600000 gostiju" krece istima,ni neki red u drzavi ne bi bio zgorega,pa onda pricajte kako imate "europski" standard i tako dalje i tako dalje...
goreg mora video nisam(a za razliku od tebe i tome slicnome imao sam prilike da vidim mnogo bolja letovalista od Budve,Bara,Ulcinja i cega vec jos ne) :!: :!: ,pa mi samo zato nije jasno sta je povod vaseg busanja u grudi,valjda je biti Crnogorac dovoljan izgovor,samo ne znam ni to zbog cega...
uozbilji se covece...[/quote]
Definitivno me ne zanima koja si to jos ljetovalista gleda osim naseg ali u svakom slucaju ne vise od mene buraz trebace ti jos mnogo vremena da prodjes mali dio mog turistickog putovanja bio sam na jos mnogim plazama sirom Evrope ali kao sto je crnogorska nema vise stvarno takva ljepota se ne gleda vise nidje osim kod nas.
Tebi ako se ne svidja, vec receno, ne moras da dolazis nece sigurno sezona zbog tebe propas,
jedino ti dajem za pravo sto putari bas nadju u sred sredisnje sezone da se kurce po putu da bi pokazali svijetu kako se radi na tome da put bude opremlje tu si zaista u pravu.
pozdrav
typhoon
25.03.2004., 00:24
koji ste vi Skotovi! sta lelujate tu... ajde odvojite se vec jednom,sta cekate...ajdeeeeeeeeeeeee... srecno vam bilo!!! :twisted:
Liberal
25.03.2004., 01:10
koji ste vi Skotovi! sta lelujate tu... ajde odvojite se vec jednom,sta cekate...ajdeeeeeeeeeeeee... srecno vam bilo!!! :twisted:
Alo alo bre smiri malo hormone popij bensedin ako ti nije dobro, polako jadan 2005 je referendum o drzavnom statusu Crne Gore jeßiga malo kasni ali bolje ikad nego nikad trpjecemo jos ovu godinu i onda zbogom...
Iluvatar
25.03.2004., 10:54
Alo alo bre smiri malo hormone popij bensedin ako ti nije dobro, polako jadan 2005 je referendum o drzavnom statusu Crne Gore jeßiga malo kasni ali bolje ikad nego nikad trpjecemo jos ovu godinu i onda zbogom...
ajde da se otrpimo jos ovu godinu,pa razlaz,jel moze?
lapo svi studenti iz CG da placaju skolarine u Srbiji kao stranci,ionako studiraju svi vec deceniju,ako ne i preko...da svi direktori lepo prepuste svoje fotelje nekom drugom i to je to...
moze?
Liberal
25.03.2004., 15:01
lapo svi studenti iz CG da placaju skolarine u Srbiji kao stranci,ionako studiraju svi vec deceniju,ako ne i preko...da svi direktori lepo prepuste svoje fotelje nekom drugom i to je to...
moze?
Moze brate zauzvrat ce te morat da placate mnogo velike poreze na vikendice, kuce, vile i sve ostalo sto imate u CG jel moze i to?
Kog qrca nije mi jasno sve ovo daj da zivimo bolje sa vise love pa makar u zajednici sa Azerbejdzanom
typhoon
25.03.2004., 23:23
moze?
Moze brate zauzvrat ce te morat da placate mnogo velike poreze na vikendice, kuce, vile i sve ostalo sto imate u CG jel moze i to?
Kog qrca nije mi jasno sve ovo daj da zivimo bolje sa vise love pa makar u zajednici sa Azerbejdzanom
najzad si rekao nesto pametno...i niste za bolje! :lol: :lol: :lol:
Liberal
26.03.2004., 01:35
moze?
pa u svakom slucaju bi bilo bolje bit i sa Azerbejdzanom nego li sa Srbijom u zajednici Azerbejdzanci bar imaju ono svoje JA a vi ne nego mozete nasrat sve i svasta pa onda sve to opet pojes. :lol: :lol: :lol:
Iluvatar
26.03.2004., 10:03
moze?
pa u svakom slucaju bi bilo bolje bit i sa Azerbejdzanom nego li sa Srbijom u zajednici Azerbejdzanci bar imaju ono svoje JA a vi ne nego mozete nasrat sve i svasta pa onda sve to opet pojes. :lol: :lol: :lol:
eto sta cini zajednicki zivot sa crno gorcima od coveka...ebi ga,sta ces...
kad vi napustite direktorska mesta u svim onim firmama koje ste opustosili,mi cemo da vam platimo vikendice,moze?
a sto se tice Azerbejdzana,tu vam je negde i mesto,na tom ste civilizacijskom stupnju,u pravu si...da,da...
Liberal
26.03.2004., 12:08
Lijepo sam te reka bolje i sa njima nego sa vama mi ako smo na njihovom civilizacijskom stupnju vi ste jos 10 put necivilizovaniji od njih da dobro sam rekao bolje i sa njima nego sa vama takvima.
Iluvatar
26.03.2004., 12:21
Lijepo sam te reka bolje i sa njima nego sa vama mi ako smo na njihovom civilizacijskom stupnju vi ste jos 10 put necivilizovaniji od njih da dobro sam rekao bolje i sa njima nego sa vama takvima.
nemoj da vredjas narod stariji od tvog "naroda"...ipak ste vi sisali sa nase sise i jos uvek sisate,ne zaboravi...
dok imate nase i strane pare dobro vam je...
sta ce biti kad vam djetic Milo ode,a sa njime i sve te pare,koje ionako nisu posteno dosle do vas...znas nisu Srbi varvari,ipak su nam sve ulice u svakom selu asfaltirane,a ispod njih idu one cevi(cudna jedna stvar)kroz koje prolaze necistoce,da ne idu bas posred ulice...a sto se tice Azerbejdzanaca,molim se za njih ako ih se djetici dovate,jer nas ste vec ocerupali...
i by the way,jedino dobro sto je izaslo iz "Montenegra" je "Djekna",Njeguski prsut i mozda jos koja sitnica...ali i bez toga se moze,vise volim zlatiborski sir u svakom slucaju mi nece nedostajati vase suvo meso...mozda bi mi nedostajao Njegos,ali to je spreceno posto je to nasa,domaca,srpska literatura...a vi nadjite sebi nekog drugog pisca da ga velicate,a onda pogazite to sve,ili kako bi ti rekao "poserete pa pojedete"...ide vam to od ruke
pozdrav
Liberal
26.03.2004., 12:44
nemoj da vredjas narod stariji od tvog "naroda"...ipak ste vi sisali sa nase sise i jos uvek sisate,ne zaboravi...
sta ce biti kad vam djetic Milo ode,a sa njime i sve te pare,koje ionako nisu posteno dosle do vas...znas nisu Srbi varvari,ipak su nam sve ulice u svakom selu asfaltirane,a ispod njih idu one cevi(cudna jedna stvar)kroz koje prolaze necistoce,da ne idu bas posred ulice...a sto se tice Azerbejdzanaca,molim se za njih ako ih se djetici dovate,jer nas ste vec ocerupali...
i by the way,jedino dobro sto je izaslo iz "Montenegra" je "Djekna",Njeguski prsut i mozda jos koja sitnica...ali i bez toga se moze,vise volim zlatiborski sir u svakom slucaju mi nece nedostajati vase suvo meso...mozda bi mi nedostajao Njegos,ali to je spreceno posto je to nasa,domaca,srpska literatura...a vi nadjite sebi nekog drugog pisca da ga velicate,a onda pogazite to sve,ili kako bi ti rekao "poserete pa pojedete"...ide vam to od ruke
pozdrav
Ne brini se ti za Crnu Goru zivjecemo mi 100 puta bolje bez vas jadan, ko koga cerupa to se da vidjet. Sta to svega ti uzimamo od vas daj navedi bar jedan primjer, pa vidis li da smo u sve gorim i gorim bilateralnim odnosima.
A sto se Mila tice, za njega se priblizava 2038. god. nadam se da ce tad napustit vlast. :lol: prije nece
DAMBLDOR
26.03.2004., 14:39
pozdrav
STARIJI :?: :shock: :!: jesi li ti normalan crna gora je postojala jos kad je srbija bila samo turski dio
liberalka
27.03.2004., 01:40
pozdrav
Stvarno ne znam što ti ođe tražiš druže? CRNA GORA je najstarija drzava na balkanu ako oćemo tako! Pročitaj malo bolje istoriju ili pitaj nekog ko više zna. :wink: A što se tiče Njegoša, kad ga spmeneš pomjeri se smjesta!
typhoon
27.03.2004., 02:20
hajde lepo da zakopamo te verbalne ratne sekire! Izvedu me iz takta takve nacionalisticke izjave i stvarno ih je previse na ovom forumu. Izvinjavam se ako sam nekoga uvredila (zadnja namera),samo ne mogu da podnesem da se isti narod svadja oko kakvih gluposti (za mene jesu gluposti,kako vi ovo shvatate je pretpostavljam jedna veooooma duga prica).
Pozdravljam vas sve i necu se vise petljati po ovakvim temama. ZBOGOM
green knight
05.06.2005., 01:34
To sto se desavalo NASEM narodu na Kosovu,i to sto mu se desava i dalje ,je stvarno strasno,uzasno! Nije istina da iz Crne Gore nije otisla ni rijec podrske ,pomoc u bilo kojem obliku.Druga stvar je to sto su se nasi politicari i navodni predstavnici ogradili od Kosova i patnje tamosnjeg naroda,sto nisu htjeli da zadiru u "unutrasnja pitanja"Srbije!
Sto se tice obicnog naroda svakodnevno su bili organizovani molebani za postradali srpski narod na Kosovu,prikupljana je materijalna pomoc,a ono sto najvaznije svi smo bili srcem uz njih,svi smo bili duboko ogorceni i potreseni njihovom sudbinom!
ZA MENE SU SVI LJUDI KOJI SU OSTALI DA I DALJE ZIVE NA KOSOVU,UPRKOS SVAKODNEVNIM PRIJETNJAMA ZIVOTU, ISTINSKI I PRAVI HEROJI,I JA IM SE SVOM DUSOM DIVIM I PONOSIM SE NJIMA!!!!
green knight
05.06.2005., 01:42
Pozdrav liberalu!
Ajde obrazati reci mi a cega pa to imamo dovoljno? Sto mi to proizvodimo zivotati? Koja nam fabrika radi? Kako zivi ovaj jadni napaceni narod,i ono sto bi mogli i imali dje da radimo,ako nije prodato strancima,a ono je stavljeno na tender! Ne zanosite se ljudi! Sto kod nas funkcionise osim sverca? e tu nam nema premca!
CRNA GORA JES MALENA AL JE CASNA I POSTENA
Oj svijetla majska zoro,
Majko nasa Crna Goro,
Sinovi smo tvog stijenja
I cuvari tvog postenja.
Volimo vas, brda tvrda,
I stravicne vase klance
Koji nikad ne poznase
Sramotnoga ropstva lance.
Dok lovcenskoj nasoj misli
Nasa sloga daje krila,
Bice gorda, bice slavna
Domovina nasa mila.
Rijeka ce nasih vala,
Uskacuci u dva mora,
Glas nositi okeanu,
Da je vjecna Crna Gora.
http://www.danasoft.com/sig/parispage-coglu.jpg
pobesnelizmaj
10.06.2005., 20:49
Želim svojoj domovini po ocu Crnoj Gori brz oporavak od ovih tirana na vlasti, koji obmanjuju narod i stavljaju albanske i hrvatske i muslimanske interese iznad interesa svog naroda:bio to srpski ili crnogorski, jednom rječju pravoslavnog naroda, i uništavaju zemlju radi para i ugodnog života! Svi PRAVI Crnogoci, koji niste nesoj i smradovi koji se okreću kako vjetar dune, pomozite da Crna Gora opstane i da se ostvari viševekovni cilj povezivanja sa Srbijom, cilj svetorodnih Petrovića, svih crnogoraca čistog mozga, koji ne potpadaju pod uticaj degenerika, već razmišaljaju svojom glavom! Sve ove bezvezarije sa maternjim jezikom i državom bez glavne nacije su radi uništenja srpske ideje, na dnevniku se svi spominju samo Srbi ne... pazite se, Milo je Slobo broj 2... Čuvaj se Crna Goro!!
AKHENATON
16.06.2005., 21:40
Želim svojoj domovini po ocu Crnoj Gori brz oporavak od ovih tirana na vlasti, koji obmanjuju narod i stavljaju albanske i hrvatske i muslimanske interese iznad interesa svog naroda:bio to srpski ili crnogorski, jednom rječju pravoslavnog naroda, i uništavaju zemlju radi para i ugodnog života! Svi PRAVI Crnogoci, koji niste nesoj i smradovi koji se okreću kako vjetar dune, pomozite da Crna Gora opstane i da se ostvari viševekovni cilj povezivanja sa Srbijom, cilj svetorodnih Petrovića, svih crnogoraca čistog mozga, koji ne potpadaju pod uticaj degenerika, već razmišaljaju svojom glavom! Sve ove bezvezarije sa maternjim jezikom i državom bez glavne nacije su radi uništenja srpske ideje, na dnevniku se svi spominju samo Srbi ne... pazite se, Milo je Slobo broj 2... Čuvaj se Crna Goro!!
Potpuno si u pravu!
Odvajanje Srbije i Crne Gore vodi brisanju NASEG naroda sa lica zemlje. Sve ove unutrasnje sukobe izaziva Amerika, kako bi lakse ispunila svoje ciljeve a to je dalji prodor ka istocnim zemljama bogatim naftom. Upravo zbog toga je Evropa protiv ovog rasparcavanja, a cilj formiranja EU je stvaranje velike teritorije koja moze da se suprotstavi Americi i njenom diktatu.
Da bi jedna drzava bila jaka, ona najpre treba da ima veliku teritoriju. Mi smo ionako mala zemlja, a rasparcavanjem na hiljadu drzavica ce nas samo jos vise oslabiti i na kraju (u bliskoj buducnosti) nestacemo sa ove planete kao da nas nikada nije ni bilo.
Sada izbija rasprava oko toga da li smo mi dva razlicita naroda, ako na kraju preovlada struja koja kaze da jesmo i dodje do ocepljenja Crne Gore sledeci korak je sukob u Crnoj Gori izmedju ljudi koji sebe smatraju Srbima i onim koji sebe smatraju Crnogorcima. Posto i u Crnoj Gori ima Albanaca, koji se kote kao pacovi, dok nas kosi bela kuga, u bliskoj buducnosti Albanci ce preplaviti CG, kao sto se to sad desava na Kosovu, a onda i Srbiju i gotovo, nestadosmo.
A VI SAMO SLUSAJTE MILA, AMERICKOG PLACENIKA!
crni djordje
21.06.2005., 21:45
Braco Crnogorci!
Karadjordje Petrovic
Petar Petrovic Njegos
Kako se na montenigorskom jeziku izgovara ovo prezime PETROVIC?Da li ima drugaciji naglasak na vasem jeziku liberali ovo prezime dva velika coveka?Dva velika coveka a isto prezime?Nesto je tu cudno...
igracina
23.06.2005., 21:04
Braco Crnogorci!
Karadjordje Petrovic
Petar Petrovic Njegos
Kako se na montenigorskom jeziku izgovara ovo prezime PETROVIC?Da li ima drugaciji naglasak na vasem jeziku liberali ovo prezime dva velika coveka?Dva velika coveka a isto prezime?Nesto je tu cudno...
Gerd Miler fudbaler - Njemac
Artur Miler pisac - Amerikanac
Kako vam se cine ova dva prezimena ?
Nesto je tu cudno...
AKHENATON
23.06.2005., 23:06
Gerd Miler fudbaler - Njemac
Artur Miler pisac - Amerikanac
Kako vam se cine ova dva prezimena ?
Nesto je tu cudno...
Opet pokazujes da ne poznajes osnovne istorijske cinjenice.
Amerika je otkrivena 1492. godine i na njenom tlu su tada ziveli INDIJANCI. A onda su dosli EVROPLJNI gotovo ih istrebili i naselili se tu. Tako da je Arturu Mileru verovatno neki predak bio iz EVROPE, a mozda bas i iz Nemacke!
Erik Crveni
25.06.2005., 18:36
Pozdrav svima,
Da ne bude zabune, Srbin sam iz Srbije (to pisem ovim pristalicama zajednicke drzave). I jos nesto, treba da se pocemo sto pre mozemo i otarasimo vise tih Crnogorskih parazita. Koji ce mi moj njohovo sugavo more i kamencine? Pa imamo kamencine i u Srbiji a za more cemo se snaci preko Bugara, ionako su jeftiniji! Crna Goro, idi sto pre i nosi svojih 250.000 Crnogoraca iz SRBIJE, sto dalje od nasih ociju!!! Putuj, sto pre!!!
Procitajte malo povesne spise pa cete videti da porodica Petrovic (od kojih je Njegos) nema ama bas nikakve veze sa porodicom Petrovic (kasnije Karadjordjevic). Sta mislite koliko je Petrova zivelo po Srbiji i Crnoj Gori i koliko nose isto prezime SAMO zato sto im se jedan od rodonacelnika zvao Petar!!!
Sto se tice komentara ovog Crnogorskog-nacionaliste, zaboravih ime....decko, citaj malo knjige. Lepo ti je Akheteon (ili kako se vec zove) rekao ko je naseljavao Ameriku pre doseljavanja Evropljana. Nemoj biti slep pored ociju, otvori neki istorijsku citanku, obrazuj se malo a manje sedi na ovakvim tupavim forumima.
Srdacan pozdrav!
AKHENATON
26.06.2005., 02:12
Pozdrav svima,
Da ne bude zabune, Srbin sam iz Srbije (to pisem ovim pristalicama zajednicke drzave). I jos nesto, treba da se pocemo sto pre mozemo i otarasimo vise tih Crnogorskih parazita. Koji ce mi moj njohovo sugavo more i kamencine? Pa imamo kamencine i u Srbiji a za more cemo se snaci preko Bugara, ionako su jeftiniji! Crna Goro, idi sto pre i nosi svojih 250.000 Crnogoraca iz SRBIJE, sto dalje od nasih ociju!!! Putuj, sto pre!!!
Procitajte malo povesne spise pa cete videti da porodica Petrovic (od kojih je Njegos) nema ama bas nikakve veze sa porodicom Petrovic (kasnije Karadjordjevic). Sta mislite koliko je Petrova zivelo po Srbiji i Crnoj Gori i koliko nose isto prezime SAMO zato sto im se jedan od rodonacelnika zvao Petar!!!
Sto se tice komentara ovog Crnogorskog-nacionaliste, zaboravih ime....decko, citaj malo knjige. Lepo ti je Akheteon (ili kako se vec zove) rekao ko je naseljavao Ameriku pre doseljavanja Evropljana. Nemoj biti slep pored ociju, otvori neki istorijsku citanku, obrazuj se malo a manje sedi na ovakvim tupavim forumima.
Srdacan pozdrav!
Lepo si ovo rekao, uglavnom je sve tacno, ali imao bih par zamerki.
1. Znam i ja da su Crnogorci paraziti (na primer: za poslanike i cinovnike u skupstini drzavne zajednice Srbije i Crne Gore plate se iskljucivo isplaciju iz budzeta Srbije, a ni dinar iz budzeta Crne Gore) i najradije bih se raskantao sa njima, medjutim to i jeste cilj Amerike i Siptara i vodi stvaranju Velike Albanije i nasem skorom istrebljenju. Jedini spas nam je da ocuvamo drzavnu zajdnicu i poboljsamo odnose izmedju 2 republike, odnosno da se prosvestimo- Albanci (i uopste islamski svet) kote se ko pacovi, dok nas (i Evropu) kosi bela kuga, a svet narvno ostaje onima koji su brojniji.
Kao sto se raspala Bivsa Jugoslavija, a tome su doprinele one drzave koje zele stvaranje novog svetskog poretka, to isto sada zele i sa SCG, a kako, ako ne preko unutrasnjih sukoba. Ako do odvajanja dodje, tesko nasoj deci.
2. Nije bas sasvim tacno da Petrovici i Karadjordjevici nemaju ama bas nikakve veze. Ta veza medjutim ne potice iz Karadjordjevog vremena, vec od vremena Petra I Karadjordjevica, koji je bio ozenjen crnogorskom princezom Zorkom, sa kojom je dobio sina Aleksandra I Karadjordjevica. Dakle, Aleksandar je po majci ima crnogorsko poreklo.
3. Moj nick je AKHENATON (cita se Ehnaton)- vladar 18 dinastije egipatskih faraona. Ovo nije zamerka, stvarno nema veze sto si pogresno napisao moj nick, ali sam napisao cisto da se zna, zbog nekih koji nisu procitali ni 2 knjige u zivotu poput naseg IGRACA.
POZDRAV,
AKHENATON
Erik Crveni
26.06.2005., 12:03
Pozdrav,
Nije me bas preterano interesovala istorija starog Egipta, pa nisam ni znao sta je, odnosno ko je Akhenaton. Iskreno, mislio sam da je to neko grcko ime/naziv jer mi tako zvuci. Bio sam i u zurbi tako da sam ostavio dosta gresaka u svom poslednjem pisanju. No, nadam se da nije bilo tesko procitati i razumeti ono sto sam hteo reci.
Elem, znam da Aleksandar ima crnogorske krvi, ali sam hteo da kazem da izmedju porodica Djordja Petrovica i Petra Petrovica pre toga nije bilo nikakve veze pa nije bilo potrebno pisati kojekakve gluposti.
Slazem se sa tim da Amerika ima velike planove...sve to stoji, ali, meni su Crnogorci izasli na vrh dlake prvo zbog toga sto se vec 10 godina zale kako ih mi ugnjetavamo i kako ce da raspisu referendum, a drugo, zbog toga sto CRNOGORCI drze fotelje u nasim drustvenim preduzecima i javnim sluzbama. Nek se teraju svi u CG i neka tamo gazduju kamenjem i morem! Znas li koliko studenata iz CG studira u Srbiji a koliko studenata iz Srbije studira u CG??? Nije u redu da ja, Srbin i Srbije imam isti tretman na fakultetu kao i Crnogorac iz najcrnje Crne Gore!!! Treba uvesti propis po kome ce Crnogorci da studiraju pod uslovima pod kojim studiraju strani studenti.
Jedan moj deda je pre 300 godina dosao iz Crne Gore, iz nekog sela sa Durmitora(selo se zove Aluge) i naselio se u Sumadiji. Ja se zbog toga ne osecam Crnogorcem jer se taj moj predak nazivao Srbinom i bio je pravoslavne vere! Ja sam isto tako Srbin kao on, a to sto je on dosao iz CG ne znaci nista. Pa i Sloveni su se doselili sa Karpata i iz ravnica Poljske i tada su se nazivali Sloveni. Ja se danas nazivam Slovenom a ne Poljakom ili Kashubom. Sto jes' jes'!
Zasto ja da trpim Crnogorce i da ih silom drzim u drzavi? Zbog spasenja Evrope? Zbog cije babe zdravlja to da radim? Ta Evropa se toliko ogresila o nas u toku poslednjih 200 godina da ja stvarno nemam razlog da je stitim od bilo cega. Drugo, mi nikada necemo biti u EU i to je sve zabluda. Mi treba da sredimo nasu zemlju sami, da se zakoni postuju i da se narod obrazuje i malo prosvetli. Nas narod je STOKA nevaspitana a opet, svi mu govore kako je jako pametan sto samo hrani njegovu nezdravu sujetu. Dok god u autobusima mladji ne ustaje starijem, dok god se pljuje po ulicama, parkira preko trotoara, psuje glasno....do tada cemo mi ostati u rupi u kojoj smo! Svaki dan sam sve ubedjeniji da nam je narod prost i zatupljen....ZATUCAN!!! Gde nestadose deca onih ljudi koji su slavno vojevali protiv Turaka u balkanskim ratovima i protiv Austrijanaca u I sv. ratu??? Slave se neki cetnici i neki partizani-neznabozci, isti oni krvnici koji su jednako kao i Nemci ubijali svoj narod u toku i posle rata, oduzimali mu imovinu i bogatili se....ma nisam ni za jedne ni za druge. Sve su to bile zavedene duse koje nisu znale sta rade!
Odlutao sam malo od teme, ali nema veze. Hteo sam da pokazem koliko je narod zatupljen. Mislim da Evropa treba sama da se stara o svojoj bezbednosti, ja ne zelim da budem na vojnoj granici i da moja deca sutra ratuju protiv nekog Albanca samo zbog Evrope. Ako treba da ratuju, neka ratuju zbog sebe, svog doma, svoje porodice i svoje vere.
Sve sto smo izgubili, izgubili smo sami, niko nam nije kriv! Da je bilo vise pameti do svega ovoga ne bi doslo, a i ako bi doslo bolje bi prosli. Srbijom su vladali, i sada vladaju MEDIOKRITETI i LOSI DJACI, TEORETICARI a ne prakticari i iznad svega, NESPOSOBNI ljudi.
Ja nemam nista protiv muslimana. Imam i prijatelja koji je musliman i nemam sa njim ama bas nikakvih problema. Cak se dokazao veci covek od nekih Srba, tzv. hriscana. Kazem za sebe da sam Hriscanin i necu da mrzim nekog samo zato sto veruje u nesto drugo. Svima ce se na kraju suditi, a ko sam ja da presudjujem i odredjujem. Uostalom, ta "hriscanska" Evropa i belezi pad prirodnig prirastaja bas zbog toga sto je bolesna i otpala od Boga. Vec smo poceli da se igramo Boga i kloniramo ljude, legalizovani su homoseksualni brakovi i naravno, novac je glavna stvar obozavanja!!! Evropa je jedno sebicno drustvo! Proputovao sam malo...jos malo covecnosti nalazim samo u tzv. slovenskim "istocnoevropskim zemljama", (Poljska, Ceska, Slovacka). Ne znam koliko ce oni izdrzati...videcemo...
Za kraj, moje misljenje je da Crnogorce treba pustiti i velikodusno im dozvoliti da imaju svoju kamenu-ribizla drzavu, skloniti ih sa svih upravnickih mesta u nasim preduzecima i sluzbama, studentima uvesti status stranih drzavljana, a onih 250.000 hiljada ili asimilovati i primorati ih da potpisu dokument o lojalnosti Republici Srbiji, ili ih sve potrpati u brzi voz Subotica-Bar i sto pre se ocistiti od te gamadi koja sebe naziva Crnogorcima!
Uzgred, pozdrav Pirotu, gradu iz koga je drugi moj deda. Nazalost bio sam tamo samo jednom i to na 2-3 dana. Nadam se da cu ga uskoro videti i ostati malo duze jer imam krsh rodjaka tamo.
Sve najbolje
AKHENATON
27.06.2005., 00:08
Pozdrav,
Nije me bas preterano interesovala istorija starog Egipta, pa nisam ni znao sta je, odnosno ko je Akhenaton. Iskreno, mislio sam da je to neko grcko ime/naziv jer mi tako zvuci. Bio sam i u zurbi tako da sam ostavio dosta gresaka u svom poslednjem pisanju. No, nadam se da nije bilo tesko procitati i razumeti ono sto sam hteo reci.
Elem, znam da Aleksandar ima crnogorske krvi, ali sam hteo da kazem da izmedju porodica Djordja Petrovica i Petra Petrovica pre toga nije bilo nikakve veze pa nije bilo potrebno pisati kojekakve gluposti.
Slazem se sa tim da Amerika ima velike planove...sve to stoji, ali, meni su Crnogorci izasli na vrh dlake prvo zbog toga sto se vec 10 godina zale kako ih mi ugnjetavamo i kako ce da raspisu referendum, a drugo, zbog toga sto CRNOGORCI drze fotelje u nasim drustvenim preduzecima i javnim sluzbama. Nek se teraju svi u CG i neka tamo gazduju kamenjem i morem! Znas li koliko studenata iz CG studira u Srbiji a koliko studenata iz Srbije studira u CG??? Nije u redu da ja, Srbin i Srbije imam isti tretman na fakultetu kao i Crnogorac iz najcrnje Crne Gore!!! Treba uvesti propis po kome ce Crnogorci da studiraju pod uslovima pod kojim studiraju strani studenti.
Jedan moj deda je pre 300 godina dosao iz Crne Gore, iz nekog sela sa Durmitora(selo se zove Aluge) i naselio se u Sumadiji. Ja se zbog toga ne osecam Crnogorcem jer se taj moj predak nazivao Srbinom i bio je pravoslavne vere! Ja sam isto tako Srbin kao on, a to sto je on dosao iz CG ne znaci nista. Pa i Sloveni su se doselili sa Karpata i iz ravnica Poljske i tada su se nazivali Sloveni. Ja se danas nazivam Slovenom a ne Poljakom ili Kashubom. Sto jes' jes'!
Zasto ja da trpim Crnogorce i da ih silom drzim u drzavi? Zbog spasenja Evrope? Zbog cije babe zdravlja to da radim? Ta Evropa se toliko ogresila o nas u toku poslednjih 200 godina da ja stvarno nemam razlog da je stitim od bilo cega. Drugo, mi nikada necemo biti u EU i to je sve zabluda. Mi treba da sredimo nasu zemlju sami, da se zakoni postuju i da se narod obrazuje i malo prosvetli. Nas narod je STOKA nevaspitana a opet, svi mu govore kako je jako pametan sto samo hrani njegovu nezdravu sujetu. Dok god u autobusima mladji ne ustaje starijem, dok god se pljuje po ulicama, parkira preko trotoara, psuje glasno....do tada cemo mi ostati u rupi u kojoj smo! Svaki dan sam sve ubedjeniji da nam je narod prost i zatupljen....ZATUCAN!!! Gde nestadose deca onih ljudi koji su slavno vojevali protiv Turaka u balkanskim ratovima i protiv Austrijanaca u I sv. ratu??? Slave se neki cetnici i neki partizani-neznabozci, isti oni krvnici koji su jednako kao i Nemci ubijali svoj narod u toku i posle rata, oduzimali mu imovinu i bogatili se....ma nisam ni za jedne ni za druge. Sve su to bile zavedene duse koje nisu znale sta rade!
Odlutao sam malo od teme, ali nema veze. Hteo sam da pokazem koliko je narod zatupljen. Mislim da Evropa treba sama da se stara o svojoj bezbednosti, ja ne zelim da budem na vojnoj granici i da moja deca sutra ratuju protiv nekog Albanca samo zbog Evrope. Ako treba da ratuju, neka ratuju zbog sebe, svog doma, svoje porodice i svoje vere.
Sve sto smo izgubili, izgubili smo sami, niko nam nije kriv! Da je bilo vise pameti do svega ovoga ne bi doslo, a i ako bi doslo bolje bi prosli. Srbijom su vladali, i sada vladaju MEDIOKRITETI i LOSI DJACI, TEORETICARI a ne prakticari i iznad svega, NESPOSOBNI ljudi.
Ja nemam nista protiv muslimana. Imam i prijatelja koji je musliman i nemam sa njim ama bas nikakvih problema. Cak se dokazao veci covek od nekih Srba, tzv. hriscana. Kazem za sebe da sam Hriscanin i necu da mrzim nekog samo zato sto veruje u nesto drugo. Svima ce se na kraju suditi, a ko sam ja da presudjujem i odredjujem. Uostalom, ta "hriscanska" Evropa i belezi pad prirodnig prirastaja bas zbog toga sto je bolesna i otpala od Boga. Vec smo poceli da se igramo Boga i kloniramo ljude, legalizovani su homoseksualni brakovi i naravno, novac je glavna stvar obozavanja!!! Evropa je jedno sebicno drustvo! Proputovao sam malo...jos malo covecnosti nalazim samo u tzv. slovenskim "istocnoevropskim zemljama", (Poljska, Ceska, Slovacka). Ne znam koliko ce oni izdrzati...videcemo...
Za kraj, moje misljenje je da Crnogorce treba pustiti i velikodusno im dozvoliti da imaju svoju kamenu-ribizla drzavu, skloniti ih sa svih upravnickih mesta u nasim preduzecima i sluzbama, studentima uvesti status stranih drzavljana, a onih 250.000 hiljada ili asimilovati i primorati ih da potpisu dokument o lojalnosti Republici Srbiji, ili ih sve potrpati u brzi voz Subotica-Bar i sto pre se ocistiti od te gamadi koja sebe naziva Crnogorcima!
Uzgred, pozdrav Pirotu, gradu iz koga je drugi moj deda. Nazalost bio sam tamo samo jednom i to na 2-3 dana. Nadam se da cu ga uskoro videti i ostati malo duze jer imam krsh rodjaka tamo.
Sve najbolje
Sve je to u redu. Imam dosta prijatelja islamske veroispovesti: Jedan od najboljih prijatelja mi je Turcin; svakog dana kupujem hleb u pekari ciji je vlasnik Siptar, poznajem ga i sjajan je covek; dve kuce od mene takodje zivi Siptar, koji nam se uvek nadje i u dobru i u zlu. Medjutim, iskreno ne bih voleo da mi se neki potomak zove Hasim, Ibrahim, Muhamed i sl. A to nam, nazalost i preti ako se mi sami, mi Srbi (tu ubrajam i Crnogorce) ne slozimo umesto sto raspredamo prazne price tipa: ko od koga potice, ko kojim jezikom govori, ko kojoj dinastiji pripada... U bliskoj buducnosti bicemo asimilovani od strane Albanaca, koje svestrano podrzava Amerika zbog nekih svojih ciljeva. Lepo kaze poslovica: TESKO TAMO ONOJ BRACI GDE SE NERED ODOMCI!
U svoj toj prici, pomenuo sam ostatak Evrope, samo zbog toga sto to i njoj preti, jer se islam siri neverovatnom brzinom, a ne zbog toga sto se brinem za tamo nekog Francuza, Engleza, Nemca... Nazalost, pre nego sto se to desi Evropi desice se nama, po istom, a mozda i gorem modelu. To ocigledno shvataju ovi iz EU, pa se trude svim silama da ocuvaju nasu drzavnu zajednicu, odnosno da odrze citavu Evropu na okupu, jer samo tako, kada smo na okupu, mozemo da osujetimo planove Amerike i sacuvamo nasa etnicka obelzja.
Ako se ne opametimo nema nam spasa! To pre svega porucujem Crnogorcima, jer ce prvi oni da ga opate- budzet im se puni samo leti, a s obzirom na to kakva je usluga dole u primorju i taj budzet nece biti bogzna koliki.
POZDRAV
AKHEANTON
P.S.
Nadam se da cemo se uskoro mozda videti u Pi!
Erik Crveni
27.06.2005., 11:13
Ne mogu bas da se slozim da ce mi se deca zvati Azem, Muhamed itd.... mislim da to nije izvesno. Izvesno je da mi kao narod nestanemo jer vise ljudi umire nego sto se radja. Stvarno ne znam kako je u Pirotu i da li tamo ima Albanaca, ali ovde kod mene nema ni jednih ni drugih ni trecih.
Sto se tice Crnogoraca, njihova stvar, neka se snalaze kako znaju i umeju, ja ne zelim da ih cuvam a ne bih zeleo ni da neki djetic cuva mene. Kukavna bi mi onda drzava bila. Mislim da je bolje da se mi cuvamo od njih, svih!
Albance ce neko napizditi pre ili kasnije, ako ne sada ono za 100-150 godina. Nije da prizivam novi rat, ali ako se ne nadje dovoljno dobro resenja bice ovde jos krvi :( .
Nas narod treba malo obrazovati i prosvetliti. Onda bi sve bilo lakse.
pobesnelizmaj
28.06.2005., 10:01
Nisu svi crnogorci isti... ovi što ti želiš da ih se otarasiš , njih žele i oni pravi crnogorci da se otarase... dosta bi želelo da se otarasi cg , cg sve vreme optužuje srbiju za svoj nerazvitak, i optužuje tu zajedničku državu, ali to ne treba da te tera da razmišljaš tako, jer to govore ovi što su sada na vlasti... Ja bih voleo da pitam mnoge crnogorce šta su po narodnosti, a ne po državljanstvu, i neka pogledaju malo šta se po crnogorskim školama učilo u 19. veku, koji jezik, koja tradicija i kultura... Ne smemo dati crnu goru , jer ako je damo ,aj što ljudi će tamo ostati srbi, nego što će otići Ulcinj i Plav u nepovrat...
crni djordje
28.06.2005., 14:01
Nisu svi crnogorci isti... ovi što ti želiš da ih se otarasiš , njih žele i oni pravi crnogorci da se otarase... dosta bi želelo da se otarasi cg , cg sve vreme optužuje srbiju za svoj nerazvitak, i optužuje tu zajedničku državu, ali to ne treba da te tera da razmišljaš tako, jer to govore ovi što su sada na vlasti... Ja bih voleo da pitam mnoge crnogorce šta su po narodnosti, a ne po državljanstvu, i neka pogledaju malo šta se po crnogorskim školama učilo u 19. veku, koji jezik, koja tradicija i kultura... Ne smemo dati crnu goru , jer ako je damo ,aj što ljudi će tamo ostati srbi, nego što će otići Ulcinj i Plav u nepovrat...
Odose siptarima i to je ono najgore.To je taj projekat Velika Albanija koji podrzava Milo
AKHENATON
28.06.2005., 17:16
Ok, postujem tvoje misljenje, iako se ne poklapa sa mojim. Nemam nameru da bilo kome bilo sta namecem.
U Pirotu Siptara ima svega nekoliko kuca i uglavnom su se ovde naselili jos pre 50 i vise godina i sa njima, a ni oni sa nama, nemaju ama bas nikakvih problema. Emancipovani su i nisu nimalo zatucani, divni su ljudi. Ali tesko nama kad se oni dole sa Kosova nakote, pa im i to Kosovo postane malo......