PDA

Vidi punu verziju : ABC extreme club Kragujevac

brekic
22.03.2008., 21:07
sta mislite da li ce se ovaj sport i club razviti.
Da li volite extremne sportove

Vesela ćufta
22.03.2008., 21:40
Zabole me hoće li se razviti.
Ne volim ekstremne sportove.
Kao ni besposličare kojima je vrhunac karijere otvaranje desete debilne teme na krstarici.

jacamaca
22.03.2008., 22:03
cuftice, mnogo si danas neurozan, ajd skokni do nas da te izvedemo na neko normalno mesto i oraspolozimo

Vesela ćufta
22.03.2008., 22:07
Ma i jesam malkice živčaniji nego inače. A do jaja su mi ovi likovi koji otvaraju teme koje su u startu osuđene na lock ili brisanje. Njega zanima naše mišljenje, nije nego. Hoće na ljetovanje - treba mu naše mišljenje. Hoće da kupi telefon - treba mu naše mišljenje. Hoće da smuva ribu - treba mu naše mišljenje. E pa moje mišljenje je da bi trebao da kupi konopče pa da skrati muke i sebi i čovečanstvu

Vesela ćufta
22.03.2008., 22:13
Evo mu jedno ekstremno devojče
http://i185.photobucket.com/albums/x272/cherry_chalice/guitar.jpg

jacamaca
22.03.2008., 22:17
u sto mu dajes lose, nego ta crnka je dobra za nezeg Zexiya on ipak voli garave

Vesela ćufta
22.03.2008., 22:23
Ma ne dajem mu je, i da mu je dam on bi pitao za naše mišljenje šta da radi s njom. Ufffff, ne znam koji mi je danas......

jacamaca
22.03.2008., 23:20
lepo ti kazem, dodji kod nas.svakom se desi zuta minuta, ja ih bar imam tako cesto

mirko67
23.03.2008., 04:52
ABC? razmazena deca od kojih su neki bogati...sve u svemu: napaljenici...sta je tu ekstremno sta rade? samo mi recite sta??? bacite se sa batobranom sa Y. to je ekstremno. Vozite skejt na kom se lezi 100km/h to je extrem....noobs.

mirko67
23.03.2008., 20:30
agressive brothers cats?

Cinderella89
25.03.2008., 20:12
e istina...
ja znam te decake i nisu nista do razmazeni i nezreli...
to sto dobro voze rolere, skejtove i sta vec ne znaci da su extreme...
samo su sebi nabili takav glas, a onda se klinke pale, a onda oni jos uobrazeniji i tako u krug...

damnjan
25.03.2008., 21:12
bravo...

brekic
26.03.2008., 19:40
ABC? razmazena deca od kojih su neki bogati...sve u svemu: napaljenici...sta je tu ekstremno sta rade? samo mi recite sta??? bacite se sa batobranom sa Y. to je ekstremno. Vozite skejt na kom se lezi 100km/h to je extrem....noobs.

samo pokazujes koliko neznas sta se desava.Izvini ali tako je.Boli me uvo ko je bogat a ko nije vazno je da je drustvo dobro.Razmazeni nisu,barem ja nisam.A ako bi samo probao da vozis ono sto se vozi onda bi video koliko je to zajebano i onda bih te pitao dal su neke stvari extremne.Veruj mi nije bas tako lako voziti na zadnjem tocku i skakati,kad skocis kao da te struja drmne od straha tako ti se ponasa telo.

jacamaca
26.03.2008., 20:43
alo dete ovde smo svi malo mnogo stariji od tebe, trebao si da odes na deo za tinejdzere i tamo pises o tome, nas stvarno to ne zanmima i nismo istomisljenici sa tobom, ne ljutimo se na tebe i nemas razloga da odma skaces zato sto se ne slazemo sa tobom.

damnjan
27.03.2008., 00:44
alo dete ovde smo svi malo mnogo stariji od tebe, trebao si da odes na deo za tinejdzere i tamo pises o tome, nas stvarno to ne zanmima i nismo istomisljenici sa tobom, ne ljutimo se na tebe i nemas razloga da odma skaces zato sto se ne slazemo sa tobom.

tako je jaco, maco :D

brekic, i ja podrzavam mirka...razmazena deca... extreme? vise je extreme kombi sto Dziga i ja radimo nego vi :D hehehehhee :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

jacamaca
27.03.2008., 11:00
samo sam rekla ono sto svi ovde mislimo

vanilko
28.03.2008., 02:09
ja misli da je zivot dovoljno extreman sam po sebi,barem meni dovoljno

damnjan
28.03.2008., 15:32
ja misli da je zivot dovoljno extreman sam po sebi,barem meni dovoljno

izuzetno lepo recheno :D

gledao sam ja te extreme :D
i ja onda spadam u iste. Vozio roshke nekad... :D

IKSTRIM RULZ DAMNJAN :twisted::twisted::twisted:

brekic
31.03.2008., 21:44
sta umisljate pojedinci da je vas forum krstarice pa da mozete da radite sta hocete.srecno svima

Cinderella89
31.03.2008., 21:47
brate, sto si pitao bilo sta ako ne zelis da cujes iskrene odgovore?
pa i ja se ne slazem sa vecinom ljudi na npr. pdf-u knjizevnost i tako dalje, pa nikom nista...
ne vadim oci...
svrha dolazenja ovde je da vidis tudja misljenja pa da menjas svoje
ili na osnovu neslaganja sa njima formiras svoje...
sta se nerviras...

damnjan
31.03.2008., 23:59
brate, sto si pitao bilo sta ako ne zelis da cujes iskrene odgovore?
pa i ja se ne slazem sa vecinom ljudi na npr. pdf-u knjizevnost i tako dalje, pa nikom nista...
ne vadim oci...
svrha dolazenja ovde je da vidis tudja misljenja pa da menjas svoje
ili na osnovu neslaganja sa njima formiras svoje...
sta se nerviras...

W O R D

Cinderella89
02.04.2008., 00:22
hvala, hvala : )

Wade 94
17.05.2008., 12:22
a i ona rampa u parku je propala nacisto

Vesela ćufta
17.05.2008., 16:50
Šta nam je sa brekicem, je li otišao na ljetovanje?

vanilko
19.05.2008., 00:50
odoh extremno da spavam

damnjan
19.05.2008., 00:55
hehehhe,, i ja :D

damnjan
19.05.2008., 00:56
a i ona rampa u parku je propala nacisto

ja sam bio u Jagodini na otvaranju skejt parka....vrh bilo.

Fensterbrecher
23.05.2008., 17:06
sta bi sa paintballom u kg?to je isto ekstremni sport...interesantno,mi imamo fabriku oruzja,nikome nije palo napamet da pokrene proizvodnju pusaka i ostale opreme za paintball.

Fensterbrecher
23.05.2008., 17:35
neka cveta hiljadu cvetova,rekose kinezi,narod koji je pametniji od nas barem onoliko puta koliko je brojniji.
ekstremni sportovi i noc muzeja,i bez jednog i bez drugog,kg je selendra,a ne grad.
vama matorima da kazem nesto,ovo je forum vezan za kg,a nasem kg-u zive i deca.ona imaju svoja prava.
uzgred,gospod(j)o i gospodje matorci,ako vam se ne svidjaju ekstremni sportovi,mogli bi preporuciti deci cime da ispune svoje slobodno vreme.

Cinderella89
23.05.2008., 17:39
pa buduci da na forumu, a i na kg pdf pise ogroman broj nepismenih, mogla bi rekreacija da im bude neka knjiga, pre svega gramatika...
a i niko od nas nije rekao da su extremni sportovi bzvz, samo da to sto oni rade nije bas extremno...

Fensterbrecher
23.05.2008., 18:08
kamo srece da je kod nasih ljudi jedini problem gramatika.
ne svidja mi se sto su ovde neki bili drski da odredjuju sta jeste tema za ovaj forum,a sta nije.
u svakom slucaju,abc klubu zelim dug i uspesan rad,da imaju sto vise clanova.
dobrodosli u kg!

vanilko
26.05.2008., 23:56
ma nema niko nista protiv,nego dajte neke slike tih vratolomina u KG

valheru
27.05.2008., 14:56
Koj bre klub znam nekoliko tipova odatle i bolje da vam ne pricam o njima, da je to stvarno klub koji se bavi ekstremnim sportovima prvi bih se prijavio, ali nazalost koliko sam video i cuo tamo su ti svi mamini i tatini sinivi puni para pa jadni imaju ogroman problem gde da ih potrose.Pozz...

valheru
27.05.2008., 15:04
samo pokazujes koliko neznas sta se desava.Izvini ali tako je.Boli me uvo ko je bogat a ko nije vazno je da je drustvo dobro.Razmazeni nisu,barem ja nisam.A ako bi samo probao da vozis ono sto se vozi onda bi video koliko je to zajebano i onda bih te pitao dal su neke stvari extremne.Veruj mi nije bas tako lako voziti na zadnjem tocku i skakati,kad skocis kao da te struja drmne od straha tako ti se ponasa telo.
Jao bwe koji ti je to pokazatelj ektremnog ako hocete dodjite do Zezelja i Crnog vrha na malo voznje po ivici onih provalija onda bi mozda i osetio malo adrenalina kada nikada ne znas gde mozes da pogines. Mozda i nisam bas pametan sto sam radio tako nesto ali ako trazis adrenalin dodji i oseti ga stvarno.8)