PDA

Vidi punu verziju : IZVESTAJI IZ PRVE RUKE SA KOSOVA

Stvarnost
18.03.2004., 14:44
Svim dobronamernim ljudima u Srbiji i na Kosovu zelim da pomognem tako sto cu ih obavestavati iz prve ruke odavde iz Gnjilana...Ako nesto imate da pitate ili zelite da znate nesto o svojima ovde na Kosovo, samo mi posaljite broj tel. i ja cu ih kontaktirati ako vi ne uspete da uspostavite kontakt...

Trenutna situacija ovde je veoma alarmantna tako sto se sve veci broj albanaca okuplja u centru trenutno je okupljanje mirno ali ko zna...Helikopteri lete ljudi su uznemireni a prisutana je sto i je normalno izraz straha i uznemirenosti...upravo gledam kako helikopter patrolira iznad mase koja se okuplja...

Toliko za sada, redovno cu obavestavati a vi obavestite ljude da budu na ovom forumu ako hoce da saznaju nesto iz prve ruke sto se tice Gnjilana i okoline koje je sinoc kao i svi gradovi na kosovu proslo veoma lose....

Do sledeceg citanja..

LARA CROFT
18.03.2004., 14:46
Ja se javljam iz Belgije i interesuje me kako je doslo do ove eskalacije.

Stvarnost
18.03.2004., 15:11
Ja se javljam iz Belgije i interesuje me kako je doslo do ove eskalacije.

Neznam odkle je doslo ali sigurno znam da se sve radi po scenariju, zar nije ocigledno...

LARA CROFT
18.03.2004., 15:15
Na BBC-u kazu da su Srbi bacili tri decaka u reku.
:?: Ocigledan je scenario! :evil:

18.03.2004., 15:21
pa je li radi nesto taj KFOR i UNMIK i gde su te NATO trupe koje su poslali kao pojacanje?

18.03.2004., 15:26
Na BBC-u kazu da su Srbi bacili tri decaka u reku.
:?: Ocigledan je scenario! :evil:

Medju albancima kruzi prica da su deca koja su bila pored reke bila pojurena od strane psa koga su pustili mestani iz sela Zupce, ali to niko od zvanicnika nije potvrdio, istraga o tome jos nije ni pocela...A i da je tacno, zar je to razlog da se pale crkve i kuce po kosovou...

Jelena-Vukovar
18.03.2004., 15:31
pa je li radi nesto taj KFOR i UNMIK i gde su te NATO trupe koje su poslali kao pojacanje?
NATO,KFOR i UMNIK su na strani Siptara-to je vise nego ocigledno!Iskreno mi je zao mog naroda.A ti STVARNOST obavestavaj sta se radi i upucujem vam reci podrske nas Srba iz Hrvatske i ovde smo svi pop....li zbog tih dogadjaja pa smo rekli da ako treba i na Kosovo cemo doci i braniti svoj narod i srpsku teritoriju,a vi ne dajte se i ne klonite duhom!Osveticemo se mi njima

Stvarnost
18.03.2004., 15:36
Demonstracije u centru Gnjilana su za sada mirne, u gradu nema vise Srba svi su evakuisani u okolna sela Silovo, Kusce i Koretiste...Upravo su me pozvali jer su primetili neki dim u centru ...idem da vidim....

Vratio sam se naravno nije u centru nego delu grada gde su preostale srpske kuce koje gore sto se vidi po dimu koji izbija u tom pravcu, demonstracije su mirne ali ocigledno da neko drugi po narednjenju radi svoj posao...

Ukoliko mogu poslacu sliku ovog strahovitog prizora...

Do citanja

Stvarnost
18.03.2004., 15:40
NATO,KFOR i UMNIK su na strani Siptara-to je vise nego ocigledno!Iskreno mi je zao mog naroda.A ti STVARNOST obavestavaj sta se radi i upucujem vam reci podrske nas Srba iz Hrvatske i ovde smo svi pop....li zbog tih dogadjaja pa smo rekli da ako treba i na Kosovo cemo doci i braniti svoj narod i srpsku teritoriju,a vi ne dajte se i ne klonite duhom!Osveticemo se mi njima

Ja mislim da je dosta da svoju decu ucimo kako se sveti, sve ovo sto se desava treba da nam bude primer sta cemo svojoj deci pricati ako necemo da prodju kao mi a to vazi za sve strane..

aleta
18.03.2004., 15:59
svi ostali uce svoju decu kako se sveti, sta nama preostaje, status zrtve?
najradije bih izbrisala secanja na proslih x godina, ali da li ce to uraditi ostala bivsa braca?

Stvarnost
18.03.2004., 17:41
svi ostali uce svoju decu kako se sveti, sta nama preostaje, status zrtve?
najradije bih izbrisala secanja na proslih x godina, ali da li ce to uraditi ostala bivsa braca?

No coment, sta god da kazem ili sam upravu ili nisam.

Stanje u Gnjilanu se polako smiruje okupljeni su juce uradili velki poso tako da su danas bili mirni i polako se razilaze kuce koje su danas gorele ili su ugasene ili su izgorele...

Toliko za danas...

vojvodjanka
18.03.2004., 23:47
A kako si ti?
gde se ti nalazis? Da li si ti bezbedan.

Carmen
19.03.2004., 12:28
Pozdrav svim Srbima na Kosovu. Izjavljujem saucesce porodicama zrtava.

Ne pokleknite duhom, istrajte u svemu ovom. SVI smo uz vas. Nadam se da ce se sve ovo ubrzo smiriti i da ce u proljece najljepsi BOZURI na nasem lijepom Kosovu da procvjetaju.

"Stvarnost", cuvaj se i hvala na informacijama.

Vasa Prijedorcanka koja misli na vas...

Stvarnost
19.03.2004., 13:47
evo mene i danas. U GL je mirno ali je i previse mirno tako da cekamo da li ce nesto poceti ili ce danas biti mirno ko zna...Hvala svim dobronamernim ljudima koji su sa nama bar u mislima