PDA

Vidi punu verziju : Potrebni voditelji

daks basel
18.03.2008., 11:50
Internet radio stanici potrebni voditelji.
Pozeljno je da zivite na teritoriji bivse ex YU.
Plata je po jugoslovenskom standardu plata.
Info na admin@radiodaks.com

grebicka
18.03.2008., 18:28
ako neko zna da mi objasni-sta se podrazumeva pod `yu standard plata`.
zivo me zanima.:roll:

Paja Cutura
18.03.2008., 18:30

borba za zivot

Lorencio
18.03.2008., 19:35
borba za zivot
:D:D:lol::lol::lol:

=Darkman=
19.03.2008., 02:55
Koja radio stanica je u pitanju? Radno vreme?

Alen Seles
19.03.2008., 10:36
Koja radio stanica je u pitanju?

PA mislim da je u pitanju Radio Daks... Nikad cuo, ali tako pise.

majjana
25.03.2008., 01:56

evo ja cu da radim!!!
imam sest godina iskustva i zivim u beogradu,jel moze???:lol:

daks basel
01.09.2008., 09:11
Interesantni komentari.
Da vam pojasnim, radi se o internet radio stanici i trazi se neko za par sati uvece, recimo od 20 do 24 sata.
Neko nerazume sta znaci ex yu standard?Ako u Beogradu devojka radi za 12 000 dinara 8 sati dnevno nadam se cete lakse razumeti sta to znaci.Celom svetu je poznato koliko narod u Srbiji ima volju za poslom i kolike plate primaju.Dame i Gospodo da bi ste imali dobru platu morate je prethodno zaraditi a za to trebate raditi, u celom svetu morate prvo pokazati vase znanje i kvalitete pa onda pricati o plati.
Da i kod vas u Srbiji vlada tako misljenje bili bi na dosta zavidnijem nivou nego sto ste trenutno.
Jos jednom da se vratim na temu.Ovakve poslice mozete raditi dodatno u vecernjim satima iz svog stana pored vaseg pc-a jer svakako sedite i piskarate po chatu i zaraditi recimo jednu platu po vasem standardu.

Suto-more
01.09.2008., 12:55
standardna plata znaci da mooras da nadjes jos jedan posao da bi preziveo...

mobileexpertlucky
04.09.2008., 10:21
To je brate neki skroz neozbiljan tip koji trazi da ulozis i racunar i mic i muziku i svo svoje vreme (samo 23h dnevno) i dobijas 7565din,zvao sam ga ma budala.

daks basel
04.09.2008., 14:49
To je brate neki skroz neozbiljan tip koji trazi da ulozis i racunar i mic i muziku i svo svoje vreme (samo 23h dnevno) i dobijas 7565din,zvao sam ga ma budala.

Da li ti momak uopste znas koga si zvao i ko je taj tip?
Posto lazes ljude ovde i izbacujes netacne iformacije ja cu potvrditi da tog tipa niko nije zvao i posto zivite u toj Srbiji kostao bi vas tel vise od plate koju imate dole ako je uopste imate.Taj tip zivi u Svajcarskoj i niko ga nije zvao a svi oni koji su slali email ocekivali su verovatno pare bez rada i ako moze jedno par hiljada.
Bar iz Srbije se jos niko ozbiljan nije javio a oni koji jesu su sve neki visokokvalifikovani ali i pored njihove kvalifikacije su jos uvek bez posla.
Kad shvate da se ne zivi od kvalifikacije nego plate verovatno ce imati vise srece.

pacika
06.09.2008., 16:02
Posto lazes ljude ovde i izbacujes netacne iformacije ja cu potvrditi da tog tipa niko nije zvao i posto zivite u toj Srbiji kostao bi vas tel vise od plate koju imate dole ako je uopste imate.Taj tip zivi u Svajcarskoj i niko ga nije zvao a svi oni koji su slali email ocekivali su verovatno pare bez rada i ako moze jedno par hiljada.
Bar iz Srbije se jos niko ozbiljan nije javio a oni koji jesu su sve neki visokokvalifikovani ali i pored njihove kvalifikacije su jos uvek bez posla.
Kad shvate da se ne zivi od kvalifikacije nego plate verovatno ce imati vise srece.

ae ti brate odjebi sa srpskog foruma....sabancino....

daks basel
08.09.2008., 11:46
ae ti brate odjebi sa srpskog foruma....sabancino....

E moj glupsone glupi, glupo je nazivati nekog nekim imenom a neznas ni ko je, sve vise pokazujete koliko vredite.bedni ste bre

georgejune
08.09.2008., 11:52
Garantujem da niko nema vise iskustva i muzike od mene na prostoru bivse yu a i shire..od snabdevanja radio stanica muzikom do kafica i discoteka..koja je ponuda..koliko se placa sat?

gun-d
08.09.2008., 12:05
E moj glupsone glupi, glupo je nazivati nekog nekim imenom a neznas ni ko je, sve vise pokazujete koliko vredite.bedni ste bre
isto vazi i za tebe...

gun-d
08.09.2008., 12:17
to podrazumeva na - DODJEM TI...

KOLEGA IVAN
08.09.2008., 22:30
Interesantni komentari.
Da vam pojasnim, radi se o internet radio stanici i trazi se neko za par sati uvece, recimo od 20 do 24 sata.
Neko nerazume sta znaci ex yu standard?Ako u Beogradu devojka radi za 12 000 dinara 8 sati dnevno nadam se cete lakse razumeti sta to znaci.

A ti si kao vlasnik neke radio stanice a ne znaš ni da pišeš. Ti očigledno NE RAZUMEŠ da se NE RAZUME piše O D V O J E N O ! Da li ti znaš šta se može priuštiti sebi za 12 000 dinara mesečno u Beogradu ? NIŠTA !!! Duplo golo ! Od tih para ne možeš ni da preživiš a kamoli da imaš ODRŽIV I BRZ EKONOMSKI RAZVOJ ! I ne možeš to da uzimaš kao neki presek stanja u Beogradu ili Srbiji ili kao prosek plata pošto to jednostavno NIJE REALAN UZORAK ! I ne možeš tu bednu platu ni sa čim da porediš i da uzimaš kao primer ! Jednostavno ne možeš ! Da li ti znaš da i obične čistačice u Beogradu zaradjuju 20-25 000 dinara i više ? Da li ti znaš uopšte kolika je prosečna plata u Srbiji ? Ne znaš !

Znači ti platu koju daješ radniku treba da odrediš na osnovu prosečne plate u toj oblasti/branši, na osnovu efekata rada, radnog vremena i na osnovu grada u kome ti živi potencijalni voditelj jer nije isto da li ti voditelj živi u BG ili u Pirotu, a ne smeš da odredjuješ platu na osnovu neke nerealne i fiktivne bedne plate od 12 000 u nekom restoranu u Beogradu.

Znači pošto bi ti voditelj radio pola radnog vremena onda bi plata trebalo da bude otprilike 17-20 000 dinara, opet kažem, sve u zavisnosti od onih faktora koje sam naveo gore. Jer tebi uopšte nije u interesu da platiš radnika bednih 10 000 dinara zato što taj neće ništa ni da ti radi nego će po ceo dan da pije kafu i puši cigarete na poslu i da pusta neku bezveze muziku jer jednostavno neće biti motivisan za rad. Valjda ti je bolje da ga platiš više i da radi kako treba nego da ga platiš bedno a on da se vuče na poslu i da ti ne donosi nikakve prihode i efekte rada.

I ne možeš da kažeš da smo svi mi u Srbiji bedni ! A odakle si ti potekao ? Sa Menhetna, je li ? Ne, bato, ti si potekao iz neke selendre na granici sa Albanijom a sad si našao nama pametnima da soliš pamet iz Švajcarske i da nam se*eš o kapitalizmu a ne umeš na da pišeš kako treba ! Džaba tebi bato što živiš u Švajcarskoj, možeš i u Norvešku da odeš ali do kraja života će da ostaneš isti DŽUDŽA !!!

daks basel
08.09.2008., 23:00
A ti si kao vlasnik neke radio stanice a ne znaš ni da pišeš. Ti očigledno NE RAZUMEŠ da se NE RAZUME piše O D V O J E N O ! Da li ti znaš šta se može priuštiti sebi za 12 000 dinara mesečno u Beogradu ? NIŠTA !!! Duplo golo ! Od tih para ne možeš ni da preživiš a kamoli da imaš ODRŽIV I BRZ EKONOMSKI RAZVOJ ! I ne možeš to da uzimaš kao neki presek stanja u Beogradu ili Srbiji ili kao prosek plata pošto to jednostavno NIJE REALAN UZORAK ! I ne možeš tu bednu platu ni sa čim da porediš i da uzimaš kao primer ! Jednostavno ne možeš ! Da li ti znaš da i obične čistačice u Beogradu zaradjuju 20-25 000 dinara i više ? Da li ti znaš uopšte kolika je prosečna plata u Srbiji ? Ne znaš !

Znači ti platu koju daješ radniku treba da odrediš na osnovu prosečne plate u toj oblasti/branši, na osnovu efekata rada, radnog vremena i na osnovu grada u kome ti živi potencijalni voditelj jer nije isto da li ti voditelj živi u BG ili u Pirotu, a ne smeš da odredjuješ platu na osnovu neke nerealne i fiktivne bedne plate od 12 000 u nekom restoranu u Beogradu.

Znači pošto bi ti voditelj radio pola radnog vremena onda bi plata trebalo da bude otprilike 17-20 000 dinara, opet kažem, sve u zavisnosti od onih faktora koje sam naveo gore. Jer tebi uopšte nije u interesu da platiš radnika bednih 10 000 dinara zato što taj neće ništa ni da ti radi nego će po ceo dan da pije kafu i puši cigarete na poslu i da pusta neku bezveze muziku jer jednostavno neće biti motivisan za rad. Valjda ti je bolje da ga platiš više i da radi kako treba nego da ga platiš bedno a on da se vuče na poslu i da ti ne donosi nikakve prihode i efekte rada.

I ne možeš da kažeš da smo svi mi u Srbiji bedni ! A odakle si ti potekao ? Sa Menhetna, je li ? Ne, bato, ti si potekao iz neke selendre na granici sa Albanijom a sad si našao nama pametnima da soliš pamet iz Švajcarske i da nam se*eš o kapitalizmu a ne umeš na da pišeš kako treba ! Džaba tebi bato što živiš u Švajcarskoj, možeš i u Norvešku da odeš ali do kraja života će da ostaneš isti DŽUDŽA !!!

Ako je neko DZUDZA onda si ti.Posto pametujes o pravopisu obrati malo paznju na svoj pravopis i to bas na to ime kojim si sebe nazvao.
Kretencino jedna beogradska nemas ni za pice a ti mi pametujes o platama.
Poredis Norvesku i Svajcarsku samo neznam iz kog razloga ali to pokazuje koliko ta tvoja glava ima mozga.Iz Beograda nebi uzeo ni cistaca wc-a a kamoli voditelja a to je dokaz koliko vredite.

KOLEGA IVAN
08.09.2008., 23:15
Hahaha, koji si ti mentol, *** ! Kao prvo, ja nisam iz Beograda, a kao drugo, pišeš tu da mi u Srbiji nemamo ni za piće, da smo bedni i slične gluposti a ti si kao u'vatio Boga za jajca i to švajcarskog ! Pa ti, bratanac, ne znaš ni gde je Norveška nego misliš da je Švajcarska najrazvijenija i najbogatija zemlja na svetu. A tvoji kriterijumi i stavovi su kao merilo koliko ko vredi, a ? Hajde pokrij se švajcarskim ćebetom i ćuti, molim te. Ovakvim svojim stavovima samo odbijaš kandidate i pokazuješ svoje pravo lice a to ti sigurno nije u interesu razvoja radio stanice.

I nemoj da ponižavaš nas, u Srbiji ! Ja sigurno imam dosta mozga u glavi, zato često i oslanjam glavu na ruku a tvoja glava je šuplja, duva vetar kroz nju, ima samo 1 žička unutra da ti drži uši da ne padnu ! A da li su te možda u Švajcarskoj učili da se NE ZNA piše odvojeno ? Ti si, bratanac pogrešio školu u Bazelu. Ti si, kao budući vlasnik internet stanice, trebalo da ideš u školu za više društvene slojeve i klase i kod privatnih učitelja i nastavnika a ne u one za niže slojeve društva u kojima se stiču samo osnovna znanja.

Nego, ne reče mi, koga ćeš da primiš u tu internet radio stanicu ako nećeš Beogradjane i bedne Srbe ? Da nećeš Šiptare možda ? To i nije loša ideja uopšte. Njih ionako ima dosta u CH, zaposliš ih lepo da ne sede kući za badava i taman da promovišu i prodaju drogu preko internet radija. :)

pirat_w
09.09.2008., 00:40
Vidim oglas i kažem ajde da vidim šta se nudi kad ono...

Ja znam da živim u Srbiji u kojoj gazde rade šta hoće i ljudi ćute rade i trpe.

Ali prijatelju ja za tebe ne bih radio ni da mi daš 10 yu standard plata.

Kažeš plata u bgd 12.000 za 8 sati, možda i jeste ali ima plaćeno i socijalno i penzisko, markica.

Onda tražiš ljude sa područija bivše ex yu. Ajde odluči jel bivša ili je ex yu jer je bivša i ex jedno te isto.

I samo da te podučim ako radim za firmu u Srbiji radim za srpsku platu, a ako radim za firmu u Švajcarskoj za švajcarsku platu. Ja radim za firmu u Sofiji i imam platu kao da radim tamo a kolika je... Pa recimo da je dovoljna da za tebe ne radim recimo godinu dana sa tvojom yu platom.

v.

Expression
09.09.2008., 12:54
A od kad je standardna plata u Bg 12 000 din? Kolko ja znam, prosechan plata srbina/srpkinje je 20 000din to jest 250E.

KOLEGA IVAN
09.09.2008., 13:53
I više od toga. A jugoslovenski standard plata ne postoji. Ne postoji ni Jugoslavija a ni ta tvoja bivša ex yu. Postoji samo prosečna plata u Srbiji. A ti se izjasni da li hoćeš da primiš Slovenca, Hrvata, bosanskog muslimana, Crnogorca, Makedonca ili Šiptara pošto vidim da ti bedni Srbi uopšte ne odgovaraju, ali uopšte. :)

amethyst
10.09.2008., 02:27
Prosecna plata u SRBIJI iznosi 32000. dinara.
Mozda nemamo velike plate ali mi bar znamo da zivimo u pravom smislu te reci.
ZIVELA SRBIJA

Vragana
10.09.2008., 02:35

po standardu?
fino, znaci oko 40 000 din? :)

nature
10.09.2008., 03:25
po standardu?
fino, znaci oko 40 000 din? :)

dobar avatar

daks basel
10.09.2008., 14:18
Hahaha, koji si ti mentol, *** ! Kao prvo, ja nisam iz Beograda, a kao drugo, pišeš tu da mi u Srbiji nemamo ni za piće, da smo bedni i slične gluposti a ti si kao u'vatio Boga za jajca i to švajcarskog ! Pa ti, bratanac, ne znaš ni gde je Norveška nego misliš da je Švajcarska najrazvijenija i najbogatija zemlja na svetu. A tvoji kriterijumi i stavovi su kao merilo koliko ko vredi, a ? Hajde pokrij se švajcarskim ćebetom i ćuti, molim te. Ovakvim svojim stavovima samo odbijaš kandidate i pokazuješ svoje pravo lice a to ti sigurno nije u interesu razvoja radio stanice.

I nemoj da ponižavaš nas, u Srbiji ! Ja sigurno imam dosta mozga u glavi, zato često i oslanjam glavu na ruku a tvoja glava je šuplja, duva vetar kroz nju, ima samo 1 žička unutra da ti drži uši da ne padnu ! A da li su te možda u Švajcarskoj učili da se NE ZNA piše odvojeno ? Ti si, bratanac pogrešio školu u Bazelu. Ti si, kao budući vlasnik internet stanice, trebalo da ideš u školu za više društvene slojeve i klase i kod privatnih učitelja i nastavnika a ne u one za niže slojeve društva u kojima se stiču samo osnovna znanja.

Nego, ne reče mi, koga ćeš da primiš u tu internet radio stanicu ako nećeš Beogradjane i bedne Srbe ? Da nećeš Šiptare možda ? To i nije loša ideja uopšte. Njih ionako ima dosta u CH, zaposliš ih lepo da ne sede kući za badava i taman da promovišu i prodaju drogu preko internet radija. :)

Stvarno si ti bedan, tipican Srbin koji samo zna da blebece na prazno, takvih je puna Srbija.
Drugar sta ko radi i koga ce da zaposli nebi trebalo da bude tvoja briga a usput kad si pomenuo Siptare veruj ima ih mnogo boljih nego pola vas iz Srbije.Ja sam takodje Srbin ali obrazovan za razliku od tebe, prosao mnogo a ti ces umreti tako glup u tom cumezu.
Zato ti savetujem pokrij se usranom krpom da se nevidis nikako, gledaj svoja posla i nebudi svakom govnetu lopata.
Sve stavke koje sam naveo su stvarnost i mogu i tebi i tim tvojim pametnjakovicima koji se gadjaju ciframa dokazati da cura u sred Beograda u trgovini radi za 12 000 dinara i nije prijavljena.
Zato dragi pametnjakovici informisite se malo pre nego bubate jer netreba trcati pred rudu i pokazati da se nista nezna.Vase dalje polemike me iskreno neinteresuju.

gun-d
10.09.2008., 14:35

Ako je neko DZUDZA onda si ti.Posto pametujes o pravopisu obrati malo paznju na svoj pravopis i to bas na to ime kojim si sebe nazvao.
Kretencino jedna beogradska nemas ni za pice a ti mi pametujes o platama.
Poredis Norvesku i Svajcarsku samo neznam iz kog razloga ali to pokazuje koliko ta tvoja glava ima mozga.Iz Beograda nebi uzeo ni cistaca wc-a a kamoli voditelja a to je dokaz koliko vredite.

Stvarno si ti bedan, tipican Srbin koji samo zna da blebece na prazno, takvih je puna Srbija.
Drugar sta ko radi i koga ce da zaposli nebi trebalo da bude tvoja briga a usput kad si pomenuo Siptare veruj ima ih mnogo boljih nego pola vas iz Srbije.Ja sam takodje Srbin ali obrazovan za razliku od tebe, prosao mnogo a ti ces umreti tako glup u tom cumezu.
Zato ti savetujem pokrij se usranom krpom da se nevidis nikako, gledaj svoja posla i nebudi svakom govnetu lopata.
Sve stavke koje sam naveo su stvarnost i mogu i tebi i tim tvojim pametnjakovicima koji se gadjaju ciframa dokazati da cura u sred Beograda u trgovini radi za 12 000 dinara i nije prijavljena.
Zato dragi pametnjakovici informisite se malo pre nego bubate jer netreba trcati pred rudu i pokazati da se nista nezna.Vase dalje polemike me iskreno neinteresuju.

Alal ti obrazovanje Srbine

pacika
10.09.2008., 22:53
jao kako volim ovo sto ste ga svi napusili...ja bih takvima zabranio pojavljivanje na forumu...dosao na Srpski forum i sere....svi u bus pa za Svicu da lomimo:))))
Bog zna kako i isplacivao to milostinju od plate...na racun..aha:)))

KOLEGA IVAN
10.09.2008., 23:45
gun-d, skidam kapu ! :super:

Nije poenta u tome da ti mi ne verujemo da ta devojka prima 12 000 ali KAKVE VEZE IMA DEVOJKA KOJA RADI U NEKOJ PRODAVNICI U BG SA POSLOM VODITELJA U TVOJOJ INTERNET RADIO STANICI ? Ajde to nam objasni. Znači suština je u tome da ne možeš tako da gledaš i razmišljaš, kao devojka radi za 12 000 u BG i nije prijavljena, šta se bunite ? Pa ti držiš internet radio stanicu u Švajcarskoj a znaš koliko ljudi prosi po Srbiji i brčkaju po kontejnerima. Kako onda ti možeš da držiš radio stanicu u CH ? Što se ne spustiš na nivo prosjaka i slepca ako će ti tako biti bolje ?

NE ! Jednostavo ne možeš na takav način da razmišljaš i da nam soliš pamet zato što takav način razmišljanja i takvo poredjenje NISU REALNI I REPREZENTATIVNI ako uopšte razumeš šta to znači. I nisu u skladu sa finansijskim interesima onog ko bi eventualno radio kod tebe.

A to koliko si obrazovan i pismen vidi se po ovim crvenim rečima. Da li ti znaš da se NE BI, NE VIDIŠ, NE BUDI, NE TREBA, NE ZNA i NE INTERESUJU pišu odvojeno ? Da li ti možeš reč "NE" da odvojiš makar od jedne reči ? Džaba tebi bato što si "obrazovan" kad si nepismen. A ja sam bar 3 godine škole završio više od tebe ali nije poenta samo u obrazovanju nego i u intelektualnom kapacitetu a ti to nemaš ! A ne znaš ni šta je to. A iz priloženog se vidi i koliko si pristojan i kulturan.

Zato ja treba da dodjem tamo da te malo edukujem, emancipicipiciram i motokultivišem. :hahaha: Ae, prijateljE, kad naučiš da kuckaš po tastaturi vikaj na mobilan ! :super:

Lacibg
11.09.2008., 09:46
Ova tema nema budućnost, što se mene tiče - više zbog rečnika nego zbog plate. Zato tema ide pod ključ - dok ne ispari sama (vremenski).