Vidi punu verziju : ŠTA MISLITE O PJESMI "LANE MOJE"?
Banjalučanka
16.03.2004., 20:09
Smatram da je pjesma Lane moje od Željka Joksimovića super i da u pravom smislu predstavlja SCG. :lol: Ne vidim razloga što se digla tolika prašina oko pjesme da li je plagijat ili ne. :roll: Ima dosta pjesama koje su slične jedna drugoj pa se ne diže tolika pompa oko njih.Mislim da bi trebali svi biti ponosni i srećni što nakon 12 godina imamo predstavnika Srbije i Crne Gore. :D Novinari koji su "stručnjaci"moraju nešto da pišu da bi im se prodaja novina povećala pa vole da pljuju po našem a da hvale tuđe. :x
Seko pa oni ovde upravo i pljuju po TUDJEM problem je samo sto to neki lopov prikazuje kao nase.
OljaNS74
16.03.2004., 20:18
OK, možda i jeste plagijat: A da li je neko čuo original? U kojoj meri sliče?
Inače, lično mislim da je divna, divna... ja sam plakala kad sam je već prvi put slušala!
ćao
ja mislim da pjesma nije plagijat ali mene bas zanima da li ce gradjani BIH ta;nije REPUBLIKE SRPSKE navijati za ZELJKA JOKSIMOVICA ILI ZA DEENA POSTO JE ZELJKO U RS POPULARNIJI OD DEENA A PJESMA MU JE IPAK BOLJA Deen je danas izjavio na pinku da pjesma LANE MOJE nije hit a da njegove jeste a LANE MOJE je hit na svim radio i tv stanicama a pola ljudi ne zna kako se njegova pjesma zove
GagaCarica
22.03.2004., 21:30
Bez obzira na izvodjaca pesma jeste OK,al u Istambul kad ode ima cela frka da se napravi zbog slicnosti sa Budinom pesmom,al u sustini pesma obara:)
Pozdrav za jedan od najlepsih gradova BANJALUKU!!!PS i za Drvar:)
Gazdarica
23.03.2004., 11:34
Pjesma je da povratis, kad vec pitas...
hell angel-pakleni andjeo
23.03.2004., 11:37
Pa i nije nešto pesma.Bolja je ona od Teodore
alo vi zivite u drugoj zemlji sta rasparavljate o predstavniku SiCG
koliko znam da on izdaje i za nase trziste a znamo svi koliko je popularan ovde a ako ti smeta nemoj ni posecivati ovaj forum uostalom ovde ce vecina navijati za njega
Banjalučanka
03.04.2004., 14:50
koliko znam da on izdaje i za nase trziste a znamo svi koliko je popularan ovde a ako ti smeta nemoj ni posecivati ovaj forum uostalom ovde ce vecina navijati za njega
SVAKA TI ČAST. :D :wink: CIJELA REPUBLIKA SRPSKA ĆE NEVIJATI ZA ŽELJKA ,A NE ZA DINA.TAKO DA POJEDINCI MORAJU TO PRIHVATITI. :P
NOVI SAD
06.04.2004., 13:03
pesma je preterana i dokazano je da nije plagijat.imamo velike šanse
pa nije na evrovizijski fazon.... iako je dobra. deenova je ok,ali onaj ivan mikulic (hr) nece 100000000% proci kvalifikacije jer ona pjesma je bas staromodna!
GagaCarica
11.04.2004., 20:27
joj jeste videli spot od te pesme(lane moje),je l se slazete da je mogao biti i bolji???onaj scenski nastup mu je mnogo bolji od spota
al svaka mu dala:)-i suboticani mu drze palceve:)hehe
pozdrav svima iz Cacka..pesma je stvarno OK..ali mislim da ne moze da prodje na Evroviziji..mislim da mnogo bolje prolaze pesme sa brzim ritmom,to jest sa vise densa...Banjaluko najlepsa si...nek si Srpska
ja mislim da pjesma nije plagijat ali mene bas zanima da li ce gradjani BIH ta;nije REPUBLIKE SRPSKE navijati za ZELJKA JOKSIMOVICA ILI ZA DEENA POSTO JE ZELJKO U RS POPULARNIJI OD DEENA A PJESMA MU JE IPAK BOLJA Deen je danas izjavio na pinku da pjesma LANE MOJE nije hit a da njegove jeste a LANE MOJE je hit na svim radio i tv stanicama a pola ljudi ne zna kako se njegova pjesma zove
pa dobro sada kako ta evrovizija i jeste pokazivanje simpatija jednih prema drugima tako ce biti i sada,nije bitna pjesma kakva je zna se tacno ko ce od koga koliko glasova dobiti, a to sto ce gradjani RS-a dati nekome drugome glas bas ce biti bolno pa ne znam sta ce deen bez tog glasa-->mislim naravno na ono medju ljudima ne na pravo glasanje jer ne mogu gradjani BIH glasati za svog predstavnika
tako da ni vi ne mozete dati glas zeljki ali cete zato dati deen-u:) vidjecete da ce bih dobiti od vas 12(max),garant
Banjalučanka
18.04.2004., 11:27
pa dobro sada kako ta evrovizija i jeste pokazivanje simpatija jednih prema drugima tako ce biti i sada,nije bitna pjesma kakva je zna se tacno ko ce od koga koliko glasova dobiti, a to sto ce gradjani RS-a dati nekome drugome glas bas ce biti bolno pa ne znam sta ce deen bez tog glasa-->mislim naravno na ono medju ljudima ne na pravo glasanje jer ne mogu gradjani BIH glasati za svog predstavnika
tako da ni vi ne mozete dati glas zeljki ali cete zato dati deen-u:) vidjecete da ce bih dobiti od vas 12(max),garant
Nemoj biti tako siguran! :evil: Malo se raspitaj kako će u svijetu "LAME MOJE" proći.Priča se da će jako dobro proći i mi iz REPUBLIKE SRPSKE svi navijamo za Željka. :D
markenza
18.04.2004., 11:31
"LaMe moje" sigurno neće nikako da prodje,ali laNe moje možda prodje dobro :lol:
pa da naravno tako i treba nemam ja nista protiv te pjesme kad ne mozes za deena moras za prve komsije ha ja
OBOZAVAM JEEEEEEEE!!! :lol:
Pesma osvaja internet kladionice!
Stara pjesma: Kompleksasi iz RS (ne svi naravno)ne znaju kako da ispolje tugu i jad sto ne zive u V.Srbiji pa satro navijaju za Z.Joksimovica. Ali, e..
BOLI NAS KUR.CINA ZA KOGA CETE NAVIJATI JER CE RS SVAKAKO NESTATI PRIJE ILI KASNIJE I VI TO DOBRO ZNATE ZATO STE SE USPANICILI SADA! I sportasi su govorili da nece da igraju za BiH, pa kad su vidjeli da ih SiCG nece, a ovako ce se prodati pohitali su i i igraju bolje od svih ostalih. Kad cete prestati sami sebe da lazete i smatrate Srbiju drazom od Bosne a ovdje su vam i korijeni i vasa zemlja, ma kako se zvala. Stvarno ste jadni.
P.s. sto se pjesme tice, ja cu naravno navijati za jedinog BH predstavnika Deena, iako mi je licno pjesma Lane moje mnogo kreativnija i kvalitetnija!
Banjalučanka
22.04.2004., 08:26
Stara pjesma: Kompleksasi iz RS (ne svi naravno)ne znaju kako da ispolje tugu i jad sto ne zive u V.Srbiji pa satro navijaju za Z.Joksimovica. Ali, e..
BOLI NAS KUR.CINA ZA KOGA CETE NAVIJATI JER CE RS SVAKAKO NESTATI PRIJE ILI KASNIJE I VI TO DOBRO ZNATE ZATO STE SE USPANICILI SADA! I sportasi su govorili da nece da igraju za BiH, pa kad su vidjeli da ih SiCG nece, a ovako ce se prodati pohitali su i i igraju bolje od svih ostalih. Kad cete prestati sami sebe da lazete i smatrate Srbiju drazom od Bosne a ovdje su vam i korijeni i vasa zemlja, ma kako se zvala. Stvarno ste jadni.
P.s. sto se pjesme tice, ja cu naravno navijati za jedinog BH predstavnika Deena, iako mi je licno pjesma Lane moje mnogo kreativnija i kvalitetnija!
To što ti misliš da će REPUBLIKE SRPESKE nestati to i dalje misli to je već tvoja stvar. :D :P Nama će UVIJEK SRBIJA biti matica i imamo jako bogatu istoriju :P za razliku od vas koji nemate svoju maticu jer ste većina postali od nas SRBA :) koji su poturčeni i vi to dobro znate pa sada se nešto pokazujete. :x Baš ste PATETIČNI. :evil:
Doće i ta evrovizija pa ćemo vidjeti ko će kako proći i malo se raspitaj kako se kotira pjesma od Željka Joksimovića "LANE MOJE" na internetu.A što se mene tiče navijaj za onog PEDERA I IZFEMINIZIRANOG Deena. :oops: 8)
kista twins
24.04.2004., 06:25
bice sve dobro
[quote="BiH"]Stara pjesma: Kompleksasi iz RS (ne svi naravno)ne znaju kako da ispolje tugu i jad sto ne zive u V.Srbiji pa satro navijaju za Z.Joksimovica. Ali, e..
P.s. sto se pjesme tice, ja cu naravno navijati za jedinog BH predstavnika Deena, iako mi je licno pjesma Lane moje mnogo kreativnija i kvalitetnija![/quot ti si neki veliki nacionalista kada na ovom foruku ispoljavas svoje komplekse . mi navijamo za svoje ti navijaj za svoje a bili ili ne bilo RS mi cemo uvijek navijati za Srbiju i SRPSKU REPREZENTACIJU a samo me zanimz koji to srbi toliki igraju za bih pa da navijamo za njih a uostalom sto ces ti na nasem forumu . Asto se tice Deena znas li da mu prateci vokal peva pevacica iz SRBIJE. A sto se tice nasih korijena nasa matica je SRBIJA i mi pricamo srpski jezik za rayliku od vas koji pricate i pjevate bosanski samo me zanima kako osobas koja je ucila srpsko hrvatski zna pricati bosanski kada ste ga naucili, a pola rijeci ste pokrali iz hrvatskog jezika . Nemoj se tei brinuti za koga cemo mi navijati u sportu vaznje da je nasa srpska reprezentacija uvijek najbolja. Kada vi naucite kao i mi javite se
Ljudi nemojte... pa vi ste Bosanci bili i oduvujek cete biti.Nemojte dozvoliti da vas guzi Beogradska raja majke vi.Naguzise vas da ne moze vise naguziti.Pa cak ne smatraju vas za ljudima.Vratite se vi vasoj matici Bosni i Hercegovini dusom i srcem a teritorijalno vi jeste u Bosni i Hercegovini.Nemojte gaziti onaj hljeb sto jedete i onaj vazduh sto disete.Tako isto su se ponasali i Srbi sa Kosova pa vidite na kraju sta im se desilo.
Najbolje vi da izbrisite tu vasu srbiju u glavi i to vase Srpstvo jer Srbi niste nego ste vi casni Bosanci pravoslavne vjeroispovjesti.Nemate raz\loga da se stidite zbog Bosanstva jer Bosna je uvijek bila ispred Srbije u svemu.Nemojte ljudi da vas zayebavaju a da vam se iza ledju smeju.Vas glavni grad je Sarajevo i to ce biti uvijek.Ko god ne voli Bosnu siroko mu polje pa neka trazi bolje.
idi ti na bosanski forum a ne na srpski i nemoj nama govoriti sta smo i ko smo mi to znamo a ne znamo ynate li vi ko ste i sta ste a da ista znas znas znao bi razlikovati pojam srbin od pojma bosanac zanima me sto vama tako smeta sto mi volimo srbiju i sto navijamo za srpsku reprezentaciju i slusamo tu muziku kada svi dobro znamo da i hrvati u bosni navijaju za reprezentaciju hrvatske pa sto nebismo i mi a vi brate navijajte za koga hocete sta nas briga niko vam nece zabraniti TOLERANCIJA
mystical_ocean
26.04.2004., 15:09
To što ti misliš da će REPUBLIKE SRPESKE nestati to i dalje misli to je već tvoja stvar. :D :P Nama će UVIJEK SRBIJA biti matica i imamo jako bogatu istoriju :P za razliku od vas koji nemate svoju maticu jer ste većina postali od nas SRBA :) koji su poturčeni i vi to dobro znate pa sada se nešto pokazujete. :x Baš ste PATETIČNI. :evil:
Doće i ta evrovizija pa ćemo vidjeti ko će kako proći i malo se raspitaj kako se kotira pjesma od Željka Joksimovića "LANE MOJE" na internetu.A što se mene tiče navijaj za onog PEDERA I IZFEMINIZIRANOG Deena. :oops: 8)
'alo!!! :? zbog ovoga je i religija ukinuta...sta sad pokusavate,vi nacionaliste?!! :roll: ipak,mi smo jedna drzava,i meni licno ce uvijek biti blizi pravoslaavac iz Bosne(iako ja nisam pravoslavac),nego neki musliman iz Sandzaka...Zasto? Eh,pa zato sto mi ljudi moji zivimo zajedno,i zato vazi rijec TOLERANCIJA!!
p.s.na evroviziji,ne bi trebala da
se ocjenjuje politika jedne zemlje,nego upravo PJESMA!
Pozdrav svim ne-nacionalistima! :wink:
AKHENATON
02.05.2004., 17:51
PESMA NIJE PLAGIJAT IMA SAMO DVA ISTA TAKTA. NEMAJU PESME NIKAKVE VEZE JEDNA S DRUGOM.
UOSTALOM IMATE OBE PESME NA WWW.CAFE.CO.YU
NEGO KAKO VAM SE CINI ENGLESKA VERZIJA "LANE MOJE" TJ "SAY GOODGYE".
AKO JE NISTE CULI IMATE JE NA WWW.ZELJKOJOKSIMOVIC.COM
JA MISLIM DA NIJE LOSA ALI JE ZELJKOV NAGLASAK ZIVI OCAJ! :cry:
rs sampion, o, o, o,
02.05.2004., 19:40
Hej a ko ce predstavljati republiku srpsku na Evroviziji? I sa kojim pasosem ce on ili ona putovati na Evroviziju? Bas bih volio da znam.
Posto su na proslom takmicenju "Djeca pjevaju bajke" ucesnici iz republike srpske bili 4. odmah iza bendova iz "velike srbije", "republike srpska krajina", "Kosovo je srbija" a bili su bolji od Atlantide, i grupe "svi srbi u jednoj drzavi".
Jaka konkurencija, nema sta!
Srbija, srbija, srbija......
Neke bolesti i kompleksi su tesko izlijecivi, ako npr "Hocu da budem veci katolik od Pape"
merkat1
26.05.2004., 08:55
Melodija "Lane Moje" toliko me je dirnula da je izazvala burnu reakciju i nesvakidasnji izliv emocija. Uzeo sam kuhinjski noz i odmah poceo da secem vene. Suze sam toliko lio da su moji ukucani, iz zabrinutosti da ne dehidriram, morali da mi iskopaju oci. U nadi da suzbijem ta osecanja, morao sam da osetim bol umesto srece. Zahtevao sam od devojke da me bicuje zicom do besvesti. Uf, kako je bilo lepo...! I kada se jos pojavila violinistkinja na bini, e to je vec bio vrhunac. Poceo sam da grizem neki gajtan i nazalost je bio u uticnici.
Ovo vam samo pisem da vas uverim da cu se jednoga dana vratiti u nekom drugom obliku i da cu ponovo bodriti SCG na sledecem takmicenju. Ajd' sad, u zdravlje....
jelena_83
06.08.2004., 12:57
Osudjena dva Srbina u Hagu na elektrichnu stolici :shock: ali pre nego se uhvate u "strujno kolo" :idea: ,ispunice im po jednu zelju...
Prvi reche:"Meni samo pustite onu nashu-Lane moje?!",
a drugi ce:"A mene samo sprzite pre njega..." :x
Hej a ko ce predstavljati republiku srpsku na Evroviziji? I sa kojim pasosem ce on ili ona putovati na Evroviziju? Bas bih volio da znam.
Posto su na proslom takmicenju "Djeca pjevaju bajke" ucesnici iz republike srpske bili 4. odmah iza bendova iz "velike srbije", "republike srpska krajina", "Kosovo je srbija" a bili su bolji od Atlantide, i grupe "svi srbi u jednoj drzavi".
Jaka konkurencija, nema sta!
Srbija, srbija, srbija......
Neke bolesti i kompleksi su tesko izlijecivi, ako npr "Hocu da budem veci katolik od Pape"
hahahaha - Ovim je dosta toga receno ! hahaha