Vidi punu verziju : Andy Roddick-cudo iz Amerike!
GRIZZLY
09.03.2008., 09:30
Jedan od najvecih tenisera danasnjice, najbolji americki teniser, u proslosti 1. na ATP listi tacnije 2003.godine ...Roze je kriv sto mu karijera nije jos bolja:mrgreen:
Do sada je osvojio jedan Gren Slem - US Open 2003. godine...i tri puta je bio u finalu...2 puta Vimbldon i jednom US Open i sva tri puta zasmetao mu je Federer...Tu su jos i 4 osvojena Mastersa...
Poznat je po svom sjajnom servisu i forhendu(veoma jaki udarci)...drzi rekord kao covjek koji je izveo najbrzi servis u profesionalnom tenisu 249,4km/h!
Do sada je zaradio oko 14 miliona dolara...
Ima 25 godina tako da se i dalje moze dosta ocekivati od njega...
Blondie2
10.03.2008., 14:56
Još si zaboravio da kažeš da je sjajan komičar i zabavljač - legenda u svakom slučaju.
VIVA.CHE
10.03.2008., 15:38
Ma daj. Zna servirati izvuci poneki forhend i to je to. Kada bi stalno igrao kao prosle nedelje bilo bi sjajnno ali nema nista od toga:(
GRIZZLY
11.03.2008., 04:37
Najbolje bi bilo da svedemo tenis na samo tri igraca(Roze, Rafa, Nole)...:confused:
Uostalom Rodik je bolji od Djokovica za sad...a ja nijesam prorok...da bih mogao da kazem da ce Novak biti bolji...:mrgreen:
Tako da zasluzuje sve pohvale...o njegovim uspjesima ima sta da se prica iako ima samo jedan Gren Slem...
NS GARI
11.03.2008., 04:44
Najbolje bi bilo da svedemo tenis na samo tri igraca(Roze, Rafa, Nole)...:confused:
Uostalom Rodik je bolji od Djokovica za sad...a ja nijesam prorok...da bih mogao da kazem da ce Novak biti bolji...:mrgreen:
Tako da zasluzuje sve pohvale...o njegovim uspjesima ima sta da se prica iako ima samo jedan Gren Slem...
Rodik za sada jos uvek jeste uspesniji od Noleta,ali za samo dva mastersa.to nije puno,a Nole je mnogo mladji,i trenutno je bolji igrac nego Rodik sto pokazuje i pozicija na ATP listi.
Srlesrle
11.03.2008., 10:50
Aj da se ukljucim malo ovde. Rodik..Ne znam,meni je on uvek smesan kad a gledam protiv Federera,kako se jadan pali i redovno ispusi :p :p :p Neka,i treba kad se pali..
Ovako gledano,covek ima najjaci servis svih vremena.Mozda ne i najbolji,ali najjaci sigurno,a to je velika prednost.Evo i bekhend popravlja,mada pitanje je koliko on zaista moze da zadrzi ovaj nivo igre.Ako moze,eto jos jednog konkurenta za...Trece mesto :D
polarnimeda
11.03.2008., 13:33
Aj da se ukljucim malo ovde. Rodik..Ne znam,meni je on uvek smesan kad a gledam protiv Federera,kako se jadan pali i redovno ispusi :p :p :p Neka,i treba kad se pali..
Ovako gledano,covek ima najjaci servis svih vremena.Mozda ne i najbolji,ali najjaci sigurno,a to je velika prednost.Evo i bekhend popravlja,mada pitanje je koliko on zaista moze da zadrzi ovaj nivo igre.Ako moze,eto jos jednog konkurenta za...Trece mesto :D
e imenjace, valjda ti je jasno da danas... ko moze do 3. mesta, moze i do vrha. :p dotud je put dug 2.500 poena, a otud 1000 i nesto. :D
anyway- roddick deluje kao ok lik, a sa facom stvarno tipicnog amera... nego, jel mislite da mu je servis onakav zbog onog krivljenja pri istom? :-o
Blondie2
12.03.2008., 03:01
Verovatno da ima neke svrhe u onom njegovom krivljenju pre servisa, ali je smešan kada se sprema da servira. Odnosno kada krene da baci loptu u vazduh i ono mlataranje ruke posle poena. Mada mi je jako čudan jer mu izgleda smetaju majice koje imaju duže rukave, pa vuče rukave na gore umesto da naruči da se za njega rade posebne koje njemu odgovaraju.
GRIZZLY
12.03.2008., 07:30
@Srle I meni je Federer omiljeni ali nije mi interesantno za njega navijati:mrgreen:
Ja mislim da bi svi bili srecni kada bi pustili Rodika da ne nosi majicu...dame pogotovo...a bogomi i muski da se ugledaju malo8-) A valjalo bi i zbog ovog sto Blondie prica;)
Srlesrle
12.03.2008., 09:41
Ma Rodik je jak kao konj,tesko da ono savijanje ima nekog veceg uticaja...Valjda bi se onda svi savijali....Samo mi je jako cudna njegova priprema za servis.Interesantno,ne zavlaci ruku do kraja,nego nekako do pola,pa opet odvali onu lopticu ko da je tudja.Sta li bi bilo da nekako nauci servis,ali tako da napravi put pokret ruke odozdo? 280,300 km/h...
polarnimeda
12.03.2008., 11:05
auh, ispade da je duplo jaci od ostalih, samo ne zna da servira... :lol:
pl@wooky djec@k
12.03.2008., 15:21
da bash loshe servira:lol::lol:..........mogo bi mu onaj servis ici malo jace:mrgreen:
AllEyesOnMe
12.03.2008., 16:39
E dobar je rodik momak al' ne i teniser :mrgreen: , navijao sam za njega na wimbldon-ima :D , odere sve dodje do federera i ovaj se isprda s njim (najblaze receno)
Srlesrle
12.03.2008., 18:49
Ma ne zna covek da servira i tacka :) Salim se,to mu je jedno vreme bilo i jedino oruzje. No,cini mi se kad bi se jos malo izvio da bi mogao da ga jos jace napuca...Zamisli to :D
pl@wooky djec@k
13.03.2008., 20:12
E dobar je rodik momak al' ne i teniser :mrgreen: , navijao sam za njega na wimbldon-ima :D , odere sve dodje do federera i ovaj se isprda s njim (najblaze receno)
xexexe:mrgreen:
pl@wooky djec@k
13.03.2008., 20:12
Ma ne zna covek da servira i tacka :) Salim se,to mu je jedno vreme bilo i jedino oruzje. No,cini mi se kad bi se jos malo izvio da bi mogao da ga jos jace napuca...Zamisli to :D
da, sevis mu je bas cudan, odnosno njegov stil
Blondie2
13.03.2008., 21:24
@Srle I meni je Federer omiljeni ali nije mi interesantno za njega navijati:mrgreen:
Ja mislim da bi svi bili srecni kada bi pustili Rodika da ne nosi majicu...dame pogotovo...a bogomi i muski da se ugledaju malo8-
Ja se slažem sa ovim i podržavam kako bi bilo lepo kada bi moglo da se sprovede u delo :lol::lol:
AllEyesOnMe
13.03.2008., 23:02
mislim da bi tada izgubio na preciznosti serve
Srlesrle
14.03.2008., 09:18
Mozda! No,logicno da ide pitanje sta bi bilo kad bi bilo,jer ak ga malo samo pogledas,on dok servira,ima cudno savijanje,a pri tom,servis izvlaci nekako iz "pola ruke",poluzahvat...Bas me interesuje-ne srvis,nego koliko bi jako mogao da je dekne ako bi izvukao udarac iz punog zamaha :D
REBELDE GIRL 93
14.03.2008., 14:24
Andy stvarno super igra,wolim da gledam njegowe mecheve...Bice on josh dugo u wrhu,nadam se)))
AllEyesOnMe
15.03.2008., 09:21
Mozda! No,logicno da ide pitanje sta bi bilo kad bi bilo,jer ak ga malo samo pogledas,on dok servira,ima cudno savijanje,a pri tom,servis izvlaci nekako iz pola ruke",poluzahvat...Bas me interesuje-ne srvis,nego koliko bi jako mogao da je dekne ako bi izvukao udarac iz punog zamaha :Dmislis da je rokne ovako bzvz, bez mreze.. pa dobro 280-300 :lol:
Srlesrle
15.03.2008., 11:31
Pa tako nekako,aj bas ne totalno bezveze,da recimo pogodi teren,ali ne mora da bude poen...Znaci,samo da je dekne tipa kao da zeli da nekoga pogodi na osnovnoj liniji....uuuuuuuh...Iz punog zamaha,ko zna,mozda bi i islo do 300km/h :D Nesto slicno kao ja hahahahaha
AllEyesOnMe
16.03.2008., 21:41
zamisli 300 km/h te rokne u glavuuu . hahahahah , to bi mu bila dobra taktika protiv federera. ono gubi 6-0 6-0 i 3. set 5-0 , servira i ubije ga u glavu a ovaj preda :D
al mnogo mastam :)
Blondie2
17.03.2008., 14:09
zamisli 300 km/h te rokne u glavuuu . hahahahah , to bi mu bila dobra taktika protiv federera. ono gubi 6-0 6-0 i 3. set 5-0 , servira i ubije ga u glavu a ovaj preda :D
al mnogo mastam :)
Ma Fedja bi usao i iz groba ako treba da pobedi.
Inače puče Endi baš mi bilo krivo, pogotovo što mi je puko tiket.
Srlesrle
17.03.2008., 20:30
Ja jos nisam igrao na tenisere....A Rodik Endi puce ko dobar dan...Neko rece da ce covek da izvrsi udar na prvo mesto?Ne bih rekao.Ostaje mladac cetvrti,peti,sesti....
AllEyesOnMe
17.03.2008., 23:27
nece ga on gledat' prvog mjesta dok je nadala ,federera , djokovica i jos 10-ak tenisera
GRIZZLY
04.04.2008., 05:02
Uspio je da pobijedi velikog Rozea nakon 11 uzastopnih poraza...i sada ga cega polufinale protiv Davidenka...samo tako Endi...do kraja!;) Miami je ipak domaci teren...to mora sto bolje da se iskoristi!:mrgreen:
Endi Rodik - Roze Federer 2-1 (7-6, 4-6, 6-3)
@Srle ubuduce ces morati vise da respektujes Endija;)
Ma mononukleoza je kriva.
polarnimeda
04.04.2008., 05:54
Ma mononukleoza je kriva.
:lol: da! :lol: a na sledecem turniru je opet po prvi put 100% fit :D
a realno- rodik je stvarno pruzio dobru partiju. pozitivno me je iznenado njegov napredak u igri :)
Jedan obican tata
04.04.2008., 10:03
Fedex polako posustaje :lol:
Blondie2
04.04.2008., 20:13
:lol: da! :lol: a na sledecem turniru je opet po prvi put 100% fit :D
a realno- rodik je stvarno pruzio dobru partiju. pozitivno me je iznenado njegov napredak u igri :)
I Federer je dobro igrao.
Srlesrle
04.04.2008., 21:08
@Srle ubuduce ces morati vise da respektujes Endija;)
Heeeeeeej,nisam ja rekao da ne postujem Endija,no mi smesan kako se svaki put pali kad igra protiv Federera,evo napokon mu je i uspelo :D
Sto je uradio do sada,uradio je,na sljaci ce verovatno ispadati u uvodnim mecevima.Ako i tu napravi nesto,e onda svarno mozemo da pricamo o velikom igracu koji konacno igra kako treba ;)
AllEyesOnMe
04.04.2008., 21:12
Heeeeeeej,nisam ja rekao da ne postujem Endija,no mi smesan kako se svaki put pali kad igra protiv Federera,evo napokon mu je i uspelo :D
Sto je uradio do sada,uradio je,na sljaci ce verovatno ispadati u uvodnim mecevima.Ako i tu napravi nesto,e onda svarno mozemo da pricamo o velikom igracu koji konacno igra kako treba ;)
mora kad se federer svaki put isprda s njim
polarnimeda
04.04.2008., 22:01
I Federer je dobro igrao.
znam da jeste, ali moram malo :p ;)
GRIZZLY
05.04.2008., 04:29
Nazalost Davidenko odmah u sljedecem danu je previse...ali dobro...bitno je da je psiholoska barijera probijena...sada zna da moze pobijediti bilo koga!
@Srle pa i ti bi se palio da toliko puta zaredom izgubis od nekoga;) sad cekamo da vidimo napredak na sljaci:mrgreen:
Razocharao me je.Davidenko nikako nije za top 5.Ima prosechnu igru dok je Rodik stvarno mnooogo bolji.Ne znam shta mu je bilo
GRIZZLY
08.05.2008., 23:36
Nocas Endi igra veoma bitan mec protiv Robreda koji je pobijedio u taj-breku Davidenka...cetvrtfinale na turniru u Rimu...do sad mu je islo odlicno...u posljednjem mecu dobio je Bolelija 2-0 7-6, 6-3...
Ako bi uspio da pobijedi Robreda to bi mu donijelo nove bodove...a i dosao bi u polufinale Masters turnira u Rimu...
A evo i prvih 6 na ATP listi...
1. Federer , R. 6775
2. Nadal , R. 5930
3. Djokovic , N. 4750
4. Davydenko , N. 3440
5. Ferrer , D. 2780
6. Roddick , A. 2260
Samo naprijed Endi!:ok:
GRIZZLY
10.05.2008., 07:55
I Rodik je ipak dosao do veoma vaznog polufinala na sljaci...na Mastersu u Rimu...
U cetvrtfinalu pobijedio je Robreda nakon velike borbe 2-1 6-3, 4-6, 7-6...
Polufinale protiv Vavrinke nece biti lako jer se izmorio ali nadam se da ce finale biti dohvatljivo...a tamo bi ga cekao ili Stepanek ili Djokovic...
Samo naprijed Endi!:heart:
pl@wooky djec@k
10.05.2008., 16:23
svaka chast endi!
dosao je do polufinala.......odlicno je igrao!
ali cudo iz amerike se predalo protiv vavrinke zbog povrede!
ali svaka cast njemu!;)
GRIZZLY
11.05.2008., 10:35
Endi nije imao srece a bogomi ni snage...predao je mec protiv Vavrinke pri rezultatu 0-3 u prvom setu...
Moze biti zadovoljan ovim polufinalom...nadam se da ce ici i u Hamburg...
Ipak u finalu Vavrinka i Djokovic...svaka cast Noletu:ok:
GRIZZLY
20.05.2008., 00:35
Endi je odustao od Rolan Garosa zbog povrede ramena...uspio je da zaradi i povredu ledja protiv Vavrinke tako da zadnji mjesec i nije bio pretjerano uspjesan za Rodika...
Cekajuci Vimbldon;)
Blondie2
20.05.2008., 10:09
Ne brini leči ga verenica! :mrgreen:
http://buzznet-00.vo.llnwd.net/media/jj1/2007/12/roddick-coffee/andy-roddick-coffee-talk-09.jpg
Andy Roddick Engaged to Swimsuit Model
It's love - love for Andy Roddick and Brooklyn Decker – they're engaged!
The tennis star is officially off the market after popping the question to Decker last Tuesday, sources, including Decker's rep, confirm to PEOPLE.
The pair, who have been dating since 2007, first met after Roddick, 25, asked his agent to track down a number for Decker, 20, a model who has appeared in the Sports Illustrated swimsuit edition.
No word yet on a wedding date.
www.people.com/people/article/0,,20187154,00.html
pl@wooky djec@k
20.05.2008., 15:27
Endi je odustao od Rolan Garosa zbog povrede ramena...uspio je da zaradi i povredu ledja protiv Vavrinke tako da zadnji mjesec i nije bio pretjerano uspjesan za Rodika...
Cekajuci Vimbldon;)
Bas mi je zao sto nece ucestvovati na Roland Garosu........
Bila je to dobra prilika da se nakupi bodova..........Ali ovako nista.......
Steta.............Ali dobro, zivot ide dalje!;)
strelica66
20.05.2008., 22:42
Rodik izbegava sljaku kad god je to moguce. Zato nakupi gomilu poena na americkom turu. Covek ima ubitacan servis, svaka njemu cast, ali ako pocnu da ga setaju levo-desno, posle pocne da se gubi. I za RG se pitam da li ce da igra. Navodno da, ali.... videcemo.
strelica66
20.05.2008., 22:49
Rodik izbegava sljaku kad god je to moguce. Zato nakupi gomilu poena na americkom turu. Covek ima ubitacan servis, svaka njemu cast, ali ako pocnu da ga setaju levo-desno, posle pocne da se gubi. I za RG se pitam da li ce da igra. Navodno da, ali.... videcemo.
GRIZZLY
21.05.2008., 00:50
Nece igrati...vec sam rekao da je povrijedio rame...
@Blondie Ta vjerenica je melem:mrgreen:
nordic_warrior
21.05.2008., 00:59
slatka mu je devojcica :heart:
steta za RG jer je mogao dobre bodove da uhvati. ipak,njega tu moze pobediti stvarno svako pa nema ni potrebe da se jos vise povredjuje
medjutim,spremice se kao nikad za americke turnire i ne bi me cudilo da osvoji par istih posto je mnogo popravio svoju igru
GRIZZLY
21.05.2008., 01:16
Ja se nadam da ce i na Vimbldonu doci barem do finala pa onda da otrese Federera da mu vrati za sve:D
nordic_warrior
21.05.2008., 01:20
bogami,mnogo mu duguje ali ni Rafi nije nista manje duznik pa bih voleo da mu neko od njih dvojice dodje glave
GRIZZLY
21.05.2008., 01:50
@nordic Koliko mi se cini tesko...sjecas se da se i Nadal zalio na povredu noge i ona mu jos nije prosla...meni se cini da on igra pod povredom citavo ovo vrijeme...mislim da na sljaci izvlaci na klasu i strah protivnika!:think:
nordic_warrior
21.05.2008., 11:32
@nordic Koliko mi se cini tesko...sjecas se da se i Nadal zalio na povredu noge i ona mu jos nije prosla...meni se cini da on igra pod povredom citavo ovo vrijeme...mislim da na sljaci izvlaci na klasu i strah protivnika!:think:
pa onakva zulj zaista nisam video i ne znam da li ga je do sada potpuno sanirao. medjutim,ovo je njegovih par meseci i on to znalacki koristi
sada ima vremena da se potpuno sanira i spreman doceka cetvrti RG
GRIZZLY
22.05.2008., 01:59
Rodik je najavio brz povratak...Kako stvari stoje vraca se odmah nakon Rolan Garosa...
Samo hrabro Endi!
nordic_warrior
22.05.2008., 02:22
pa hteo ne hteo,na Vimbldonu bi igrao i jednom nogom
ove godine zaista ima sansu za uspeh
polarnimeda
22.05.2008., 03:16
pa hteo ne hteo,na Vimbldonu bi igrao i jednom nogom
ove godine zaista ima sansu za uspeh
videcemo kako ce na njega uticati ova povreda... :confused: ponekada bas ume da izbaci iz ritma...
GRIZZLY
22.05.2008., 03:48
Ne valja povreda uopste...gdje bas rame da povrijedi(vrlo je neugodno, imao sam iskustva)...njemu je rame veoma bitno za servis tako da...
top modelsica
22.05.2008., 04:57
Ova mu riba sa slike ima krive noge.
Blondie2
22.05.2008., 12:21
Smešna mu je verenica za medalju mogao je da nadje bolju ali dobro.
Endi se registrovao na facebook-u:mrgreen:
Welcome to the Official Andy Roddick Facebook page
http://www.facebook.com/pages/Andy-Roddick/9045547922
pl@wooky djec@k
22.05.2008., 14:34
Smešna mu je verenica za medalju mogao je da nadje bolju ali dobro.
Endi se registrovao na facebook-u:mrgreen:
Welcome to the Official Andy Roddick Facebook page
http://www.facebook.com/pages/Andy-Roddick/9045547922
Joj, ne vjerujem:mrgreen:.............I ja sam tamo prijavljen, i vecina mojih drugova!;)
Ima na facebook, mnogo poznatih osoba!;)......Jos uvijek ne vjerujem!;)......
A sto se tiče njegove vjerenice, iskreno meni i nije nesto!:thumbdown:
GRIZZLY
23.05.2008., 04:58
Meni je sasvim ok:D druzili bismo se:twisted:
sarabubasara
01.06.2008., 00:46
http://www.youtube.com/watch?v=31xaDOaYTKw
pl@wooky djec@k
01.06.2008., 11:06
http://www.youtube.com/watch?v=31xaDOaYTKw
:rotf::rotf::rotf:....prakticno nevjerovatno.......vidimo sta je andi kad se naljuti!
naslov bas odgovara ovome klipu, cudo iz amerike!
GRIZZLY
18.07.2008., 07:18
Ove godine samo je Dubai legao na pravi nacin Endiju...
Rolan Garos - propustio zbog povrede...
Vimbldon - velika ocekivanja ali neispunjena...
Olimpijada - propusta je da bi se odmorio za US Open...
Ostaje nam da se nadamo da ce na US Openu zablistati!;)
nordic_warrior
18.07.2008., 12:36
tesko... uzeo je jedan i mislim da mu je to to
nakon Dubaija sam mislio da ce konacno krenuti da igra kao pre ali to se nije desilo. trebace mu najbolji tenis zivota da u ovakvoj konkurenciji osvoji ovogodisnji US Open
Srlesrle
18.07.2008., 12:49
Da bi Rodik uzeo US Open,potrebno je da se desi cudo,realno... Niti igra najbolji tenis u zivotu,niti ce ga igrati ako igra izmedju povreda i padova kakav je Vimbldon. I da,potrebno je da moze da pobedi Federera u 3 seta sto je malo verovatno.A pre toga,treba da pobedi Nadala ili Djokovica,sto znaci-nema sanse! Mozda je jedini nacin da odigra te meceve tako da svaki svoj gem uzme zbog servisa i da se nada poenima u taj brejku,jer njegovo uzimanje brejkova vrhunskim igracima je jako,jako slabo.
A ko kod je gledao kako Federer resava problem sa Rodikom trebao je dagleda prethodni Masters Kup...Servirao je Rodik i po 230 na sat,pa je Federer vracao...vinere! :D
nordic_warrior
18.07.2008., 12:59
Fedju je konacno uspeo ponovo da pobedi ali u tri seta nema sanse
plasio sam se da Rafa zbog njega ne osvoji Kvins ali je to sasvim lagano resio. cim stane servis Ej Rod vise nema sta da trazi na terenu
Srlesrle
18.07.2008., 13:28
Upravo tako! I to je njegov najveci problem...Bekhend koji prosto ne zeli da popravi,ritern koji nije bas nista posebno...Cini mi se da kad ti te dve stavke popravio za 10% da bi lagano bio ubedljivo cetvrti,mozda bi se u nekoj fikciji i trtio da bude opasan i po ovu trojicu.Ali dok se to ne desi,nista od nejga i borbe za sam vrh. Iskreno,ne mogu da se setim kako je on bio prvi one godine?Sta li su ostali radili,secam se da je Hjuit bas odlicno igrao,a za Rodika bas pojma nemam :(
nordic_warrior
18.07.2008., 13:40
ne secam se ni ja jer sam se tad cimao da nekim cudom zavrsim srednju a da ne polazem nista i da upisem fax
ti dani su zasigurno davna proslost i vise ih necemo videti
GRIZZLY
20.07.2008., 06:21
Ja znam da ce na Olimpijadi mnogi momci dobro da se umore i da ce da gore od zelje za zlatom...isto tako znam da Endi ne ide na Olimpijadu...samim tim povecavaju se njegove sanse na US Openu...
A tesko i nerealno je pricati o prvom mjestu...kad imas winner monstrume ispred sebe kao sto su Federer i Nadal...
Ali smatram da moze da napreduje...pogotovo kad vidim Davidenka:D
A Ferer trenutno ima dobru formu...s njim ce biti teze...
Kako se god okrene...mislim da mu leži tvrda podloga i da je red da i on ućari malo bodova:mrgreen:
nordic_warrior
20.07.2008., 12:05
Ferer je bolji igrac od njega ali bi Endi na betonu mogao uzeti vise bodova. voleo bih da bude cetvrti,verovatno ce i biti
Likvidator
26.07.2008., 17:57
kakav bre rodick
Srlesrle
27.07.2008., 08:44
Endi Rodik ;)
martina_hingis
27.07.2008., 20:43
ja negde procitala da ima malo srpskih gena,... ne znam da li je to istina? zna li neko nesto o tome? :D
Pa da je bash neko "CUDO IZ AMERIKE" ne bih se s tim slozio !
meni je on omiljeni igrach..... a i ima najjachi servis na svetu...... to ga chini chudom.....
nordic_warrior
08.09.2008., 14:09
to ga cini potpuno neupotrebljivim kad to cudo stane ;)
polarnimeda
08.09.2008., 14:27
to ga cini potpuno neupotrebljivim kad to cudo stane ;)
ili kada naidje na vrhunskog riternera...
nordic_warrior
08.09.2008., 14:32
ma svejedno,od njega vise zasigurno necemo videti nista
Srlesrle
08.09.2008., 15:28
U pravu si!Mislim da od Rodika necemo skorije videti nista posebno,bar ne do kraja ove sezone.Iskreno,kakav je kreten u poslednje vreme,nije bolje ni zasluzio.
nordic_warrior
08.09.2008., 15:34
ma ja ti tvrdim da ga ona njegova crpi.. vidis da ga stalno bole ledja :lol: