Vidi punu verziju : Trazi se.
GoshuMaster
15.03.2004., 19:11
Ima li zainteresowanih sa snimanje najloodjih scena, ciji je cilj sprowodjenje maste u delo. Da wam bude lakse da zamislite o cemu se radi, primer neka bude film :arrow: Jackas :shock:, stim da su finansijska sredstwa ogranicena.
Takvih uvek ima, ali nikad da se skupe.
Nexus 6
29.03.2004., 12:34
ja sam zaintrigiran...ako bi mozda bolje objasnio.
mada, moram odmah da napomenem da nisam neki preveliki mazohista...a i nemam pojma sa voznjom skejta.
ali mi se vec vise meseci mota po glavi ideja za tako nesto...
GoshuMaster
29.03.2004., 22:40
Voznja sk8-a nije u planu jer ni ja nemam blage veze sa voznjom iste naprawe. Ali zato sam mastovit za 10 ljudi, scene koje su za pocetak u planu su sledece: :arrow:
1. Skok sa Sawskog mosta u dunaw; 2.skok sa drweta u casu vode; 3. Druzenje sa krokodilima u bg zoo wrticu... ima ih jos nekoliko ali su owe u potpunosti realizovane za razliku od ostalih :P
Nexus 6
30.03.2004., 13:33
skok u casu vode :D
kako je to izgledalo?
jel' imas neki plan da saljes to negde ili onako...radi zezanja?
GoshuMaster
30.03.2004., 23:42
Ako swe ispadne kako planiram, probacu da sredim da bude emitovano na exit-u na cenema stage-u. Ali ne mogu nishta da obecam jer jos nisam nasao dovoljno ljudi, trebalo bi nas bar 5-6. :idea:
hm...
A nesto u vezi sa MTB-om?
I sa slatkim slatkim zenskicama :wink:
:P
GoshuMaster
01.04.2004., 01:28
U wezi mtb mora da bude pa makar nam spalili studio koji nemamo :D Naravno da ce biti i neshto sa mtb ali otom potom, smislio sam nesto pakleno na strazilowu ali prvo moram da nadjem odgovarajucu personu za to. Shto se tice zenskog sveta one su neizbezne u ovim stvarima, smislio sam nesto gde ce one biti u prvom planu ali opet zavisi koliko se nas skupi. :wink:
Nexus 6
01.04.2004., 13:19
ja sam zainteresovan...verujem i neki moji drugovi..ali se oporavljam od povrede zgloba (ligamenti) pa cu morati da sacekam malo...