Vidi punu verziju : milana
:cry: :?: Izvini ali sto ne prijavis to,
dijadoh@ptt.yu
12.07.2003., 20:00
milana nije strasno kada se desi drugom. to je vrlo lose iskustvo, ja to osudjujem kao muskarac, to moye uciniti samo slabic. javi mi se na dijadoh@ptt.yu vitomir
Silovana sam :evil: Pod hitno ga smesti u neku zatvorenu ustanovu gde ce se i njemi isto desiti.
beogradjanin
13.07.2003., 00:38
dali je to žalba ili ili provokacija?
ako je provokacija , voliš li grub i maštovit seks?
ako voliš javi mi se .
dugi777jezik
13.07.2003., 05:54
Silovana sam
Postovana Milana, imas moje, ako ti uopste moze ista pomoci ili znaciti, puno razumevanje (bez ponizavajuceg sazaljenja), spremnost na pomoc i divljenje zbog tvoje snage licnosti da se suocis sa jednim od najopasnijih iskustava u zivotu... Stoga Te molim, izvoli i reci kako ti mogu biti koristan...
:idea:
Roberto
14.07.2003., 12:15
Silovana si?Ako znas ko je to uradio,onda ne razumijem sta cekas!Ubi gada!!!Vrijeme je da se istrijebe takvi iskompleksirani bolesnici
batka_mija
17.07.2003., 10:59
pisaces mi, jel da?
neshmana
21.09.2003., 12:59
dali je to žalba ili ili provokacija?
ako je provokacija , voliš li grub i maštovit seks?
ako voliš javi mi se .
KO JE BRE OVAJ PSIHO!Ovo je ozbiljna tema :x
Kazanova
21.09.2003., 15:57
Silovana sam
Znaci pogodio ti zelje!
Jedna zena optuzila da je neko silovao. Milos Obrenovic naredi da ga uhvate i kada ga uhvatili, ispitao nju pa njega i da bi odlucio ko je kriv da zeni iglu, njemu konac. Ako on ubode, nije kriv, ako ona ne da, ona nije kriva. Posto ovaj nikako nije uspeo da ubode (taman on pred ciljem a ona izmakne).
"E, vidis, rece M. Obrenovic, da si i ti tako, ne bi bila silovana"
Rekao bi da si sva srecna zbog toga! Kako je uspeo pricaj nam malo!
Silovana sam :roll: pa moozd cu i ja dA TE SILUJEM KAD DODEM U BEOGRAD § OKTOBRA ZAT MI SE JAVI DA TE NE SILUJEM