PDA

Vidi punu verziju : kako pomoci srbima na kosovu

viktor_tr
28.02.2008., 22:29
Zdravo svima nalazim se u inostranstvu i zeleo bih da pitam kako moze da se pomogne srbima na Kosovu

42219
29.02.2008., 14:06
Dodji da isteramo sipe zajedno...
pozz

swatka_mawa_maja
02.03.2008., 14:11
moze im se pomoci samo ako se siptari proteraju...nikako vise...

Pavilon
11.03.2008., 23:37
Pozdrav Braco!
Moze nam se pomoci samo ako svi Srbi gde god se nalazite na svetu budete slozni i iztrajni i da se ukljucite u svim akcijama, javnim protestima, pa i ovakvim forumima na svim jezicima bez uvreda samo govorite o realnosti koja je na danas Kosmetu.
Ja inace zivim u jednoj od enklava u Kosovskom pomoravlju za sada ne planiram da nikud idem ali ako stvari krenu na gore onda se nezna, mada do skoro smo govorili da sve sto nas je snaslo od toga gore nemoze biti. Meni je glupo da pricam sam o tome kako se ovde zivi, zato ako vas nesto konkretno zanima pitajte i ja cu vam odgovarati. Pa onda recite svojim prijateljima svuda u svetu i kako danasnja svetska politika podrzava teroriste koji svakog dana ubijaju, prebijaju, siluju i u svakoj prilici jednom recju zlostavljaju Srbe. Jadan napaceni narod nema kud i ostace dok se moze i sigurno ce znaciti i svaka vasa podrska ce doprineti da istraje prostalo stanovnistvo na Kosmetu. Nek nam je svima nama Srbima i Pravoslavnim narodima Bog na pomoci Amin!

bhthbr
12.03.2008., 22:05
A KAKO TO IZVESTI BEZ NAS DOLE???????????

Ona72
23.03.2008., 20:29
Veoma tesko pitanje. Naravno da svi mi Srbi koji zivimo u inostranstvu zelimo pomoci, i najvise bi voleli, ili bar da govorim samo za sebe, da se niko ne pati i da svi zive u miru i slozi. Ali daleko smo mi od tog nekog idealnog sveta.
Bilo bi lepo da se mi svi slozimo i uradimo sve sto je u nasoj moci i da se sto vise izlazi na proteste i ukljucuje u akcije kao sto i Pavilon predlaze. Mada se ne slazem s tobom Pavilon, kad kazes da ti je malo glupo da pricas o toj situaciji dole i kako se dole zivi. Kako kazu nasi stari, "Dok se dete ne zaplace, majka ga se ne seti." Nas problem je uvek bio nas ponos i cekanje da svet vidi kako je ustvari i s kim Srbi imaju problema, i da nije samo problem u nama Srbima. Prema tome, pisi i pricaj, gde god stignes i mozes.

Bas sam se raspisala a jos nemam ni 10 postova pa se nadam da ce ovaj biti objavljen. :)

Pozzzzzz svima

velika sestra 36
25.03.2008., 02:33
Dodji da isteramo sipe zajedno...
pozz

kako, imas li ideju,nacin, plan. Kako? Sa kim i sa čim?

Alapachica
11.04.2008., 20:27
Izgleda da svi hoće da pomognu Srbima na Kosovu osim ovih Kosovara koji su otišli sa Kosova pa se dupetaju svuda po Srbiji !!!!
Žao mi je one ljude dole ali da nisu svi ovi odavde prodali Albancima svoje kuće za debele pare sada bi bilo drugačije. Nego Uzeli pare podigli ovde kućerine, lokale, kupili radna mesta i žale onu šaku jada što se muči dole. Nikoga od ovih ovde nisam ni čula da hoće da pomogne na bilo koji način, a prvi su se gurali u redovima za humanitarnu pomoć, a imaju kule od po 3 sprata.:mad:
Čast izuzetcima i žao mi je onu jadnu dečicu dole što ne spava mirno ali da se ova .... što je ovde nije pokupila odozdo ne bi se shipci širili dole!

ssashaa
11.04.2008., 20:50
jedini nachin pomoci njima je otici dole ... tako da ko je u mogucnosti da upishe shta od skole nek to bude u KM ...
ne bezati od toga neg da nas je sto vishe tamo