Vidi punu verziju : NOSIM PROTEZU!!!
Sta mislite o protezama? O momcima sa krivim zubima. Odvratni su vam,zezate ih zbog toga ili nesto trece!?
nenushka
12.07.2003., 20:53
Nemoj biti iskomplexiran zbog toga,ako vec nosis protezu,znaci da ce ti se zubi ispraviti i sve ce biti OK :wink:
Prso si ga,
svi ce te mrzeti do kraja zivota,
a nijedna te devojka nece hteti!!!!! :twisted: :lol: :twisted:
Ja bas volim proteze.pogotovu fiksne.ali i obicne su slatke.pa ja nosim protezu.i nema problema. :lol:
Ja bas volim proteze.pogotovu fiksne.ali i obicne su slatke.pa ja nosim protezu.i nema problema. :lol:
I ti si isto prsla,da nisi svesna...... :twisted:
Ja sam je nosila,dve godine!!!Nisam imala komplekse,imala sam podrsku kako od roditelja tako od drustva.Vazno je da je ti prihvatis-onda ce i drugi.Nebrini bice sve OK :P
yugoslav
19.07.2003., 01:06
Ponekad proteza dobro stoji ponekoj ribici..Najvise volim da vidim ZATVORE na zubima.hahahhaha
Mislim na fiksnu protezu!!!
silvereye
19.07.2003., 13:29
Istrpis to vreme. koliko treba da je nosis...a posle je super..
MA TO JE OK!SKORO DA NEMA COVEKA NA OVOM SVETU KOJI NIJE NOSIO PROTEZU.I JA SAM JE NOSILA,CIM ZAVRSIS S TIM BICE TI SUPER,VERUJ NISTA NE OBARA S NOGU KOLIKO DECKO SA LEPIM PRAVIM ZUBIMA!!!!!!IZDRZI! :lol:
PRSLA SI,PRSLI STE,MA SVI STE PRSLI :lol:
SlipKnoT 4e\/er
You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart... :evil:
JaH_G|rL
23.07.2003., 18:26
Nemam neko misljenje o protezama...svejedno mi je da li ce decko da nosi ili ne...
I ja bih trebala da nosim protezu,ali se bojim kako ce mi stajati,ali cu se zasto u buducnosti kajati,ne znam sta da radim!?
:) SVE ĆE BITI UREDU,TO ŠTO NOSIŠ PROTEZU NEZNAČI DA SI RUZAN.JA MISLIM DA SU MOMCI SA PROTEZOM COOL :P
I ja bih trebala da nosim protezu,ali se bojim kako ce mi stajati,ali cu se zasto u buducnosti kajati,ne znam sta da radim!?
Obavezno brate ( ili sestro :wink: ). Cuo/la si sta vecina misli. Proteza postoji da bi ti pomogla, ispravila zube. Nosis jedan period, opusteno, i kako je ZR rekao bitno je da je ti prihvatis, da znas zasto nosis a onda ce je i drugi prihvatiti.
Zar nije veci BLAM da imas krive zube do KRAJA ZIVOTA nego da nosis 2-3 godine protezu?
Ala ima zlobnika i logorasa ovde... RS I COREY... kao da vam je satana baba, haos... :lol:
Ala ima zlobnika i logorasa ovde... RS I COREY... kao da vam je satana baba, haos... :lol:
Ti mali/la ne prozivaj...... :evil:
Svi svataju da se zjbvam....... 8)
Ti mali/la ne prozivaj...... :evil:
Svi svataju da se zjbvam....... 8)
Zjbvas se? U svakom zjbvanju ima 50% istine...
A... ko je mali? :evil:
Ajde pali................
NIJE VAZNO
25.08.2003., 02:25
OVO JE PITANJE ZA MUSKARCE: DA LI IKAD POLJUBILI DEVOJKU SA RUZNIM ZUBIMA ALI VEOMA LIJEPE GRADJE I SLATKOG LICA??? :D
MOLIM ZA BRZE ODGOVORE
OVO JE PITANJE ZA MUSKARCE: DA LI IKAD POLJUBILI DEVOJKU SA RUZNIM ZUBIMA ALI VEOMA LIJEPE GRADJE I SLATKOG LICA??? :D
MOLIM ZA BRZE ODGOVORE
Vec postoji ta tema,i odgovorio sam ti!!!!
MOLIM ZA BRZE ODGOVORENE!
kozlovack
25.08.2003., 12:10
Obavezno brate ( ili sestro :wink: ). Cuo/la si sta vecina misli. Proteza postoji da bi ti pomogla, ispravila zube. Nosis jedan period, opusteno, i kako je ZR rekao bitno je da je ti prihvatis, da znas zasto nosis a onda ce je i drugi prihvatiti.
Zar nije veci BLAM da imas krive zube do KRAJA ZIVOTA nego da nosis 2-3 godine protezu?
Mislis da me drugi nece zezati???
Rozalina
22.01.2005., 16:13
pa i ja trebam da nosim..ali me mrzi da odem kod chika zube... :lol:
mada moram... :roll:
jedan dan chu da sednem na bus i da odem...
:D
Rozalina
22.01.2005., 16:19
Mislis da me drugi nece zezati???naravno da neche....nemoj da se tripujesh...proteze su ok... :)
LPhoklica
22.01.2005., 16:23
Slazem se, proteze jesu ok.
Zelis li da celog zivota imas ruzne i krive zube?
Naravno da ne, pa nosi protezu par meseci, a to ce ti se itekako isplatiti... :wink:
kalliope
22.01.2005., 16:37
Slazem se, proteze jesu ok.
Zelis li da celog zivota imas ruzne i krive zube?
Naravno da ne, pa nosi protezu par meseci, a to ce ti se itekako isplatiti... :wink:
ja nisam nosila par meseci, vec pet godina, ali nije bilo frke jer je bila ona sto se nosi samo u kuci
i sad imam divne zube, da ne poverujes da sam izgledala k'o veverica
sto se tice fiksnih, meni su bas slatke
joGooOOD
22.01.2005., 18:48
Mislis da me drugi nece zezati???
decko,skroz si bez samopouzdanja!!!ako krenu,kolutaj ocima i reci im da su oni idi*oti sto je nemaju, 8) uzmi crne kockice :wink: i ovaj,budi nedostizan...uzivaj u protezi
Orange_crush
25.01.2005., 23:11
Pa i ja nosim protezuuuuuuuu!!!! :oops: