PDA

Vidi punu verziju : Somaroski stap+masinica i telemec stap+masinica

Lomnica_city
26.02.2008., 21:25
Imam jedan somaroski komplet koji mi stoji par godina badava,kupio sam DAM Seahawk tb 150gr i Tica Aries i sa njima pecao par puta i ohladio se od te vrste ribolova,pa posto mi stoje badava a maltene su novi prodao bi ih ako dobijem neku dobru ponudu,stvarno neznam koliko da trazim jer sam ih pre neku godinu placao po 80 eura a sad ne bih znao koliko im je opala cena u medjuvremenu,verovatno solidno iako su maltene novi ali imajte i to u vidu,znaci maltene nekorisceni!

U slucaju da dobijem dobru ponudu prodao bih i jedan match komplet jer ih imam vise (to mi je glavni vid ribolova inace) pa ako nekom treba kvalitetan telemec Triana Red Bull 4.4m tb do 50gr uparen sa nekom Cormoran match masinom,stao mi mozak pa ne mogu da se setim modela,uglavnom match masinica,brza,3 plitke spulne... neka ponudi nesto pa ako nije losa ponuda mozemo da se dogovorimo!
Samo da napomenem da je stap"bazdaren"za ovu masinicu jer je laksa match masinica u pitanju,pa je halter za masinicu pomeren 10-ak cm napred (nije klasican halter vec kao oni na bolonjezu,Triana i dalje to forsira na novijem modelu,mislim da se zove Strong Bull),inace je vrlo slican bolonjezu i ovako po izgledu,i broju vodjica,samo sto su vodjice sa kracim stopalima kao na vecini telemeceva!
A posto je rukohvat bio od neke gay nezno plave gume koja se vrlo lako prljala iz prakticnih razloga sam taj deo obojio u mat crnu boju,pa ako neko nadje sliku ovog modela na netu nek ima u vidu da nije bordo-gay plav,nego bordo-crn!
Inace ja sam uglavnom u Jagodini,pa ti mogu i da donesem stapove ako je neko ozbiljno zainteresovan a nije daleko,a vi koji ste daleko ih mozete dobiti postom pouzecem,vec sam slao tako i nemam losih iskustava,kad ja to stavim u vodovodnu cev nema sanse da se osteti!! Wink
Ponude mozete da saljete na PP ili u SMS na 064/612-86-87 pa cu vam se javiti da se dogovorimo ako mi odgovara ponuda,samo naglasite za sta dajete ponudu,i ako neko hoce samo neki stap bez masinice ili masinicu bez stapa nek to posebno naglasi u ponudi MADA BIH VOLEO da ako vec idu nek idu u kompletu,ako ikako moze tako,bas ako niko nece tako pa da rasturam komplete!!
Pozdrav 8)

Lomnica_city
27.02.2008., 17:46
Ajmo ovako,nek bude za pocetak 80 eura po kompletu,a ako neko uzme oba kompleta dobice ih za 150 eura,to nek bude neka rezerva kao otprilike polovina cena koju su placani,mislim da je to sasvim OK obzirom na trenutne cene pribora slicnog kvaliteta,dajte neke ponude pa da vidimo!?
Pozdrav 8)

Lomnica_city
02.03.2008., 21:25
Posto je malo slabiji odziv aj sami dajte neku ponudu,prvenstveno me interesuje da prodam ovaj somaroski komplet,moze i odvojeno stap od masinice!?
Pozdrav 8)

Lomnica_city
04.03.2008., 21:39
Triana Red Bull telematch vise nije u opticaju,dajte neku ponudu za somaroski komplet DAM Seahawk 3m tb 80-150gr. + Tica Aries,vrlo dobar komplet,masinica ima dve metalne spulne i dobrog je kvaliteta,inace ovaj stap je zadnji iz serije onih koje je radio stari DAM,ovo sad je slicna Kineska konfekcija kao i kod vecine ostalih firmi srednje klase,znaci stvarno dobar komplet za,aj nek bude malo jeftinije,recimo 6000 dinara!
Pozdrav 8)

VooDoo_CHEtnik
06.03.2008., 08:51
Taj stap mozes da poklonis nekom! Danas se ispod mosta kupuje za 1400 din. 3 puta bolji. Ja imam Robinsona koga sam se odrek'o zbog ovog stapa, ali ta masina nije losa... Kol'ko trazis za nju?

Lomnica_city
06.03.2008., 22:47
Ma jeste,samo mislim da su ti kinezi za 1400 kinti ispod mosta pre nekih 4 do 5 puta bolji nego samo 3 puta od starog DAM-a (za neinformisane postoji i novi DAM nakon sto je posle 130 godina firma pukla finansijski,ovi novi samo kupuju kineze i lepe svoje nalepnice,nije vise to"to"),pa ako je moja roba toliko"dobra"sta onda imamo da trgujemo,sacekaj da bacim sa nekog mosta!?
Naci ce se vec neko ko zna koliko puta je"bolji kinez od 1400 kinti"od ovog DAM-a,ili je mozda obrnuto,necu da komentarisem nista o tome jer takvim kinezima ne pecam ali valjda ce svako sa gramom mozga da ukapira sam sta je bolje i da li sam precenio svoju robu!!
Pozdrav 8)

Lomnica_city
07.03.2008., 14:59
Ajmo ljudi jos malo pa nestalo,evo samo 70 eura za ovaj komplet,stvarno vredi ko se bavi tom vrstom ribolova,moze i slanje pouzecem ako ste daleko od 035 okruga!
Pozdrav 8)

Lomnica_city
10.03.2008., 21:35
Zadnja cena 70 eura,ne cekajte dalje popuste jer ih nece biti,ajmo ljudi jos malo pa nestalo!!
Pozdrav 8)

Lomnica_city
13.03.2008., 14:51
Aktuelno,jos malo pa nestalo!
Pozdrav 8)

Lomnica_city
16.03.2008., 18:21
Ovi sto su me cimali da im saljem slike i detaljniji opis neka se bar jave da kazu sta misle,hoce ili nece da znam da rezervisem za nekog od njih,a ako je jos neko zainteresovan neka da ponudu pa se mozda i dogovorimo!?
Pozdrav 8)

medianas
17.03.2008., 00:07
mozes da dobijes 50 evra.Krusevac

Lomnica_city
18.03.2008., 11:06
Ljudi,neznam u cemu je problem pa samo saljete PP-ove na koje posle ne reagujete kad odgovorim,ako vam je skupo recite bar tako,ako vam se ne svidja recite i to,ovo je komplet neke srednje klase,pobogu masinica ima WORMSHAFT,5 lagera,kapacitet 0,35x200m,440gr,brza... a i stap je super za tu klasu da nemam reci,tako da odsad vise necu ni odgovarati na PP na vasa pitanja o raznim glupostima i kombinacijama,ubih se od odgovaranja a niko posle da se javi,odsad samo konkretne ponude molim,i pozeljno na mobilni 064/612-86-87!!
Pozdrav 8)

Lomnica_city
20.03.2008., 02:06
OK,ako je i ovo mnogo onda prodajem za 5000 dinara ILI NE PRODAJEM UOPSTE!!!!Zadnja ponuda,ako se ne proda za nekoliko dana brisem oglas i gotovo!!
Pozdrav 8)

Lomnica_city
25.03.2008., 02:10
Aktuelno jos koji dan,moze i slanje postom pouzecem,uz prethodno slanje slika trenutnog stanja opreme ako zelite!?
Pozdrav 8)

Lomnica_city
31.03.2008., 21:58
Ovo je prodato pre tacno nedelju dana,nisam ni primetio da nisam javio to i ovde,moze da se brise oglas!!
Pozdrav 8)