Procitala sam sve teme koje sam nasla vezane za ovu " problematiku " ali nisam nasla bas sve sto me zanima. Moje pitanje je gde u centru grada postoji dobar aerobik/fitnes ili kako ko voli i teretana. Vise me zanima vase licno iskustvo a ne ono sto je neko cuo.
Sve na jednom mestu imas u Muscle planet-u. Povoljnost je to sto kad platis mesecnu clanarinu (znaci svaki dan, ne termine) mozes neograniceno da koristis sve, tj. mozes da ides i u teretanu i na aerobik, tae-bo... (sta vec sve ima)za iste pare.
jagodica
16.03.2004., 01:21
ja idem u klub ninas, ne znam sta da ti kazem!!
ima i dobrih i losih strana, dobro je sto je fleksibilno vremenski (skoro svaki dan ima neki termin), razni stilovi aerobika, cak ima i joga jednom nedeljno!! lose ... hmm...... nekad mi se cini da nije dovoljno intenzivno, idem skoro 4-5 meseci a i dalje imam stomachinu..ne znam koliko sam se zaista oblikovala ovim :I dosta se rade neke koreografije, sto jeste zabavno, ali nisu trbusnjaci..mada recimo danas je bilo fino : ) u svakom slucaju dosta je poseceno i nije klasican 'vojnicki' aerobik.. i da, organizuju kurseve za instruktore ... postoji i sajt, pronadji na googlu (kucaj 'fitnes ninas', mislim da je 'tripod... nesto).. kosta valjda oko 1000 din 3x, a posle 3 meseca dobijes popust ili tako nesto..
prosle godine sam isla na djeram u trscansku, tamo je teretana+aerobik, dosta povoljno... teretana klasicna za momke iz kraja :) znaci bila je uglavnom guzva, uvek neki momci vezbaju, neki sportisti (kikbokseri mislim :)), sprave su bile nove... aerobik je bio dosta jak, i posecen, mada ono - svaki put iste vezbe, pa izvoli :) ne mogu sada da uporedim ova dva, posto je tamo bilo i malo drugacije okruzenje (ovde dolaze fine mlade dame, a tamo ortaci iz kraja)