Vidi punu verziju : TRAZI SE...KO JE...
Peta W.
10.02.2004., 13:38
S obzirom da je mnogo vas koji trazite neku osobu,ovo je Topic za to...pa se "trazite"... :lol: :P Srecno! :wink:
Peta W.
10.02.2004., 13:41
POmagajte, pre 4.god sam upoznala momka sa najsladjim okicama,a onda sam se odselila u Australiju i nemam nikakve informacije o njemu. On je Rasa iz NS, 82.god, veliki smerker i srcolomac.Mooooolim za bilo kakvu informaciju :D
ne znam rasu. A zna li ko bracu LAZICIC?
Ja trazim 100 000 evra bespovratno!
bundeva
11.02.2004., 00:13
gde je bundeva :?
fotograf
11.02.2004., 03:33
Radovan Karadzic? :lol:
ja sad znam gde je moj drug :lol:
Peta W.
12.02.2004., 01:05
gde je bundeva :?
A tu li si,nesreco jedna!!
:lol: :lol: :lol: :wink:
Black dog
13.02.2004., 13:52
Ne tražim nikog ali.........
DA LI NEKO ZNA BOZIC MATIJU SA DETELINARE????? 88 god. :?: :?: :?:
Peta W.
19.02.2004., 19:59
:wink:
Trazim bracja Igora i Davora iz Rijeki sada zivu u NS. Oko 30g.
Bajkeri. Davor je mladje ali vise Igora.
Drzali su przionicu kafe “Seka” u Kablaru Banovci-Dunav (96-98g).
Ja sam zivela u Novim Banovcima 96-98g.
Treba me VASA POMOC da pronadjem staro drustvo.
Saljam pozdrave za:
Blagojevic Djordje, Blagojevic Milicu, Lazarevic Maju (udala se i zivi u St.Banovcima),
Marcetic Zeksa i Seku, Severca Darka, Lukic Dusana, sestre Jecu i Korneliju sa Kablara...
Javiti se ko me pamti:
tiourinaelena@yandex.ru
za mob.poruke: +997 912 94 98 647
Znam ja. 8)
Znam ja. 8) pa mooolim te daj mi bilo kakve informacije, bicu ti jakoo zahvalan :D
Wilsonka gde su mi papuce???? koliko puta treba da ti kazem da kad ih obujes u kuhinji...vrati ih u kuhinju.Ajd seti se pa mi javi
Znam ja. 8) pa mooolim te daj mi bilo kakve informacije, bicu ti jakoo zahvalan :D
Jel mislis na Acu i Luku?Sta ti treba?
Samoo nesto mi tu smrdi. DDDDDDDDDDAAAAAAAAA, e hvala ti puno, da, mislim na njih, zanima me bilo kakva inf. tj. sve, gde se krecu, kakvi su, da li imaju devojke, ma sve... Unapred ti hvala. Ps.Sta ti smrdi?
Samoo nesto mi tu smrdi. a, sad sam skontala, ako mislis na ono zahvalan, permutovala sam slova, ne brini nisam neki peder, stvarno mi se svidjaju i bila bih ti jako zahvalna za inf.
sta znate,mislite o njoj?
[quote=Leka][quote=luda]ne znam rasu. A zna li ko bracu LAZICIC?
Leko, javi seee
Ubi me radoznalost!!!
Kako mogu da ti se svidjaju a mene pitas "Kakvi su".Jesi li ih ti uopste videla?!http://home.hccnet.nl/bart.vancoenen/Smiley/naamloos.bmp
Ubi me radoznalost!!!
Kako mogu da ti se svidjaju a mene pitas "Kakvi su".Jesi li ih ti uopste videla?!http://home.hccnet.nl/bart.vancoenen/Smiley/naamloos.bmp Leko hvala puno, iskreno oni meni jako lice, videla sam ih par puta samo u gradu, a pitala sam te kakvi su kao osobe, znas psihicki, mada po tvom opisu za njih je to ne postojeci pojam... Zasto mislis da nemam samse? Sta je potrebno?Imaju li devojke? Sta je jedan kao ozbiljan, a drugi vetrojeb? Meni se vise svidja onaj nizi,mislim da je to Aca,da li i zasto kod njega imam sanse? U cemu je fora? Gde je u vojsci????????? Iskreno nemam pojma sta voze, a i Acu sam uvek vidjala da ide peske.... U svakom slucaju puuuuuuuuno ti hvala, ako imas jos neke inf. SVE me interesuje :cry: Stvarno mi se svidja-ju
Peta W.
26.02.2004., 21:49
mozda dve devojke, stalno su zajedno, cuo sam svasta o njima :roll: , pa me interesuje vase misljenje, zovu se Nevena i Natasa
Peta W.
26.02.2004., 21:54
mozda dve devojke, stalno su zajedno, cuo sam svasta o njima :roll: , pa me interesuje vase misljenje, zovu se Nevena i Natasa da, ja ih znam, ne licno...
Peta W.
07.03.2004., 13:25
Ko poznaje Denisa??
zivi na limanu 4, 89 godiste, trenira fudbal,ide u Sonju Marinkovic
on je bas lik
mozda dve devojke, stalno su zajedno, cuo sam svasta o njima :roll: , pa me interesuje vase misljenje, zovu se Nevena i Natasa
Nevena i Natasa iz Novog Sada?
Pazi da ih i dobijes 8)
ivan iz ns
11.03.2004., 02:23
Nevena i Natasa iz Novog Sada? DA,mislim na te dve devojke iz NS-a su, staznas o njima?
LEKO JAVI SE....Smrc, nije valja da neces da mi pomognes? :cry:
Hvala. Da, i ja sam videla Acu u Sobi mislim da je to bio prosli vikend. Definitivno sam se odlucila za njega, simpaticniji je a i Luka mi izgleda pomalo umisljen, tj. ne pomalo vec povise :) Ja sam 83 godiste, isla sam u Jovinu, aj kao dobro izgledam, makar ja tako mislim,ma garan se i znamo iz vidjenja, cesto sam u Sobi. ako bi mi mogao dati jos neke inf. o Aci naprimer da li se vidja s nekim i sl. Unapred hvala, CMOKIC
kakav bre Aca??? Specijalci iz Jovine su najbolji,pogotovo ono '81 godiste....je*ote kakvi su to tipovi :):):)
tarantula
16.03.2004., 22:09
Da li neko poznaje mozda Ljubu (Moromilov Ljubomir),iz Vrsca je ali je vise u Novom Sadu,studirao je Masinski fakultet ali se pre odprilike godinu dana prebacio na visu?`80. je godiste.
Hvala. Da, i ja sam videla Acu u Sobi mislim da je to bio prosli vikend. Definitivno sam se odlucila za njega, simpaticniji je a i Luka mi izgleda pomalo umisljen, tj. ne pomalo vec povise :) Ja sam 83 godiste, isla sam u Jovinu, aj kao dobro izgledam, makar ja tako mislim,ma garan se i znamo iz vidjenja, cesto sam u Sobi. ako bi mi mogao dati jos neke inf. o Aci naprimer da li se vidja s nekim i sl. Unapred hvala, CMOKIC
Jaaooooooooo ma sad znam ko si!!!Pa ti si ona devojka sto je ono vece dosla i rekla "cao ja idem u Jovinu" sa crnim carapama i malo sminke na licu,izgledala si prelepo.....hehe :) Jel sam blizu?
Nemoj da se brines,ako mislis da dobro izgledas verujem ti na rec,ionako o ukusima ne vredi raspravljati a sta te briga sta drugi misle,da je tako ja nikad ne bi izasao napolje,ufufuf al sam se sad spustio.;) Htedoh reci...Ne bi izasao jer bi me napadale devojke po ulici.
Eeee,pa fino sto si trece,ja vec mislio neka omladina(bez uvrede),osim ako ne lazes,ma nije ni vazno.
Sto se tice Ace,mislim da nema stalnu devojku pogotovo sto je sad u vojsci ali nemoj da me drzis za rec...ma kad te upozna nece ni biti vazno da li je ima ili ne,veruj u sebe :wink: .Sad se vise ne krecemo u istim krugovima,nekad jesmo.
Hvala za cmokic. :oops: :oops: LEka je divan. :D Hvala puno
**case-problem**bogdan
20.03.2004., 21:52
Svi to trazimo
Zna li ko najlepseg decka u ns Branka Boskovica,svira u bendu Go future,jako je sladak svira perkusije.
Ako neko zna nesto o njemu neka napise...
hvala..
acidliman
12.04.2004., 17:04
NS_cura javi se
nesto sam se pogubila u poslednje vreme...nikako da se nadjem :?
gosca011
07.05.2004., 23:51
Da li neeko zna Vladimira Brkica iz Boleca?Prigradsko naselje pored Beograda.
Dolcezza
26.05.2004., 01:56
JA tražim nekog da me voli! 8)
underwater
26.05.2004., 02:14
a miodrag kostic? :wink:
Dolcezza
26.05.2004., 11:07
a miodrag kostic? :wink:
MK se definitivno trazi, ali meni ne treba on da me voli! Ja hocu nekog drugog! Ybg 8)
Peta W.
01.07.2004., 12:34
Vracam topic na prvu stranu... :arrow:
Peta W.
20.07.2004., 20:11
pokusavam da nadjem nekoga ko zna Gorana sa bulevara? `82 god, navijac Vojvodine. srela sam ga nekoliko puta u centru vaseg grada, pa.. posto nisam iz ns-a .. :P ako neko zna doticnog? gde se krece? devojke?
pokusavam da nadjem nekoga ko zna Gorana sa bulevara? `82 god, navijac Vojvodine. srela sam ga nekoliko puta u centru vaseg grada, pa.. posto nisam iz ns-a .. ako neko zna doticnog? gde se krece? devojke? :D
a to sto je on navijac nema nikakve veze sa tim da ga neko "navata" i nije "satro"/ :(
DOKONI UM
21.07.2004., 08:20
Mislim da je vreme da pređeš na biznismene.
Oni imaju sedište. :wink:
Ne sedište na stadionu nego sedište firme pa ih je lakše naći. :lol:
Ovog navijača ćeš morati potražiti na severu ako pripada FIRMI ili na istoku ako pripada RED FIRM-u.
Brutalno. :roll:
Kako god okreneš neka FIRMA je u igri :wink:
Ovog navijača ćeš morati potražiti na severu ako pripada FIRMI ili na istoku ako pripada RED FIRM-u.
:D hvala ali ja ne idem na utakmice..ipak :wink:
DOKONI UM
21.07.2004., 10:27
Pa ništa onda nastavi da ga tražiš na netu ... možda se javi neka FIRMA koja se bavi pronalaženjem nestalih osoba :lol:
ok, ne morate da budete toliko neprijatni :cry: ..mislila sam da ce mi neko mozda pomoci :cry:
DOKONI UM
22.07.2004., 09:56
Srela si ga nekoliko puta u centru iveć znaš d aje navijač Vojvodine ???
Majku mu kako meni nikad ne polazi za rukom da odmah provalim za koga li navija neka riba koja se uvija u haljinici dok igra pored barske stolice... :?
on mi je rekao ... on i njegov drug su sedeli za stolom pored mene i moje drugarice i pozvali nas da sednemo za njihov sto :cry: i tako je pocela prica..na zalost ne vidjam ga vise.. pa sam mislila da ce mi neko mozda pomoci :(
Anja :*
22.07.2004., 13:22
Majku mu kako meni nikad ne polazi za rukom da odmah provalim za koga li navija neka riba koja se uvija u haljinici dok igra pored barske stolice... :?
Mogu da se kladim da to nije ni medju prvih sto stvari na koje pomislis, kada vidis takvu ribu :lol:
underwater
22.07.2004., 22:29
on mi je rekao ... on i njegov drug su sedeli za stolom pored mene i moje drugarice i pozvali nas da sednemo za njihov sto :cry: i tako je pocela prica..na zalost ne vidjam ga vise.. pa sam mislila da ce mi neko mozda pomoci :(
tip bas ima sirok dijapazon tema kojima osvaja devojke kad mu je spika startovala sa klubom za koji navija :wink: :D
nepismena
22.07.2004., 22:37
moj muz, jeli ga video neko ili cuo za njega da li uopste postoji?
srpkinja
22.07.2004., 22:39
znacenje reci MOTEL
DOKONI UM
26.07.2004., 08:30
Mogu da se kladim da to nije ni medju prvih sto stvari na koje pomislis, kada vidis takvu ribu :lol:
Narvno !!!
DOKONI UM
26.07.2004., 08:31
znacenje reci MOTEL
Kao H OTEL , samo je prvo slovo M kao M OTEL
:lol: :lol: :lol:
Peta W.
02.09.2004., 13:07
PRE PAR MESECI SAM UPOZNAO PUTEM INTERETA, JEDNOG DRUGA, PUTEM PRILIKE SADA SAM IZGUBIO NJEGOVO EMAIL ADRESO.... SVE STO ZNAM O NJEMU JE DA JE MOMOK STAR ODPRILIKE 25 GODINE, ŠTUDIRA U NOVOM SADA(PRAVO) A SADA JE PRED ZAKLUČKOM... VOLI DA PECA RIBU, IMA MALO VIKENDICO NA DUNAVU A MISLIM DA JE NJEGOVO IME I PREZIME: MILOSEVIČ ALEKSADER, A STALNO ZIVI VAN NOVOG SADA?
AKO MI BILO KO MOZE DA MI POMOGNE BILO KAKVOM INF. BIČU MU PUNO ZAHVALAN. A SVE INF POŠALJITE MOLIM VAS NA izidor.stih@amis.net
pozdrav iz slovenije!
Peta W.
02.09.2004., 13:21
Ne znam da li je dozvoljeno da ovako nesto radim na forumu, ali ipak cu pokusati, pa ako me zakljucate - sta se moze.
Naime, hitno su mi potrebne informacije o jednoj zenskoj osobi sa Limana I ili II godiste izmedju 1980. i 1983. (po mojoj slobodnoj proceni) koja se bavi plesom i ima vrlo karakteristicno ime, ja nikada u zivotu nisam cula da se neko tako zove. E sad, da ne bi ispalo da ja ovde iznosim necije licne podatke, molim one koji znaju nekog ko bar priblizno odgovara ovom profilu da mi se javi na private, pa cu njima reci ime (ili jos bolje, neka kazu oni meni, ako na nekoga sumnjaju). Zaista ne radim ovo ni iz kakve lose namere, neko me je zamolio da se raspitam, pa nemojte odmah na mene da ospete paljbu. Zbog situacije je glupo da probamo da se raspitamo preko poznanika, pa nam je zato pao internet na pamet.
Hvala unapred!
DA LI NEKO ZNA BOZIC MATIJU SA DETELINARE????? 88 god. :?: :?: :?:
Znam ja. Fin dečkonja, voli skejt.
Peta W.
04.09.2004., 19:06
Nasao sam u Dunavskom parku svesku sa pesmama.Na poslednjoj stranici pise Danijela Radonjic.Da li neko s foruma poznaje ovu osobu?Molim vas
Sinisa
Kakav ti je to citat, Peto W. bez komentara? :shock:
Pa ubacila je poruku na pravo mesto..."trazi se..."
Peta W.
04.11.2004., 22:37
Da li neko zna Nesu sa Limana,zivi u nekoj od onih zutih zgradica oko Stranda,pored stadiona!79-80 godiste,visok,crn,ima kuma Bobana sa Limana 3!Davno sam bio kod njega,ne znam tacno koja je zgrada,secam se samo da je na krovu radjena neka velika popravka,pre jedno 2,5 godine,kada sam bio!Hvala unapred svima!
**case-problem**Max
04.11.2004., 23:10
...туд и мали Мујо!
Тражим Софију Шилић(тако се презивала `85-е), ако ико зна нешто о њој, где могу да је видим или да јој се јавим. Мислим да је била из Ченеја. :cry:
S obzirom da je mnogo vas koji trazite neku osobu,ovo je Topic za to...pa se "trazite"... :lol: :P Srecno! :wink:Draga Peta W.,uz duzno postovanje,ideja da se sve smesti na jedno mesto je losa jer sansa da ovako neko pronadje nekog je neverovatno mala.Da neko lista sve ovo!?Nema sanse!Pozdrav! :cry: :wink:
pokusavam da nadjem nekoga ko zna Gorana sa bulevara? `82 god, navijac Vojvodine. srela sam ga nekoliko puta u centru vaseg grada, pa.. posto nisam iz ns-a .. ako neko zna doticnog? gde se krece? devojke? :D
a to sto je on navijac nema nikakve veze sa tim da ga neko "navata" i nije "satro"/ :(
znam ja jednog Gorana koji odgovara tom opisu! Kazi jos nesto o njemu da budem sigurna da je on,ima dosta Gorana u ovom delu grada. Sta te interesuje?
sweet_A
07.11.2004., 23:07
S obzirom da je mnogo vas koji trazite neku osobu,ovo je Topic za to...pa se "trazite"... :lol: :P Srecno! :wink:Draga Peta W.,uz duzno postovanje,ideja da se sve smesti na jedno mesto je losa jer sansa da ovako neko pronadje nekog je neverovatno mala.Da neko lista sve ovo!?Nema sanse!Pozdrav! :cry: :wink:
upravo to :( ali mora da postoji neko rešenje :wink:
Peta W.
10.11.2004., 13:27
@spawn
Uvazicu svaki predlog koji budete imali... :wink:
istrazivac-ns
11.11.2004., 14:31
@spawn
Uvazicu svaki predlog koji budete imali... :wink:Ovo ti je odlicna prilika da napravis privatan posao sa malim oglasima :wink:
jednu devojku,zove se irena cabarkapa,trenira tenis 82-83 god..ako neko zna neka javi
YasnaYo
28.05.2006., 22:50
Na tv Politika (mislim) bila je jedno vreme emisija o kuvanju,kuvar Maestro (kako ga je voditelj zvao),a mene zanima ime voditelja( duga kosa i veoma lepe ruke). :)
Nista vise ne znam o njemu.
Дејан ....Један од нјих двојице је сигурно дејан.......Сад да ли је то твој делија..... :roll:
YasnaYo
28.05.2006., 23:00
Nadam se da ne mislish na emisiju "Kuvati srcem" . . :) . . shala mala.
Hvala!!! Nisam se nadala tako brzom odgovoru. .
E,jos kad bi znao nesto vise o njemu . . . :)
Дефинитивно је Војводјанин...... 8-) Ван сваке сумнје....
YasnaYo
28.05.2006., 23:06
Sada mi je lakse. . . :)
Srecu cine male stvari . . .
У праву си срећу чине мале ствари....Сад ми се например пије Фанта....Може и шоката нећу се лјутитити.... :D
ne samo vojvodjanin, mislim da je novosadjanin, licno sam ga sreo par puta u gradu.......inace vodi jos na dve tv slicne emisije :)
toncica
29.05.2006., 09:56
I meni se cini da sam jednom videla tu emisiju i da je vodio Novosadjanin (zakljucak zbog akcenta) ;) ,ali ne znam ni ime voditelja a ni ime emisije.....
lillymoon
29.05.2006., 09:59
covek je iz Panceva ili tako nekako,jer je sa njihove tv dosao
mnogo je sladak (i suvise)..........ko neki indijanac:)
toncica
29.05.2006., 10:03
Na zalost, ja se ne secam uopste lika, znam samo da mi se urezalo da sam na Politici gledala emisiju o kuvanju i da sam cula vojvodjanski akcenat.Eto to je sve...Nego, da li ta emisija jos uvek ide na politici?Ja mislim da nije snimana u njihovoj produkciji, vec da je to emisija koja se snima negde u privatnoj produkciji a kod njih samo emituje.Mozda ces tako doci do coveka koji te zanima... ;-)
lillymoon
29.05.2006., 10:05
videla sam istu emisiju jos na nekoj tv,ali se ne secam na kojoj..........................mozda studioB
whitenicky
29.05.2006., 11:03
Ja mislim da je tip Nikola , sa Novog Beograda , na krstarici je od 19.10.2005. ima 16.800 postova , nadimak whitenicky :))))) javi se na 041*202-202 ako se javi sekretarica pritisni opciju 3 :))) !!! Ne treba da mi se zahvaljujes , dao sam sve od sebe da ti pomognem
lillymoon
29.05.2006., 11:07
e jeste,to je taj:lol:
neko ga je u sacekusi osisao,ali odgovara opisu:roll:
YasnaYo
29.05.2006., 12:01
I ja sam videla cica macana u Novom Sadu! 8)
Hvala vam! :)
storm cloud
29.05.2006., 12:07
Ја сам мислила да вам тај гари треба због рецепата, кад оно ... :razz:
ma on nije kuvar, on je samo voditelj, zabavljac dok majstor kuva
lillymoon
29.05.2006., 12:22
pa ti si proko ljubomoran..............prchka i on tu nesto oko hrane,priprema jela:lol:
da da daaa, tu i tamo otvori neku konzervu ili promesa jelo :):)
uglavnom je najbolji kada se proba :):):
inace, zauzet je, ima decka
YasnaYo
29.05.2006., 12:26
Ko je rekao da je on kuvar?
Nesto mi se vrzma u glavi i oko nje da je on glumac! M?
Mnogo je sladak!
Samo mnogo su koristili FETA sir ! :p
YasnaYo
29.05.2006., 12:27
Kakav sad dechko? :(
storm cloud
29.05.2006., 12:30
Охо...биће трачева! :razz:
Milena26
29.05.2006., 15:34
Glumac je, definitivno. Mislim da zivi na naselju.
ma on nije kuvar, on je samo voditelj, zabavljac dok majstor kuva
Слажем се , дечко је забавлјач......Посебно је вешт у мачеванју вилјушкама и жонглиранју парадајза :roll:
Luna ns
31.05.2006., 13:39
Decko(1969-o godiste) se zove Dejan Sarkovic,i zivi na Satelitu.Imao je emisije takvog tipa i na tv Jesenjin-u.Inace je glumac u SNP-u.
ta jel' sam vam rek'o da nam je komsija:)
lillymoon
01.06.2006., 09:16
ne znam sta su onda bulaznili o pancevackoj tv!:?
DOKONI UM
01.06.2006., 11:28
Ma u Pančevo su išli d ana pijaci pokupuju varjače i šerpe...
lillymoon
01.06.2006., 11:30
:lol:
Decko(1969-o godiste) se zove Dejan Sarkovic,i zivi na Satelitu.Imao je emisije takvog tipa i na tv Jesenjin-u.Inace je glumac u SNP-u.
Jel sam ja rekao da je dejan...I scored :lol:
DOKONI UM
01.06.2006., 11:49
Dobro de...
Ovo mi ponovo liči na one fazone koje su valjale ovde one glupe DEMO GRUPE.
Sami otovre temu o sebi pa se ond autrkuju ko više zan o njima od njih samih iako ni bliži krvni srodnici ne zanju da oni zapavo muziciraju
Dobro de...
Ovo mi ponovo liči na one fazone koje su valjale ovde one glupe DEMO GRUPE.
Sami otovre temu o sebi pa se ond autrkuju ko više zan o njima od njih samih iako ni bliži krvni srodnici ne zanju da oni zapavo muziciraju
Све је то зез 8-) Бистроуме :-D
Што си нервозан :wink:
DOKONI UM
01.06.2006., 13:08
Ja ?
Nervozan?
Ma taman posla...
Ja ?
Nervozan?
Ma taman posla...
:p :p :p :p
DOKONI UM
01.06.2006., 17:21
Ček da zalepim poštansku marku ... bar neke koristi od tebe
Luna ns
02.06.2006., 08:40
Dejan je bio clan grupe "Neodoljivi"(?),i imali su cuveni hit('90-ih): "Iz Futoga,kad dolazis u Novi Sadddddddddd............"
ooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjhhhhhhhhhhhha aaaaaaaaaaaa
(Sta ces,mladost-ludost)
DOKONI UM
02.06.2006., 09:17
Jao oni debili sa kojima je svirao i FRIŠ ...
Užas...
A bila glupa pesma do bola i svi je znali ... Ehhh 90-te ...
Eto rekao sam da je ovo neki SELF MARKETING nege demo grupe
ee sad i ja znam o cemu i kome je ovde rec
storm cloud
02.06.2006., 09:23
Ма која је то песма? Ја се не сећам. :?
storm cloud
02.06.2006., 09:38
Ја? :shock: Мала? :shock: :shock: :shock: Јеси сигуран? ;)
lillymoon
02.06.2006., 09:44
veruj mi nisi nista propustila.............jer si BILA mala
storm cloud
02.06.2006., 09:46
Нико неће да ми одрецитује? :(
DOKONI UM
02.06.2006., 09:50
Iz Futoga kad dolaziš u Novi Sad...
Iz Futoga ti dolaziš u velegrad...
It Futoga...
I tako u krug dok imaju akorda i snage...
storm cloud
02.06.2006., 11:25
Као познато ми је, ал' ипак се не сећам. :?
Luna ns
02.06.2006., 16:32
Kako nije nista propustila?Takvu grupu, veruj mi jos nisi videla.A onaj pevac......Mislim da se zvao isto Dejan,takav "glas" bi i na Pink-u bio sankcionisan.Mozda bi u Gold Music-u prosao,a kod Nedje na Dugi bi definitivno bio IN.Strasno,a tek pokreti na spotu( a la Mitar Miric)!
YasnaYo
02.06.2006., 17:07
Ne diraj mi Mitra Mirica!!! :(
Pre 22 godine sam bila zaljubljena u njega....kada je stavio mini-val!! & :)
s Mitrom do GROBA .......:lol:
ZIVEOOO
Luna ns
02.06.2006., 17:55
Jao Yasna.......ccccc....Pa dete sta ti bi?Zar u Mitra?
YasnaYo
02.06.2006., 18:42
Ne moze nam niko nista jaci smo od sudbineeeeee
mogu samo da nas mrze oni sto nas ne voleeeeeEeeeEEEE...tndrttdshe!!!
Kakva filozofska recenica!
Luna ns
02.06.2006., 19:00
A "umetnicki dojam"? lanci i katanci?ccccc...Cista filozofija,nema sta!
DOKONI UM
03.06.2006., 12:18
Sećam se kad je TarMi imao one repove kao Grčki fudbaler iz treće lige , pa kožna jaša sa zasukanim rukavima... u ***** ti ... opasna DANGER LOOK... kao nervozni šofer šlepera kome je pukla guma a kamion pun "cimenta"
Luna ns
03.06.2006., 12:36
A kada se pre par godina pojavio na Pink-u,u zlatnom odelu(kao zlatna folija je izgledao),sa kajlama i lancima?
Ja odmah skinula svo zlato sa sebe i presla na srebro!
YasnaYo
03.06.2006., 13:02
Molim vas,ova tema je posvecena Dejanu , a ne Mitru!! :O
mani se dejana, on ima decka ......................
vidi se iz aviona, sam, mrsav, negovan, ne zna da kuva..........:)
YasnaYo
03.06.2006., 16:23
Ako ga vidis iz aviona onda sigurno nije mrsav !!!! :) ;)
DOKONI UM
05.06.2006., 08:44
Proko, objasni da aviJon može da leti i nisko...
Čak toliko nisko da uspeš da vidiš yebeno malog Dejana...
I da zapaziš da ne zna da kuva... i da ima dečka... koji mu "meša" na šporetu...
I kada sve to vidiš lepo čoveku dođe da ... SKOČI IZ AVIJONA
YasnaYo
05.06.2006., 10:21
Ko je to ljubomoran??? :)
DOKONI UM
05.06.2006., 10:48
aviJon ... najverovatnije
da bi neko bio ljubomoran u ovoj prici, prvo mora tebe /yasnayo/ da voli, zar ne? :):):)
DOKONI UM
05.06.2006., 11:07
Ala si joj ga odbrusio Proko... onako telepski polako...
izvinte ako sam preterao..............................:)
DOKONI UM
06.06.2006., 08:18
ma jok...
kupi joj sladoled "kod komše" i pošalji ga po vozaču keca
storm cloud
06.06.2006., 08:24
Кец више не иде на Телеп, већ 12!
vidis kako moja telepcanka zna! :):):)
storm cloud
06.06.2006., 08:31
Па кад идем бусом. :roll:
jacques
06.06.2006., 08:34
cccccc....a Ferari stoji u garazi????? ;):lol:
bruka za telep, bruka za novi sad, tako lepa devojka a nema kavaljera............................
DOKONI UM
06.06.2006., 08:35
Кец више не иде на Телеп, већ 12!
e ***** li ga... kad sam ja išao busom na fax kec je išao pored spensa , centra i ž.stanice prema klisi
DOKONI UM
06.06.2006., 08:36
bruka za telep, bruka za novi sad, tako lepa devojka a nema kavaljera............................
Ma folira ... red đuvegija ispred kuće ja kao u Bukureštu za hleb
storm cloud
06.06.2006., 08:41
Ма да
DOKONI UM
06.06.2006., 08:42
To sam u pravu ?
jacques
06.06.2006., 08:44
sta se pravis da ne znas,kada i ti stojis u redu ;)
DOKONI UM
06.06.2006., 08:50
Ma ja tu imam vezu...preko reda.
VIP propusnica.
Yebi ga...
lillymoon
11.06.2006., 05:16
y.y.,tvoj cuveni majstor kuhinje vidjen je u gradu,u foxtrotu-sad mu i ja skidam kapu
i ako i ima decka,neka se zna da ga vara sa jednom plavusom
DOKONI UM
12.06.2006., 08:26
Ma to je dečkova sestra... miri ih ... zakačili se oko toga koji će od njih dvojice da kuva...
ta mani ga :)
cuo sam i da ima los rukopis i da mrvi za stolom dok jede......................
DOKONI UM
15.06.2006., 12:56
i da ćuti u bioskopu
lillymoon
15.06.2006., 13:04
to i nije tako lose..................
...........................treba li tebi ko da te miri tako sa nekim,pa da se orodi sa njim/njom?
YasnaYo
16.06.2006., 21:22
Evo i mene!
Da,vidjam ga u Foxtrotu. . . pere chashe . . .i tako to . . malo za shankom ,malo oko shanka . . Nema sanse da takav ima decka!
lillymoon
17.06.2006., 03:49
mislis da su se vec i vencali?:?
takvi koji kuvaju i peru case.........imaju decka
storm cloud
20.06.2006., 09:10
Проко, ја не знам шта сад да мислим ... па зар ти не куваш? :shock:
lillymoon
20.06.2006., 09:31
i ne peres case?:(
DOKONI UM
20.06.2006., 10:30
Ja volim da kuvam ali ne volim da perem sudove :-)
Dečake ne preferiram...
Проко, ја не знам шта сад да мислим ... па зар ти не куваш? :shock:
al ne perem sudove :):):)
lillymoon
20.06.2006., 15:08
ej proko,proko,zar tolike momke sad ostavi bez nade?;)
jednu devojku,zove se irena cabarkapa,trenira tenis 82-83 god..ako neko zna neka javi
znam ja, koleginica sa fax-a, 83 god. trenirala tenis, vise ne...
DOC HOLLIDAY
26.11.2007., 21:06
takvu i ja tražim........
Totalni Opoziv
26.11.2007., 23:16
POmagajte, pre 4.god sam upoznala momka sa najsladjim okicama,a onda sam se odselila u Australiju i nemam nikakve informacije o njemu. On je Rasa iz NS, 82.god, veliki smerker i srcolomac.Mooooolim za bilo kakvu informaciju
JAo ja ga znam...
Ozenio se neki dan! :lol: Navatala ga neka seljanka, ono na zurci napio se, kresnuli se i ona zakevi, i morao je... A ona sva nikakva, debela... :-? I jos se tandari sa strane sa kim stigne, a on mora da bude kod kuce...
A kaze (bas sam ga sreo neki dan) da je jednom davno upoznao devojku, najlepsu na svetu ali je nikad vise nije video, kaze cuo je samo da se odselila u Australiju... I da ce vecno patiti za njom! :twisted:
Totalni Opoziv
26.11.2007., 23:18
znam ja, koleginica sa fax-a, 83 god. trenirala tenis, vise ne...
Sada trenira penis! :lol:
kakav bedak:shock:al je taj debil pa sto ne trazi abortus
DOKONI UM
27.11.2007., 08:18
Od koga ?
Od uprave Vodovoda ?
Totalni Opoziv
27.11.2007., 14:46
kakav bedak:shock:al je taj debil pa sto ne trazi abortus
MA trazio on, ali ona nije htela. Kaze "sad si me ...bo, pa si se za...bo" :lol:
I sta ce.. Mora da se zeni... A jos najgore nije ni njegovo dete, ona ga nafarbala, vec je bila trudna 7. mesec :lol:
DOKONI UM
28.11.2007., 08:11
Pa što nije tražio TT-jac ??
Totalni Opoziv
28.11.2007., 17:23
Ne razumem se u te termine ali pretpostavljam...
PA nije znao jadnicak... Dobre duse, pa mu bilo zao da deca rastu bez oca...
DOC HOLLIDAY
28.11.2007., 19:32
ma da
( što bi reko drug glavni )
da li neko zna nesto vise o bubnjaru novosadske grupe crash 2?
znam da se zove dejan...i to je sve...
pomagajteeee....8-)
NS grupa crash nikad cuo ni video. Sviraju za NG
Алексей
26.12.2007., 22:41
da li neko zna nesto vise o bubnjaru novosadske grupe crash 2?
znam da se zove dejan...i to je sve...
pomagajteeee....8-)
A ja mislio neko se sudario po ovom snegu!
Nego znam ja tog lika... Dejan Triper? Tako ga zovu... To je onaj sto se prica da ima neku polnu bolest? Taj se bas syebao, bio sa nekom ribom, pa mu ona nesto prenela, i sada sve riibe beze od njega samo kada cuju za to...
Nego, sta kazes hoces da vas upoznam ili neces? :lol:
Ines1864
26.12.2007., 23:03
Hm....nikad čula za tu grupu :?
Алексей
26.12.2007., 23:09
A za bubnjara!? :lol:
ok...saynala sam da se zove dejan sarkovic..i da je i glumac...:?
Ines1864
26.12.2007., 23:27
Znam samo jednog bubnjara i pevca, al' taj je moj 8-)
I ne zove se Dejan.
lillymoon
26.12.2007., 23:30
jeste, on je glumac. sta te zanima? i zasto? :D
ova tema ce malo da se spoji sa nekom drugom ...
Алексей
26.12.2007., 23:30
Znam samo jednog bubnjara i pevca, al' taj je moj 8-)
I ne zove se Dejan.
I ne zovu ga "triper" :lol: ??
jeste, on je glumac. sta te zanima? i zasto? :D
ova tema ce malo da se spoji sa nekom drugom ...
zanima me...;)
sa kojom temom?:confused:
Ines1864
26.12.2007., 23:36
I ne zovu ga "triper" :lol: ??
Eh, ti sad misliš ako tebe tako zovu, da svakog zovu tako.
Алексей
26.12.2007., 23:39
Jok, mene zovu "jarbol"! 8)
Trazim celavog, koji mi je pridrzao kaput dok sam ga oblacila, pre mesec dana u Teletu. :(
a sta ako je u medjuvremenu pustio kosu >>>:):)
Samo menjamo opis, glavno je ono sa kaputom. ;)
mislis da jos pridrzava kapute??
da nije garderober?
:):):)
Hehehe, nije, Proko, nije... :)
a da nije garderoberov brat?? :):)
Ma, bre, nije, bio je gost u lokalu, isto kao i ja... Trebalo je jos tada nesto da uradim, a ja se sva pogubila... :P
sta da ti kazem, mozda je otisao u vojsku, u mormone, u legiju, umanastir :):);)
jacques
27.12.2007., 07:42
hmhmhm...svrljamo a cimerko..od celavog do kosmatog? :P....tztztz :P
Nemam pojma o chem' ti pricas, Zak. :) Ja se samo raspitujem. :mrgreen:
DOKONI UM
27.12.2007., 10:35
jel vas dvoje imate aktivnu komunikaciju mimo foruma ?
ono kao u prolazu ... u hodniku, liftu, dnevnoj sobi, kuhinji i tako to ?
Dano, evo ja se dobrovoljno nudim da ti pridrzim kaputic sledeci put,cak cu i pice da narucim
da sednemo dok ne prestane pogub! ;)
slaba vajda da ces ovog naci...
jel vas dvoje imate aktivnu komunikaciju mimo foruma ?
ono kao u prolazu ... u hodniku, liftu, dnevnoj sobi, kuhinji i tako to ?
Mi se, bre, ne vidjamo uopste. :P
Sto, je l ti smeta nasa komunikacija ovde? :|
Dano, evo ja se dobrovoljno nudim da ti pridrzim kaputic sledeci put,cak cu i pice da narucim
da sednemo dok ne prestane pogub! ;)
slaba vajda da ces ovog naci...
Uuh, pa dobro, daj sta das! :D ;)
DOKONI UM
27.12.2007., 11:40
Ne.
Zašto bi .
Samo pitam.
jacques
27.12.2007., 12:18
Mi se, bre, ne vidjamo uopste. :P
pa i to je skoro potpuno tacno.....1-2 sata u 3 dana :shock:
e da...nemamo lift...mi smo u prizemlju :P
Алексей
27.12.2007., 16:51
sta da ti kazem, mozda je otisao u vojsku, u mormone, u legiju, umanastir :):);)
JA cuo da se ozenio, nekog gadurom! :lol:
A i dan danas se seca jedne devojke kojoj je pridrzao kaput jednom davno... ;)
dejan sarkovic...vidjen sinoc u irish pub-u...sa nekom devojcicom,kazu, dosta mladjom od sebe...
bio neko? zna nesto?:evil:
lillymoon
29.12.2007., 15:14
znam o njemu samo da je dosta aktivan sto se tice glume i muzike (materijal im je spreman, da li su vec nasli izdavaca ili je potraznja za njjim u toku, ne bih znala), ovako ne znam nista posebno o njemu. mozda je bio sa pevacicom iz benda. ne znam koje je godiste da bih znala da li je ta osoba dosta mladja od njega.
samo, da li je iko vredan da budes :evil: ???
znam o njemu samo da je dosta aktivan sto se tice glume i muzike (materijal im je spreman, da li su vec nasli izdavaca ili je potraznja za njjim u toku, ne bih znala), ovako ne znam nista posebno o njemu. mozda je bio sa pevacicom iz benda. ne znam koje je godiste da bih znala da li je ta osoba dosta mladja od njega.
samo, da li je iko vredan da budes :evil: ???
videla sam ga sinoc u kolima sa nekom devojkom...:-(
kako god..ako neko zna jos nesto o njemu..
sandra109
29.12.2007., 19:40
Zna li neko Branka,83 god,iz Brace Ribnikara?
Алексей
04.01.2008., 12:21
Ja sam napisao ali su tamnicarke obrisale... :(
lillymoon
05.01.2008., 05:52
alex,nemoj da..........................te vidim da brljas ;)
ova tema je i inace na ivici etike, a opet neko nekog uvek trazi u NS-u (sto bi rekli, trazeni smo;)), zato .............. tamo na 'obrisanom salteru'...........
sandra109
05.01.2008., 15:19
poznajes ga?
Алексей
05.01.2008., 18:59
Ne smem da kazem... :oops: Izbriosace me... ;)
sharpshooter
05.01.2008., 20:40
poznajes ga?
a da li bi ti da GA upoznaš :D
sandra109
05.01.2008., 23:34
Sa Brankom i sa mnom desilo se nesto cudno......moglo bi se tako reci.......
Aleksej Outlaw
05.01.2008., 23:37
Vidi ovako, moj ti je savet....
Prvo smisli dobru pricu za to "cudno" sto se desilo, ;) a onda se drzi te price ma sta ti policajci pricali... Ali prethodno ukloni sve tragove... :lol:
Vidi ovako, moj ti je savet....
Prvo smisli dobru pricu za to "cudno" sto se desilo, ;) a onda se drzi te price ma sta ti policajci pricali... Ali prethodno ukloni sve tragove... :lol:
... i, ako postupiš po navedenim savetima, ima šanse da ti ovaj " odmetnik " dozvoli da gledaš njegovog BORATA !!! :-D
Aleksej Outlaw
06.01.2008., 12:00
Ali posle "gledanja" OBAVEZNO treba da mi ga vrati.... ;) Da bih bio tuzan kao poslednji put... :(
sandra109
06.01.2008., 12:28
Zezam se,nije bilo niceg cudnog:),samo se situacija malo zakomplikovala
Aleksej Outlaw
06.01.2008., 12:35
Zezam se,nije bilo niceg cudnog:),samo se situacija malo zakomplikovala
Te izgovore i objasnjenja sacuvaj za tamo gde ce te ispitivati ;) ne moras nama ovde... ;) Nasi smo... ;)
Aleksej Outlaw
06.01.2008., 17:04
Tu pricu sacuvaj za mesto i vreme gde bude trebalo da obajsnis... ;)
sandra109
06.01.2008., 20:02
:-D:-D:-D
sharpshooter
06.01.2008., 20:20
Tu pricu sacuvaj za mesto i vreme gde bude trebalo da obajsnis... ;)
na zadnjem sedištu moga auta
oooooooooo oooooooooo ooooooooooooooo
oooooooooo oooooooooo ooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooo
Aleksej Outlaw
06.01.2008., 21:03
Jok nego na prednjem sedistu kod sudije za prekrsaje... :lol:
sandra109
06.01.2008., 21:11
Imate bujnu mastu ;)
dejan sarkovic..rodjen 1969...glumac pozorista mladih, svira bubanj u grupi crash 2..nazalost, ima devojku koja izgleda kao detence a ne zena...strasno!:?
vidjam ga stalno po gradu, uglavnom laze teleckog
toliko.........................................
Ines1864
08.01.2008., 18:04
Toliko ste ga nahvalili da sam sad radoznala ko je taj :?
Ines1864
08.01.2008., 20:36
jesi gledala predstavu backstage?
Ja sam mislila da se u tom pozorištu mladih daju predstave samo za decu i tinejdžere :-|. Inače, idem prilično često u SNP (ovo moram da kažem da ne bi ispalo da sam neka baraba :mrgreen: ;) ). A ne znam da li ste čuli u januaru su popusti u SNP-u, moram što pre da nađem žrtvu koja će da ide sa mnom (ne znam što tako malo ljudi voli pozorište :cry: ). Al' dobro, ovo nema blage veze sa temom :roll: ('oću li sad dobiti žuti? :? )
Aleksej Outlaw
08.01.2008., 20:38
Na tv Duga (mislim) bila je jedno vreme emisija o kuvanju,kuvar Maestro (kako ga je voditelj zvao),a mene zanima ime voditelja( duga kosa i veoma lepe ruke). :)
Nista vise ne znam o njemu.
Nedjo! :lol:
http://bp0.blogger.com/_BdBBRBGGSdU/R4Uf1eaU-VI/AAAAAAAAAIM/OoyxyGetQS0/s1600-h/mistique.JPG
Znaci extra sto postoji i ovakva tema a to je upravo ono sto meni treba. Naime gore je slika mog ortaka koji se slikao sa ovom slatkom devojkom za novu godinu tik posle ponoci, ali s obzirom da se izbotirao i nije bio pri sebi kada ga je upitala da se slika sa njim zaboravio je da zatrazi broj telefona. E sada je moj ortak u ocaju sto je ispao smotan i nesnalazljiv. Ja kao i svaki dobar drug zelim da mu pomognem pa sam mislio da je ovo savrsen nacin za to. A zamolio bih da vi kojima je lik ove devojke poznat prosledi njen broj telefona ili bilo kakvu informaciju koja bi nam pomogla da dodjemo u kontakt sa njom. Haj razumite pa i pomozite ako mzoete... ne mogu da ga gledam ovako ocajnog vise... plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz poz svima i hvala unapred! ;)
Znaci extra sto postoji i ovakva tema a to je upravo ono sto meni treba. Naime gore je slika mog ortaka koji se slikao sa ovom slatkom devojkom za novu godinu tik posle ponoci, ali s obzirom da se izbotirao i nije bio pri sebi kada ga je upitala da se slika sa njim zaboravio je da zatrazi broj telefona. E sada je moj ortak u ocaju sto je ispao smotan i nesnalazljiv. Ja kao i svaki dobar drug zelim da mu pomognem pa sam mislio da je ovo savrsen nacin za to. A zamolio bih da vi kojima je lik ove devojke poznat prosledi njen broj telefona ili bilo kakvu informaciju koja bi nam pomogla da dodjemo u kontakt sa njom. Haj razumite pa i pomozite ako mzoete... ne mogu da ga gledam ovako ocajnog vise... plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz poz svima i hvala unapred! :wink:
Ovo je kopija prethodnog posta samo sto se nadam da ce biti prilozena slika uz ovu poruku. To je na moderatorima...
Kale 0706
16.01.2008., 19:11
Pa..........ja trazim jednog plavookog slatkog Novosadjana....al steta mi smo nase odsvirali...Nego jel istina da sva muska populacija Novog Sada spada u pucace? :D
zvrckoo
16.01.2008., 23:23
[QUOTE=dogma5;5742214]dejan sarkovic..rodjen 1969...glumac pozorista mladih, svira bubanj u grupi crash 2..nazalost, ima devojku koja izgleda kao detence a ne zena...strasno!:?
video pre par sati u gusanu...
otkud znas, mozda mu je sestra.:p
stvarno..sto je puno, puno je..
( al mala je bas kul) ;)
naravno d amu je sestra :):)
Nikola89
18.01.2008., 12:14
Tradim jednog decka zove se Dusan Kostic Nisam ga video ni cuo 8 god od kakosmo izbegli sa kosova ! Dali ga neko poznaje ili dali neko zna kako mogu da dodjem do njegovog broja telefona Fix ili Mob !
Pa..........ja trazim jednog plavookog slatkog Novosadjana....al steta mi smo nase odsvirali...Nego jel istina da sva muska populacija Novog Sada spada u pucace? :D
Definisi pucace;)?
Nikola89
18.01.2008., 23:31
Tradim jednog decka zove se Dusan Kostic Nisam ga video ni cuo 8 god od kakosmo izbegli sa kosova ! Dali ga neko poznaje ili dali neko zna kako mogu da dodjem do njegovog broja telefona Fix ili Mob !
on je 89 god i znam da nema ni brata ni sestru barem nije imao a i neznam de zivi nisam siguran da zivu u Beoradu ili Novom Sadu !!
Vesela ćufta
19.01.2008., 14:52
Znaci extra sto postoji i ovakva tema a to je upravo ono sto meni treba. Naime gore je slika mog ortaka koji se slikao sa ovom slatkom devojkom za novu godinu tik posle ponoci, ali s obzirom da se izbotirao i nije bio pri sebi kada ga je upitala da se slika sa njim zaboravio je da zatrazi broj telefona. E sada je moj ortak u ocaju sto je ispao smotan i nesnalazljiv. Ja kao i svaki dobar drug zelim da mu pomognem pa sam mislio da je ovo savrsen nacin za to. A zamolio bih da vi kojima je lik ove devojke poznat prosledi njen broj telefona ili bilo kakvu informaciju koja bi nam pomogla da dodjemo u kontakt sa njom. Haj razumite pa i pomozite ako mzoete... ne mogu da ga gledam ovako ocajnog vise... plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz poz svima i hvala unapred! :wink:
Ovo je kopija prethodnog posta samo sto se nadam da ce biti prilozena slika uz ovu poruku. To je na moderatorima...
Da, da, savršen način da od jednog magarca napraviš još većeg.......
Još si mu i sliku postavio, leleeeee......ja bi te tužio da sam na njegovom mjestu:evil:
Nikola89
20.01.2008., 03:35
Tradim jednog decka zove se Dusan Kostic Nisam ga video ni cuo 8 god od kakosmo izbegli sa kosova ! Dali ga neko poznaje ili dali neko zna kako mogu da dodjem do njegovog broja telefona Fix ili Mob ! a da on je 89 god i to e jedino sto nzam znaim i da nema ni brata ni sestru !
dali bi neko bio ljudazan da mi pomogne ???!!
komadic koji nedostaje
21.01.2008., 14:51
nije mu to sestra :lol: to mu je devojka 100 % a,da je cool, cool je !!!!!!!!!!!!!!
da sigurno je cool kad ne moze da nadje decka svojih godina:roll:
Peta W.
22.01.2008., 00:23
Dosta je bilo,offtopic ste.......:!:
ja samo zelim da saznam sto vise o dejanu
Peta W.
22.01.2008., 02:37
Detalje na pp (* privatne poruke) sa onim ko tvrdi da ga poznaje.
ja samo zelim da saznam sto vise o dejanu
'Si probala sa kristalnom kuglom...Čuo sam da je bolja od televizije:D:D:D
Kale 0706
22.01.2008., 14:32
Definisi pucace;)?
Pa momci koji pucaju koliko su puni sebe, devojke im sluze samo za zezanciju i provod, misle samo na pare i to koliko su oni bajni i sjajni......i tako to.....;) Bez uvrede pucaci....:)
lillymoon
23.01.2008., 17:43
ima ih dosta takvih, ali nisu svi ... :)
mladidemokrata
23.01.2008., 19:17
Trazim jednu ribu plavusu zove se Snezana upoznao sam je na EXITU prosle godine.85 godiste.
Zapalila me je za 300 evra.
Pa momci koji pucaju koliko su puni sebe, devojke im sluze samo za zezanciju i provod, misle samo na pare i to koliko su oni bajni i sjajni......i tako to.....;) Bez uvrede pucaci....:)
Novosađani su stvarno opasni momci:)
Nikola89
23.01.2008., 23:12
Tradim jednog decka zove se Dusan Kostic Nisam ga video ni cuo 8 god od kakosmo izbegli sa kosova ! Dali ga neko poznaje ili dali neko zna kako mogu da dodjem do njegovog broja telefona Fix ili Mob ! a da on je 89 god i to e jedino sto nzam znaim i da nema ni brata ni sestru !
dali bi neko bio ljudazan da mi pomogne ???!!