PDA

Vidi punu verziju : kakav bedak ...

IvanaNIK
12.07.2003., 12:35
Da li je moguce da je ovo samo mala kriza koja ce proci?
Nema muskaraca ni za lek....

cruiser
12.07.2003., 13:03
kako to mislis nema - u kom smislu,kakvih? nemoj da si u bedaku,naci ces nekog

IvanaNIK
12.07.2003., 13:20
...nisam udata...nismo nasli zajednicki jezik...duga prica...
imam cerku (1 godina), 1976 - to sam godiste...pristojno izgledam...da li je moguce da me niko nece zato sto imam dete?

prijateljns
12.07.2003., 14:00
To bi mogao biti sasvim normalan razlog, jer neko ko hoće da uđe u vezu sa devizom "probam pa kako i koliko bude" to već može da pretstavlja problem, jer mu se javljaju određene predrasude da bi to moglo da se protumači da hoće i nešto više od same veze.
Opet imaš ljudi koji iz zezanja, ne obavezno ulaze u veze, a ja nisam siguran koliko ti možeš da odgovoiš na takve "ponude".
A šta ako se tu pojavi otac?
Uvek postoji ono da osoba koju upoznaš nikada ili bar da će mu trebati izvesno vreme da shvati kako to da sa bivšim nisi našla zajednički jezik i isto tako šta ti osećeš prema toj osobi, šta bi se desilo da se ta osoba pojavi sa rečima da se predomislio i da želi da opet budete zajedno?
Da sam ličnmo na mestu te neke osobe, stalno bi me proganjalo to kako bi ti odreagovala kad bi ti ponudio ponovni život.
Da li se isplati?
Pa šta reći nego da treba biti malo strpljiv jer nikad ne znaš kakvu ćeš osobu upoznati iza ćoška.
Vodi računa ako se nađe i ako je sve ok da nađe te zajednički jezik ili da bude vezu kakvu bi ti želela.
Vodi računa na sama prvo u svojoj glavi rešiš šta želiš i da to dokažeš suprotnoj strani i isto tako da budeš sigurna da će mu uvek biti u potsvesti "Sta ako se pojavi" priznao on to tebi ili ne.

IvanaNIK
12.07.2003., 14:53
...taj neko - otac moga deteta- jeste u mom zivotu samo i iskljucivo onoliko koliko mu treba da vidi dete i nema sanse da se tu stvari promene - to je zavrsena prica...sto se mene tice.
Nemam nameru da se mirim sa njim!!!
Meni treba covek na koga mogu da se oslonim...neko ko ce da me saslusa, da me mazi da mi bude rame...da li je to velika obaveza? Moje dete je moje dete i ja ne mogu nikome da nametnem obavezu niti hocu...
Ja samo hocu normalnu osobu pored sebe jer i ja sam covek od krvi i mesa...pa ko zna ...brak mozda ... nekada...trenutno nisam u tom fazonu...

Rale
12.07.2003., 19:26
:D samo vas slusam,tj.citam,nema tu mnogo logike,dvoje ljudi mora da se nadju i kad se to desi to bude "BOMBA" dok se to ne desi,svi mi tragamo za nekom nasom drugom polovinom,i u tom traganju u nadi da cemo je naci provodimo zivot uz neke osobe.Tako i ja,trazim,to jest valjda ima neka devojka koja ceka na moju polovinu,imas najvece blago,a to je dete koje imas,a tip ce vec naici,kad se najmanje budes nadala,ako volis,visokog crnog,javi se.Rade

ajkula
12.07.2003., 19:51
kako nema tu sam bre :))))))))

prijateljns
12.07.2003., 19:55
OK ti si sa sobom raskrstila da između tebe i oca tvoje devojčice ne može biti ništa osim glupog prava o satima koliko on mora da prava prema kćerci.
Ali kada bi ti imala dečka koji ima dete i u istoj je situaciji kao i ti. Da li bi ti bila ravnodušna kada bi se ona pojavila pored njega?
Ne bih da budem skeptik i da te s*****m ali uvek ono ali. Ako si jedenom bila sa nekim i dogurala do neke granice jako je teško ili pak lako da se "sprijateljiš" s`tom osobom.
Sada sam već preterao sa ovom pričom, ali bih voleo da mi napišeš nešto i na prijateljns@yahoo.co.uk jer bih ti imao još toga mogao pričati, ali ne bih preko foruma.

Rale
Što se tiče tvoga mišljenja "BOMBA" mislim da je to svojstveno mlađim generacijama leto-zima ´85-e, jer ako želiš da te neko razume, sasluša, da možeš da se osloniš... Onda je tu potrebno nešto više od "BOMBE".
BOMBA će te saslušati jednom, dvaput i treći put reći da nije tu da bi slušao tuđe probleme.
Nemoj da se ljutiš nisam mislio ništa loše.

mikica
14.07.2003., 17:53
Kad si se razvela od muza >???
i koji je naveci razlog razvod braka ???

srkiboy
14.07.2003., 21:06
...a nisi u pravu apoteku usla da pitas za to tvoje stanje.
srki_70@yahoo.com

Casanova
15.07.2003., 02:04
Kazi pomocicu ti

Casanova
15.07.2003., 02:10
Tek sad sam procito o tvojim problemima!To shto imash dete ne treba da predstavlja problem al znash kako mi kontamo|:Ova oce da se uda! Al to nije uvek ja verujem da ti trazish tipa da bi se malo opustila nashla podrshku a ko zna vremenom i da se uzmete

batka_mija
15.07.2003., 10:37
ma nemoj ti nikoga da slusas, kad ti ja kazem. izadji na ulicu, zavrti torbicom i videces kako ce odmah da naidje neko. Mozda cak i zaradis nesto, ako si vec dobra u tome... samo bez nervoze!!!

volimsex
16.07.2003., 18:06
ja bi da probam da ti se nadjem,ako si zainteresovana javi se.
p.s. mnogo volim decu

CILEMILE
18.07.2003., 14:48
KAKO TREBA DA IZGLRDA TVOJ PRINC....
ODAKLE SI
POSALJI MI SLIKU NA CICKO100@HOTMAIL.COM AKO IMAS NARAVNO

gliss
20.07.2003., 09:53
Cao mala, ako volis da nosis hula-hopke i volis mokre majice javi mi se, pozdrav, Gile :twisted: glisovicnebojsa@hotmail.com

CILEMILE
20.07.2003., 14:27
MOZDA PREVISE BIRAS???
KAKO TREBA DA IZGLEDA TVOJ PRINC NA BELOM KONJU???
JAVI NA PRIVATE

Lens
20.07.2003., 14:53
:D Nesto te nema da svratis na forum. Zaviri u svoje sanduce na Krstarici :D

Klibezabla
21.07.2003., 23:16
imam cerku (1 godina), 1976 - to sam godiste...pristojno izgledam...da li je moguce da me niko nece zato sto imam dete?Pa naravno.Nema tu mnogo mudrolije.Niko nece razvedenu zenu sa detetom,pogotovu ako je muz ziv i zdrav. 8)

IvanaNIK
23.07.2003., 09:40
Hvala svima koji su se zabrinuli gde sam...
Nije mi radio Internet jedno vreme ni na poslu ni kod kuce...ali evo resen je jedan problem u nizu...

Sad sam tu...

I dalje u bedaku...

Problemi svuda ...

i na poslu i kuci.... bjak!

era.s
23.07.2003., 11:35
Neznam ipak mi nije jasno da na ovaj način tražiš muškarca, ali možda nemaš preterano mnog vremena da izađeš i upoznaš nekoga, baš kao ni ja. Naime preterano radim ne zato što hoću već zato što mi je posao takav. Ako želiš da se upoznamo javi mi se na mejl era.s@eunet.yu. Nije sve tako crno, ponekad je i samo razgovor lek za mnogo toga. Topao pozdrav :wink:

Lens
23.07.2003., 11:54
Pokusaj da sa te strane da posmatras stvari. Iz svega moze nesto korisno da se nauci. Razmisli koliko stvari uzimas zdravo za gotovo, jer si navikla na njih, a one ti zivot cine mnogo lepsim nego sto bi mogao da bude. Glavu gore, bice sve ok. :P

LJUBAVNIK_001
23.07.2003., 20:37
POSTO KAZES DA NEMA MUSKARCA TU SAM PA SE JAVI!!
A MOZES IDA ME VIDIS ! :roll: :roll: :arrow:

zoran-m
24.07.2003., 03:02
Ima ako ti ne smeta ja imam 48 god razveden sam iz Bg ako ti to ne smeta javi se

IvanaNIK
28.07.2003., 10:09
moram priznati da se vec malo bolje osecam - zahvaljujuci Vasoj podrsci i duhovitim konstatacijama...
Hvala - nisam vise u bedaku, ali za pravim jos uvek tragam...
valjda cu ga naci jednom...pa makar i u starackom domu...

cpku
28.07.2003., 18:28
moram priznati da se vec malo bolje osecam - zahvaljujuci Vasoj podrsci i duhovitim konstatacijama...
Hvala - nisam vise u bedaku, ali za pravim jos uvek tragam...
valjda cu ga naci jednom...pa makar i u starackom domu...

...verovatno da ces ga naci, ali samo ako izadjes vise iz tog zatvorenog prostora malo na vazduh :D

Vladislav Stankovic
30.07.2003., 12:30
Smiri se malo,sigurno ces naci nekog ozbiljnog koji ce te voleti bez obzira na sve,p ima vise muskaraca u bedaku nego zena! :wink:

zoranfil
01.08.2003., 04:27
Znas sta? Ja se vec pet godina zabavljam sa devojkom koja ima dete staro sest godina i koje, naravno nije moje. Pa nikom nista. Lepo smo se uklopili, otac vidja dete, po dogovoru, a mi zivimo kao jedna mala porodica. I lepo nam je... uz povremene krize koje su sasvim normalne u jednoj vezi i koje se razumnim razgovorom mogu prevazici. Hocu da ti kazem da nada uvek postoji i da nebi trebala toliko da se brines.

Zak
01.08.2003., 06:27
8) Ne mogu da verujem,ti si jos u bedaku?

IvanaNIK
01.08.2003., 09:39
Moja kriza je cini mi se prosla ili je u prolazu...kako god...posle ovoliko poruka podrske...utehe...i ponuda naravno (duhovitih nadasve)mnogo se bolje osecam....
Ubedjena sam da ce se ON pojaviti...vremenom, jedino sto mi sad trenutno nedostaje je druzenje, ali bas u smislu druzenja - razgovor, drustvo, smeh, neobavezni razgovori....
Malo sam pretrpana poslom, posto osim cerke i sebe moram da izdrzavam celu cetvoroclanu porodicu ( tata, mama, brat, pas)jer niko osim caleta ne radi, a njegova plata je 6000....pa dalje i da ne pricam...tako da je trenutno ovo jedino mesto gde pronadjem malo drustva.
Ali evo ok sam...borim se...
Ljubim vas :wink:

goga63
02.08.2003., 16:42

Ima samo malo bolje treba pogledati....i osmehnuti se.

cpku
02.08.2003., 17:32
Moja kriza je cini mi se prosla ili je u prolazu...kako god...posle ovoliko poruka podrske...utehe...i ponuda naravno (duhovitih nadasve)mnogo se bolje osecam....
Ubedjena sam da ce se ON pojaviti...vremenom, jedino sto mi sad trenutno nedostaje je druzenje, ali bas u smislu druzenja - razgovor, drustvo, smeh, neobavezni razgovori....
Malo sam pretrpana poslom, posto osim cerke i sebe moram da izdrzavam celu cetvoroclanu porodicu ( tata, mama, brat, pas)jer niko osim caleta ne radi, a njegova plata je 6000....pa dalje i da ne pricam...tako da je trenutno ovo jedino mesto gde pronadjem malo drustva.
Ali evo ok sam...borim se...
Ljubim vas :wink:

...a gde nas to ljubis :) :lol: :D :?: :!:

dejan72
03.08.2003., 20:45
Pa izlazis na pogresnim mestima. Zbog toga i ne mozes naci pravog muskarca.
Probaj

Lens
07.08.2003., 18:21
I opet nestade :cry: Pa gde si bre Ivana :?:

spirit
11.08.2003., 04:30
Nema muskaraca ni za lek....Ima nas, ima... Samo se ti javi!

ILKE
12.08.2003., 17:51
Pa jedino sto mogu da ti kzem Ivana da mi je drago da si se oraspolozila kako i nebi pored ovoliko ponuda xaxaxa :lol: A kao jedan mali savetic cisto drugarski ili ti bratski taj koji nebi prihvatio i tvoje dete i nije za tebe(bez obzira na bivseg muza)!
I verujem ti daje kod tebe osecaj koji preovladava u fazonu DAjte bre ljudi pa nisam ni crna ovca niti bolesna!?Ali moras znati da je stvarno kod nas jos uvek velika odbojnost ili ti strah od toga zena sa detetom aizvini tek u Crnoj gori mogu i misliti!
Srecno ti bilo u daljem zivotu i tebi i bebici :!:

sadam
14.08.2003., 17:06
Ja sam 1975 i imam cerku od 8 godina.Pri tom smo svi u super odnosima,druzim se sa sadasnjim deckom svoje bijuse devojke.Ne odgovarama na glupe poruke na internet forumima i ne ...nema pravih muskaraca.

mta
15.08.2003., 12:58
Ima nas,samo ti netrazis gde treba :D ...
cujemo se.........

zip1402
17.08.2003., 15:28
znam da zvuci corny ,ali nije sve tako crno kao sto izgleda,to sto imas dete nikakav problem nije,barem ne za mene,svejedno ,javi se ako zelis ako ne ,nadam se da ces naci to sto trazis,imaj lep zivot.

boki_81
17.08.2003., 17:40

Ima , samo treba da se javis...

milost
18.08.2003., 09:09
imam cerku (1 godina), 1976 - to sam godiste...pristojno izgledam...da li je moguce da me niko nece zato sto imam dete?
Problem jeste dete.Muskarci se nazalost plase obaveza.Ja prvi ne bi zeleo vezu sa osobom koja ima dete.Da ti kazem zasto,ne znam.Verovatno zato sto smo tako vaspitani.U Jugi je to malo drugacije,nego u inostranstvu.Kad te neko prvi put vidi sa detetom verovatno prvo pomisli da vec imas muza,i jos ako si zelela da ga zavedes,zgadices mu se,to je sigurno.Voleo bi da mogu da ti dam savet,ali ne znam sta da ti kazem,sem da se nadas.

zip1402
19.08.2003., 10:51
Nadam se da si bolje,da kriza prolazi ,jebene pare su nazalost veliki pokretac ljudskih ponasanja ,tako moras naci nesto iznutra sto ce te goniti dalje,jer kako tamo stvari stoje,slaba je vajda od te materijalne strane,osim ako se ne udas za nekog ko ih ima u izobilju.
Cuvaj se i nadam se da ces zaista biti bolje.

Z.

imarking
19.08.2003., 19:51
samo mi se javi sto pre

Roko
20.08.2003., 10:01
Ivana,
Hrabra si , posalji email na emirion_al@hotmail.com,dobices moju sliku itd.
Ivana videcemo sta mozemo zajedno ok ?

IvanaNIK
28.08.2003., 14:37
Zdravo svima posebno onima koji su se zabrinuli gde sam!!!
Procitala sam sve porukice i hvala na podrsci i ponudama narocito onim duhovitim...
Moram da vam se pohvalim da sam bila na godisnjem odmoru jedno 12 dana sa cerkom i super sam se provela....
Obnovila sam jednu staru ljubav, ali naravno to nije nista ozbiljno, bar ja to tako ne shvatam dok se ne desi nesto ozbiljnije....
Mnogo se bolje osecam...moje srce kuca ehejjjj
Ljubim vas

ILKE
28.08.2003., 19:41
Zamisli,da ima onih kojima je drago da si nasla ljubav ili obnovila svejedno :wink:
Cestitam od srca :!: :!:

Aleksandar-Aca
03.09.2003., 09:58
Cao! Zovem se Aleksandar. Javi se ako zelis. Moj mail je aarsic@yahoo.com Bay!

Alex83
04.09.2003., 13:05
Imam 20 godina ako ti godine nisu bitne javi mi se preko alex@edb.co.yu

homer.s
13.12.2003., 04:12

i dete u paketu pa to je super ne moram da se trudim