PDA

Vidi punu verziju : 'extreme gym' ili 'muscle planet', pitanje je sad?

romanticna
13.03.2004., 20:26
dakle, sta vi mislite? koja je teretana po vama bolja i zasto? sta je to u stvari sto po vama cini dobru teretanu?
p.s. ako neko zna jos neku dobru teretanu u gradu (a da clanarina nije npr. 2000Eur godisnje) neka predlozi.

jagodica
13.03.2004., 20:36
gde su te teretane, i posto su?

pa, ok sprave, i ok instruktori! (pre svega!!) instruktori - da znaju i da hoce da pomognu, da ne moram da ih jurim po sali da ih pitam 'sta dalje', a sprave - da ne moram da se brinem da li ce teg da mi padne na glavu..znaci savesnost :I
onda, ok radno vreme, provetrenost, hmm...guzva zavisi od mesta

romanticna
13.03.2004., 21:21
extreme gym je u cvijicevoj 1, a muscle planet u takovskoj, kod televizije. cene - pristojne, s tim da za istu cenu u extreme-u imas neogranicen br. termina, a u m.planet-u 12 termina. muscle planet je pomalo zagusljiv, nije veliki, ali ljudi su ok, a radno vreme je do 22:30. extreme je pun sponzorusa, bas je fancy, ali je teretana dobro opremljena.
tu je npr. i tas, koji mi se ne svidja, jer se oseca miris hlora, zbog blizine bazena. 25. maj je ok. zatim musculus lux na autokomandi, koji je skuplji (35 eur plus uclanjenje), a tu mozes videti i poznate face u gradu. postoji i jedna nova teretana, zaboravih ime, u kojoj god. clanarina iznosi 2000 eur, sto znaci strogo birana klijentela sa dubljim dzepom.
sto se tice instruktora, mislim da je svuda manje-vise ista prica. pokazu ti par puta, i onda si prepusten sam sebi. s tim da u 25. maju, npr. ako imas dodatna pitanja, moras da platis privatni cas, a on je 10 eur.

dadap
14.03.2004., 15:15
extreme gym je u cvijicevoj 1, a muscle planet u takovskoj, kod televizije. cene - pristojne, s tim da za istu cenu u extreme-u imas neogranicen br. termina, a u m.planet-u 12 termina. muscle planet je pomalo zagusljiv, nije veliki, ali ljudi su ok, a radno vreme je do 22:30. extreme je pun sponzorusa, bas je fancy, ali je teretana dobro opremljena.
tu je npr. i tas, koji mi se ne svidja, jer se oseca miris hlora, zbog blizine bazena. 25. maj je ok. zatim musculus lux na autokomandi, koji je skuplji (35 eur plus uclanjenje), a tu mozes videti i poznate face u gradu. postoji i jedna nova teretana, zaboravih ime, u kojoj god. clanarina iznosi 2000 eur, sto znaci strogo birana klijentela sa dubljim dzepom.
sto se tice instruktora, mislim da je svuda manje-vise ista prica. pokazu ti par puta, i onda si prepusten sam sebi. s tim da u 25. maju, npr. ako imas dodatna pitanja, moras da platis privatni cas, a on je 10 eur.
U principu u svim teretanama instruktor te prati dok ne naucis da vezbas (zavisi od instruktora), jer u proseku svaka teretana ima od 100 do 150 clanova i nemoguce je svima voditi treninge. Licni instruktor se dodatno placa, a cini mi se da u Muscle planet ima i ta mogucnost. Najbolje je da odes da pitas.
A sto se tice tvoje dileme. Ako hoces bas da vezbas idi u Muscle planet, a ako hoces da budes vidjena i da ta zagledaju, merkaju i procenjuju onde Extrem. Mada je otvorena nova teretana samo za zensku populaciju i cula sam da su dobro opremljeni u blizini Botanicke baste, mislim u Sajkackoj ulici.