Vidi punu verziju : zasto djevojke lazu, cak i vise nego mi muskarci ?
manga_boy
11.07.2003., 23:05
Evo i mene, javljam se mada nisam zena, djevojka, ali kazete da je ovo zenski kutak, pa onda vi ovo najbolje znate.Lazete neopisivo, varate nemoguce, sve vam je u krvi, od postenih djevojaka ostalo je samo ono djevojke :), pa zasto to radite?A najgore je mozda kada se zalite, kazete prevarene, nasamarene, muskarci cu onakvi, a kada vam pridje posten momak vi ga samo odsmekate i ohladite, pa ko vam je kriv sto vam je onda tako.A najbolje ste kada slamate srca, tu ste prve, jedno govorite, drugo radite, trece mislite.Hajde hocu da me demantujete, da ovo bude prava diskusija, rasprava, da se pokrvimo onako kako mi to znamo :).Ocekujem vas, ako imate petlju :)
sandraa
11.07.2003., 23:20
Pa ja sam zbunjena. Ne mogu da verujem da neko moze da bude tako generalan. Decko, ako ti imas losa iskustva i povredjen si, nemoj da napadas celi zenski rod. Nema smisla. Ja niti lazem, jos manje varam, niti zavlacim nekog, i naravno da mislim da nisam jedina koja je takva. Resi ti svoje probleme sa tom osobom koja je kriva, a ne ovde da blatis celi zenski rod. Ja sam u zivotu toliko izlagana, toliko puta prevarena, sta sad treba da mi budu krivi svi pripadnici "jaceg" pola. Svasta!!! Kriva sam sama sto sam bila glupa, ali sam naucila. Razmisli i ti malo. Da nije do tebe :?:
manga_boy
11.07.2003., 23:47
Sada mene krivis, znao sam da ce ti to prvo pasti na pamet, jer takvo je vase shvatanje, gledate u sumu, a ne vidite je od stabla :).Mnogi kazu da je najbolja odbrana napad.Znam kako je kada se ti osjecas krivim zbog necega, ali jesi li se zapitala, sta ako ti nisi kriva, sta onda.Onda ces prihvatiti sve ravnodusno, zato se i desava ovo sto se desava, samo zato sto ljudi prihvataju sve ravnodusno, razmili o tome.
Vidite ako Vi budete cutale, to samo znaci da sam ja u pravu 8).Zato hajde hocu da cujem vase argumente, diskutujte malo, a ne samo dodjete vidite i odete, to je najlakse.[/i][/b]
manga_boy
18.07.2003., 13:00
Znao sam da se necete javljati, time ste samo potvrdile ono sta sam vam ja rekao, nadao sam se da ima osoba koje me mogu demantovati, ali nazalost vidim da nije tako
istina, istina i samo istina...
... da sam neznaš šta hočeš da postigneš ovim postom ... inače si ne bi sam dizao moral i potvrđivao svoje argumente toliko puta i sa toliko nickova... a to je druže stvarno patetično... ispade da si demantovao sam sebe i da ne vredi kucati ovde...
manga_boy
20.07.2003., 13:22
Mozda si ti i u pravu da ne vrijedi kuckati ovde, a sto se tice nickov, nisam ih ja mijenjao.Zaista samo ste tu kada treba nekoga nablatiti i nista vise.A sto se tice teme, mislio sam da ce biti uzbudljivija, a ne ovako niko nece da se javi, pokusavam vas malko zainteresovati, ali nema tu koga, niti sta zainteresovati ( nazalost).Ne zelim nikoga da vrijedjam, ali mogle bi malo da razbudite mozgic, mozda nesto i smislite :)
black-devil
22.07.2003., 20:23
hm zasto devojke lazu, pa najverovatnije lazu pojedine devojke da bih kod muskaraca ispale cool osobe, postigle nesto, neku paznju sta ja znam...neki ku*ac jeste:)
Evo i mene, javljam se mada nisam zena, djevojka, ali kazete da je ovo zenski kutak, pa onda vi ovo najbolje znate.Lazete neopisivo, varate nemoguce, sve vam je u krvi, od postenih djevojaka ostalo je samo ono djevojke :), pa zasto to radite?A najgore je mozda kada se zalite, kazete prevarene, nasamarene, muskarci cu onakvi, a kada vam pridje posten momak vi ga samo odsmekate i ohladite, pa ko vam je kriv sto vam je onda tako.A najbolje ste kada slamate srca, tu ste prve, jedno govorite, drugo radite, trece mislite.Hajde hocu da me demantujete, da ovo bude prava diskusija, rasprava, da se pokrvimo onako kako mi to znamo :).Ocekujem vas, ako imate petlju :)
Slazem se manga-boy,tako ti je to kad te neko zajebava kad te muci,zene onda polude jer uvjek je zanimljivije ono sto je nedostizno,nego ono sto se nudi.Ali to nije dobro,i ja sam prije bila takva,ali sam naucila lekciju.Nikad neponizavam onog koji me voli.A valjda to tak dodje,s vremenom...
Pozdrav od Glory!
manga_boy
26.07.2003., 13:52
Slazem se sa tobom, uvijek je ljepse nesto sto je nedostizno, nego ono sto se nudi :)Ali imam ja ovde jednu malu izreku, pokusajte se nje pridrzavati
Voljeti drugoga covjeka znaci i razumijeti ga, a svakako i oprastati mu.Nije, doduse, lako voljeti covjeka onakvog kakav jeste, ali samo ako budemo u stanju da ga ne samo prihvatimo vec i da ga zavolimo upravo onakvog kakav jeste, podstaci cemo ga da postane onakav kakav moze da bude :)
I zato vam savjetujem samo budite iskrene :)
hanibaI77
31.05.2006., 17:55
a gde su ovi likovi? :lol:
Gazdarica
31.05.2006., 18:09
Bleki je u Becu, blondi ganja karijeru... Toliko znam :)
P.S. Bleki je nekada bila mnogo vazna licnost na forumu 8)
Micotakis
31.05.2006., 19:13
Mislim da nisam prava osoba da dam odgovor..jer nista od navedenog ne radim.. Tako da na tvoje pitanje zasto, to je moj odgovor.
AcaBg82
31.05.2006., 21:25
E kad smo vec kod onakve teme, bio neki lik pre jedno 2 godine, oko 23-25 god momak. I resio da napravi akciju "Vratimo osmeh beogradjankama" , nakupovao covek cveca, sigurno ga je kostalo, postavio drveni sto u sred knez mihajlove, i krenuo da deli cvece i krenulo mu, poceo da se vraca osmeh Beogradjankama, ali ne zadugo, dola policija, dosli inspektori , i sprecili dalju akciju. I eto kako ti sad ocekujes da one nisu ladne, i da nisu bezosecajne u ovakvoj drzavi. Ljudi se ubijaju trguju drogom kradu milione a ovi hapse coveka koji devojkama deli cvece.
oladila te neka? nije ni prva ni poslednja...karakterne osobine obicno nisu vezane za pol...
odrasti! :roll:
Мислим, Хани, ти подигла тему која је Аци пала као кец на једанаест....
Сад опет нећемо моћи да живимо од њега!
Becky Thatcher
31.05.2006., 23:50
:lol: e helen - a ja prevrnula očima kad sam videla naslov - reko o neeee opet, odo ja da večeram nešto
pa tek onda videh datum i to...
a baš je kul pitanje - zašto devojke lažu...
Не пали масу молим теееее!!!
AcaBg82
01.06.2006., 00:13
Мислим, Хани, ти подигла тему која је Аци пала као кец на једанаест....
Сад опет нећемо моћи да живимо од њега!
Helen jel stalno sedis na kokosijim jajima ili malo menjas vrstu???
''Зашто девојке лажу?''
''Зашто мушкарци варају?''
''Зашто су Београђанке напаљене?''
''Зашто су мушкарци после 40. неупотребљиви?''
Доклееее???
Becky Thatcher
01.06.2006., 00:16
Aco, Aco ajd kad si već tu da nam daš svoju teoriju o tome zašto žene lažu - Jel su te lagale da bi te otkačile i kako?
Daj možda je neka imala više inspiracije pa da iskoristimo to :wink:
Helen jel stalno sedis na kokosijim jajima ili malo menjas vrstu???
Јеее..Ацо, па ти си и духовит??? :shock:
AcaBg82
01.06.2006., 00:20
Aco, Aco ajd kad si već tu da nam daš svoju teoriju o tome zašto žene lažu - Jel su te lagale da bi te otkačile i kako?
Daj možda je neka imala više inspiracije pa da iskoristimo to :wink:
Srpkinje lazu zato sto su nezadovoljne sobom i svojim zivotom u ovoj drzavi.
Zapravo jos bolje receno zele nesto sto u ovoj drzavi ne mogu da nadju a to je recimo "Mlad lep doktor/inzenjer od 25-30 god sa pristojnom platom i dobrim kolima koji posteno zaradjuje za zivot i ima svoj lep i veliki stan" E toga nema. I onda se dave u svojoj nesreci. E toga nema. I kad shavate da toga nema onda ce postati nasmejane i zadovoljnije sobom. Zapravo zadovoljnije zivotom.
AcaBg82
01.06.2006., 00:21
Јеее..Ацо, па ти си и духовит??? :shock:
Nisi mi odgovorila na pitanje.
Kad vidim tu smorenu kokosku kako sedi na jajima i ja se upisam od smeha pa sam moda mislio da zelis da malo promenis mesto sedenja???
Becky Thatcher
01.06.2006., 00:27
Aco, vrati mi medu brzo!
Sram te bilo, kako se to obraćaš Helen?
AcaBg82
01.06.2006., 00:31
Aco, vrati mi medu brzo!
Sram te bilo, kako se to obraćaš Helen?
Znas iz te konstatacije da je tvoj meda za spavanje kod mene.....ljudi mogu svasta da zakljuce.....
Becky Thatcher
01.06.2006., 00:32
... polako, RAZUMEĆEŠ :lol:
AcaBg82
01.06.2006., 00:35
... polako, RAZUMEĆEŠ :lol:
A sta to
Oces da mi das sebe umesto mede???
Cisto da me mine zelja
Becky Thatcher
01.06.2006., 00:43
oćeš da imaš mooda da me uzmeš pa sve i da ti dođem s mašnicom na glavi il' ćeš opet da otvoriš neku temu? :P
e al si mu ovo rekla ,svaka ti cast !
AcaBg82
01.06.2006., 00:49
oćeš da imaš mooda da me uzmeš pa sve i da ti dođem s mašnicom na glavi il' ćeš opet da otvoriš neku temu? :P
Muda bi radije koristio za nesto drugo , a ne za uzimanje. A mislim da se i ti slazes da muda bolje sluze za to drugo....
Becky Thatcher
01.06.2006., 00:51
Ne razume, ajd pojasni :lol:
AcaBg82
01.06.2006., 00:52
Ne razume, ajd pojasni :lol:
Koje si ti godiste???
sanja011
01.06.2006., 07:45
A ko to kaže da devojke više lažu????????? :confused:
CaLiMeRo
01.06.2006., 08:37
Zašto devojke lažu?
Da bi im porasli repovi.
P.S. Poštenje je neophodan, ali ne i dovoljan uslov...
Banshee
01.06.2006., 08:43
:D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
chika_doktor
01.06.2006., 08:45
Muda bi radije koristio za nesto drugo , a ne za uzimanje. A mislim da se i ti slazes da muda bolje sluze za to drugo....
jel za pishanje?xexe
cuj zene lazu???
NIKAD
ko te to slagao???
tata?
chika_doktor
01.06.2006., 08:54
lazu vjerovatno da bi ostvarile neke ciljeve..kao i muskarci... :p
trachara
01.06.2006., 09:26
Srpkinje lazu zato sto su nezadovoljne sobom i svojim zivotom u ovoj drzavi.
Zapravo jos bolje receno zele nesto sto u ovoj drzavi ne mogu da nadju a to je recimo "Mlad lep doktor/inzenjer od 25-30 god sa pristojnom platom i dobrim kolima koji posteno zaradjuje za zivot i ima svoj lep i veliki stan" E toga nema. I onda se dave u svojoj nesreci. E toga nema. I kad shavate da toga nema onda ce postati nasmejane i zadovoljnije sobom. Zapravo zadovoljnije zivotom.
e, ako nisam znala da je sloba kriv, ubij me!
Becky Thatcher
01.06.2006., 09:37
tračarooooo :lol: :lol: :lol:
E a ja imam jedno pitanje - čime se meri količina laganja - jel brojem izrečenih laži ili njihovom težinom, ne ozbiljno - ovo je jedna vrlo ozbiljna tema; možda neko laže više puta al' bezbolnije a neko manje al' opasnije - pa ono... Ta laž i ti muškarci što lažu čak manje od žena, kako oni to lažu? Il lažu svi u isto vreme pa ona ispada da laže više jer je brbljivija ili ona to radi s nekim ciljem a da nije zbog Slobe a taj njen cilj je strašan... Ili laže da bi zaštitila nekog i uprostila situaciju što mu dođe humano onda...
Misim ko će još da laže što je nezadovoljan? Daj to su gluposti, onaj ko je nezadovoljen obično kuka okolo kako je nezadovoljan.
Dakle Aco, kako se meri laž mene zanima... I kakve su šanse da ti recimo, protumačiš istinu kao laž ako ti ne odgovara da poveruješ u nju? Misim... Lagati, možeš li uopšte lagati okolinu ako si pred sobom čist a? Il je to samo mogućnost da služenjem ne tačnih informacija kreiraš buduću istinu koja ti sasvim odgovara... Pa ako je tako jel laž ostaje laž ili prerasta u nešto drugo?
chika_doktor
01.06.2006., 10:12
e, ako nisam znala da je sloba kriv, ubij me!
nisam kriv majke mi...xexe
HeBePoBaTaH_
01.06.2006., 12:15
E, je l' postoje konstruktivne laži? Kao sitne, a bitan je konačan rezultat, pa budete srećni, kao..? Ma hebo eudajmonizam. Neema ni laž polnu odrednicu ...nema laži..nema prevare, karte na astal..
Becky Thatcher
01.06.2006., 12:27
...dupe uzA zid je nastavak
HeBePoBaTaH_
01.06.2006., 12:30
Što lažeš? Nije to nastavak, nema nastavak, a nije ni.. pozovem ti miša da te popiša i popa da te zakopa.. : )
Becky Thatcher
01.06.2006., 12:36
E jeste - e jeste :P
1,2,3 sve što kažeš to si ti!
... i ide - pozovem ti miša da te popiša, lava da te uspava i popa da te zakopa - tim redom :P
Ja volim da lazem. Zabavno je.
Od obicne kreiras neobicnu situaciju. Onda ljudi krenu da se ponasaju neobicno. Nema vece radosti za mene nego to da posmatram. :lol: :razz:
Nisi mi odgovorila na pitanje.
Kad vidim tu smorenu kokosku kako sedi na jajima i ja se upisam od smeha pa sam moda mislio da zelis da malo promenis mesto sedenja???
Не, баш ми је добро ту! :wink: :lol:
Pa, laz je odlicno oruzje ako nisi fizicki jak (mislim da dosta zena laze jer se, mozda i nesvesno, boji da kaze istinu). Takodje odlicna strategija da se dokopas stvari koje bi inace bilo tesko postici.
Onda naravno imas i zene i muskarce koji lazu iz sporta, bas im onako prija.
Postoje i milosrdne lazi.
Pitanje je, da li bi ti zaista zeleo uvek da cujes istinu? Da li bi mogao da je podneses? Neko rece "istina treba da se zna, a ne da se govori".
intetesantnije je...it's just a game... :D
sve je vec zauzeto
02.06.2006., 15:53
ma kakvi ja nemam pojma da lazem. odmah me provale, koliko sutradan.
tako da odgovor je --- zato sto mogu!!! :lol: :lol: :lol:
najgora
13.08.2006., 22:47
ne laze se uvek! ja lazem samo kad mi nije stalo do osobe koja treba da poveruje! uostalom, nije to ni lak posao, mozak mora da ti bude ukljucen na 3