PDA

Vidi punu verziju : Pitanje za muski deo...

JaH_G|rL
11.07.2003., 22:15
Da li biste radije bili sa devojkom koja je potpuno otvorena,o svemu moze da prica....ali usput moze da napravi vama puno problema...ili sa povucenom, stidljivom?

Alexxandar
11.07.2003., 22:20
Sa otvorenom definitivno!

Tasa!
11.07.2003., 22:50
Naravno da je bolje biti sa otvorenom, ali problemi... Te devojke koje su otvorene, a donose probleme imaju drugo ime.
Gde u danasnje vreme naci stidljivu devojku?

Corey
12.07.2003., 12:41
Sa otvorenom :twisted:
SlipKnoT 4e\/er

You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart... :evil:

R.S.
15.07.2003., 10:42
Sa delimicno odshkrinutom........ :twisted:

KingLui
16.07.2003., 01:42
Sa otvorenom devojkom, po meni povucene devojke izgledaju nekako dosadno, ne znam, ali s druge strane mozda kada je upoznas moze ispasti da je zanimljiva.Mada vise volim otvorene devojke.

~Hodza Palamudin~
16.07.2003., 10:12
8) Sa otvorenom naravno kao i svi ostali , ali i one malo povučenije ima ju svoju draž .
Druga cura
Druga avantura
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

R.S.
16.07.2003., 13:04
Onoj povucenijoj mozesh da uradish shta hocesh,dok kod odshkrinutijih ne stoje stvari tako.... :roll:

beli meda
02.10.2004., 16:46
razglavljenu

DJ_MaRe
02.10.2004., 17:41
Da li biste radije bili sa devojkom koja je potpuno otvorena,o svemu moze da prica....ali usput moze da napravi vama puno problema...ili sa povucenom, stidljivom?
povucena, stidljiva... definitivno... to se sa vremenom da srediti, a ova problematicna tesko... :roll:

vicente
02.10.2004., 19:46

zavisi na kakve probleme misliš...

infidel
02.10.2004., 20:50
sve jedno, zar je bitno dal je povucena i otvorena
ako je povucena, lako se da otvoriti :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ako je otvorena, lako se da zatvoriti
mislim, ako shvatate sta ocu da kazem :wink:

Keeper
03.10.2004., 00:48
eh moj kolega...... sa devojkama nishta ne mozhesh LAKO :lol: to ti kazhe 'stari vuk' :lol: sa ribama mozhe al sa devojkama ne......

chokolada
03.10.2004., 00:53
Ma sve devojke prave male (ili cak velike) probleme pre ili kasnije. I ta stidljiva bi odvezala jezik posle nekog vremena. :wink:

vicente
03.10.2004., 00:56
kakve probleme?

Shinoda
03.10.2004., 01:28
Za ovom problematicnom... 8)
Ne volim kada moram samo ja da se trudim oko veze i da non-stop samo ja dizem atmosferu...
Ako ova krene da pravi neke silne problame, uvek mogu da raskinem!!! :roll:

emy_331
03.10.2004., 01:39
Pa zavisi u kom je smislu ta osoba otvorena!Kada neka osoba svoj zivot iznese kao na tacni,kada vec posle dva razgovora znam sve o njoj\njemu meni to postaje dosadno.Vise volim kada nesto otkiravam,pri svakom susretu i razgovoru saznam nesto novo....to je mnogo sladje i zanimljivije!

Profimare
03.10.2004., 16:48
Sa otvorenom i iskrenom devojkom uvek :!:

DJ_MaRe
03.10.2004., 18:55
ali fora je u tome sto i stidljiva devojka moze da bude iskrena i otvorena sa tobom! samo sto treba neko vreme da prodje dok ti se ne otvori, a onda je super...
i naravno da cu uvek pre da odaberem tu varijantu nego da odmah imam devojku koja je otvorena, ali pritom pravi probleme...

Moon Child
03.10.2004., 20:58
slazem se s maRetom(dj):)ona ce se valjda otvoriti kad je sa osobom koju voli/kojoj veruje,zar ne? :? :wink:
a i zar vam nisu privlacnije ove 'tajanstvene' pa kad mora da se nesto i otkrije a ne sve na izvolte :roll: eh,ta misterioznost.... 8) :lol:

mrJack
07.10.2004., 03:20
Koliko ja znam, (a neznam nista), svi volimo da gledamo trilere zato sto sve polako otkriva, i tek na kraju saznamo ko je taj mastermind koji terorise gradom! Da neskrenem sa teme, hteo sam dobar triler da uporedim sa stidljivom, tajanstvenom devojkom. U tom slucaju, glupi sitkom od 20 minuta trebalo bi da bude otvorena devojka.
....................
U svakom slucaju,
ovo nikom ne moze da skodi!

Master_Chief
07.10.2004., 21:12
Bio bih sa tom povucenom ako mene pitas.Lakse mi je nju kontrolisati nego onu koja je otvorena.Laku cu ja da izvucem sve informacije sto mene zanimaju od ove povucene.

*november rain*
07.10.2004., 23:18
eh...kako ste vi muskarci cudni... :roll: samo 2-3 bi prije bilo sa onom povucenijom djevojkom...
ostali...puf...samo hoce zbrku i galamu...ccc...ove danasnje omladine... :P :P :P

Master_Chief
07.10.2004., 23:30
eh...kako ste vi muskarci cudni... :roll: samo 2-3 bi prije bilo sa onom povucenijom djevojkom...
ostali...puf...samo hoce zbrku i galamu...ccc...ove danasnje omladine... :P :P :P
Jesi videla bezobrazluka *kisice novembarska*??

*november rain*
07.10.2004., 23:32
Jesi videla bezobrazluka *kisice novembarska*??
m da...bzvz :roll: :roll: shocked
:lol: :lol: :lol:

Shinoda
08.10.2004., 21:52
Ja samo hocu aktivnu devojku (u smislu da ima ipak neku inicijativu u vezi, a ne da samo klima glavom ili iz koje bas moras svaku rec klestima da cupas koja ce da kaze sta misli i da ima cime da misli!!!)

Master_Chief
08.10.2004., 22:09
Ja samo hocu aktivnu devojku (u smislu da ima ipak neku inicijativu u vezi, a ne da samo klima glavom ili iz koje bas moras svaku rec klestima da cupas koja ce da kaze sta misli i da ima cime da misli!!!)
Pa naravno ne zelim ni ja neku koja je u "komi" ali malo mira nije na odmet. :)

Shinoda
08.10.2004., 22:17
Naravno!!!

*november rain*
09.10.2004., 21:46
Naravno!!!
eto vidite kako se na kraju ipak sloziste... :P :P

Shinoda
10.10.2004., 12:50
Naravno!!!
eto vidite kako se na kraju ipak sloziste... :P :P
Dogovor kucu gradi!!! :wink: :lol: :lol: :lol: